Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egész jó kis patch . Tetszik hogy ki lehet végre zoomolni ,

-
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Le is töltötte a kliens.

üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
-
sikalisk
tag
BBQ miért hiányzik a listából?

-
oxox
addikt
Ha nem zergel jossz akkor talan aggodhatsz, zergkent nincs felnivalod....ill. azért sincs félnivalod mert inkabb kihivok egy dia terrant/tosst mint egy platina zerget

amugy nem vagyok nagy 1v1 jatekos, es mint irtam izgulos vagyok....ismeros ellen ez meg hatvanyozott lenne, de nem zarkozok el elole. valami szabalyok, tiltas? vagy lehet "gusztustalankodni"?jahh es nalam a teamgame pioritast elvez, tehat ha csapatjatek van, akkor az 1v1 tolodik!
-
oxox
addikt
válasz
Eyesis
üzenetére
tehat az elmeletnel maradva....bbq-t kihivom aki elottem van mondjuk elso...gusztustalan cannon rushal elverem, mert nem szamit ra, vagy valami, es akkor en leszek az elso...es soha tobbet nem fogok raerni

en hatig meloban vagyok utana tudom feltolteni...aranyligasok ellen ment kb.
-
Eyesis
őstag
annyira nehéz random 2v2-zni, ma reggel olyan béna csapattarsakat kaptam, hogy majdnem elsírtam magam
Ráadásul ilyenkor jól összeszokott párosokat kapunk ellenfélnek is...
Nem értem, hogy miért dob össze random csapatot nem random csapattal amúgy...
Nem fair...nem tolunk egy ultimate ph 1v1 versenypartit?

ilyen inner war szeruen... csinálhatnánk egy rangsort a fórum tagok között
mondjuk liga szerint sorba raknám, aztán minden héten ki lehet hívni fölötted lévőket, de ha kikaptál, akkor azon a héten már nem hívhatsz ki mást. Ha kihívtak és úgy kaptál ki, akkor még igen.
Aztán ha a kihívó nyer, akkor helyet cserél a két ember a listában...
mit szóltok?Aztán mondjuk 2-3 hónap múlva tolnánk egy top és egy bottom versenyt

-
-
AlyArkhon
őstag
Nagyon várom már a folytatást
igyekezzél dolgozd ki magad hamar ... aztán toljuk tovább .. .
Nem beszéltük meg előre mit csinálunk , annyit írt Oxox amikor elundult game " most kipróbálok valamit " , nah mondom akkor jól van tolok valami funt en is. Nem is figyeltem hogy mit muvel a térkép másik végén , hanem amikor kijött az első két sh m akkor pointol a térképen és látom hogy ő is sh ra ment csak egy baseről , es hogy már be crawlerezte az ellen bazisa elotti területet .. Ah mondom ez lol
Nekem mar upgradek is voltak ugyhogy tényleg olvadtak az enemyk 
-
oxox
addikt
ma volt két említést érő meccsem
az egyik 1v1 unranked gyémánt terran....droppolt orrba szájba, egyszerre több helyre is...34perces meccs lett, és végül mattoltam (pedig volt jópár hibám...pl. előre küldtem a csapatom, erre nem össze-vissza mentek, és persze belefutottam a csapatába)...dt-vel kapott egy nagyot ő is, de felállt aztán kergetőztünk, végül a ghost nélküliség eldöntötte..A másik meccs Alyrral volt egy 3v3, igazi fun game lett, bár ha tovább fejlesszük szerintem nagyon ütős...tegnap láttam egy videot stephano-tól (nektek a neve biztos többet mond mint nekem, láttam már néhány videóját, láttam hogy igen agresszív és kreatív a zerg játéka...és tuti buktából is feláll)...lényeg a lényeg 1base zerg taktik, early sh előreküldött queenel, karmokkal-köpködökkel, overlord adja a creep alapot......Aly is sh-ra ment...két terran hiába falazott olvadtak a savban
, esélytelenek voltak 
-
föccer
nagyúr
válasz
BinLaden
üzenetére
Hát, ha most kezdtél el ismerkedni a játékkal, akkor ne csodálkozz, ha folyton elpicsáznak. Az elmúlt ~15 évben igencsak kigyakorolták a játékosok a különböző fajokban és térképekben lévő lehetőségeket. A BW-vel már csak az igazán fanatikusok játszanak, akik bizony hamar elpicsáznak egy kezdőt. Gyere át SC2-re. Itt még bőven akad kezdő játékos, itt még lehet sikerélményed bőven

üdv, föccer
-
-
proci985
MODERÁTOR
Topik takarítva.
Tudtok kultúráltan is fórumozni (beleértve a balance témát), szóval semmi szükség flamere.
-
BinLaden
tag
válasz
föccer
üzenetére
Hi!!
láttam a topikot, hát igen sajnos már nagyon rég írtak oda
ezért bátorkodtam ide írni
tavaly vettem meg 1900 ft-ért, hát azóta nem sok sikerélmény ért
iccupon szoktam játszani protossal, de álltalában mindíg elvernek, ezek a a perui amigók
egyszerűen nem tudom fogni a tankokat föleg siege módban
a zergnél meg sokan vannak
120-as apmmel semmire sem megyek, ennél gyorsabban nem tudok játszani
láttam már 400 körülit is, az mit csinál, 8 keze van?? -
BinLaden
tag
Halihóóóó!
játszik itt még rajtam kívül valaki a broodwarral?????
-
Lokids
addikt
Nekem sikerült valamelyest javítani a zeg elleni játékomon, de a legnagyobb bajom a 2 base allin. Csak ez működik. Legalábbis nálam. Ezt ha védi auto loss. A Probléma az, hogy a pro-k se nagyon erőltetik a nagyonhosszú gameket z ellen.
-
oxox
addikt
szerk
top gyemant teamjatekban boldogulok el (randomban)
1v1-ben arany szinten jatszok vele kb....tossal platina top-gyemant.....terran....hagyjuk
de 1v1 nem az en vilagom igazabol...meg unrankeden is izgulok
-
sikalisk
tag
válasz
Eyesis
üzenetére
Ez pontosan úgy van ahogy Eyesis írta, amióta sc2-t játszok rengeteg sírást hallottam az op protoss, terra és zerg miatt, persze mindenki azt a fajt szídja, ami ellen nem nagyon tud játszani, de ez önmagában nem a balance hibája, első körben mindenki magában keresse a hibát.
Azt még megjegyzem, hogy nem érzem trollkodásnak, ha nem bólogató jánosként szólok hozzá egy témához, hanem kifejtem az ellenvéleményemet.
-
Eyesis
őstag
Emberek, tessék lenyugodni ebben a melegben, egy jó pohár hideg üdítő kell nektek!
A balance tema csakis a pro gamerek témája, mivel alapvetően a progamerekre van hegyezve, simán lehetnek vele gondok alacsonyabb ligákban, és ide a master-t is belevenném, sőt még a grandmastert is.
Nézd, a marin ha nem stimmelik, nem splittelik, nem mozog lő mozog lő, akkor 1 fungal, vagy 1 banling és nem értek semmit... Egy bronz terran joggal érezhetin erősnek a zerget ilyenkor. PErsze ettől még nem lesz igaza úgy globálisan.
A balance úgy nagyjából rendben van pro szinten, alacsonyabb körökben lehet egyik másik bizonyos szakaszában a játéknak erősebb, de balance-on vitázni totálisan felesleges... -
törölt tag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Én hasonló taktikával kezdtem, mint amit föccer írt, de nagyon nyögvenyelősen sikerült elsőre a küldetés, épphogy elértem a 250-es achievementet is hard fokozaton. Láttam, hogy ehhez nekem több kell, főleg egy szinttel feljebb.
Másodszorra letettem még egy Robotics Facility-t, még egy Forge-ot és Immortalokkal, illetve Colossusokkal húztam ki Selendisékig. Közben fejlesztettem a légi egységeket és ügyeltem, hogy 10 fölött legyen a számuk a Phoenix-eknek, mert a hibridek ellen kell a Graviton Beam.
Úgy akkor érkezik Selendis, amikor kb. 10 perc marad a bónusz küldetés idejéből. Előtte +3 Stargate le, utána pedig Carrier orrvérzésig, amíg a nyersanyag és a 200-as limit engedte.
Bár inkább a földi egységek híve vagyok, így mégis vígabban ment nekem ez a küldetés. Brutalon sikerült a Protoss Archive-ot is megvédeni és talán a 750-es achievement is meglett volna, ha jobban odafigyelek.Cannonból csak egy sort tettem a bejáratokhoz, hogy mobilis maradjon együtt a sereg. Ami elhullott, azt próbáltam pótolni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
király lesz, akkor legyen úgy, hogy mondjuk hétvégén már lehessen kihívni valakit 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont nálam továbbra is fennáll a régi probléma, mégpedig hogy csak késő este érek rá játszani, leginkább 10 után, de 9 előtt szinte sosem (addig családi élet van). 

Nem beszéltük meg előre mit csinálunk , annyit írt Oxox amikor elundult game " most kipróbálok valamit " , nah mondom akkor jól van tolok valami funt en is. Nem is figyeltem hogy mit muvel a térkép másik végén , hanem amikor kijött az első két sh m akkor pointol a térképen és látom hogy ő is sh ra ment csak egy baseről , es hogy már be crawlerezte az ellen bazisa elotti területet .. Ah mondom ez lol