- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Ez legalabb egy megindokolt, oszinte velemeny volt.
Reagalok isNeha tenyleg eros a stilusom, de csak azokban az esetekben, amikor szerintem a masik fel kierdemli, mert annyira ertetlen, vagy szerintem maga is tudja, hogy nem kene erolkodni a semmin, esetleg alapjaraton oltogatni jott.
Nem neveznem alazasnak, inkabb oltogatasnak reszemrol, jelzeserteku, de szerintem eleg ritkan szokott elofordulni, nem mondanam, hogy szokasom.Csipni meg senki nem szokta a szemem, szemelyekkel nem nagyon van bajom, ha van is, elmulik par oran belul.
Ezen kivul eleg ritkan "fajulok" konkret moderacioig, igazsag szerint miota moderalok, talan ha 3 tagot banoltam ( ideiglenesen, vagy vegleg ), pedig mar azert egy ideje vagyok....Annak, hogy veled mar kevesbe vagyok megerto itt a forumon, azert eleg hosszu tortenete van. Volt mar mindket reszrol eleg sok tortenes. Nyilvan ez nem befolyasol abban, hogy moderallak, vagy sem, de a stilusba parszor belejatszik, igen.
( Most igy konkretan nem is emlekszem, hogy valamikor moderaltalak volna )Meg egy adalek, forumon neha kicsit nyersnek jon le, amit irok, ez eloszoban mashogy, ez ellen meg nem tudok mit tenni, egyszeruen van ilyen, ezen az se segitene, ha minden masodik sorba raknek egy mosolygos fejet. Lehet, hogy veled is itt volt mindig a csuszas, eloben sose volt gondunk egymassal, ha jol emlekszem.
Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest