- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
válasz
Marv1988 #116191 üzenetére
Mindegyik közkedvelt darab, szerintem bármelyik jó választás lehet és nagyjából egy kategória.
-a hype a Hydroconquest-nek kedvez mer' az LONZSIN
-a Certinának műanyag lünettája van, nem ismerem milyen érzetre, de ha gagyi az idegesítene
-a Steinhart homage, ezt van aki nem szereti -
minas
aktív tag
válasz
Marv1988 #116171 üzenetére
A magyarországi RIOS? Mert az nekem nem válaszol 2 hete. Az első ilyen alkalom után nem foglalkozom tovább olyan "cégekkel", akik - bár a vevőből akarnak megélni - nem veszik a fáradságot, figyelmet az érdeklődőkre.
Mondjuk megérne egy levelet írni a német cégnek a magyar képviselet hozzáállását illetően.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Marv1988 #116171 üzenetére
Ja, ez nem az apollon?
En nem adtam telszamot de nem is hívnám. En azt irtam hogy indítsd el a vásárlast es fizesd ki az előleget. Nem fognak tudni semmit mondani mikor érkezik meg. Egyszercsak. Ha van Gunternek jönni fog 2 het alatt, ha nincs és türelmetlen vagy, 1 honap múlva visszakéred az előleget. -
ronin s8
senior tag
válasz
Marv1988 #115645 üzenetére
+1 a Steinhart-ra. Bár nem szeretem a PVD-zett órát, de ez az óra így nagyon vagány.
Kézihúzós szerkezettel még valamiféle authentikus feelingje is van.
A Tissot azon túl, hogy fantáziátlan, csúnya dátumablakkal, egyáltalán nem biztos, hogy eredeti. Csak az a Tissot eredeti, amit hivatalos eladóhelyen értékesítenek. Viszont esélyes, hogy egy szervízzel kell indítani a történetet, úgyhogy ez is ellene szól... -
fagyalllo
őstag
válasz
Marv1988 #115664 üzenetére
Igen, ez egy baromira leegyszerűsített szerkezet, még a csapágyazással is spóroltak, csupán 15 kő jutott bele. Egy automata kronográf 15 kaviccsal! Annyira hitvány lehet, hogy nem is merik feljebb pozicionált márkába rakni, ennél már csak a Sistem 51 van lejjebb.
Steinhartra szavazok bevonat nélkül, az egyik legszebb modelljük.
-
g0n21
senior tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Marv1988 #114475 üzenetére
Marv1988 : SRP601, a gumiszíjas van. Acélszíjas vari fogyott el. Nem? Vagy SRP599? Bár drágult valamicskét.
Dzsana : Szép a Marvin.
Veloke : Nekem ilyen tokban van fekete számlappal, 2836-2 werkkel. A tiéd 2824-2-es?
Bump3r111 : Ha bejön a Lonzsi, gyűjts automatára / nekem is tetszik, de a mutató becsillog és elüt a dátum színe a számlaptól /. Certina First Day Date jobban bejön formára és leolvashatóságra nekem.
Vasinger : Keresgélj még. Acél toknál alább ne add. Casio lcd-ben jobb, mint analógban. Bár ebben az árfekvésben nehéz jót találni. [link]
Gonzi : Köszi a cikket.
Eldöntöttem : Rolexet veszek, aztán tíz év múlva eladom és veszek egy újat. Megspórolom a szervizt.És nem veszek párizsit Tescóból. A madaras tescóból veszem
. Amúgy jó párizsit utoljára az átkosban ettem, akkor még hús volt benne. Tíz deka 3 Ft és 60 fillér volt. Trappista dettó.
-
-
squir
aktív tag
válasz
Marv1988 #114362 üzenetére
Seiko, 200m búvár, "diver" minősítés, 7S26 automata szerkezet. Jó, megbízható, minőségi strapaóra. Ha valóban most januárban vásárolta, akkor majd 5 év múlva esedékes szervíz, ha rendesen merülésre is használni akarod, akkor érdemes 1-2 évente nyomáspróbát csinálni a tömítések ellenőrzésére (attól függ sós, vagy édesvízben merülsz vele). Ezzel a típussal nem igazán lehet mellényúlni.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Marv1988 #114327 üzenetére
Jó vétel, és még viselhető méret. Kollégám vett ilyet fekete számlappal. Azóta Balaton, futás, munka - nagyon örül neki, pedig előtte pontosság-mánia miatt kvarcot akart hordani. Most meg le sem veszi szinte a kezéről. Kis csuklóra is rásimul szépen, felpróbáltam én is /17cm/.
-
von toth
tag
válasz
Marv1988 #114319 üzenetére
Rolex - esetleg Omega. Magyarok vagyunk, nem gazsulálunk, elvégre az ország helyzete adja. Jók a fizetések satöbbi. Meg amúgy is hippokraták vagyunk-igazándiból ezeket hordjuk és nem merjük elmondani, hogy különben meg teszkó-párizsit zabálunk.
Komolyra fordítva;
Citizent az olcsóbb szegmensben (kvarc vagy automata tökmindegy) és Seiko-t 60 felett (magyar árak)
Szerintem. De majd jön más, aki mást mond. Te meg majd leszűröd.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest