- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
young78
tag
válasz
Miamiquake #33935 üzenetére
Miért ne beszélhetnénk tartósságról egy Tissot esetében, amíg egy Patek-éban pedig igen? A 2824 ugyanúgy üzemképes marad, a nemesacél tok megmarad, a zafír megmarad, az értékállóság más kérdés, amíg valami nem ritkaság, nem fog nagy értéket képviselni. És miért éri meg jobban a Patek? Ha nem költöd rá a kötelező szerviz árát, az sem őrzi az értékét, ha meg ráköltöd, az 5 évente egy Certina.
-
Gabor970
addikt
válasz
Miamiquake #33935 üzenetére
a "megéri" kérdésnek annyi aspektusa van, hogy ezzel részint vitatkozni is kár, másrészt ezer oldalról mondhatom azt, miért nincs így.
Én azt gondolom, hogy aki három millióért vesz órát, annak nem opció a kétszázezres bármi.
Ha meg az értékvesztés - értékállóságot nézzük, akkor aki kétszázezres órát vesz 10 évente, az tisztán anyagilag nézve biztosan beljebb lesz a hárommilliós órához képest. De tényleg aki 200k-s órát vesz, annak sem opció a hárommilliós.
-
mendi08
csendes tag
válasz
Miamiquake #33888 üzenetére
A régieket nem tudom pontosan !de a szerkezeten elvileg
van egy 8 karakteres számsor!? -
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Miamiquake #33903 üzenetére
Mennyiért adjam amúgy nem tudom ha müxik.
A hátán írja hogy, méd in csájná...
bocsánat méd in prc...People's Republic of China.
Azaz Kína. Már trükköznek. -
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Miamiquake #33896 üzenetére
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Miamiquake #33896 üzenetére
Oki doki.
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Miamiquake #33890 üzenetére
Szerintem félreértetted testvér én nem a bolygóra gondoltam hanem a termőtalajra.
-
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake #33888 üzenetére
Muti a tokot/számlapot!
Egyébként cseppet bélaszag van, nem?
-
mendi08
csendes tag
válasz
Miamiquake #33882 üzenetére
Nem vagyok profi de lehet tudok segíteni!
mi a pontos típus?
és kéne a tokfülszám első 3-4 karaktere! -
Pé
senior tag
válasz
Miamiquake #33823 üzenetére
Így van. Minimum egy napot vegyél alapul. Máshogy térhet el pl. hordás közben, és máshogy nyugalmi állapotban. Nekem is van több olyan órám, ami hordás közben 8 óra alatt összeszed +50sec-et, aztán reggelre ebből visszavesz 40-et.
-
korpicschess
veterán
válasz
Miamiquake #33782 üzenetére
Enyém is Orient.
Legjobb lesz, ha megelőzöm a bajt és önkezűleg vetek véget...
-
Mosanke
senior tag
válasz
Miamiquake #33778 üzenetére
Sajnos nincs Vintage órám és nem is lesz.
Viszont ez a voodoo átok nem is rossz. Van egy hazánkban megtörtént történet, miszerint a tanult ember (gyógyszerész) elment a jóshoz aki vállalta, hogy leszedi a rontást a tanult ember pénzéről, hogy a továbbiakban majd sikeresen és nagy haszonnal tudja befektetni azt a pénzt. De csak Ő, a jós mehet oda a "szent" helyre mert bárki másra ott rontás kerülne.
Így átvette a pénzt és szépen el is tűnt vele. Közel 40 milliós összeg volt. -
Mosanke
senior tag
válasz
Miamiquake #33775 üzenetére
Huhhh ez gáz akkor. De nagyon. De csak akkor hatásos ha élőben látom az órát ugye?
Ha így képen keresztül nézem akkor nem hat rám igaz? Vagy igen?
(#33774) Dzsana
Köszi. Rájöhettem volna. -
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #33775 üzenetére
Akkor nekem hat napom van hátra.Beosztom.
-
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake #33758 üzenetére
Mind eredeti
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #33734 üzenetére
Lacikám, Te sosem változol!
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #33734 üzenetére
Jól csinálod, nehogy elbízza itt magát
-
Palika71
őstag
válasz
Miamiquake #33718 üzenetére
Igazából sem az óra sem az autó nem éri meg, így azt kell választani, ami éppen boldogabbá tesz. És ennek legalább a család is örül!
Persze a Rolex nagyon hiànyzik.
Zozzer888: Köszi!
-
WiZARD
addikt
válasz
Miamiquake #33718 üzenetére
nehéz kérdés...
Én őszre tervezem PO8500 vételét, de a napokban nagyon elgondolkoztam rajta, hogy lehet inkább autót cserélem le a pénzből.
Nem tudom mi a jobb, autót nagyon lecserélném, órám van már pár. Viszont új autó értékvesztésén 3-4 év alatt elbukom azt amennyit most rárakok a mostani autó árára...Végül arra jöttem rá, hogy most hajtani kell, hogy óra és autó is lehessen
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #33699 üzenetére
Ja, ugye! Eddig a homályos képpel meghirdetett órákkal mindig jól jártam!
-
válasz
Miamiquake #33674 üzenetére
Jó kérdés.
-
Mosanke
senior tag
válasz
Miamiquake #33665 üzenetére
Ejnye! De válogatós vagy.
-
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake #33665 üzenetére
Ez ám a tough solar, úgy csillog, mint a napocska!
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #33643 üzenetére
Akkor nagy vétel volt
gratula
-
Gudy
tag
válasz
Miamiquake #33640 üzenetére
Szép Marvin. Mibe fájt? Melyik piac?
-
Mosanke
senior tag
válasz
Miamiquake #33640 üzenetére
Szééép!
Nagyon hasonlít az enyémre. -
Skimaster
senior tag
válasz
Miamiquake #33602 üzenetére
Volt ilyenem,imádtam!!Nagyon szép óra,jó méretben,fém és kaucsukkal is!!Még lesz is,csak az árak elmentek....valahova.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #33271 üzenetére
Ja, mint Tissot gyûjtõ, zsebesem még nem volt, örülök neki nagyon!
DWC logo még nincs, de most már ki kell találni egyet. :-)
-
Adamf40
csendes tag
válasz
Miamiquake #33259 üzenetére
Bocsánat...
Brauswetter után: DWC Szegeden
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #33255 üzenetére
Úgy, hogy apródon megláttam, felhívtam, de elég elesett volt az eladó, így megkértelek Téged, hogy nézd már meg nekem élőben légy szíves, hogy a DWC (Dzsana Watch Corporation) számára értékes óra-e.
S lőn, annak találtatott, így megvetetett! Köszönöm szépen a közbenjárásod, és remélem holnap is ügyes leszel, ha nem esik az eső.
-
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake #33226 üzenetére
Úgyis visszatér.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Miamiquake #33226 üzenetére
Negatív Dög vagy....
m3tr0 : Teis!! -
Geri8
tag
válasz
Miamiquake #33138 üzenetére
angol és német ebay-en nézem, konkréten Őnála. Csak fura, mindenhol 1 év gari van, nála 2
-
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake #33132 üzenetére
Szép zsákmány amúgy, mi lesz a sorsa? Melyik szerkezet van benne?
Skagen-csere 1:1-ben?
-
Empsepo
senior tag
válasz
Miamiquake #33130 üzenetére
Ne haragudj, de nem Neked szólt a kérdés.
Misivel vagyunk éppen üzletben, egy izgalmas Skagen karóra a téma.
Amúgy csecse az az Omega, kár hogy kvarc.
( Tudjuk, ezek a kvarcok másmilyenek, csak hát akkor is. )
Szerk.:
Semmi gond!
-
jeneyakos
csendes tag
válasz
Miamiquake #33047 üzenetére
Ment privi
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #33012 üzenetére
Nekem is ez volt az elsõ kérdésem! :-) Természetesen családi örökség.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #32908 üzenetére
Ezzel ugyan sok melóm nem lesz. Tok marad, számlap marad, a werket kell csak gatyába rázni, meg egy hátlap polír.
-
törölt tag
válasz
Miamiquake #32821 üzenetére
állat
-
törölt tag
válasz
Miamiquake #32815 üzenetére
pont ilyeneket lattam Baselworld-on
biztos ezek is oroksegbol valok...nagypapa megjarta a svajci frontot vagy ilyesmi
-
Empsepo
senior tag
válasz
Miamiquake #32815 üzenetére
Szegény.
Nagyon megtalálta ezt a brigádot. -
evo87
őstag
válasz
Miamiquake #32764 üzenetére
Már az sem volna feltűnő, ha egy 5 köbcentis belsőégésű motor hajtaná meg...
-
Attila!
tag
válasz
Miamiquake #32767 üzenetére
igazad van
-
Attila!
tag
válasz
Miamiquake #32762 üzenetére
Én meg egy ionágyút és a kihajtható fénykardot
-
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake #32762 üzenetére
Ugye? De legalább lenne szimmetrikus
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #32733 üzenetére
-
evo87
őstag
válasz
Miamiquake #32730 üzenetére
A "könyékig órába gázolás" vagy a "rengeteg jó csaj" iránti szomjad erőteljesebb?
Habár ő sem mondta melyik témát fotózta többet.
-
törölt tag
válasz
Miamiquake #32699 üzenetére
fater mikor kijart kulfoldre melozni a 90es kozepen, akkor vett egy szolaros junghanst, ilyesmi volt [link]
faszan vizallo volt meg minden, amig akksicserere nem kerult sor...aztan ott el lett k***** es beazott egy jolsikerult balatoni vizipolo meccsen
onnan pedig a fiok aljara kerult.
egyebkent, ha beazott is, lehet vele meg valamit kezdeni?
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #32612 üzenetére
ja, jó volt egy kicsit kikapcsolódni, csak nehéz volt figyelni az órákra a sok tehetséges anyuka között!
Azért nem semmi ritkaságaid vannak Neked is! -
freddyreal
csendes tag
válasz
Miamiquake #32578 üzenetére
nem voltam bent, meg konkrétan nem is nekem kellene. Telefonon érdeklődtem, de kategórikusan elutasítottak, azzal az indokkal, hogy ők nem csinálhatnak ilyet, menjek igazságügyi óraszakértőhöz...
Pedig semmit sem kellene tenniük, csak a sorozatszámot beütni a gépbe, hogy tényleg stimmel-e, és kinyitni, hogy az a szerkezet van-e benne, aminek kell lennie, meg max ránézni a számlapra, hogy stimmel-e. Még papír sem kérnék róla, csak mondjanak valamit. Ezen a ponton döntöttem el, hogy tissot órát nem veszek. Szerencsére az utolsót amim volt még normálisan sikerült eladnom, de ezek alapján, hogy a szervíz így átt a tulajdonosokhoz, tuti nem kell a termékük, mert ha el akarom adni rohangálhatok 5-10 ezer Ft-os szakvéleményekért, mivel annyit hamisítanak belőlük, hogy anélkül kb senki nem hiszi el, hogy eredeti. -
törölt tag
válasz
Miamiquake #32563 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Miamiquake #32529 üzenetére
mit szedsz tesa?
itt nem divat az adásvételi...ötujjas szerződés van és elég...
ha meguntam szólok és viheted valami jelképes összegért.Illetve, ha esetleg egy fehér DB9-ed lenne, cserélhetünk.Jelige: ráfizetek
(#32530) Gabor970 svájcban nézelődj.Rengeteg a kevés km-es példány, mert van ugye nyári autó, meg téli autó.A többség úgyis 5 percre lakik a legközelebbi autópályához, tehát a km nagyrésze mégcsak nem is faluban keletkezett.Hátránya a bulinak, h importálni kell mert nem EU.
-
Gabor970
addikt
válasz
Miamiquake #32529 üzenetére
én egy olyan képet szeretnék, amin tőlem valaki rolexet vásárol új árán, és az abból kapott pénzből megvásárolok egy 20 éves W124-es Mercedest a 85 éves Jürgen bácsitól 64,000km + végig vezetett szervízkönyvvel
Na ennél nincs is nagyobb álmom!
-
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake #32505 üzenetére
Bizsereg a pókösztönöm
-
Tusuka
tag
válasz
Miamiquake #32428 üzenetére
Most már én is pontosan azt érzem, amit Te: "szépek, de legyen másé".
-
Tusuka
tag
válasz
Miamiquake #32418 üzenetére
Én nem így látom. Egyrészről az első 1 nap után állt meg a második (cserélt) meg 3 hónap múlva (Ez azért messze van az 5 évtől). Másrészről az bántott az egészben, hogy úgy próbálta beállítani, hogy ez "természetes", hogy vannak problémák, mint minden új fejlesztésnél... Bezzeg amikor az eladásról van szó, akkor egy szóval sem említi, hogy igen jó párat már visszavittek, vagy, hogy esetleg lehetnek problémák a szerkezettel...
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #32418 üzenetére
Mindegyik "bronz" werkes, csak valamelyikre rákrómoznak.
-
Tusuka
tag
válasz
Miamiquake #32412 üzenetére
Többször voltam bent, az első nagyon negatív volt: akkoriban állt meg az Omegám, és bementem szétnézni, hogy milyen más Omega jöhetne szóba. Az eladó úr kérdezte, hogy segíthet-e, én meg mondtam, igen érdeklődnék, hogy a csak a 2500-as coaxialokkal van gond, vagy a többivel is? Erre az eladó olyan stílusban adta elő magát, hogy "ilyet nem mondhatok", hogy ez a "coaxial egy mekkora újítás", "a többi gyártó is fejet hajtót előtte", "és, hogy mint minden újításnak ennek is vannak gyerekbetegségei" stb. Erre én mondtam, hogy ennyi pénzért nem én szeretném tesztelni, miért nem csak akkor dobják piacra x év múlva, amikor már tudják, hogy jó. Vagy, ha már így van, akkor vásárláskor miért nem mondják el, hogy lehetnek gyerekbetegségei, hogy igen benne van a pakliban, hogy megáll. Nyilván azért nem, mert akkor sokan meg sem vennék...
Aztán voltam bent fél éve is óravásárlási szándékkal, de a kedvességtől messze álltak (kávé, üdítő szóba sem jött).
-
Tusuka
tag
válasz
Miamiquake #32408 üzenetére
A WDL-ben biztos nincs így...
-
nostromo73
tag
válasz
Miamiquake #32408 üzenetére
Kár hogy ez csak a Luxus szegmensben van így, fehér kesztyű, és kávé nélkül, akár működhetne lejjebb is a dolog. Mármint hogy "embernek" tartják a betérő vevőt/érdeklődőt, nem pedig zavaró tényezőnek......
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #32301 üzenetére
-
Adamf40
csendes tag
válasz
Miamiquake #32298 üzenetére
Gondolom az a Helvetia.
-
válasz
Miamiquake #32269 üzenetére
Ez a fekete számlapos barna szíjas Doxa itt a kép jobb szélén bejövős. Esetleg nem adsz el egy szép mechanikusat?
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Mennyit hagytál ott, már ha nem vagyok Windischgratz?
-
Adamf40
csendes tag
válasz
Miamiquake #32275 üzenetére
Ilyen piacokon mennyivel olcsóbbak az órák, mint mondjuk vaterán?
-
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake #32275 üzenetére
Ecserin még nem voltam.. Na igen, ilyen helyekre kimenni kész anyagi csőd
-
Misi1979
őstag
válasz
Szép csokor, hol lelted őket?
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #32239 üzenetére
Neeem, csak bent volt egy a wehrmachtswerkek között, ez a kis haszontalan bújt el közéjük.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #32220 üzenetére
-
Palika71
őstag
válasz
Miamiquake #32171 üzenetére
Egyszer olvastam valahol egy Ferrari FXX tulaj leírását a kocsijáról. Egy román vállalkozóé az autó, és valami olyasmit írt, hogy nem olyan gazdag, hogy olcsóbb Ferrarit vegyen, mert annak csak esik az ára. Az övének meg nő... Akkor ki vette az olcsót és ki a drágát?
Zozzer888:
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #32171 üzenetére
De az 599ben semmi extra nincs.Bemész, aztán megveszed 20 Astra áráért.
Ha a Casio olcsóbb példányait vesszük az "alapnak" akkor ez kb arra a párhuzamra vezet hogy az 599-es egy ~250ezer ft-os órának fele meg.
(juj de fura ezt leírni)Viszont az Enzo...amiből legyártottak X darabot és annyi, na annak megy is fel az értéke...Mondjuk az öreg Enzo egy Rolexnek felelne meg.
Igen, tudom, van 30milliós óra is...: Ferrari 250 GTO
-
Jim-X
őstag
válasz
Miamiquake #32169 üzenetére
Csak hogy az általad említett autó kategória nem egyezik meg az órákéval...
Befektetés jelleggel ilyesmi autókat szoktak venni : Koenigsegg Agera, Koenigsegg CCX, Bugatti Veyron stb. Na ezek az autók nemhogy tartják az értéküket, hanem növekszik! A 7-es BMW és a Merci pont nem ide esik, csak sima luxusautó... (Bár van közülük is limitált, egzotikus darab aminek ugyancsak nő az értéke)
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Miamiquake #32133 üzenetére
Én kimennék a Kecskeméti nagybani piacra, itt keresnék valami kézihúzós (mondjuk orosz) alsó másodpercmutatós, nagyobb átmérőjű órát.
[link]
[link]Vagy valami ezekhez hasonlót. Kicsit rendbe hoznám/hozatnám (polírozás, tisztítás), ha beleférne a keretbe, akkor a számlapot feketévé alakítanám. (A számok, vonalak, mutatók csillogó aranyszínűek lennének) Emellett vásárolnék neki valami szép bőrszíjat.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Szólnék Dzsanának
-
csabulaxi
senior tag
válasz
életkezdőként 1991-98-ig ilyet hordtam, 3 db-ot fogyasztottam el.
Az akkori álom modellem volt, mindent tudott amire szükségem volt, vízálló, ébresztő, analóg mutatók.
használtat nem vennék, ennyiért pláne nem. -
Empsepo
senior tag
válasz
Ennyiért tuti valami orosz csodát. Pl.: [link]
Illetve közel sem ennyiért, de a többiből rendbe hozatnám...
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Én az általad linkelt háromból megvárnám amíg választasz és én is választanék egyet a maradék kettőből.
Vagyis+1 vintagae. -
evo87
őstag
válasz
Szintén a klasszikus vonalra szavazok, egy szép fekete számlapos Cornavin talán már kijön ebből.
-
Misi1979
őstag
válasz
+1, vintage Doxa, Marvin, esetleg Tissot, ha belefér
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #32055 üzenetére
Eladó....
1964-es -
Empsepo
senior tag
válasz
Miamiquake #32025 üzenetére
Ha a kérdés sértő, előre kérek elnézést.
Te hogyan tudod, csak eredeti órákat forgalmaz? -
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #31982 üzenetére
Na ilyenben nem gondolkodtam!
De azért köszi! A werk egyébként érintetlen volt, én szedtem szét először. Jó érzés is volt, meg nem is, bennem volt a cidri, nehogy valamit megsértsek.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #31820 üzenetére
Az nem az én újjam, hanem a gazdájáé, mielõtt elvállaltam, akkor küldte át. :-) És köszönöm Nektek!
-
WiZARD
addikt
válasz
Miamiquake #31728 üzenetére
Nagyon gondolkozok egy Steinhart Nav-B vételen (feltéve, hogy elviszik valamikor a Stargate-et), amin nagyon gondolkozok, hogy 44 vagy 47mm a nyerő...
Sajnos élőben itthon szerintem nincs kb sehol -
törölt tag
válasz
Miamiquake #31718 üzenetére
Akkor az. Nem begyere. Nekem.
Persze egy szep meg jo ora volt az teny. -
Watch
csendes tag
válasz
Miamiquake #31728 üzenetére
Óóó köszönöm, de nem az én világom
-
Watch
csendes tag
válasz
Miamiquake #31726 üzenetére
-
Watch
csendes tag
válasz
Miamiquake #31663 üzenetére
Ez a beszéd most már tuti nem veszem meg
Egyébként két hónapja vettem magamnak egy órát.
Ezt a "rolexet" azért akartam megvenni, mert azt hittem eredeti. -
Watch
csendes tag
válasz
Miamiquake #31644 üzenetére
Honnan látni, hogy fake ?
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #31621 üzenetére
Nem baj az! Ugy szép az élet, ha zajlik!
-
ds podium
csendes tag
válasz
Miamiquake #31527 üzenetére
Szia!
Elvileg 316L acél és amiben vannak gyári doboz,arra az van írva,hogy PERRELET !!!!Gondolom ez sokaknak sokat mond
,de a tokok nincsenek jelölve semmilyen írással......
-
törölt tag
válasz
Miamiquake #31509 üzenetére
biztos cipruson bankolnak
legyen egy kicsit ON is:
lenne 8000chf, amit át kéne váltani euróba.Arra gondoltam, h a mostani forintárfolyam (245-246 az utcán) kapóra jönne és tudnám pihentetni fél évig azt a pénzt.Majd szeptemberben remélhetőleg erősödik annyit a forint, h 300 alatt legyen
Létezik olyan eszköz amihez nem kell bankszla de mégis kamatozik?Állampapírhoz kell tbsz mindenképpen?
-
törölt tag
válasz
Miamiquake #31507 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #31487 üzenetére
Jó kis meccs volt! Szinte mindenütt a Rolex volt láthatô. :-)
-
Sungoo
addikt
válasz
Miamiquake #31483 üzenetére
Csillant a szeme!
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #31439 üzenetére
Dzsana a szegedi Chuck Norris, álmában is órákat vásárol.Mármint nem álmodja, hogy vásárol, hanem tényleg
Parafenomén énjéről hétfő este, a Fókuszban láthattok riportot.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #31437 üzenetére
Ja, grafikus vagyok!
Igazándiból eleve nem áll messze tőlem a technika, autóvillamossági-szerelő, gépjárműtechnikus, gépészmérnök, vagyok, jelenleg csak hobby, de egyébként most járok órás iskolába, a fele már meg van. Az elmélet már megy!Persze ez csak vicc, a gyakorlati oldalát egyébként is magunknak kell megtanulni. Őszintén szólva jelenleg nem célom órás műhelyt nyitni, de úgy voltam vele, sohasem lehet tudni, mit hoz az élet. Ezzel is csak több leszek. Ha véletlen elveszteném a munkahelyem, akkor is tudok mihez nyúlni. Bár a jogsim is tele van, az is mind külön-külön szakma, de inkább óráznék, mint kamionoznék vagy buszoznék. Addig meg hobby szinten marad. Egyébként itt Szegeden is van egy órás, aki fő állásban az, ebből él, de nincs órás műhelye, a lakásán dolgozik. Most valahogy én is így vagyok, de nekem egyenlőre csak kiegészítő foglalkozás, két pici lányom van, és így a család mellett nincs olyan sok idő rá, mint szeretném. De én legalább szeretetből csinálom, nem megélhetésből! Hát ennyit az önéletrajzomról! A kedvenc színem a...
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #31419 üzenetére
Valamikor három kéz is kellene egy-egy műveletnél, hogy a manóba videózzak is még közben!?
Előtte-utána képek vannak csak, ez nem elég?
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #31410 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #31400 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Nem 100%-os, mert a számlapon vannak kezdődő patinásodások, de azért a Cora-hoz képest szép állapotú!
És nagyon pontosan működik. Kíváncsi leszek, mit fog tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest