- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Na ez az! Várós a játék.
TESCO-Zsömle: bennem is megfordult, hogy kellene venni. Az az óra nem semmi, nagyon tetszik.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Az e-bay, ha jól látom, már tele van amúgy vele...tipikus....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Valószínűleg majd VGA-t kell vennem, így a nagyon drága verzió kilőve, az tuti. Sőt, valószínűbb, hogy megvárom a vásárlással az első komolyabb leárazást, ami lehet plusz egy év is lesz...
-
tibaimp
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #65 üzenetére
Na, ez egy komolyabb ajánlat így már, hogy mennyire lesz sikeres, az más kérdés.
-
tibaimp
nagyúr
A Skyrim-ben tuti, mert abba tettem vagy ~1000 órát, de a Morrowind és az Oblivion kimaradt, csak kipróbáltam, de mintha ott is néma lett volna a karakter. Az FO szériát nem ismerem.
-
tibaimp
nagyúr
Most találtam ezt: [link]
-
tibaimp
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #140 üzenetére
Most az SSD-k ára szépen bezuhant, ez tény, hála Istennek! Csak így tovább!!
-
tibaimp
nagyúr
Gyanítható, hogy az lesz, de a szerverek tuti meg lesznek dögölve pár napig...
Én nem hiszem az ilyen korai hozzáférésben. Azt sem értem eleve, ha tudják, hogy mennyien vették meg ily módon, miért nem készíti fel egy cég sem a szerverparkját erre, legalább bérlés formályában, mert kiépíteni nagyon drága.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
A videók alapján a karakter fejlődési rendszere eltérő lesz a Skyrim-éhez képest, vagyis "normál" RPG-sen fogja a karakter kapni az XP-t az ellen gyilkolásáért, és gondolom, a küldetésekért. Bevallom, nekem a Skyrim-es "módi" jobban bejön, bár így se rossz.
-
-
tibaimp
nagyúr
De akkor ehhez tényleg valós időben kell a "pályát" vagyis a bolygófelszínt, vegetációt, állatvilágot generálnia, ahhoz meg elég komoly hardver kell ilyen minőségben. Kíváncsi vagyok piszkosul!
-
tibaimp
nagyúr
Úgy legyen
(csak összehasonlításképpen az Ubi féle SW Outlaws esetében azt nyilatkozták, hogy "kézzel" megrajzolták a bejárható bolygófelszínt, ezért is nem lesz benne csak jóval kevesebb)
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Simán! Én 3 karakter ~380 óra, most jön majd a 4. végigjátszás, szóval nyomjad . És ha lehet női karakterrel, sokkal jobb a szinkronja.
szerk: elnéztem a fórumot, azt hittem a CP2077-ben vagyok[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #337 üzenetére
Én is így vagyok vele. Kimaxolni egy adott régiót, aztán lehet tovább menni, kivéve, ha a főszál kell valamiért ahhoz, hogy ki tud maxolni a területet (pl.: az "új" Tomb Raider-ek tipikusan ilyenek voltak).
-
tibaimp
nagyúr
A Witcher 3 esetében nagyon jó volt a NG+-ban, (legalábbis nekem ) hogy a karaktert 100-as szintűre ki lehetett gyúrni, míg alap esetben én, ha jól emlékszem, 37-es voltam "csak".
Kíváncsi leszek, itt mit hoznak ki.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #357 üzenetére
"Kvázi ingyen" -- és azt hogy?
-
tibaimp
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #362 üzenetére
Én ilyen átb@szást nem csinálok. Nem tudom mit szólna egy vevő fordított esetben...menne a felháborodás. Amúgy szerintem erre is van valami megoldás már, esetleg 30e Ft-al kevesebb pénzt küldenek vissza, én mint bolt tulajdonos, simán ezt tenném.
-
tibaimp
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #372 üzenetére
Nem rád értettem, úgy általánosságban írtam
-
tibaimp
nagyúr
válasz Anti-Hero #380 üzenetére
Sas7, Anti-Hero: Pont ezért csinálták. Nagyon sokan vettek, vesznek most x-box-ot, így két konzolt is birtokolva többen is. Kíváncsi leszek, mit hoznak majd ki a számok, mennyit tudott az MS lefaragni a hátrányából.
-
tibaimp
nagyúr
Most volt a AMD féle előadás, és ott az FSR 3.0-ról és annak igen csak jótékony hatásairól beszéltek, és az is meg lett ígérve (ha jól tudom), hogy ezt az egész HYPR-RX be lesz építve az AMD VGA driverbe illetve utólag beteszik az X-box-ba is, így komoly FPS növekedést adva kb. minden játéknak, köztük ennek is!
Mivel nyílt forrású, így minden VGA-n működik, amennyiben a játékba van implementálva (bár akinek AMD VGA-a van, annál még ez sem feltétel, mert a driver-ből megoldható a támogatás).Ezt már csask én teszem hozzá, hogy az MS ezért nem jelentkezett egy "konzol PRO" verzióval, mint a Sony. Viszont, ha a Sony jelentkezett, akkor a PS5-be nem teszik bele ezt az eljárást, mert aláásná az új PRO gép "szükségességét", szóval öngól lenne!
-
tibaimp
nagyúr
Nem akarok kötekedni, de 100-200-ből nem hozod ki a gép egyéb komponenseit, vagy csak nagyon szűken!
Csak egy normális táp+ház kombó ~100-150 körül van, nvme SSD+ valami boot-olsó kisebb SSD, nem ártana egy bill+egér sem, és nem feltétlenül 1000Ft-os példányok, hangszoró, az sem baj, ha nem zsarnai piaci, stb...A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Micsoda izgalom, izgatottság van itt !
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz ericdrawen74 #544 üzenetére
Bőven. Valami ~135GB körül telepít + day 1 patch ~15GB.
-
tibaimp
nagyúr
Gépigényről írnak valamit?
FullHD+RT+high/ultra-hoz mi kell?A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Ejnye!
Hol vannak a remek screenshot-ok, hogy akik még nem vették meg, tudják csorgatni a nyálukat .
-
tibaimp
nagyúr
Nem az van, hogy egy hozzád közelebbi rendszerbe tudsz ugrani, majd onnan a célállomásra? Próbáltál már ilyet (egy yb videóban láttam, hogy így csinálták) én magam még nem játszok.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Lacielvtárs #1185 üzenetére
Én kifejezettem haragszom érte, hogy csak úgy ide tetted...
(jöhet a többi is, ha van még )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest