- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotó mutatja a OnePlus Open 2 karcsúságát
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
válasz ericdrawen74 #432 üzenetére
"vége: 1862328ft +-"
Hát igen, sajnos ezért döntöttem konzol mellett.
De grat hozzá!
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #420 üzenetére
"Amikor úgy érzed, hogy zavaró a 30FPS, gondolj arra, mennyivel lenne zavaróbb a 60-ért kicsengetni 1 millát a gépre, ami viszi. "
Ott a pont, ezért vettem XSX-et. 🙈🤓
A cinematic érzés amúgy sokkal jobb, mint ez a folyamatos folyós 60.[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #334 üzenetére
ki tudja mit találtak ki 🤓
-
Phobion
őstag
válasz Anti-Hero #343 üzenetére
Szerintem is! Ez szenzációs 😂
"
He gave a hilarious example where the mission board gave him a quest to take two people across to a different planet (space taxi?). After 5 hours he found the 2 people still on board his ship and realised he had completely forgot to take them to their destination.
"Annyi quest lesz, azt se tudjuk majd mi merre hány méter. 🤪
-
Phobion
őstag
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #340 üzenetére
A main storyt a legutolsók között fogom megcsinálni, csak a side quest.
-
Phobion
őstag
válasz Neurotoxin #286 üzenetére
Nekem most mindenhol ez lett a háttérkép.
Néztem igen, felb@szott rendesen az az agyhalott aki berohant a színpadra.
De a zene nagyon klassz volt, Todd pedig elég fáradtnak tűnt. 🙈
#288 - Ez legyen a legnagyobb gond, majd jön hozzá valami mod úgyis. Ebben a jelenetben lesz itt még odamoddolt Space Marine is.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Új, hivatalos wallpaper 🔥
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Microsoft getting ready for Gamescom with Starfied bus credit: Blaze2be
Valami készül, remélem mi is látunk abból majd valamit. Ami biztos, hogy akik jegyet váltottak, azoknak lesz valami exkluzív vetítés. 👀
szerk.: Gamescom holnap.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Nvidia tábornak jó hír lehet:
'DLSS 2 + 3 mods will be released when embargo ends'
Bethesdaék csak hagytak egy kiskaput 😎
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #152 üzenetére
Van azért esély rá, hogy lehet kicsit variálni majd a főmenüt, nekem mondjuk ez is nagyon tetszik.
Egy reddit komment, tehát egy marék sót tessék hozzáadni azért:
'We have in the video folder, something called MainMenuLoop and it's very big. Probably this background changes to different planets and moons.'
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz Scrake^;DD #145 üzenetére
akkor most nézd meg a Direct-et is
[link] -
Phobion
őstag
Na, valaki ( [link] ) már megkapta a review kódot. Azért megjelenés előtt 2 hétig hagyni játszani ezeket az "újságokat", youtubereket, azért szerintem ebből is leszűrhető némi magabiztosság. /copium off 🥴
-
Phobion
őstag
🚨
Mostantól érdemes óvatosabban közlekedni a neten, mert valamelyik jóképességű kiszivárogtatta a játék teljes történetét. -
Phobion
őstag
Akit esetleg érdekel, 1 órája kb., 2 fejlesztővel volt Q/A:
-
Phobion
őstag
válasz Neurotoxin #120 üzenetére
Nem-nem, a tényleges pre-load holnaptól kezdődik, az csak ilyen "placeholder" adat lehetett. (Nekem is annyit szedett le, eddig.)
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #114 üzenetére
Így van és a felvásárlás mellett kaptak még +1 évet, mert -szerintem- tuti az volt, hogy Phil közölte Toddal, hogy EBBŐL console seller játékot csináltok!
#113 - "olyan inkább ne mint a Fallout 76"
Ez most ilyen fanboy hozzászólás lesz, de ha minden igaz akkor a FO76-ot nem a main dallasi csapat készítette, hanem valamilyen B csapat Austin-ban. Úgyhogy talán ez is ad némi reményt, hogy nem FO76 féle launch lesz. 🙈[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #111 üzenetére
Supportnak nem lehet írni? 🤔
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #108 üzenetére
Erről sajnos még nem találtam infót. 😕
#109 - Aha, tudtam én, a nehéz életbe! Todd itt ólálkodik a fórumon. 😂
-
Phobion
őstag
Friss lore:
Tekerjetek lejjebb (oldal közepe kb.), itt olvashattak az "előzményekről".
https://bethesda.net/en/game/starfield
Eléggé spoiler cenzúrázott szerintem, de érthető miért. (Pl.: Mitől pusztult ki az élet a Földön? 20 év háború részletei?!)
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #89 üzenetére
Na miket?
Speciális fekete borsos chips?Én XSX-et vettem Starfield-es kontrollerrel. 🙈
-
Phobion
őstag
Sajnos igen, nem sokat tudni. Todd azt mondta a direct során, hogy '...and he can even say your name'.
Kérdés, hogy előre megadott neveket tud majd kimondani vagy ha AI generált lesz, akkor bármilyen nevet? Bár abból meg kegyetlen trollkodásokat lehet kihozni, azt meg nem biztos, hogy bevállalja a Bethesda. 🤔 -
Phobion
őstag
forrás: [link]
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #62 üzenetére
Az órával kapcsolatban amúgy lennének kérdéseim. Pl.: Mi van ha elromlik? Mivel okosóra ezért ennyi volt kuka?
"Feltéve, hogy még lesz munkahelyem, mert jelenleg az se biztos. Mondjuk akkor a fenti elmélkedés se lesz mérvadó, mert nem fogom kifizetni a pakkot. "
Reméljük erre nem kerül sor. Milyen szektor amúgy? -
Phobion
őstag
Mindenkinek: Ne kezdjük ezt el, nincs értelme. Várjuk meg mi lesz a vége, felesleges előre idegeskedni.
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #54 üzenetére
Mindeközben, én már felkészülök az XSX 30 fps-re (Zelda TotK-al és RDR-2-vel edzek ), ami remélem tényleg betonstabil lesz és nem 15-20. 🙈
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #42 üzenetére
Most már világos, köszi!
Ez most olyan, épp releváns, hogy a Sony problémázik a Starfield miatt, pedig nem kellene hiszen ők is megtették ezt már sokszor, legutóbbi ilyen: FF16. 👏😅
#43 - Pontosan, egyik oldal se szent.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #38 üzenetére
Ú, ez melyik játékban volt?
Plusz nem értem, miért probléma ez az AMD-s együttműködés?
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #35 üzenetére
Gusztustalan, hogy hová fajul a gaming ipar. Bár igazából egy szavam sem lehet, hiszen én is "támogatom" ezt. 🥴
-
Phobion
őstag
Hát, mondhatni nem sok használt Starfield lesz hardveraprón?
Szerk.: Közben törölték a tweet-et, de lehet tényleg így lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Az igeeen, hát akkor ezért (is) zabos most a Sony! 🙈😂
'Microsoft acquired Bethesda after hearing Starfield would be exclusive to PlayStation. When Microsoft heard Starfield was going to skip Xbox, Phil Spencer decided to buy Bethesda instead' - Tom Warren @tomwarren · 10 h
forrás:
[link] -
Phobion
őstag
válasz Neurotoxin #26 üzenetére
Már csak 74 nap!
-
Phobion
őstag
válasz Neurotoxin #23 üzenetére
Tudom, a Fallout 76 és társai után már nem sokan hisznek senkinek, DE, ha Todd és Phil tényleg nem b@sznak át minket, akkor ez lesz az eddigi legbugmentesebb Bethesda játék. (Phil egy nem régi interjúban azt mondta, hogy az XBXO összes QA dolgozója a Starfield bugmentesítésében segítkezik.)
Szerintem a +1 évet is azért kapták (ajánlotta ) Phil-től, mert extrém mód kell már egy XBOX játék, ami eladja a jelenlegi Series konzolokat. Na mindegy, tudom ez eddig csak ígérgetés, amiből tele a padlás, szeptember 1.-től kiderül. 🤞😬
-
Phobion
őstag
Rajtam kívül rendelt itt valaki Constellation Editiont?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Xbox 360 Játékok
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!