- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ne értsd félre, de szerintem a "nincsen baja a moderátorokkal" és az "értelmetlennek tartja, hogy akár ide, akár a Jogos mod-ba beírjon, mert úgy érzi, hogy annak semmilyen foganatja nem lesz" között hatalmas különbségek vannak. Én pl. az utóbbi tábor tagja vagyok, úgy, hogy személy szerint egy moderátorral/házigazdával sincsen bajom, sőt, némelyikőtökkel (pl. Veled) kifejezetten jóban vagyok, akár IRL is. És még tudok egypár embert, aki szintén ezen az állásponton van...
Ez itt OFF egyébként, nem véletlenül, nem is fogok ide többet írni, csak megjegyzem, hogy a képlet nem olyan egyszerű, hogy "csak a bajkeverők keverik mindig a bajt meg csinálják a hangulatot, a többségnek meg minden jó úgy, ahogy van".
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest