- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha nem mod írja ugyan azt, akkor mindenkinek egyből leesik, hogy irónia. ha mod/hg, akkor már kemény szavak?
ha jól értem, akkor szerinted a modoknak mosolytalan, szigorú, csakis és kizárólag a tényekre koncentrálógépeknek kellene lenniük, nem embereknek. ez nem fog összejönni...
-
Jogos mod minek?
Hogy meg 30 postban el legyen magyarazva az usernek, amit nem ertett meg az alapelvek elolvasasakor, ha egyaltalan elolvasta. Amig azokat nem serted meg, nem fog a kutya se bantani. En legalabbis igy latom.
(En meg nem botlottam a hataraiba),
Ez igy nem teljesen igaz, mert warez miatt mar volt egy figyum.
-
biker
nagyúr
Amugy emlekeszem annak idejen, norvegiaban milyne kinkeservesen talaltam meg a norveg windowson a magyar nyelvre allitast, utana pedig az ekezetes betuket....
negativ. ha jol tudom, kidus es tiveus macen irogat, igy neki shift+space, és már át is vált a beviteli nyelv, beallitja az angolt es magyart, és innentol egy katt
ettol fuggetlenul ertheto, egy kivetellel, pl teve, téve, szara szára
és hasonlók
szerintem ezért ne bántsuk őket.
-
venember83
nagyúr
Ez az átírás kb. olyan lenne, mintha ki is vennék ezt a részt az alapelvekből, hisz mindenki azt hinné, hogy az ő esete a kivétel. Szerintem kell ez a kitétel oda, így is nehéz rendet tartani, hát még akkor, ha az alapelvek is lágyak. Különben ez inkább "hogyan javítsuk a prohardvert" téma, elnézést az offért.
-
Kidus
őstag
Ez legalabb egy megindokolt, oszinte velemeny volt.
Reagalok isNeha tenyleg eros a stilusom, de csak azokban az esetekben, amikor szerintem a masik fel kierdemli, mert annyira ertetlen, vagy szerintem maga is tudja, hogy nem kene erolkodni a semmin, esetleg alapjaraton oltogatni jott.
Nem neveznem alazasnak, inkabb oltogatasnak reszemrol, jelzeserteku, de szerintem eleg ritkan szokott elofordulni, nem mondanam, hogy szokasom.Csipni meg senki nem szokta a szemem, szemelyekkel nem nagyon van bajom, ha van is, elmulik par oran belul.
Ezen kivul eleg ritkan "fajulok" konkret moderacioig, igazsag szerint miota moderalok, talan ha 3 tagot banoltam ( ideiglenesen, vagy vegleg ), pedig mar azert egy ideje vagyok....Annak, hogy veled mar kevesbe vagyok megerto itt a forumon, azert eleg hosszu tortenete van. Volt mar mindket reszrol eleg sok tortenes. Nyilvan ez nem befolyasol abban, hogy moderallak, vagy sem, de a stilusba parszor belejatszik, igen.
( Most igy konkretan nem is emlekszem, hogy valamikor moderaltalak volna )Meg egy adalek, forumon neha kicsit nyersnek jon le, amit irok, ez eloszoban mashogy, ez ellen meg nem tudok mit tenni, egyszeruen van ilyen, ezen az se segitene, ha minden masodik sorba raknek egy mosolygos fejet. Lehet, hogy veled is itt volt mindig a csuszas, eloben sose volt gondunk egymassal, ha jol emlekszem.
-
Racecam
nagyúr
Csak egyvalamire reagálnék.
Nagyon szépen kérlek és keress rá a hozzászólásaimra a Jogos mod topicban és nézd meg, hogy fedi-e a valóságot a hibák be nem ismerése pont. (Természetesen arról van szó, amikor valóban hiba, tévedés, túlkapás, rossz megítélés stb. történt. és nam arról, amikor szerinted az. Mert ugyebár ez elég szubjektív.)
A többi jelződre nem reagálnék, ha így látod, akkor legyen Neked.Persze ebben a topicban "valaki" megtiltotta, hogy olyan is írjon, akinek nincs baja a moderátorokkal, de milyen érdekes, hogy szinte az összes elítélő és sokszor alázó, vagy alázónak szánt (mert itt most végre lehet) hozzászólás pont olyanoktól érkezik, aki vagy ki voltak már tiltva ezért-azért, szerintem teljesen jogosan, vagy a "szokásos" örök lázadóktól. akiket jól ismerhetünk a jogos modból. Nyilván az sem véletlen, hogy ezt a topicot is egy többszöri ideiglenes ban után egyszer már végleg kitiltott fórumozó indította az újabb regjével, amit annak ellenére minden korlátozás nélkül használ, hogy pontosan tudjuk, kicsoda. És mi náci terroristák mégsem vágtuk ki az első szóra, hanem azóta is nyugodtan fórumozhat, annak ellenére, hogy már ezzel a nickkel is voltak kisebb problémák.
Persze, jó ha lesz itt 200 hozzászólás 15 embertől, akik pl. engem utálnak, de nyilván nem lesz egy sem, akiknek segítettem akár itt, akár a Logouton. Ez is egy nézőpont, néhány már említett ember nézőpontja, és a másik is az lenne. Nem tudom, melyik "táborban" lennének többen.
Én továbbra is határozott leszek és elnéző (még ha viccesen is hangzik, sokan tudnának erről is mesélni), ha arról van szó, hogy a Fórum alapelveit és annak szellemét kell betartatni a tisztelt fórumozókkal a többség érdekében. Nem fogom megtűrni a trollkodást, de minden erőmmel azon leszek, hogy igazságos, ugyanakkor belátó legyek azokkal szemben, aki hibáznak, ahogy eddig is.
Bármilyen konkrét esetre, ami alátámasztja, az itt rám mondott jelzőket nagyon szívesen reagálok, de általánosságokra többet nem. Továbbra is azt mondom, hogy a topicnak azon kívül, hogy "most végre beszólhatok a modiknak, házigazdáknak" semmi értelme nincs. A másiknak sem volt, azt már zártam. Ezt csak azért nem, mert akkor jön a "nácizás, sztálinozás".
Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest