- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz
aischylos #64566 üzenetére
Jó korãn felkeltél a folytatás kedvéért!
Szóval! Nekem nem túl sok lila kébzelgésem van arról (jelenleg), hogy milyen szemantikai vagy technikai probléma körül forog a vita, de be kéne már abahagyni!
Attól nem lesz jobb, ha most ronint vagy dzsanát, vagy a harmadikat plusszoljuk, vagy minuszoljuk.
Emlékezzetek rá, hogy mit mondtatok, amikor belőlem volt sok. Én tudomãsul vettem, és igyekszem!!!
Most ugyan azt csináljátok, igaz, hogy órák körül, de olyan magasságban, hogy nem biztos, hogy mindenki érti.
Kössünk má békét és szeressük egymást, vagy mindenki fotózza le a műszerét, összemérjük és visszahívjuk a szőke kedves nénit, hogy hírdessen végeredményt.NA MÁN NA!!!
-
Dzsana
senior tag
válasz
aischylos #64573 üzenetére
Vannak segítőim, köszönöm, de látom nem sikerül befejezni, így akkor én megteszem! Elnézést kérek mindenkitől, tök hülyeségeket irkáltam, felejtsétek el, s nyugodtan igyátok olyan ember/ek szavait, akik semmit nem tettek itt le az asztalra, semmit nem tudtok róla, azt se tudjátok kicsoda, én viszont itt voltam, vállaltam magamat, lehetett hozzám fordulni, és segítettem, akin tudtam, de ezek szerint rossz úton jártam, tanultam belőle, ide nem ez kell. Sok sikert!
-
aischylos
tag
válasz
aischylos #64566 üzenetére
"A rugó túlhúzását egy csúszóféknek nevezett kis tengelykapcsolóval oldják meg."
"A tengelykapcsoló (köznapi neve kuplung a német Kupplung ’tengelykapcsoló’ szóból, ami a kuppeln--koppeln ’összekapcsol’, ’párosít’ igéből származik) két tengely, forgórész vagy más gépelem: lendkerék, fogaskerék, szíjtárcsa ideiglenes vagy tartós összekapcsolására szolgáló gépelem."
Vagyis a csúszófék másik neve: kuplung. :-)
-
TimeCenter
tag
válasz
aischylos #64350 üzenetére
Mi a szervizeinkben ( CITIZEN, BULOVA, CASIO, TOMMY HILFIGER ) elfogadjuk a nemzetközi garancia papirt, amennyiben az abban leírtaknak megfelelő érvényesítéssel és dokumentációval rendelkezik. Ezek közül ez a kettő szokott a legproblémásabb lenni: szakszerűen kitöltött ( minden pont kitöltve - a biankó nem érvényes
), a nemzetközi garanciajegyen kikötött számla bemutatása ( proof of purchase ). A nemzetközi garanciajegyen található feltételek teljesülése esetén természetesen díjmentesen javítjuk a nemzetközi garanciajegyen felsorolt garanciális jellegű hibákat, kizárva abból az ott felsorolt nem garanciális jellegűeket.
pl. a CASIO nemzetközi garanciajegye ezeket a feltételeket adja:
" The customer shall NOT have any claim under this warranty for repair or adjustment expenses if:
(1) The problem is caused by improper, rough or careless treatment;
(2) The problem is caused by a fire or other natural calamity;
(3) The problem is caused by improper repair or adjustment made by anyone other
than a CASIO service center;
(4) The case, band, glass or battery is damaged or worn;
(5) The proof of purchase is not presented when requesting service; or
(6) The warranty period has expired. "Nagyjából minden nemzetközi garanciajegy ezeket a feltételeket tartalmazza.
-
aischylos
tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
aischylos #62407 üzenetére
Szerinted egy ilyen oldal,csak úgy viccből írja ki ezeket az áralkat????Szerinted holnap bemegy a menőcsávó,hogy megvenné 850-ért a Rolexet,amit hirdetnek,és azt mondják neki,hogy ez nincs is,hanem máshogy van???Szerintem ez az oldal, ezen a szinten így működik....Valamiért 850 az a Rolex,hidd el.....
-
Laci0808
csendes tag
válasz
aischylos #62407 üzenetére
Gondolom a listaáron akadtál ki, nem baj... Az akció mértéke akkor is csábító, de maradjunk annyiban, hogy biztosan viccelnek...
Sajnos nem én viszem ezt az üzletet
Szabikaa20: Tegnap éppen az általad linkelt a Rolexen indult a polemizálás, hogy valós ez az egész vagy nem...
Hoztunk néhány látogatót az oldalnak
-
WiZARD
addikt
válasz
aischylos #62249 üzenetére
Ezt a képet 10 óra totál sötét (bezárt fürdőszoba) után csináltam. Nem csak a hosszú expo miatt lehet a képen látni, hanem várni kellett kb 1-2 percet hogy a szemem alkalmazkodjon a sötéthez, és simán lehetett látni az időt az omegákon és a seikon, és a steinhart ovm mutatói is látszottak..
(balról jobbra: felül: o+a smp, fortis pilot prof. chrono. alul: seiko sumo, steinhart navb, o+a poc, steinhart ovm) -
-
WiZARD
addikt
válasz
aischylos #62126 üzenetére
Full sötétben 10 óra után is leolvasható mindkét Omegám, és a Seikom is...
Nem lehet olvasni a fényüknél, de annyira simán világítanak, hogy az időt le lehessen olvasni.C1 sajnos tényleg nagyon gyenge. Fortisomon az van, nem tart sokáig, jó esetben 1-2 órát...
De még C3-nál és társainál is nagyon fontos, hogy vastagon legyen festve. -
-
Deskdiver
senior tag
válasz
aischylos #60611 üzenetére
Mint a hsz elején írtam van egy Luminoxom és nem ez az első. Látom minden nap. Igen megvilágítja a lepedőt kb 2-3 cm-ről. Ahhoz ,hogy a szemed hozzászokjon a sötéthez kell vagy fél óra.
Ezeket a teszteket nem pontosan értem, hogy miért eresztik össze a H3 órákat a hagyományos lume-os órákkal mikor állandó fénye van. Mikor mind elhalványult megnyom a Casion a világítás gombot és nyertem. -
Attila!
tag
válasz
aischylos #59977 üzenetére
A hamisításról szóló videóban:
Második vonal - "megnyugtatlak ez is belefog kerüllni egy millióba"
Ez elég meredek állításHa a Rolex sub az első vonal(1,5-2m), akkor "csereként" vehet Steinhartot 100ért.
Vagy nála a Blackpain fiftyfantom az első és a Rolex csak a második?
De amúgy szórakoztató, olyan lelkesen mondja -
g0n21
senior tag
válasz
aischylos #59957 üzenetére
Sok helyen írtam a kommentben, hogy személyes véleményem, és hogy miért érzek így a mechanikus szerkezetek iránt. Azt tudom, hogy az EcoDrive "nagyobb teljesítmény", meg a többi napelemes, de mégsem tud érzelmeket kiváltani belőlem.. \(O_O)/
cserix, majd képet midnenképpen!
-
BAti77
aktív tag
válasz
aischylos #59768 üzenetére
Nem búvár-lünettás ami nekem van.
(#59770) dave118
Az SKX007 Jubilee szíja nekem nem jön be...
A Citizen Excalibur-é tömörszemes, búvárhosszabítós és tetszik is.
A Citizen indexei rakottak, kéken világítanak és vonalas elrendezésűek, ami nekem jobban tetszik a Seiko kerek zöld indexeinél.
Mivel a hétköznapokban inkább automatát hordok, ezt inkább alkalmanként fogom felvenni és előfordulhat, hogy hosszabb időre is le lesz téve, ami egy automatánál nem biztos, hogy előny, de egy Eco-Drive szerkezetnél mindegy, csak fényt kapjon... -
pluhi
tag
válasz
aischylos #59601 üzenetére
Ennyi még belefér nálam, de pl. más modelleken ki vannak írva a városok teljesen, az már nem jön be. Amitől kiszaladok a világból az a bazi nagy számok azon a forgatható gyűrűn (bocs, nemtom mi a neve), meg ezek a navigációs marhaságok, hogy logarléc is van beépítve, csak vigyél nagyítót is.
-
-
fiktív1
tag
válasz
aischylos #58626 üzenetére
Dehogynem állít utána a GW 3000! Nem csak rádiós, de napos is. Ilyenem van, tough movementes ez is! Egyébként eltérést sohasem láttam még nála, pedig keményen nyomom a kerózást vele! Láttad már az új rázkódási tesztet ezekkel a Casiókkal? Sosem fog ki vele egy akármilyen kerékpározás se.. Mondjuk az enyémen ott virít a felírás erről, ahol a 200 méter van a képen látható órának..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HP Rack és Tower szerver bazár
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest