- Milyen okostelefont vegyek?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy kiadás után hány évvel szokott általában egy Bethesda játék elkészülni? Mármint hogy benne legyen minden, amit az első héten még a modderek raktak bele szükségből.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Bad Pritt #4933 üzenetére
A TGA egy kaliforniai gyökerű rendezvény. Kaliforniában pedig nem szeretik Rowling-ot a nézetei miatt. Ugyanez a politikai oldal próbálta felszólítani a világot, hogy bojkottálják emiatt a Hogwarts Legacy-t, ami annyira jól sikerült, hogy 12+ millió páldány fogyott belőle első hónapban.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Bad Pritt #4929 üzenetére
Senki se beszélt díjnyeréstől, én arról beszéltem, hogy jelölést sem kapott politikai okokból míg mondjuk a FF16, ami nem is RPG meg de.
BG3-at nem lehetett megfogni, és ha hűek akartak volna lenni a kategóriákhoz, akkor a Larian-nak ugye vinnie kellett volna az Indie kategóriát is, mert nincs kiadójuk.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Bad Pritt #4924 üzenetére
+ p a s s e r: Egy Harry Potter játéknak mi többet kéne tudni annál, hogy 100% Harry Potter? Ráadásul az első RPG valaha. Tette ezt komolyabb technikai hibák nélkül, kimondottan jó optimalizációval és látványvilággal, meglepően fluid harcrendszerrel.
Pont az volt, aminek lennie kellett. Nem próbálta meg újragondolni a frencsájzt, amit feldolgozott. A minijátékok is tökéletesen illeszkedtek az univerzumba. Az egyetlen, amit rá lehetne olvasni, hogy a Kviddics kimaradt, de arról ugye hamar kiderült, hogy azért, mert külön játék lesz.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Bad Pritt #4909 üzenetére
Kicsit elhúzódott a szerkesztés, úgyhogy re:
Az innováció egy aspektusa a játéknak. Attól még a többi ponton elhasalhat, mint ahogy a Starfield el is hasalt a kivitelezéstől kezdve az optimalizáción át szépen mindenen.
A játék technikai kivitelezéséről egy zene címe ugrik be: It’s Only a Paper Moon.
Megerőszakoltak egy ősöreg, elavult motort, hogy beletegyenek valamit, amit sosem szántak bele és ez minden ponton visszaütött.
A CIG 10 éve kalapálja a CryEngine-t a Star Citizen alá hogy képes legyen arra, amire sosem szánták és még mindig nincs kész. Tény, a legnehezebb része a multiplayer, leginkább az az, amivel gond van. Ha csak Single lenne a játék már készen lehetnének vele, mert tartalmat generálni nem olyan nehéz 600 emberrel a hátad mögött.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Bad Pritt #4907 üzenetére
Ha olyan jó járék, miért nem játszott vele senki?
Az innováció egy aspektusa a játéknak. Attól még a többi ponton elhasalhat, mint ahogy a Starfield el is hasalt a kivitelezéstől kezdve az optimalizáción át szépen mindenen.
A játék technikai kivitelezéséről egy zene címe ugrik be: It’s Only a Paper Moon.
Megerőszakoltak egy ősöreg, elavult motort, hogy beletegyenek valamit, amit sosem szántak bele és ez minden ponton visszaütött.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
st3v3np3t3r #4713 üzenetére
A fősztori elött lehetőleg mindenki csináljon meg minden side,faction,misc és activity küldit.
RPG-t amúgy is csak így játszunk, másként nincs értelme. Vagy ha vewszel egy szendvicset abból is csak a húst (story) eszed meg, a többit dobod a kukába? Mert akkor vehetnél csak húst (könyv) és kész is vagy.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Bad Pritt #4590 üzenetére
Nem tudom már melyik játék volt, ami még trollkodott is ezzel. Kb 40 centi széles képernyő közepén 6 centis csík, szépen elmegy 100%-ig, aztán folytatja a csíkon kívül a képernyő széléig. Pár mp szünet, majd a képernyő átellenes oldalán 10 centivel fejlebb folytatódik...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
#57018880 #4523 üzenetére
Ha jól csinálod, nem olyan gáz a lvl100. Nos, ha szereted a barangolást és a vadászos táv-gyilkoldát. Arra tudok bolygót is ajánlani. Szép környezet, könnyű célpontok, amik csordában járnak...
Nekem a héten meglenne, ha hétfőn nem térdel le a gép és jövök rá kényszeredetten, hogy Cloud-ba csak egy lvl21-es mentés van.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
negyven2 #4498 üzenetére
Eredetileg azt olvastam, hogy várhatóan 1 és 2mrd közé várják a végét marketing nélkül, ami reális is figyelembe véve az RDR2-t és az azóta végbement előnytelen gazdasági változásokat. De ha reálisan nézve azt mondom, hogy a StarCitizennek még abszolút minimum 5 év kell, addigra úgyis lesz játék, ami túltesz kiadói hátszéllel az akkori founding-on, mert minden drágul.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
nubreed #4493 üzenetére
Okkal van ám mindez off-ba.
SF-ről nem tudok nyilatkozni, még vannak skill-ek, amik nincsenek meg, a farm nem lett nehezebb, szép bolygón ölöm a könnyű ellenfeleket. (illetve most nem, mert valamiért a steam cloud-ba csak lvl21-es mentés van
)
Őszintén? Én se. Azt látom, hogy 1-2 hetente jön a ping a discord-ról ,hogy ilyen-olyan event-eket szerveznek a srácok, de nekem egyelőre a "patch-enként repkedek pár órát"-ban kimerül az SC. Ha jön új mechanika, azt kipróbálom, aztán megy vissza pihenőre. Ez még nem játék, csak tech-demó. Igaz, annak olyat ad már vagy 5 éve, amit azóta se tudsz máshol megcsinálni.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
nubreed #4489 üzenetére
Szerintem amíg nem jön valami hivatalos szerv, ami bezárja a boltot, addig ez a veszély nem fenyeget. Egyelőre az van, hogy megint pár napon belül elkelt minden jegy a CitizenCon-ra elővételben és ebben az évben is több pénz folyt be a kasszába, mint az ezt megelőzőben.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Bad Pritt #4483 üzenetére
Ebből kettő élből ferdítés, a harmadik kérdéses. Egyrészt nincs itt, mert nem adták ki. Ebből jön a kérdéses rész, hogy sose lesz kész. A világ legdrágábbja dolgot pedig azt hiszem idén negálta a Rockstar mikor bejelentették, hogy a GTA6-ot cirka másfél milliárdból fejlesztik. (meglevő stúdióval, kész koncepció alapján)
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nekem ilyen gondom -hosszú távon- nem volt, minden sorban van 1-2 skill/perk, amire szükségem van. A challenge-limiter, hogy futkossak fel-alá, farmoljam a killeket, stb az jobban szorít. Főleg a krafotlós rész, mert az viszi a nyersanyagot/kreditet fölöslegesen, csakhogy elérhetővé váljon a magasabb szintű.
Az, hogy a lopakodás nem működik egy őszintébb kifejezés arra, ahogy a lopakodás minden Bethesda játékban működik. (nem saját tapasztalat, nekem is mondták) Ha azt várod, hogy full stealth skillekkel odalopakodsz valaki mögé és megjelenik a "takedown prompt" mint kb bármelyik másik játékban, ahol opció lopakodni, akkor a semmire vársz, mert ilyen nincs. Én csak azért tartok melee fegyvert, mert találtam egy 0,02kg-os Titanium Tanto-t. Semmire nem jó. Egyszerűen kapsz egy stealth meter-t meg egy szorzót a DMG-re, mikor fent a csík zöld. Ennyi. Ráadásul ha nem guggolsz, akkor ugye nem vagy stealth módban, szóval a bónusz is off. Én kifulloztam scoped ballistic rifle-re mindent, guggolva eleve jobb a célzás és úgy még a stealth bónusz is rámegy, ha nem látnak.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
VikMorroHun #4459 üzenetére
"Az a baj, hogy a Starfield űrszim akar lenni"
Ki hazudott már megint neked?
"A Star Citizen meg 10* bonyolultabb a kelleténél, ezért nem egyszerűen űrszim, hanem univerzum szim."
#BSSE
#4461MasterDeeJay: Akkor valamit rosszul csinálsz.Pár fel-/leszállás alatt rá lehet érezni a tömegre és a tolóerőre. Utána már szinte látod előre, hogy merre fogsz menni. Leszállás külön poén DCPL csak úgy úszik a hajó a levegőben. Legnagyobb kihívás a vízszintes kapun átteni egy vasat, ami kb 2-5m-rel rövidebb, mint maga az ajtó. Ott néha nem egyszerű belőni a dolgokat, de ennyi.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
MasterDeeJay #4457 üzenetére
Meg egy egészen más motor. A SC "csak" annyira próbál szimulátor lenni, hogy még ne bántsa vele a kazuárokat.
#4458Micsurin: Nem védek én semmit, csak visszaböfögöm, amit nekem mondtatok itt a topicban az első héten.Persze, hogy 1000 sebből vérzik, hiszen Bethesda játék.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
MasterDeeJay #4455 üzenetére
Bármilyen StarCitizen-nel kapcsolatos hasonlatra #nemszim a jelige.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
MasterDeeJay #4447 üzenetére
3 csoport minek? Ha unlimited, akkor fogod a legnagyobb hatótávú particle cuccot és rátolsz az orrára 20-at. Pajzs se kell, mert minden elporlaszt egyetlen lövésből.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ott még nem tartok. Délután veszem át a multimétert, megmérem a tápot, aztán összerakom a vasat. Állítólag ez a csecse Corsair szeret olyat csinálni, hogy se kép se hang, lehúzol róla mindent, összedugod, aztán megy tovább. Ezt, meg random elhalálozni.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ha nem lett volna elég, hogy reggel letérdelt a gép, összedobtam a régi vasat, feltettem a Starfield-et hogy meglessem miként fut és "continue" után lvl21-es a karakterem 80 helyett.
Morcos leszek, ha a nagyvas elkészül a Steam meg a lvl21-es mentést rántja le a felhőből a 80-as helyére...
Az egy elég kemény restart lenne újragondolt karakterrel.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Izé...
Most nem azért a 7 fillérért, de biztos, hogy első játék alatt, 7 main küldi után tudnom kéne ezt vezetni?
Csak mert eddig ahányszor felmásztam rá, mindig "Inaccessable" volt... [ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én nem mondom, hogy sokat vadásztam a hétvégén, de a karakterem szintje 49-ról 79-re nőtt és kb 8.000db 7.77-es lőszerrel van nála kevesebb.
Találtam egy nagyon szép lvl75-ös bolygót, tehén méretű bogarakkal, amik csordában járnak. Egy csorda 150-550xp.
Első nap végén meg is újítottam a fegyverparkot, de a regular az még mindig egy sniper-esített Beowulf, csak már nem kalibárt, hanem fejlesztett, így nem 100-at sebez, hanem 200-at.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Bad Pritt #4261 üzenetére
Nálam ez a veszély duplán nem fenyeget, mert hányni tudok a CP járműfizikájától, anélkül meg kb játszhatatlan, mikor a 3. küldetés az, hogy ülj fel egy motorra, szállj be egy kocsiba, stb...
De akkor majd szólok, ha kész. Feltéve, hogy nem felejtem el.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Bad Pritt #4250 üzenetére
Szigorúan véve még neki se kezdtem. Jelenleg pár tucat bolygó lehet meg, de azok "éppen arra jártam" alapon, nem szisztematikus felderítés útján. Skill-ek is hiányoztak meg én is akkora hoarder vagyok*, hogy hiába van kész a survey, addig nem tudok eljönni a bolygóról amíg nem takarítok ki minden POI-t.
* - Lásd: 2 tonna fegyver eladása[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem akartam moddolni, de szükségem lesz vmire, hogy jobban tudjam szanálni a szemetet. Tegnap este 7-kor leültem, hogy kicsit játszok, farmolok, este 10-ig adogattam el a felgyülemlett szajrét a hajóból. Nem volt sok cucc, csak 2 tonna fegyveren kellett túladnom.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Micsurin #4162 üzenetére
Éés igen tudom csiga lassan haladok, hogy majd 90 órával is még csak most tartok itt de minden más is leköt...
Keblemre, testvérem!150 órával se Vanguard, Se RAngers, se Ryujin, se Crimson, és a fő vonalon az Into the Unknown után a templomok vannak meg. Csak -nagyon- mellék küldik, Mission Board-ok, meg felfedezés. Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Állj készen mindenre!
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem kell, hogy minden zsáner egyezzen az összevetéshez. A No Man's Sky se RPG se szim, mégis össze szokás vetni Starfield-del is és Star Citizennel is. Nem kell, hogy a zsánerek egyezzenek, attól a technikai oldalt, hogy miként valósították meg a Sci-Fi részt, az űrhajókkal bolygók, naprendszerek közti repkedést, még össze lehet.
Star Citizen fejlesztése a saját modelljéből és alap céljaiból adódóan nem lehetett volna másképp. El tudnám magyarázni, hogy miért alakult ez eredendően így, de egy kisebb szövegfal lenne az eredmény, annyit meg nem UFFolnék.
Megértem, akik iábrándultak belőle. Magam se járok közösségi talikra, szervezett eventekre, semmi. 1-2 havonta repülök egy kicsit és csók. A kezdeti lelkesedést felváltotta a realitás, hogy ebből még 5 évig nem lesz semmi, de lehet, hogy 10 és addig van CP77, vagy Starfield, van Payday2/3, van Armored Core 6, az összes FarCry, ami megjelenik, majd lehet lesz Foreskinpoke, meg több tucat cucc trónol a Steam acc-on waitist-en.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
MasterDeeJay #4035 üzenetére
Itt megemlíteném, hogy a StarCitizen alatt -szigorúan véve- már kb 7 éve nem Crytek motor van. Az eredeti Cryengine bő felét átírták, mert az sem volt alkalmas erre, a másik felét meg kb 6-7 éve cserélték le Amazon Lumberyard-ra (ami egy amazon által átalakított cryengine), mert az online rész átkerült a Google-től AWS-re.
Mai napig nincs más játék, ami tudná a bolygótól bolygóig FPS dolgot és nem véletlenül, egyrészt a technikai része elég durva, másrészt ahogy te is írtad, sok esetben hátulütő, hogy eljutni rendszeren belül bolygótól bolygóig simán lehet 15-20 perc. Star Citizen-be az elképzelések szerint ezen idő alatt elmehetsz a hajón kártyázni, sakkozni, vagy nagyobb hajóra vehetsz majd ilyen szimulátor-rig-félét, amibe beszállva indul az Arena Commander. Csak legyen majd valaki, aki szól, ha esetleg rajtad ütnek a kalózok.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
VikMorroHun #3923 üzenetére
Ahogy Micsurin is írja, a Steam fan-okon kívül csak annak van meg Steam-je, aki vagy AMD-promóval szerezte vagy vmelyik gyűjtőit húzta be. Mindenki másnak kb 10-15k-ból ott volt Early-vel a Gamepass. Nem véletlen, hogy ilyen 10 millióan ugrottak rá.
Cyberpunk-nál szintén árnyalja a képet, hogy a fő platformja annak se a steam, hanem a GOG.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
MasterDeeJay #3911 üzenetére
Ha IRL nem így lenne szerintem mai napig max a húsáért tartanánk őket...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
MasterDeeJay #3908 üzenetére
Full páncélosra a kis tőr amúgy még oké is, mert azt tudod a páncél illesztései mentén beletolni egy artériába és kivéreztetni mielőtt meg tudná magát hámozni.
A sárkány/állat már nyilván más tészta, ott eleve nem kéne tudnod lopakodni, mert hacsak nem kovidos, megérzi a szagod. Meg nem mondom hol volt megoldva, hogy a kutya megugatott lopakodás közben akkor is, ha nagyon el voltál bújva.
sz: Aztán lehet, hogy csak el vagyok kényelmesedve a FarCry-féle button-prompt melee takedown-nal, de nálam a lopakodás mindig is arról szólt, hogy oda kell ám jutni az "élő" ember mögé, miközben nincs ám egyedül...[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
MasterDeeJay #3903 üzenetére
Mint a szerkesztésben írtam, nálam a Bethesda-féle lopakodás verte ki a biztit. Értem én, hogy animációt készíteni macerás, a
melee takedown-nak meg figyelembe kéne vennie, hogy van-e a paraszton űrruha, vagy nincs, de basszus, ne már... Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
gulupeti #3898 üzenetére
Én ha minden skill-t ki akarnék szedni, amit úgy érzem, hogy kéne/jó volna, beleértve a fegyver-skilleket is, ahhoz 120-as szint kéne. Fegyverek meg "jó lenne, ha" nélkül le tudom nyomni kb 80-ig.
Lopakodással én is megszívtam, ráadásul ki is fulloztam. Talán az első -számomra- komolyabb pont, hogy nem toltam még Bethesda játékot, nem tudtam, hogy itt a lopakodásaz csak egy szorzó az első sebzésre. Payday-en meg Far Cry-on szocializálódtam, ott azért ismerték a melee takedown fogalmát, itt b+ kaszabolhatod a parasztot, mint a disznó, hiába mész mögé, nem lehet egy elegáns mozdulattal elmetszeni a torkát vagy szíven szúrni... [ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
S e t h #3876 üzenetére
+ Mindennek megjelenéskor (vagy előtte) van nagy nézettsége, aztán megy az egész a levesbe, ez általános, nem csak a streaming rákfenéje. Ezért fegyvertény, hogy egy média jóban legyen azokkal, akikből a tartalma készül, mert ha te nem kapsz meg egy videókártyát az nVidiától, csak a megjelenés napján tudod megvenni, utána még napok egy tisztességes teszt, mire a tied kimegy, az érdeklődő kattintások 80%-a lement azoknak a cikkeire, akik korábban megkapták a kártyát, hogy az embargó végére kész legyenek.
Nemszály ezért áll most (már) ilyen szempontból jobban, mint Pisti, mert ő legalább még lelkes, nem azt látni rajta, hogy inkább a gyerekkel lenne a másik szobában, pedig közben valószínűleg de. Nyíl-VÁ-n ebbe az is benne van, hogy a Hattyú koma szakmáját tekintve marketinges, szóval neki ez valószínűleg testközelibb a szerep.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
VikMorroHun #3852 üzenetére
Odafelé menet meg találkoztam egy Freestar Kefirrel.
És énekelt neked valami szépet?
#3853 Vesa: Pistin nagyon érződik, hogy ez már csak munka. Én is csak kaparom az arcom. Ennél már csak Nemszály a fájdalmasabb. Ki van írva a HUD-ra, hogy melyik gomb mit csinál és 5 percen át óbégat a chat-nek, hogy valaki mondja meg melyik gomb az. Még el is hinném, hogy direkt csinálja, ezzel erőltetve a közösséggel az interakciót, ha nem úgy fordítaná az angol szöveget, ahogy. Végigfutja a feliratot és az infó negyedét, ha átadja, sokszor pedig full blődségeket mond, ami jobb esetben sehol nem bolt írva, rosszabb esetben homlokegyenest az ellenkezője annak, amit írtak/mondtak, aztán 5 perc múlva nem érti, hogy miért nem úgy van...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Imádom a "Kill the Ecliptic Contractor" küldetéseket.
Felveszem, elmegyek a helyszínre, bemegyek, ott az Ecliptic Contractor lespawn-ol egy marék Spacer/Crimson társaságában, a buta AI miatt azok kinyírják, én meg mehetek leadni. Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nekem ez volt az első.
Zenére meg ezek vitték a pálmát:
-Krakout
-Super Cycle
-Battle Ships
PC-re nem tudnám megmondani, mert mielőtt lett otthon, azelőtt már tucat gép megfordult a kezem alatt innen-onnan anélkül, hogy értettem volna bármit is az egészből, de ez volt az első eredeti játék a családban: Recoil (1999)Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
MasterDeeJay #3813 üzenetére
Én itt még nem jutottam el odáig, hogy
lehessen kikkel lenni. Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
Arról amúgy van hír, hogy Vasco-t -ha már robot- lehet-e valamiképpen upgrade-elni? Csak mert elég ergya skill-jei vannak szegénynek a többiekhez képest, meg amúgy is robot. Nem vállalnak valahol robotómiát?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Bad Pritt #3796 üzenetére
Én alapvetően nem illegálkodok, csak lopni szoktam, de lassan annak sincs értelme, mert nem hoz annyi pénzt, mint amennyi időt elvisz. Civil hajót, amin legénység van, ugye nem lehet elvinni, mert a kill crew részen megakadsz, ráadásul ugye a bounty el is viszi azt a maradék kis hasznot, ami regisztráció után maradna. Eddigi legnagyobb zsákmány egy C-osztályú crimson hajó volt, ráadásul azt úgy kellett kitakarítani, hogy nem volt rajta gravitáció. Egy élmény volt ballisztikus fegyókka...
Azt hiszem annál már csak az volt idegesítőbb, mikor egy olyan hajóra kellett menni, ahol 15mp-enként elment/visszajött a világítás és a grav.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Bad Pritt #3792 üzenetére
Én az egyik bárba találkoztam valakivel, aki "hired gun"-nak akart jönni a hajóra, hogy legyen, aki fedezzen. Nem tudom lehet-e, mert nem jártam még ott, de ha rosszalkodni akarsz, akkor szerintem a Crimson-tól kéne megpróbálni felbérelni valakit. Ott csak nem lehet gond az illegálkodásból.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
MasterDeeJay #3790 üzenetére
4xPB175 Beam mellé feltettem 4xPB100 Auto + 3x3330 Auto Helion 12-2-2 power.
KRIX-et úgy takarítottam ki, hogy nem esett le a pajzs.
Nálam csak ilyen 3000m+ cuccok vannak.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ha csak látvány lenne, akkor nem volna gond, mert a látványt nem zavarja a builder-ben dobott hibaüzenet. Nem, a poén lényege az lenne, hogy használható legyen.
Nem egyszerű, mert bármilyen egzotikusabb megjelenés eredendően a funkció rovására megy, az elemek száma pedig korlátolja a geometriai lehetőségeket.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
MasterDeeJay #3748 üzenetére
Közel sincs a lvl60, de a mai beszélgetésünk alapján upgrade-eltem a hajót. Mivel az Auto Beam-ek ugye bufferelik az energiát, amíg az a tár ki nem fogy, addig akkor is max DPS van, ha csak 1 egység power van rajta. Így hát a 12 egységnyi folyamatos Beam mellé ment két tárnyi Auto 2-2 egységgel. A folyamatos se gyenge, de mikor az a 2x3 telitöltött array elkezdi kitolni magából a cuccot, az valami félelmetes. Igazi epilepszia-generátor.
#3765 Vesa: Tisztában vagyok vele, csak nem akarok modokat teleplíteni. Ha kitolom a határokat modokkal, akkor nincs kihívás egy ilyen jellegű építésben. Arról nem beszélve, hogy a legnagyobb bajt nem a méret jelenti, hanem hogy a HAB-modul-kapcsolókra nem lehet fegyvert rakni, csak ilyen francos structural-okra.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
S e t h #3721 üzenetére
Személy szerint pl én még most se látom, hogy mikor érek a fő szál végére.
lvl48 vagyok, Sam Coe, Sarah és Barret küldijei megvannak, a fő szálon egyszer voltam Vlad-nál, azok a templomok meglettek, most 2x vissza kéne menni, Walter első küldije van meg, ezen túl csak a mellékek. Vanguard, Crimson, Rangers érintetlen, Ryujin első küldije megvan.
Nem tudom megállni, hogy ne baxakodjak bolygókon a random POI-kkel ne survey-oljak, stb...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
#nemszim
Írtam is, mekkora szenvedés volt a repülés Star Citizen után. Nyilván balance megfontolások is vannak, "IRL" egyszerűbb lenne hajóval letakarítani az outpost-okat, mint gyalogszert, légierő 90%-ban erre a tényre alapul. SC-ben a tolóerő-elvételre történő lassulást megoldották úgy, hogy az IFCS van úgy programozva, hogy "repülőgép-szerű" irányítást adjon, de egyrészt érezhetően nem úgy lassítanak a retro-traszterek, mint a főhajtómű gyorsít, másrészt gombnyomásra ki tudod kapcsolni az egész programozást és akkor 100% newtoni irányításod van.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
MasterDeeJay #3752 üzenetére
Max lemérni tudod, hogy egy töltésből mennyi sorozat megy ki, menyi idő alatt tölt vissza, mennyi a delay a burst-ök közt, stb...
Esetleg mérés alapján számolni egy min DPS-t is: Ráfeküdni a tűz-gombra, megvárni még kifogy és utána indítani egy stoppert, hogy 10-60mp alatt mennyi lövés megy ki, aztán osztani.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
MasterDeeJay #3748 üzenetére
Ez nagyon jó, viszont azt megemlíteném, hogy Auto-nál csalóka a DPM, mert csak addig él, míg ki nem fogysz a "töltésből", utána várni kell, mint a rakétáknál vagy a ballisztikus fegyóknál. Míg mondjuk sima Beam-ek folyamatos tüzet adnak, szünet nélkül.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Micsurin #3741 üzenetére
Nem tudom, egy darabig úgyis az A a jobbik. B anyival tud csak többet, hogy erősebb pajzsot tudsz feltenni, illetve gyorsabban javít, stb, de pl lvl22-n a legerősebb reaktorok:
A - 28 (lvl12) - Tokamak X-120S Reactor (Akila, Hopetown, Neon)
B - 21 (lvl19)
C - 29 (lvl20)
Szóval pusztán a power miatt nem éri meg a B.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Micsurin #3738 üzenetére
Jól értelmezed, mikor rányomod a pontot, akkor nyílik a szint és a challenge a következő szintet zárja, amit utána a következő pont nyit.
Viszont az van, amit írtam is. 22-es szinten a legerősebb B-s reaktor, amit elérhetsz, az 21 áramot termel. Lehet ezért nem találod? (B-ből az első 24-es majd lvl25-ön nyílik)
sz:Én a Matters of Hart alatt futottam be abba a bugba, hogy ha Sam látja, hogy az utolsó ember is meghal a Dumas-n, akkor mindenki megután Constellation-ből. Ha szétlövöm a hajót, akkor is, és ha board-olok és hagyom, hogy Sam öljön meg mindenkit, akkor is. Lelövi az utolsó embert, aztán jön a "hidegvérű gyolkosság nem illik a Constellation-höz". Akkor is ,ha fegyver sincs nálam. Bad Pritt: Csak azt látja ,amihez a szintje is megvan. Lehet, hogy a szinteket állították?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Micsurin #3734 üzenetére
Mod kéne hozzá, ami feloldja a méretkorlátokat, de úgy meg...
Agyalok, hogy poénból kéne csinálni egy "hátsó tornyos" hajót. Nem praktikus, de tud adni az érzésnek, mikor látod a hajód testét.
Kéne látnod, már lvl1-től van elérhető B-s reaktor, 22-es szinten meg 5db, valamelyiket csak látod. Nem lehet, hogy kevered az A-s reaktorokkal? Csak a C-s osztály dupla magas, a B-s cuccok ugyanakkorák, mint az A-sak. (Esetenként előferdülhet, hogy jobb A-s érhető el számodra, mint B-s)[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
VikMorroHun #3708 üzenetére
+ Micsurin: Én minap megpróbálkoztam egy BORG kockával, de még 5x5x5-ös méretben se jött össze, mert a fegyverek már nem férnek bele a méretbe.
Van most egy C-osztályú "kúrjuk meg a fizikát" próbálkozás, de az tényleg csak poén, mert mindkét kötelező "támasztótalp" az egyik végében van, a másik vége meg csak úgy lebeg.
Még van egy ötletem, amit talán meg tudok csinálni, de meglátjuk. Pénz relatíve van, mert nincs mire elverni, de még mindig sok skill kell, hogy ki legyen csutkázva a hajó.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Kérdés: Azt lehet tudni mi történik, ha vmelyik fegyverből több kerül a hajóra, mint amit a power-limit enged? Pl nem 3x4 vagy 4x3, hanem mondjuk 4x4? Akkor mi lesz? Leveszi a játék a ROF-t, hogy maradjon a DPM és kész?
Vagy mondjuk automata toronyból ha nem 3x4 hanem mondjuk 6x4? Szabályozza magát a rendszer? Ha 4 toronynak nincs célpont, akkor a másik 3 megkapja a 12 PWR-t, vagy azok fixen 6-ot fognak kapni akkor is, ha 3 épp nem fogyasztó?
(Csak azért kérdezem, mert ugye ez nem szimulátor, így nem magától értetődő, hogy mi fog történni...)
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest