- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
nem is tudtam az általad linkelt topikról, csak berírtam a keresőbe, hogy "moderátor", és ezen akadt meg a szemem először.
egyébként pedig lehet, hogy volt pár bűnöm, de közel 10 éves időtartamra vetítve egyáltalán nem sok az a néhány ban... (főleg ha figyelembe vesszük, hogy azok között is volt megkérdőjelezhető moderáció)egyébként beszéltem erről a mostani szituról egy házigazdával, aki azt mondta nekem, hogy a moderáció jogos volt, viszont az tény, hogy "erősen fogott a moderátor ceruzája"...
-
Chaser
legenda
Több nagyobb szabású ph tali kéne kevesebb lenne a konfliktus..ezt akartam mondani. Aztán eszembe jutott a mi lokál topikunkban szokott lenni, igaz még egyre se jutottam el
de 1enként azért találkozgatok így is elég sűrűn emberekkel... viszont topikban néha olyan hülyeségeken egymásnak mennek mint az óvodások
egy baja van az összes virtuális játszótérnek hogy nagyon személytelen, szmájlik nem mindig viszik át mit is akar mondani a másik...
-
Chaser
legenda
" Ha valaki hülyeségeket állít, azt meg lehet cáfolni normálisan, észérvekkel, személyeskedés nélkül."
Ezt majd közöld a ráérő 1-2 hg-val is aki privátban "fenyegetőzik" ha tudja hogy kurtára nincs igaza és azt is tudja hogy azt hivatalosan más nem láthatja..és ne gyere azzal milyen az adatlapomElég LoL ami néha itt folyik.
-
fero02
nagyúr
Igen folytattam és folytatni is fogom.
Azzal, h neked szakmailag semmi rálátásod nincs az ott elhangzó dolgokról, attól még lehet igaz az állítás (amit ugye shalafi görcsösen tagad) és Te több olyan postot is töröltél.
Ha vennéd a fáradtságot (amit biztos nem fogsz megtenni) és kicsit régebbről elkezdenéd olvasni a hozzászólásokat (a törölteket is), akkor talán magad is megvilágosodhatnál. Nem kell az egész topikot átnyálazni, elég lenne csak onnan, amit daa-raa-nak is megemlítettem (amikor vmiféle vizsgálat kezdődött a mester úrral szemben) és mondjuk csak a mi hármunk (shalafi66, szaszlaci, fero02) posztjait.
A fentebb említett vizsgálatról kinél lehet érdemi információt kapni? Arról is csönd van azóta is.
Így a végére kérésként: vki, akinek van egy kis ideje és valóban rendet szeretne tenni a topikban, legyen olyan kedves és járjon utána a dolgoknak és tegyen érdemi intézkedéseket (ami nem a hsz-ok törlésére vonatkozik) h végre valóban nyugalom legyen. Tnap világosan leírtam én is és egy másik topiklakó is, h miről szól ez a dolog...de úgy látszik soha nem lesz vége. Járjatok utána és jöjjetek rá magatoktól, h valójában milyen alak is ez a shalafi66, és vajh miért vannak olyan fórumok, ahová őt még regisztrálni sem engedik.
-
szaszlaci
addikt
Vannak dolgok, amiket nem lehet ilyen vaskalaposan felfogni. A helyzet, illetve személy egyedi. Ennyit szeretnék még mondani, akiről ilyet készítenek, talán mutatja, hogy nem a levegőbe beszélek.
-
szaszlaci
addikt
Úgy látom, valamiben hatalmasat tévedsz. Amit jelenleg Feró csinál, az nem a topikot teszi olvashatatlanná, hanem arról az üzletemberről próbálja lerántani a leplet, aki már hosszú évek óta az egész témát teszi olvashatatlanná. Ezt próbáltam meg én is. Meg már előttem jó páran, csak ennek a topiknak a történetében is.
-
z0d1AK
nagyúr
Értem mire gondolsz, de ha az érintett a Moderátort keresek az aprókhoz topicot tartotta a legmegfelelőbbnek, hogy megtudja miért lett törölve, majd miután nem tetszett a válasz, ezt a topicot használta, hogy hátha majd itt igaza lesz.
Az meg más, hogy szerintem az etikett megkövetelné, hogy ilyen helyzetben értesítsem a másik felet az írásomról (én megtettem, bár nem tőle kaptam a linket)Válasz átirányítva.
-
-
Tiszta sor, csak tenyleg mukodne celja szerint. En nem jarok oda, fenet se erdekli a masik gondja, de ha olykor olykor beleolvasok, csak a felesleges szajtepes meg magyarazas megy
tildy: Talan a vegleges, ami nem kellene oda, a fellebbezhetetlen meg szvsz az userre vonatkozik, hogy oneki nincs joga a mod donteset megfellebezni. A mod meg miert ne fellebezhetne meg magat?
-
Wolverine
félisten
Ez érthető - de szvsz egy moderátornak, aki komolyan veszi a megbízását, kötelessége benézni a Modkerbe, ha erre jár. A Jogos mod esetén szükség lehet a válasz megvitatására, rendben van; viszont ha egy "épp megvitatjuk, türelem" megjegyzés érkezik, akkor valahogy nyugodtabb az ember.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- UHD filmek lejátszása
- Delta Force (2024)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest