Aktív témák

• Kidus

őstag

válasz tildy #86 üzenetére

Ez legalabb egy megindokolt, oszinte velemeny volt.
    Reagalok is :)

Neha tenyleg eros a stilusom, de csak azokban az esetekben, amikor szerintem a masik fel kierdemli, mert annyira ertetlen, vagy szerintem maga is tudja, hogy nem kene erolkodni a semmin, esetleg alapjaraton oltogatni jott.
    Nem neveznem alazasnak, inkabb oltogatasnak reszemrol, jelzeserteku, de szerintem eleg ritkan szokott elofordulni, nem mondanam, hogy szokasom.

Csipni meg senki nem szokta a szemem, szemelyekkel nem nagyon van bajom, ha van is, elmulik par oran belul.
    Ezen kivul eleg ritkan "fajulok" konkret moderacioig, igazsag szerint miota moderalok, talan ha 3 tagot banoltam ( ideiglenesen, vagy vegleg ), pedig mar azert egy ideje vagyok....

Annak, hogy veled mar kevesbe vagyok megerto itt a forumon, azert eleg hosszu tortenete van. Volt mar mindket reszrol eleg sok tortenes. Nyilvan ez nem befolyasol abban, hogy moderallak, vagy sem, de a stilusba parszor belejatszik, igen.
    ( Most igy konkretan nem is emlekszem, hogy valamikor moderaltalak volna )

Meg egy adalek, forumon neha kicsit nyersnek jon le, amit irok, ez eloszoban mashogy, ez ellen meg nem tudok mit tenni, egyszeruen van ilyen, ezen az se segitene, ha minden masodik sorba raknek egy mosolygos fejet. Lehet, hogy veled is itt volt mindig a csuszas, eloben sose volt gondunk egymassal, ha jol emlekszem.

Aktív témák