Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Én kiléptem a ge*ibe és mentem Silent Hill 2-zni tegnap inkább.
Normálon folyamatosan pillanatok alatt kinyírtak a DLC-ben, nevetséges. Levettem legkönnyebbre a harcot, úgy is bedaráltak a mocskos pókok, amik elől menekülni kell és beomlasztani a barlangot. Pedig 46-os vagyok elég ütős páncélban és fegyverekkel. A legerősebb shotimmal van hogy 2 tárat kell belelőnöm egy ilyen teleportálós nyomorult ellenségbe.....nekem ehhez nem volt idegrendszerem.
-
Peace
nagyúr
válasz
pandras83
üzenetére
Ilyen nem volt, de megint szétsírtam magam, hogy botrányos továbbra is a játék.
Beültem a kocsiba és behajtottam a városba. Az emberek pánikba estek és elkezdtek fejvesztve menekülni. Az egyik nekirohanni a verdának és arrébb tolta.
Aztán beálltam a dzsippel egy lift alá. Megnyomtam a lift hívót, elkezdett lejönni. A kocsin és a társamon keresztül ment a lift, a jármű kilőtt az égbe, a társam meg felkelt és leporolta magát, mintha mi se történt volna.....jó kis Bethesda...... -
Peace
nagyúr
válasz
shotika
üzenetére
Fuhh én nyomtam pár órácskát, de kicsit fura volt így 1 év után újra elindítani. Kapásból valami hibaüzenettel indult, hogy két komponens nem található. Megpróbáltam megkeresni őket, de nem találtam. Ugye new game+ba voltam már tavaly és most furcsáltam, hogy az összes motyóm eltűnt és miért csak egy fegyverem van.
A DLC legelején az első 3 ellenség folyamatosan bedarált....vagy 6-szor haltam meg, mire nagy nehezen lenyomtam őket. Pedig 45-ös voltam és visszavettem a nehézséget normálra (valamiért feltette magától legnehezebbre). A játék most már úgy fut, ahogy megjelenéskor kellett volna. Van frame generation és 120-al megy ultrán. 1 éve ugye medium-high beállításokkal is meg akart halni sokszor....... 
-
Peace
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én is mentem Sarah-val kalandozni 50+ órát, mire belekezdtem a fő küldetésbe.
-
Peace
nagyúr
Van bármi érdemleges vagy meghökkentő a New Game+ részében? Az elejét néztem csak meg addig, hogy
a Lodge-ban elmeséltem mindent és hülyének néztek meg rányomtam arra, hogy skip-elném a main questet.
Innentől csak mész és side questelsz magasabb szintű ellenfelek ellen? Vagy van bármi kis plsuz, amit hozzáadtak? Új eddig nem látott tartalmak? Folytattam volna, csak beszippantott a fránya CP2077 egy harmadik végigjátszásra.
-
Peace
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az enyém viszonylag kicsi maradt a végére, de nagyon imádtam! 1600-as pajzs, 550-es hatótáv és bármit szétkapott pillanatok alatt. New Game+ elején már hiányolom is nagyon!
-
Peace
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Remek. Csak emiatt a nyomorult esküvő miatt nem húztam még át New Game pluszba. Az erők megszerzése halál unalom, azt el is fogom engedni szerintem...
-
Peace
nagyúr
Mennyi időt kell várni az esküvőre Sarah-val, miután beadta a derekát a vízesésnél? Már pörgettem vagy 2 hetet......vagy ez is full random?
-
Peace
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem azt mondom, hogy jók, csak hogy kidolgozottak.
Én azt hittem, hogy full fapad lesz 2-3 opcióval és mondanak majd max pár sort az NPC-k, de sokszor 1-2 percig is mesélnek és élvezettel hallgattam végig őket. Nyilván nem Disco Elysium vagy Baldur's Gate 3 szint, azok nagyon más kategória. De nem is tekintek a Starfield-re komoly RPG-ként, hanem inkább kis casual űrkaland RPG elemekkel. -
Peace
nagyúr
válasz
gulupeti
üzenetére
Az a baj, hogy én ilyen 53-54 óra játék után találkoztam a fincsi kis Adrejaval. Egyből dobtam is a kényeskedő és kioktató stílusú Sarah-t, de így egyikkel sem jutottam előrébb. amúgy simán lehet bug is, mert Sarah már szétlike-olt meg love-olt, mindent is, amit együtt csináltunk 40+ óra alatt.
-
Peace
nagyúr
Most ez értelemszerűen nem von le annyit az összképből, de alapból is messze nem egy 10/10-es játékról beszélünk!!! Én egy hangulatos és szórakoztató űrkalandra vágytam, ezt bőven hozta. Bele fogok még tolni pár órácskát szerintem a héten és úgy jön majd a végső verdict, de jó eséllyel gyökeresen már nem fog változni a véleményem. Azért egy románc szálat tök jó lett volna összehozni....

-
Peace
nagyúr
Én 41-es szinten a "végére" értem, de vissza fogom tölteni. Maradt még 10-12 MISC küldetésem. Mondjuk tartok tőle, hogy azok már nem sokat adnak hozzá az egészhez, de azért végigviszem őket. Sajnálom, hogy 50 óra után kezdtem bele a sztoriba, mert így alig tudtam együtt kalandozni Andrejaval.
Sarah-val rengeteget toltam együtt, mégsis csak egy flirt opciót dobott fel egész játék alatt és sosem jutottunk tovább ennél.
A fő kampány része szerintem egyáltalán nem volt nagy eresztés és a "lezárás" sem egy nagy durranás. Én vártam volna azért valami meghökkentőt vagy videót vagy katarzisélményt, de ezek elmaradtak. Az utolsó előtti sztoriküldetés viszont remek volt, amikor fény derül az igazságra! A frakció küldetéssorozatok a legütősebbek szerintem, azon belül is a kalózos! Ott volt is utána kis mélydepresszióba zuhanásom, mikor véget ért. Nem találtam a helyem az univerzumban egy pár órán át. Az űrhajó építés, űrharcok és a felfedezés része szuper a játéknak, a karakterek és párbeszédek meglepően kidolgozottak, itt felülteljesített az elvárásaimon. A megyek és gyakok része nekem már kicsit unalomba fulladt 60 óra elteltével, de hogy ilyen hirtelen véget ért a kampány, az nagyon meglepett. Alig kezdtem el ráfeküdni azokra a küldetésekre és már ki is fogytak alólam. A végső összecsapást is megúsztam egy párbeszéd végi meggyőzéssel.
Egész végig gyűjtöttem a skulókat az ütős fegyvereimhez és alig mertem használni őket, hogy majd biztos lesznek durva helyzetek, de az utolsó küldetés is olyan nevetségesen egyszerű volt, hogy alig fogyott töltény. Ez az élmény persze változhat, ha valaki nem normálon tolja. Lehet belenézek majd még a new game+ részébe, mert valamennyire izgatja a fantáziám, de én egyelőre nem látok benne sokkal több játékórát részemről a kiegészÍtőig. Nem bántam meg a 9,5k-s premium upgrade csomit GPU előfizu mellé, mert tényleg nagyon jól szórakoztam. Csak a "vége" hagyott bennem azért némi hiányérzetet. Túl könnyen ment, túl hamar véget ért, nem öntöttek el olyan szintű érzelmek, amiket várnék egy ütős single játék végén. -
Peace
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Jaja, grav az 0-n, az egyértelmű. Ha a shield sem ér sokat, akkor azt leveszem és akkor már meg is vagyok!
Nekem kell a lézer+railgun+raketta.
-
Peace
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Mármint karakterszint? A skill-el kimaxolható vajon az energiakapacitás? Mert ha mindhárom fegyverem maxon akarom járatni, akkor alig tudok repkedni sajnos.
-
Peace
nagyúr
Hogy lehet maxos energiakapacitást elérni űrhajón? A legnagyobb C-s reaktort tettem be, de az is elég csicska és csak egy reaktor engedélyezett. Miről nem tudok?
-
Peace
nagyúr
Elbeszélünk egymás mellett szerintem. Én csak azt nem értem, hogy miért nincs egy recommended level jelzés a küldetések mellett. Nem mintha eddig nehézséget okozott volna bármi is, mert nem figyelem. Odamegyek bárhova és lerendezem. Csak néha felkaptam a fejem, hogy ilyen 20+ szinttel magasabb dögöket ölök.
-
Peace
nagyúr
Küldetések is furák, hogy semmi szint meghatározás. 21-es vagyok, semmit nem haladtam a történettel, de a missziók során aztán mindenféle szinttel találkozom, 1-44-ig volt itt már minden. Érdekes.
-
Peace
nagyúr
De hogy miért nem lehet ajtókat nyitni scan módban......
-
Peace
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Na ez remek, csak hajóról nem enged direktbe pakolni széfbe.....a majd 600 teherrel kellene elsétálnom ide a hajótól.
Legszívesebben kiba**nék mindent. Felvenni sincs már kedvem semmit. Pedig el akarok adni mindent is, de nem tudom mekkora jelentősége lesz a pénznek. Van 230k jelenleg, de felszerelést úgyse veszem, hanem lopom vagy találom........ráadásul kereskedőknek is minimális pénze van. Macerás az eladás. 
-
Peace
nagyúr
Cuccok tárolására a hajón kívül bármi más? Nincs valami feneketlen széf?
-
Peace
nagyúr
[link] Beindultak a Starfield építészei, a Star Wars több ikonikus űrhajója is életre kelt a játékban
-
Peace
nagyúr
Amúgy egyszerre egy társ lehet mellettem? Amikor Sarah csatlakozott, Vasco ott maradt. Nem mintha annyira hiányozna, de nem is néztem, hogy jönne-e velem harmadiknak.
Űrhajó építéssel kíváncsi vagyok, hogy mi lesz majd a max elérhető. Egyelőre szerintem elég izmos kis járgányt kreáltam. Azt mondjuk nem is néztem, hogy lehet-e több reaktorom. Mert az elérhető legnagyobbat pattintottam bele, de így is elég soványka a felhasználható energiamennyiség. De legalább ütős a fegyverzet és jó nagy távokat tudok megtenni.
-
Peace
nagyúr
Nincs ennél rosszabb, mint munkában kattogni azon, hogy mennyire folytatnád a kalandot.
Hirtelen jött ötlet volt, hogy én megveszem múlt héten ezt a premium upgrade-et GPU előfizetés mellé, de elég jól ráfüggtem itt a 2,5 napban a játékra. -
Peace
nagyúr
Hogy a fákkenba utazok másik csillagrendszerbe? 4 nap 18 órám lenne leszállítani piát Volii-ra, de sehogy nem akar elindulni oda. Én vagyok gyökér? Olyan érzésem van ezzel a játékkal, mintha először ülnek le játszani 6 évesen....

-
Peace
nagyúr
Lopott szajrét hol adtok el?
-
Peace
nagyúr
Senki másnál nem volt azóta asztalra kiba**ás? Csak nekem a karakter generálás közben?
-
Peace
nagyúr
Biztos, hogy csempésztek bele kis trükközést a fejlesztők, hogy ne legyen csúcs az NV kártyák teljesítménye. Mégiscsak az AMD a hivatalos támogató. Simán kinézem belőlük. Azért hogy 4070 Ti-al beesik 60 alá 1440p-ben, az elég gusztustalan. Remélem nem fogok ebből sokat érzékelni menet közben, mert nem áll szándékomban semmi upscaleinget hazsnálni.
-
Peace
nagyúr
Így van, driverben 120-ra van korlátozva. De az ilyen single player játékokat szeretem 60-ra korlátozni, mert fölös, hogy 90+al hasítson és fűtsön a GPU. A kompetitív lövölde meg hadd hasítson maxxal. Azt hittem egy ilyen opció a játék menüben már full alap 2023-ban......
De én akkor is a lézeres esetemen fetrengek azóta is. Ha ez ekkora tré, akkor mi lesz később?

-
Peace
nagyúr
válasz
Arolotifar
üzenetére
Akkor ez a 117 GB valami kicsomagolás volt, nem újra leszedte az egészet a GPU?
-
Peace
nagyúr
Jól felba**ott korán reggel!
Elő volt telepítve GPU-val day 1 patch-el 140 GB. Ma reggel volt 25 percem meló előtt, gondoltam belenézek. Rákattintottam, elkezdi letölteni nulláról a 117 GB-ot.....mondom oké, ez is fos. Volt már ilyen GPU-val sajnos, hogy a megjelenés napján elkezdte újra leszedni.
Lézerrel elkezdek sorozni egy bányászt. A földre kuporodik: "jajj, ne csináld!"
abbahagyom, visszamegy dolgozni. A két beszélgetős főkaraktert is megsoroznám, keresztül megy rajtuk a lézer. LOL! GOTY gyanús már most. Ennél még az is jobb lett volna, ha nem enged lőni, ha friendly van a célkeresztben. Kismillió játékban megoldották már. Na mind1, eljutottam a karaktergenerálóig. Nagyban szerkesztem az arcomat, erre kivág az asztalra. Se egy sorry üzenet vagy send report. Itt kapcsoltam ki a gépet és indultam melóba......
Brightness és gamma állítást Ti sem találtatok egyik menüben sem?
-
Peace
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jajj, nem találja ezt az oldalt.
Ilyet találtam. Ez jó PC-hez is gondolom. -
Peace
nagyúr
Pontosan milyen csomit kellene nekem megvennem, ha PC-n GPU előfizetéssel péntektől szeretném játszani a játékot?
-
Peace
nagyúr
PC-s Game Pass Ultimate előfizetők! Nektek is csak egy kis méretű valamit szedett le, mikor a telepítésre nyomtatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Normálon folyamatosan pillanatok alatt kinyírtak a DLC-ben, nevetséges. Levettem legkönnyebbre a harcot, úgy is bedaráltak a mocskos pókok, amik elől menekülni kell és beomlasztani a barlangot. Pedig 46-os vagyok elég ütős páncélban és fegyverekkel. A legerősebb shotimmal van hogy 2 tárat kell belelőnöm egy ilyen teleportálós nyomorult ellenségbe.....nekem ehhez nem volt idegrendszerem.
Beültem a kocsiba és behajtottam a városba. Az emberek pánikba estek és elkezdtek fejvesztve menekülni. Az egyik nekirohanni a verdának és arrébb tolta.
Aztán beálltam a dzsippel egy lift alá. Megnyomtam a lift hívót, elkezdett lejönni. A kocsin és a társamon keresztül ment a lift, a jármű kilőtt az égbe, a társam meg felkelt és leporolta magát, mintha mi se történt volna.....jó kis Bethesda......
A DLC legelején az első 3 ellenség folyamatosan bedarált....vagy 6-szor haltam meg, mire nagy nehezen lenyomtam őket. Pedig 45-ös voltam és visszavettem a nehézséget normálra (valamiért feltette magától legnehezebbre). A játék most már úgy fut, ahogy megjelenéskor kellett volna. Van frame generation és 120-al megy ultrán. 1 éve ugye medium-high beállításokkal is meg akart halni sokszor....... 
Pedig reméltem, hogy le leszek beszélve. De így most már érdekel!