- Macrodroid
- Samsung topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Emlékszem 800x600, low, 22 átlag FPS, Oblivion "run" megjelenéskor, az kemény volt . Itt szerintem meg lesz legalább a natív 1080p, mid-low, és 40-50 FPS. Most már kivárom a teszteket, esélyes amúgy, hogy pár paraméterrel nagyon sokat lehet majd nyerni, látványban meg alig-alig számít majd.
-
gyimger
őstag
Intergalaktikus fejvadász kolléga itt. Egy egyszemélyes, gyors hajóval vállalom a megrendeléseket. Úgy olvasom, fel lehet venni ilyesmi küldetéseket, például
outpost építés, nyersanyagbányászás és eladás, stb. "The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
nubreed
veterán
De most érted, beletolsz 500-1000 órát a játékba (már abban az esetben ha mindent ki akarsz maxolni és nem csak végig rohanni a sztorin, szerintem ezt a játékot csak hosszú időt rászánva lesz érdemes játszani) és akkor kezd el elölről az egészet NG+ -ban?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Neurotoxin
őstag
-
Neurotoxin
őstag
Köszönöm a wallpapert! Nekem a "régebbi" Vasco-s lett a háttér az iPademen.
Néztétek a Gamescom-on a zongorás theme session-t és Todd pajtit?
Viszont rábukkantam egy Starfield Starship-es építésre Adam Savage-ék csapatától a YouTubeon. Még én sem néztem meg, de hangulatosnak tűnik. [link]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
sixpak
nagyúr
Gyanús nekem ez, béna 16:9 az összes, remélem 2023-ban eljutnak odáig, hogy lesz ultrawide support és nem a moddereknek kell megoldani ezt is.
Van erről valami info?
Mondjuk annyira alap már lassan 10 éve az UW, hogy lehet nem tartják fontosnak ezt kihangsúlyozni.
Kezdek félni, eddig nem is gondoltam rá, a DLSS-en (illetve annak hiányán) már átlendültem.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
tibaimp
nagyúr
Úgy legyen
(csak összehasonlításképpen az Ubi féle SW Outlaws esetében azt nyilatkozták, hogy "kézzel" megrajzolták a bejárható bolygófelszínt, ezért is nem lesz benne csak jóval kevesebb)
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem mintha egy keményvonalas RPG-nél ez akkora érvágás lenne. Az élmény zömét az adja, hogy te csinálod és olyan karakterrel, amilyet magadnak kitaláltál.
Ha mondjuk egy God of War-ral történik ugyanez, aminek bő 75%-a a sztori, az már nagyobb gond.
Szigorúan szvsz.
#128nubreed: Ahhoz tudni kéne, ki szivárogtatott, de egy mail-be leírt szöveges történetleíráson nincs vízjel, a média meg nem fogja kiadni a forrásait.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nubreed
veterán
Gondolom az agyhalottakkal (akik már játszhatnak) aláírattak NDA -t de ennek ellenére valamelyik nulla IQ -jú nem bír magával... gratulálok... a Bethesda helyében olyan pert akasztanék a nyakába amire rá megy mindene.
-
Neurotoxin
őstag
Köszönöm az infót! Megjelenéskor ráaktiválom a 3 hónap Gamepass-t, ott lesz a Premium Upgradem is, aztán majd látjuk, hogy mit hoztak össze. Amennyire egyébként számomra uborkaszezon van most (igaz, nem bírtam ki és csak megvettem a Dzsedáj Szörvájvört), annyira ígéretes ősznek nézünk elébe: Remélhetőleg leakciózzák a Strayt, jön az MK1, az AC:Mirage, FM8 és a CP 2077:Liberty city
-
törölt tag
Olyan lehet a kezdés mint a CP volt szvsz, olyan inkább ne mint a Fallout 76 .
Remélhetőleg az enginet sikerült azóta kikalapálniuk, hogy ne legyen benne annyi töltőképernyő, vagy legalábbis gyorsan lehessen haladni külterek és belterek között, plusz 60FPS felett is egyben maradhatna a fizika és az NPC útvonalkeresés .
Hangok és a háttér zene már FO4-ben is nagyon korrektek, nagyon sokat dob a hangulaton.
-
TESCO-Zsömle
titán
"Ketté téptem" a gépet egy házi szerverre meg egy gamer gépre, utóbbihoz a VGA-n kívül mindenből újat kellett venni, szóval mindent is.
Gyors frissítettem az adatlapot.
#91VágniValó: Azért én szorítok érte, hogy ne legyen sok örömöd abban, amit tervezel. Ma akkora szívás lesz, akkor marad a Dave the Diver.
CP77-ből szekrény tetején a gyűjtői. A játékban kb 15 percem van szumma. Sajnos az autók irányítási modellje annyira nem tetszett, hogy full-nope. Ezen majd tervezek változtatni, de akkora a backlog, hogy rá gondolni is LYÁLY... Returnal, Foreskinpoke, minden Witcher, minden Yakuza (8x150 óra LOL), stb...[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
addikt
Engem is érdekel a gamma, de tuti nem veszem meg (laptop csere is kőne hozzá, de nem emaitt nem veszem meg), hanem mert érzem mekkora flop lesz, amit majd csak a kultistái fognak online habzószájjal védeni (mint a Ciganypunk 2007-nél, amit sajna előrendeltem és még szeretni is próbáltam, csak nem hagyta).
Nekem megvan tervem a megjelenés napjára, popcorn (szószerint, nem csak úgy írom) + pár sör, youtube felcsap és röhögök az AAA játékiparon.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
tibaimp
nagyúr
A Skyrim-ben tuti, mert abba tettem vagy ~1000 órát, de a Morrowind és az Oblivion kimaradt, csak kipróbáltam, de mintha ott is néma lett volna a karakter. Az FO szériát nem ismerem.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nubreed
veterán
Igen erre én is emlékszem, hogy Todd ezt mondta de ebből tényleg nem sok minden derül ki. Két lehetőség van, vagy előre választható audio nevek vannak, mint csomó más régebbi játékban ez már szokás volt, vagy tényleg végtelen lehetőségek vannak, mert AI alapú cucc. Mivel single player only játék lesz a Starfield, szerintem nincs benne akkora kockázat mintha online multiplayer játék lenne.
-
nubreed
veterán
Érdekes a comment szekció a kép alatt. Arról megy a diskurzus, hogy Vasconak vajon AI generált hangja lesz -e. Én bírnám ha így lenne, de amennyire tudom, erről még semmit nem mondott a Bethesda.
-
TESCO-Zsömle
titán
Gondolom van egy beszállítója, ha szerencséd van megtudhatod minek az alkatrészei jók hozzá, de amúgy ja, egyelőre úgy néz ki, hogy akkor véglegesen asztali dísz. Ami megint csak nem gond, de egy szobor problémamentesebb, azon jó esetben csak a gravitáció foghat ki.
Építőipar.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
titán
Én PC-re rendeltem 2-t, de nem tudom, hogy mi lesz a sorsuk. Ugye FOMO...
Viszont többnyire ilyen polcra rakható, faxán kinéző szobrokkal élek, egy okosóra nem a "kirakom a polcra" kategória, ráadásul az akksi álltában is megromlik, úgyhogy lehet, hogy majd innen PH-ról bizniszelek vkivel, akit esetleg érdekel.
#61Neurotoxin: Szept 1-től szabi, 11-én megyek először dolgozni. Feltéve, hogy még lesz munkahelyem, mert jelenleg az se biztos. Mondjuk akkor a fenti elmélkedés se lesz mérvadó, mert nem fogom kifizetni a pakkot.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
sixpak
nagyúr
Mert te is erkölcsi alapon közelíted meg a dolgot.
Utóbbi évek AAA játékainak nagy részében választhattál, hogy mit kapcsolsz, DLSS-t, FSR-t, etc.
Lényegtelen, hogy melyik szebb/jobb, a konfigurációdban lévő hardverek fényében választhattál.
És ez így is van (lenne) rendben.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
TESCO-Zsömle
titán
+ #41smc: Crysis 2. És nem csak volt, a mai napig van. Az óceán folyamatosan ott hullámzik a város alatt, ha valami bug miatt átesel a textúrán, csobbansz.
De persze a zöld oldal megint fordítva ül a lovon, csak ugye ők vannak többen, mint mindig. Anno a The Way It's Meant To Be Played arra volt garancia, hogy Radeon-on szarabbul fut ahelyett, hogy GeForce-on jobban. És ezek a dolgok -szerintem- túlmutatnak azon, hogy valaki berak egy effektet, ami csak az ő termékein fut (TressFX) vagy hogy egy zárt eljárás helyett (DLSS) egy nyíltat (FSR) erőltet bele előbbi kizárásával. Utóbbi már csak azért is, mert a két érintett konzolban AMD vas van és gaming szempontjából ők még az nVidiához képest is sokkal többen vannak. Szóval avval érvelni, hogy a Bethesda most ezzel kizárta a piac 2/3-át duplán hülyeség.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
EmThor
addikt
Egyik se jobb mint a másik ilyen szempontból.
A játékkal szemben pedig megtartom az egy lépés távolságot, szkeptikus vagyok, nem látom olyan szépnek és jónak mint ahogy beállítják, de ne legyen igazam.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Neurotoxin
őstag
Ezeket a fejtegetéseket én is olvastam, de most tényleg úgy néz ki, mintha megakarnák nagyon mutatni! Emlékszem még egy 1-2 hónapja mutatott interjúra, ahol Todd-ot kérdezték, hogy milyen állapotban van a játék, a következő vágásnál pedig egy muki játszott éppen a háttérben a játékkal, majd megfordult a fejhallgatójával és elkezdett integetni, hogy valóban ott játszik Én szeretném, hogy működjön, a concept art és a zenéje nagyon tetszik. Mondjuk ez a millió-féle customizálható dolog nem az én világom lesz, de ígéretesnek néz ki. Majd meglássuk, a vak is azt mondta!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
tibaimp
nagyúr
Valószínűleg majd VGA-t kell vennem, így a nagyon drága verzió kilőve, az tuti. Sőt, valószínűbb, hogy megvárom a vásárlással az első komolyabb leárazást, ami lehet plusz egy év is lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macrodroid
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Samsung topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- BONTATLAN PS5 Slim Disc Edition (CFI-2016)
- Asus ROG Ally Z1 Extreme ( újszerű - garanciális - magyar - Win11 )
- Mint az új! Steam Deck 512GB + hordozó tok + üvegfólia + szilikon tok
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest