Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
Cimbi-cimbi....1ghost és mattoltak volna
-
DarthPeeter
aktív tag
Ahh, nincs is jobb érzés, mint 3v1-ben nyerni úgy, hogy az elején kilép a 2 társam és protossal vagyok..

Tanulság : colo+ht op mint állat, mmm+viking is úgy olvadt h öröm volt nézni
Kár h goldos volt a legerősebb ellenem is......

-
whitezo88
nagyúr
nagyon lehalt a topic. WCS van: [link]
-
oxox
addikt
az lehet, de ha nem halsz bele csak erosodsz
....tegnap 3emberket tanitottam meg ra, hogy a rush megsem olyan hjajde verhetetlen dolog.....pechukre egy platformon voltunk, es a feljarot zartam egymagam.alacsonyabb ligaban ha meg funol egy korabbi magasabb ligas, az siman beleszaladhat egy pofonba, nem feltetlen nyeri. 4v4-ben en rendszerint korai expelek...es onnan 2-3 ellenfellel elvagyok mid/late- gameban, earlyben meg sentryvel, msc-al esetleg forge-al eleg jol foghatok a rushok
-
oxox
addikt
vicc ez a visszasosolas inaktivitas miatt..ket szezonnal ezelott top master voltam 4v4 randomban, az elozo szezonba platinaba dobott....most silverbe

csinaltam is egy 10-1-es aranyt (amit immar aranyban lerontottam 10-3-ra) ....ez a silver liga vicc, de igazi fun game
, pl. tegnap ZZZP Vs ZZZZ (random fajjal jatszom, de toss-t dobott)
3ling rusht fogtam *6-7pool) meg egymagam, aztan tech legire

-
Ghoosty
őstag
Köszönöm mindenkinek és Grat Eyesis! Akkor 9 hónap múlva remélem beszámolsz pozitív eredményről.

-
AlyArkhon
őstag
Gratulálok mindkettőtöknek !!!

-
Eyesis
őstag
Én is kérek tapsot
Tegnap megházasodtam 
-
Ghoosty
őstag
Újabb achit szereztem, de most a való életben:
Ma délután 18:35-kor megszületett második kislányom: Lilit. Jól van ő is és anyukája is.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nagyon leszedi az fpst. Meg a palya is szar szerintem. Z ellen nem konnyu vedekezni mert sok a nyilt terep meg flank lehetoseg es neki mobilisabb a serege.
-
Winner_hun
félisten
Polár maci bannolva. Ennyire rossz textúrájú pályát.. plusz a hóesés is roppant zavaró.
-
adrian360
őstag
sc2.hu-t nem mindenki olvas, onnan vettem egy linket :
WCS 1-2 szezon hivatalosan kiadott reaplay pack-je letölthető itt ( 171 MB ) : [link]
-
JSaN
addikt
-
netpeti98
addikt
Na jó a mai 5 1v1-ből is 4 loss, ráadásul most márt több hülyeséget is csinálok. Lehet inkább hagyom egy időre a játékot.
Üdv netpeti98
-
Winner_hun
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
Phoenix, zea és ha van gáz akkor stalker. Amint elfogytak a void-ok lehet emelgetni az ellen egységeit. Tegnap volt egy ilyen meccsem, ~9. percnél kezdődik
-
Ghoosty
őstag
válasz
netpeti98
üzenetére
Nem vagyok nagy p-de én főnixet hoznék, meg zelát a földiek ellen. Főnix üti a voidot aztán utána lehet felkapkodni a földieket.
Most volt egy egész jó kis zvz-m.
Random vs randomnak indult, ezért biztos ami biztos poollal kezdtem. Aztán rögtön hatchery. Az első adag lárvából rögtön gyártottam egy adag linget is. Jó is volt, mert megjelent ő is egy adaggal, de szerencsére kevesebbel. Leölés, ellentámadás, de addigra neki is kész volt még egy kupac, akkor visszaszaladtam, gy nem sokat veszítettem. A gyorsaság kb egyszerre készült el mindkettőnknek. Ezt eljátszottuk 2-3 szor. De mindig én jártam jobban. Aztán gyorsan felmentem lairre, majd raktam is a spire-t. Közben azért pár drone-t is gyártottam, de durva lárva hiány volt. A ellenfél sajnos előbb kész volt a roach techhel és már nálam is volt. Szerencsére nem szeretett mikrózi, így néhány munkás egy adag ling és egy queen visszaverte őket. Jött a második támadás, de addigra már gyártás alatt volt 3 muta. Előbb támadott, de queen elvesztésével megúsztam. Ekkor gondoltam meglepem, el is indultam, de megint jött roach csapat, alig értem vissza. Lemészároltam mindenkit, majd szemtől szembe mentem ellentámadni. Be is vertem a mutákkal a naturalt. Próbálkoztam a mainen is, de azt bespore-ozta, meg maradt annyi roach, hogy lingekkel nem tudtam bemenni. Igazából innen mindegy volt. Levadásztam a kintlevő overlordokat, megnéztem nincs e ninja exp aztán becampeltem a naturalra. Expeltem, meg donoztam, de azért ment lárva seregre is. Aztán hydra roach-csal megpróbált kijönni, de addigra már esélytelen volt. Szét is marcangoltam. Mérges lehetett, nem gg-zett, pedig semmi chease nem volt, sőt ő volt a fő aggresszor.
-
netpeti98
addikt
Ha egy korai oracle harassal kezdek és látom, hogy az ellen voidotés hozott és fog hozni, akkor mit érdemes csinálni?
Üdv netpeti98
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. A Left 2 Die kitüntetésekhez melyik Left 2 Die kell elindítani hogy az ember megszerezze?
Hat millió *féle típus található az arcade alatt.
Mindegy melyikeket választom?
Néztem Blizzardos-t, ahol a készítő a Blizzard volt, viszont ott nem lehet nehézségi szintet állítani. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
netpeti98
üzenetére
Az első sorozat nekem is nyögvenyelősre (6/12-re) jött ki, aztán tegnap este egy laza win streakkel simán pizitívba fordultam. Nem én táltosodtam meg, csak ezúttal kevésbé skilles ellenfeleket kaptam. Amióta "kitágították" a gold ligát, hihetetlenül nagy lett a szórás az ellenfelek között a tényleges (nem elsősorban az aktuális ligabesorolást, hanem a meccseken mutatott teljesítményt tükröző) skillt tekintve. Néha ez azért kicsit frusztráló...

-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én most 56/48 on vagyok.
-
zuzu000
őstag
Valaki 1v1 most?^^ Elkezdtem kicsit T-vel játszani, de még nem vagyok egy dia szinten vele

-
Winner_hun
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
10/18-on vagyok... majd szezon végére fordítok

T ellen az első szezonban egész jó voltam, most meg T ellen vagyok a legrosszabb. Próbálgatok, tudom is hogy fejlődök, de még messze vagyok attól hogy stabilan hozzam is a meccseket. De legalább P ellen már egész jó vagyok (kopp-kopp). De lehet csak nem zavar annyira ha kikapok P-től, nem tudom

-
BeLucZ
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
sztem ne bánkódj, nekem volt jó pár buildem ami nagyon nagy százalékkal hozott sikert, de mivel már rohadtul untam és nem élveztem a játékot, nem szórakoztatott így kipróbáltam új dolgokat is, mivel nem az a célom hogy görcsösen nyerjek hanem hogy jól szórakozzak, színes játékot játszak amit élvezek, tele legyen ujdonsággal
lehet tolni minden meccsen tökéletes 4 gatet meg ling rusht, csak hát rohadt uncsi, pedig vszinüleg több meccset fogok nyerni vele mint egy színes változatos játékkal, de nálam az élvezeten van a hangsúly
-
netpeti98
addikt
válasz
Ghoosty
üzenetére
Azért mert azokat fogták először és akkor gondoltam, hogy újítok. Amúgy leginkább a PvT-vel van a baj, mert az új szezonban mindig T-t ad.

A protossok ellen tökéletesíteni kell a régi buildet, a Z megszívat a 2 base swarm hostal.
A 6 win 12 loss arány legutoljára bronzban volt.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Hát ez az új szezon eléggé elvette a kedvemet. A legrosszabb, hogy elkezdtem variálni és most már értelmes buildem sincs.

Üdv netpeti98
-
zuzu000
őstag
Flash streamel, ha van mas korankelo is rajtam kivul.
Telorol vagyok, szoval nem tudok linkelni, de nem nehez megtalalni ^^ -
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére

bár nemsokára megyek aludni, hajnali 4-kor kelés

üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
megkerdezhetem, hogy melyik net szolgaltatonal vagy? thome-nal tegnap este ota "globalis" rendszerhalal van...ergo nincs netem otthon.
netpeti98 -igen ezzel en is kuzdok, ill a legnagyobb hibam, hogy mindig probalom szinesiteni a jatekomat (drop, dt drop, sentry drop, aggressziv expeles, early oracle, stb)...es mig teamben ezek mukodnek, ill. ott siman fogom es akar meg segitek is a csapattarsaknak a sablon rush-okat/pushokat addig 1v1-ben a szaraz semmi sallangos jatekot kell jatszanom...tegnap reggel is kaptam egy 3gate+sg-et..es ahelyett, hogy mondjuk sima 4gate-et csinaltam volna, elkezdtem expelni, ramenni dt-re...meg a dt jo is lett volna, csakhat az oracle kidetectalta aztan megindult 1base-rol...
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
netpeti98
üzenetére
scout. ahonnan jönne oda 1-1 observer vagy pylon (pl pálya szélén középen) és látod ha jön, lesz időd odamenni, warpolni.a dropoknál mindig az a veszélyes hogy meglep. warp prismel te is tudsz, pl immortalt, colossust vagy zelát, dtt... esetleg kis mikróval HT-t a mineralhoz.
-
oxox
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
bansheet nekem eddig szinte mindig sikerult...ha a medic tul is eli nem healel sok life-janem marad (energiat nem is tudom, hogy bukja-e a feedbackel, de mintha igen)
netpeti98 drop ellen obs a lenyeg...jobb ha elbukik egy eli medicet, mintha visszakergeted (meghat viking...fogja a colodat is)
-
netpeti98
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Most már egyre inkább gondolkozok, hogy beépítem a T elleni játékba is a főnixeket a főként a droppok ellen.
Üdv netpeti98
-
Ghoosty
őstag
válasz
netpeti98
üzenetére
Grat, de azért ne bízd el magad.

(#42537) whitezo88
Én is voltam már magasabb ligában (gyémánt volt a csúcs rövid ideig), de most egy jobb silveres képes megverni. Mikor hosszú kihagyás után elkezdtem játszani. Jött is meccs után a pm, hogy tényleg platinás vagyok. Aztán mondtam neki nézzen rá az 1v1-es match historyra. 1 évvel korábbi volt az utolsó meccsem.

-
netpeti98
addikt
Elvertem egy volt diamondos terrant!

Üdv netpeti98
-
oxox
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
jo kerdes...az achik joresze unranked+ranked...szoval nem kizart, hogy hozzaadja. Focceling mindjart megmondja, O az achi vadasz minden titkot tudoja

amugy a 3v3 bronzal jol kitolt veled a rendszer...nehezebb onnan felkerulni platinaba, mint platinabol masterbe (az idiota tarsak miatt)
-
kovsol
titán
Unranked mérkőzésnél is figyel arra, hogy velem egy szintű embereket adjon be?
Ha ott nyerek akkor azt a wint gondolom nem adja hozzá a portréhoz szükséges győzelmekhez. -
Alg
veterán
Marhajó a legújabb StarCrafts, csak most láttam de régóta nem tetszett ennyire

-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére

kár, hogy lemaradtam róla
Legjobb öröm a következő söröm 
üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
Hu ilyen failt én még nem nyomtam. Leraktam az első pylon-t, gatewayt, majd raknám a cybert de nem tudom lerakni, nincs hozzá terület
Vagy a gateway, vagy a mineralok útban vannak. Probe-ok közé a mineral line-ra lett volna esélyem learkni, de akkor hellószia inkám. F10n -
kovsol
titán
Besorolt RT 3vs3 -ban bronz ligába
Korábban master ligás is voltam itt. Olyan társaim voltak, hogy a protoss nem csinál wharp gate fejlesztést xD ehhTolok párat zerggel, hogy gyorsan feljebb jussak.

-
-
AlyArkhon
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Szerintem függ attól is mit játszik a 3 ellenfél, de leginkább attól hogy te mit akarsz játszani. Én most javarészt infestorra alapozok ezért egyből induláskor teszem is az első gázt aztán rövidesen a másodikat is szinte ahogy lejár a cd-je. De a második gáz azért már függ attól is mit hoz az ellen. Mert ha pl gáz nélküli bunker killre mennek ( ami egyébként elég komoly problémákat tud okozni már mid gamebe is ha közületek valaki egyből ugrani akar tier 2-re és elfelejt egységeket hozni ) akkor a "sok lúd disznót győz elv" hamar tud már érvényesülni pláne hogy emelkedett az income is, ilyenkor tolom kifelé a queenek mellé a roachokat massolás esetén kötelezően a banelingeket. Ha már érzem hogy az egységeim fogják a wavet akkor tier ugrás és jöhetnek az infestorok.
Ha protossal vagy terrannal tolom akkor ha látom hogy a csapattársak nem hoznak gázt és bunker kill van akkor csak miután pusztult a bunker utánna megy egyből a gáz .remélem tudtam segíteni .

Egyébként ugyan az mint sima sc2 mindig próbálj konter egységeket kihozni közben figyeld az ellenfelet aki veled szembe van, ha látod hogy nem fejlesztett vagy nem hozott plussz egységet akkor tudod hogy tekkelt, akkor go te is tekk. Egyébként az utolsó előtti frissítéssel elég nagyot fordítottak a játék meneten mert a HT-nak elvették a kezdő energia upgrade lehetőségét, ezzel valamilyen szinten korlátozták a pályavégi brutalitásukat.
-
AlyArkhon
őstag
Aki szokott "Desert Strike Hots" arcadot játszani az tudja ez egy ritka meccs egyike volt .

[win][bázisom][csapattárs zerg][csapattárs terran]
Szoktak lenni hosszú meccsek , de ez epic volt. Oda vissza 1 órán keresztül.

-
rt06
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
erdekes, en is operaval neztem, nekem jonak tunt
nincs esetleg adblock-od, esetleg olyan beallitassal, ami kiuti az sc2-es dobozokat?szerk.: lehet elobb el kellene olvasnom mindent, mielott irok
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Ja megvan. A filternél valamikor rákattintottam fent a menüsorban az SC2-re, így azokat kiszedte a találatokból. De szar. Én meg már lassan újratelepítésen agyaltam

-
rt06
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
csak a kiemelt stream-ek kozt van 9, alatta megtobb
-
mikromanus
veterán
Mi történt az SC2 streamekkel? Már elég sok napja egy sincs belőlük elérhető a teamliquiden?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
nepszter1
üzenetére
Gold Leage Ahead 2. videóban van egy 4gate, de simán fogja sentryvel, csak deríteni kell. ha 1gas+chronozott Cyber 1 basen az 4gate. ilyenkor FF-el fogod a támadást a rámpán, közbe bewarpolsz neki 2-3 egységet a mainhez (mivel a scout probe kint van) és GG is van mivel GW egységekkel nem tud mit csinálni a gazdaságát meg szétvered meg eleve hátrányba lesz mivel a 4g allin. de úgyis kilép ha tudod fogni és támadsz is.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
opcionálisan értettem, sentry-immo-chargelot pl
-
oxox
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
4gate-et foghatod 3gate roboval...csak legyen eleg sentryd. ha elvetted a kedvet a tamadastol, akkor celszeru betamadni, mert ha ugyesen csinalta akkor o mar kiexpelt, mig Te a mained feljarojan jatszottal vele.
4gate+robo nem taktika
, csinalj Te is ezt es legyel jobb....korai game-ben a force field a jolly joker.ma egy arany zerget mid game-ben is azzal oktattam (az elso ket expje a cannonok aldozata lett, rament roachra, es dupla expelt mashova, elso tamadasanal elvettem a kedvet ff-el+1coloval, majd szegenynek ugy esett el a ket "uj" expje, hogy nem fert a seregemhez sem
. volt meg egy elvetelt tamadasfeleje, de belefutott a seregembe, es a hydrakkal kiegeszulve olyan felkort csinaltam a seregebol az ff-el, hogy hizott a majamvolt egy gusztusataln jatekom is...nem szoktam ilyet. plat zerg..deha mar 1v1 akkor miert ne.....ffe.
termeszetesen expelt, pylo a mineral moge. 7-szedot rahuzott, ket cannont leraktam...egyiket megettek, majd elkezdtek ragni a pylot...meg ket epulet (ugy emlekszem egy cannon, egy pylo), es a 7 drone be is zarva a mineral line moge
elso cannon kesz
...gg-zett, ezert minden tisztelet az ellenfele...amugy 1v1-ben sablon jatekkal siman lehet jatszani...ha tukrozni probalok szinte mindig bukom valami figyelmetlenseg miatt..
-
-
Tuco Ramirez
őstag
Teljesen jogos.
Azért egyszer sikerült nydussal egy kicsit átrendezni a mainjét, ha egy perccel korábban sikerült volna összehoznom, akár meg is lehetett volna a meccs. De hát ilyen ez a popszakma. 
#42506 BeLucZ: Nem nagyon vágom a protosst, de szerintem ennyi gázigényes egység biztos nem fér bele ha 4 gate jön ellened.
-
nepszter1
addikt
PvP -be ha az ellen 4gattel nyit mit tudok ellene tenni ? persze hoz még egy robot is ? Voidokat hozzak ?
-
Alg
veterán
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Fool me twice...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whitezo88
nagyúr
Na mikor van aramszunet? Mikor epp nyerek igen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, pl. tegnap ZZZP Vs ZZZZ (random fajjal jatszom, de toss-t dobott)

Vagy a gateway, vagy a mineralok útban vannak. Probe-ok közé a mineral line-ra lett volna esélyem learkni, de akkor hellószia inkám. F10n