Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuzu000
őstag
nekem is ugyanez van sc2-ben. írtam a blizznek de azt mondták nem tudják megváltoztatni.
The account must remain registered to your brother unfortunately, as he is the individual who set the account up and as we don't recognise or support Account Trading, we wouldn't be able to change the name incase he wishes to reclaim it in the future.
Örökre a 'tesóm' nevén marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Mobil flották
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS routerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Direct One (műholdas és online TV)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest