- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
természetesen nem erre gondoltam.
arra hogy ha xy userrel baj van, és moderálni kel vmilyét, és ő meg nem érti hogy miért.
akkor a többi mod értelmesen megbeszéli a userrel, ha ráér és ezt a user udvariasan kéri. racecam erre nem hajlandó, vagy ha mégis, akkora tapló arrogáns módon teszi ezt meg, hog viszket a pengém éle.
az alapelvekről meg annyit, h sok esetben értelmezés kérdése az alapelvk, több alkalommal is ezt kibeszéltem a megfelelő helyen, nem elég fixek és mélyek a szabályok. túl sok mindent hagy meg a modi értelmezésének. szval ha vki máshogy értelmezi az alapelveket mint az adott modi (mert erre az alapelvek sajnos lehetőséget adnak) akkor ott a user az ő értelmezésében nem vétett!
a másik ami miatt egy alapelveket szó szerint betartó user is kaphat, h bár az alapelveket követte a szelemét nem! ilyen a való életben nincs. betartottad ami le van írva vagy nem?
szval ez a mondatod:
aki normalisan, az alapelveket betartva viselkedik, szvsz sose utkozik modikba.
nem fedi a valóságot
de ez a beszélégetés kezd offba menni, szeretném ha a téma megmaradna őszinte negatív feedback gyűjtőhelynek.
-
-
tildy
nagyúr
Vagyok már itt elég ideje , hogy ismerjem az alapelveket, sőt sokszor akár a hiányosságait , pozitívumait is. Ahogyan azt is, hogy a "főnöknek " nem mindig van igaza, ahogy a mezei usernek sem .... És tisztelet minden olyan esetben amikor ez beismerésre kerül
Szerintem az általam említett pontot ki kéne szedni az alapelvekből , már többen írták , hogy ez így gáz, és támadható. -
7
addikt
Van, hogy tényleg tévedünk, olyankor kifejezetten hasznos a Jogos mod. Amikor meg úgy érezzük, hogy helyénvaló volt az intézkedés, akkor meg jó arra (elméletileg, a gyakorlat időnként mást mutat), hogy kölcsönösen megértsük egymást a fórumozóval, és elmagyarázzuk, mit miért, valamint miért nem máshogy.
@Dany007: Konzultálj a totyiknyitóval, hogy miért ezt a címet adta, ha gondolod. Eddig belefért, de ha sok rá a panasz, át lehet nevezni.
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Jah nem is ertettem eloszor, mi tortent, de aztan mindketten allitottunk magunkon
Majd neha odanyomok egy smile-t, valoszinu tenyleg az a gond, hogy nem ugy jon at, ahogy en irom, pedig vegtelenul laza vagyok, csak irasban sux....
Na megyek mert felbehagytam a BioShock-ot, mar a vege fele jarok.... -
tildy
nagyúr
Akkor legyen érdemi :
Néha az alábbi moderátorok stílusával, a megütött hangnemével van (vagy inkább múltidő, és volt ) bajom (ismerek közülük párat irl is, úgy simán tudunk beszélgetni, de én itt a ph-n gondoltam) :
-Foglalt Név (,felsőbbrendűség, hangnem, erőszakosság)
-Pompi (hangnem)
-Racecam (felsőbbrendűség, modoknak mindig igaza van, hibák be nem ismerése)
-Kidus (egyértelműen szokása alázni azt, aki csípi a szemét)Többiekkel nem nagyon történt összezördülés, mármint ami a hangnem kifogásolását, vagy a moderációt illetné.
No , lehet jobb ötlet volna, nem szól szám, nem fáj fejem, de inkább nyíltan, őszintén, minthogy elbújjak... -
Csakénvagyok
őstag
Konkrétan mondtam már hogy FN stílusán lenne mit csiszolni. Ide is belinkelném, ha lenne még politopik. Ott moderálva, illetve törölve lett pár hsz-em, rámhúzva olyan dolgok amiket, ha valaki ismer sírva röhög rajtuk. S most nem a cigányozás, zsidózás, etc-re gondolok. Azért avval nem tudok egyetérteni hogy valaki nem modnhatja el a véleményét, persze kulturáltan, csak azért mert mások indulatból reagálnak rá.. De mégegyszer, a jogmod a konkrét döntésekre van, ez meg nem tudom, de ha nem látod értelmét, már írtam (yetike, mért törölted), ne írj ide. Pont.
szerk: (#10) philoxenia: Az az, mert ha egy modnak baja van egy mezei júzerrel, simán ilyen stílusban intézi el.
-
Csakénvagyok
őstag
A jogmodba ritkán kapsz érdemre méltó válasz, egyik mod sem bírálja felül a másikat. Meg amúgy is, az konkrét esetekre vonatkozik, ez meg nem tudom, meguntam a másik topikban a nyalásokat, gondoltam megkeresem a topik ellentétjét, az hogy nem leltem az magáért beszél.
szerk: OFF
-
fekeandras
őstag
Így van.Az intézkedésnek oka van DE az intézkedés nem egyszer túlzott ráadásul ha kiderül, hogy nincs igaza egy modnak akkor sem bírálja felül az álláspontját (tisztelet a kivételnek).Ez tényleg tipikusan az erősebb kutya baszik esete (és szerintem eléggé szánalmas is...
)
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest