Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Ha nem majd 1 percel később jönnek, mint a 4 gate mellett jönniük kellett volna, akkor lett volna gond. De így,

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Akkor csak nem én emlékeztem rosszul. Úgy rémlett, hogy simán, bármi trükk nélkül meg lehet szerezni. Nem is találtam éjszaka infót róla.

üdv, föccer
-
Egon
nagyúr
No, úgy látom, a Blizzardnál is idióták dolgoznak HelpDesk-es munkakörben:
Thank you for emailing Blizzard Customer Support. This email address is no longer monitored for response.
Please visit https://battle.net/support/en/help/ to find support resources and solutions, along with options to help you reach Blizzard’s Game Master team.
Másik accountot gondolom tilos csinálni? -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Szevasztok!
Na megtaláltam a hibát a mátrixban. Az egyik missionban csak 2 essencet találtam meg a 3ból, de mire észrevettem, és tényleg 70 az összes összegyűjthető level (sima + bonusz).
Egyből kaptam is 3 acsit

Mindenkinek köszönöm aki foglalkozott a dologgal. Jó párszor elszámoltam magam, aztán meg egy papírcetlin meg is találtam, hogy amikor játszottam, fel is írtam, hogy melyik mission és hogy 2/3 lett megtalálva
Köszi még egyszer!
További kellemes ünnepeket!!
Üdv! -
föccer
nagyúr
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Kezdett húzós lenni? Vagy 3x kiáltottál farkast, hogy huha, most aztán mi lesz. Osztán mi lett. Rátenyereltem az R-betűre és minden gond rövid távon megoldódott.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
11/0 W/L a mai nap mérlege 2v2-re.

Ennek a 70 szintnek meg utána nézek, hogyan lehet megcsinálni.
üdv, föccer
-
h.adam.92
őstag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Olyan van, azt hiszem, hogy megcsinálsz egy pályát. Készítesz egy mentést még a pálya elején. Végigviszed, majd előhívod a mentést és ismét végigviszed. Azt hiszem megtartja a szintet, amit először elértél.
-
h.adam.92
őstag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Nincs valami secret map? WoL-ban van azt tudom, de erre már nem emlékszem biztosan.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Hát srácok, én nem találom a 70. research pointot.
Azóta megnéztem egy összefoglaló táblázatot, ahol írják is, hogy csak 69 a max, de akkor hol kéne lennie a 70.-nek?? -
Egon
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nincs.
Mindegy, elment a levél, meglátjuk mi lesz.föccer: próbáltam csak vezetéknevet megadni (bepipálva a lehetőséget, tehát a keresztnév nem volt aktív), nem fogadta el.
Mondjuk elmegy a fenébe a Blizzard, hogy ilyenkor offline, a gép ellen sem lehet játszani...
-
netpeti98
addikt
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Az egész játék alatt 70 gyűjthető, ha jól emlékszem van 2 olyan pálya, ahol nem írja, hogy kapsz a bónusz küldetésekért, de mégis ad. (az egyik ilyen a protoss űrhajó)
Üdv netpeti98
-
AlyArkhon
őstag
Beszélj velük online cheten. Nekem is volt egy kis gondom, új sim kártyám van már és nem tudtam beállítatni az újat csak support segítségével. Az egész kb volt 5 perc , kellett küldenem a tickettel egy igazolvány képet aztán már repült is a password reset + az authenticator törlése a mailemre.

-
Egon
nagyúr
válasz
föccer
üzenetére
Mint fentebb írtam, nem fogadta el a nevem, fogalmam sincs miért. Nem tudom milyen formában adtam meg anno a nevem (pl. van lehetőség csak vezetéknevet megadni stb.). A Blizzardos hírlevelekben pl. csak a vezetéknevem szokott benne lenni. Lehet hogy az ékezetek miatt nem fogadja el (nem tudom milyen formában adtam meg).
Mindegy, írok a Support@Blizzard.com-ra, aztán meglátjuk. -
föccer
nagyúr
válasz
stampfadam
üzenetére
Milyen account kódot? Belépni simán regisztrált e-mail címmel és jelszóval lehet.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
70. Jár érte achi is ha megvan a 70.

üdv, föccer
-
Egon
nagyúr
Nah, most nekem támadt gondom...
Próbálnék bejelentkezni a battle.net fiókomba, és ez a kép fogad:Sajnos valamiért nem tudok jelszót resetelni: nem tudom milyen formában adtam meg anno a nevem, és a próbálkozásaimat nem fogadta el (mondjuk nem értem miért nem elég az e-mail cím de mindegy).
Anno megvettem az alapjátékot, végignyomtam a kampányt, de olyan nagyon nem fogott meg (multiban egy percet sem játszottam). Pár napja kedvet kaptam a játékhoz, de már a jelszavamra sem emlékeztem, nem sikerült bejelentkeznem. Sokadszori próbálkozásra eszembe jutott a jelszó, de addig már egyszer kiírta a jelszó resetnél, hogy túl sokszor próbálkoztam (lehet hogy most emiatt nem enged belépni, nem tudom).
Mit lehet ilyenkor csinálni? A karácsonyra kapott HotS-t próbálnám telepíteni, de így nem tudom...

-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
A HotS-ban Kerrigannel 69 vagy 70 szint a max?
Ha jól számolom csak 69-re elég a level up amit a küldetéseken lehet szerezni.
Köszi! -
stampfadam
csendes tag
Üdv!
Az lenne a problémám hogy nem tudom az account kodot így nem tudok belépni a profilomba.
Mit lehet ilyenkor tenni??? -
föccer
nagyúr
Hát ezt tényleg nem értem. Ma megint kaptam ~3 GB letöltést a kliensbe

Az az érdekes, hogy az SC2 mappa 14 GB összesen

üdv, föccer
-
Pocok256
veterán
válasz
BeLucZ
üzenetére
Hát én notin játszok méghozzá energitakarékos U s procival 750m kártyával, nem maxon (bár mindent kimaxolva is fut, de akkor nagyobb csatákban fps drop van és amúgy is engem inkább csak zavar a sok fölösleges csicsa) de full hd n és nem igazán érzem, hogy olyan nagy gépigénye lenne. Ettől függetlenül a 630m kártya nevetséges teljesítménnyel bír szóval attól LOW nál többet nem kell várni.
-
BeLucZ
addikt
te vagy kb a 100-ik ember aki beír ezért
sajnos el kell keserítselek a hots megjelenése óta meg lett növelve a gépigény mesterségesen vga ügyileg is, elég komoly mértékben zuhant az fps minden konfigon, főleg az amds vgakon, de gyengébb geforcokon is, noti vgak amúgy is vicc kategóriában vannak teljesítményügyileg 
-
Egon
nagyúr
Üdv!
Mi a helyzet mostanság a játék gépigénye vonatkozásában?
Öcsém panaszkodik: pár napja megvette az alapjátékot (HotS nem játszik nála egyelőre), próbált volna indítani egy Custom game-t (semmi extra, pár gépi ellenfél ellen), és azt mondja lassú a notiján (ha meg lebutítja a grafikát, akkor állítása szerint úgy néz ki a cucc, mint a Warcraft 3). Egy i3-as procival, 4 GB RAM-mal és GF 630M-es vga.val felszerelt notiról van szó (asszem Win8 az oprendszer), 1600*900-as képernyő-felbontással.
nehezen tudom elhinni, hogy teljesítmény-gondok lennének: a minap láttam pár videót a YT-on, ahol egy Asus Transformers Book T100-on (!) futott a játék (igaz: nem túl nagy fps-sel, de hát egy 4W-os TDP-jú tabletprociról beszélünk...). -
Alg
veterán
válasz
Eyesis
üzenetére
Én is élvezkedem silverben, igaz besoroló óta nem voltam 200 supply-on egy meccsen sem

Volt egy nagyon gáz, T srác csak WM-t hozott 2 bázisról, semmi mást. Na ezzel mit kezdjek? Roach-okkal leszedtem először az expjét, de aztán jött vagy 50 mine-al meg pár vikinggel és nem tudtam velük mit kezdeni

ZvT-m borzalmas, ZvP alig volt, de a hydra-ling úgy tűnik működik, ZvZ ha ráérzek a ritmusra és megfogom a ling meg roach allineket jó lesz.
-
Eyesis
őstag
ingame 2 perc 7 másodpercig nem volt apm-em
ugye alt tabon voltam 
gyerek be valamizik az ellennel.. ilyen felig cannon rush, felig zelot rush, de jol nem sikerult neki
aztan ki akartak vegezni minket, de en amint beleptem a jatekba expelte megyet
mindent vagy semmit .) aztan egyedul lehoztam 
-
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az a baj, hogy nagyon nagyon nem vagyok már jó
Lehet sokan sírnak, hogy silveresek, de szerintem nekem ez való 
-
Eyesis
őstag
Hehe, gondoltam tolok egy laddert a takarítás előtt

zerg volt ellene, silver vs silver de ő korábban platina volt én meg ugye gm
igaziból meg diamond
hat nem vittem túlzásba
125 gáz stim marin scv, miután láttam, hogy expel nyitott, majd mikor indultam támadni tette ki a második expet, és nem derített 
na beírta, hogy kocsog csíter núb vagyok, és meghívott partyba
mondom neki, hogy gg
és ő meg írta, hogy ő jobb, mint én, én csak csítelni tudok, játszunk egy makrót
ráadásul tvt volt 
ő reaperrel nyitott, jó leszedett pár scv-t pont egy párat vele, én meg 1 medivac 4 wm drop expeltem...
épp kipakolom látom nincs még kinn az expe, leszedtem az összes szedőjét ám ő banshival az enyéim felét, és én bizony 2 vikinget kihúztam, 1 scan és megfogtam expeltem egy újabbat, és elkezdtem marin marudert hozni, már majdnem ott voltam, hogy bedroppolok egy kicsit nála, amikor megjelent a droppja, de a vikingek és a medivackok nem igazán segítették elő a sikerét
és gg után kilépett 
majd beírta, hogy ok én vagyok a jobb és kilépett a játékból is
"Azømøn: ok you are better
soorry
have a nice day
enjoy ladder"
-
föccer
nagyúr
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Nem. 1 küldiért csak 1x kapsz zsetont.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
MEg lehet csinálni utána az összes többi küldetést is. Ha acsihez kellene még a zseton, akkor azt csináld úgy, hogy összeszeded az összes pénz, nem költöd el. Mented a játékot, majd "kivásárolod" az acsira valót. Ezután visszatöltöd a játékot és kivásárolod a következő acsit. Megint betöltöd a játékot és így csinálod tovább, amíg meg nem vagy az összessel.
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
netpeti98
addikt
Kipróbáltam Customban az új mapeket, a Daedalus Pointon túl nagy feljáró van az FFE-hez.

-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Gyeors kérdésem lenne: ha végigjátszottam a singel playert, de még vannak upgradelhető egységek, oda hogy tudok kreditet szerezni? Hogy tudom upgradelni az összeset?
Köszönöm! -
ignorant
senior tag
Scarlett vs Naniwa Bitcoin Starcraft showmatch - twitch.tv
Elso bitcoin match 14BTC dijert (~$10K).
-
netpeti98
addikt
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
jaja nem volt veszes (soroksariban voltunk), tobben voltak mint szoktak, de a penztarnal nem kellett tobbet varni. este meg csapattuk Petivel...elso harom partyban harom cannon rush

egyet beszoptunk (reaperrel volt kombinalva), a masik kettot alaztuk -
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
ha leszek akkor is csak este..utolso karacsonyi rohamra indulunk az o'sanba
-
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
azert thx cimbi

-
Eyesis
őstag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
elvileg aki jelentkezett betara, mind kapott
-
DarthPeeter
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nem szeretne valaki egy Heartstone bétakulcsot? Én kaptam, de ez nem az én stílusom. Ha kell valakinek írjon nyugodtan.

-
-
oxox
addikt

Thx Alges neked is Eyesis (hogy mar szereztel mashonnan
)Probaltam ifju koromban jopar kartyajatekot (VTES-t gyujto is vagyok...bar nem elvakult, de van nehany 1000lapom, jopar ertekessel)
-
oxox
addikt
Kiraly vagy!
...en sajnos 6korul erek csak haza 
Eyesis, szolj ha beeloztel ne imadkozzak hiaba
Amugy egy SC2 kvizkerdesem merult fel. csak for fun

Kinek mi a legmocskosabb / trukkosebb killje?-en benevezek egy dt rampa hold pozicioval (ultrakat oltem)
-de ami meg gusztustalanabb mocsoksag, ledobott mule az ellen bazisanak szelere, sajat raven-el missle-t loni ra, es kozben bekuldeni a mule-t a szedok koze
(DPetinek, meg nekem is sikerult mar) ezt levedetnem ha lehetne

sima
fungal-ff + storm kombo snasz
ennel trukkossebbeket varokalapvetoen observer + missle-el talaltam ki, de a mule-al megis mokasabb

-
용 Bob
senior tag
Üdv Topic!
Feltettem ezt az új Bnet appot, amivel elvileg választhatunk nosztalgia BW zenéket. Nekem meg sem jelenik a sounds settings-ben a fül, ahol ki lehetne jelölni. Elrontottam valamit esetleg?
-
Alg
veterán
Stephano streamelt, két ötvenpár perces meccset láttam (ZvP swarm host, ZvZ swarm host
) - elvileg legközelebb jan.10-én újra -
Egon
nagyúr
Üdv!
Hosszú idő (és egy gép-újratelepítés) uán, ismét előástam a Starcraft 2-met, feltelepítettem, és próbálnék játszani, de ez a kép fogad:
Mi lehet a gond? Windows tűzfalat és a víruskeresőt kilőttem.
Szerk.: az is fura volt, hogy nem kérte el a CD-key-t sem. -
ceripapa
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
1 évet hagytam ki azóta
Sztem már mind1 
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hiába, a zerg az OP faj, ha 1v1-ben nem tudok nyerni ellenük 15 perc alatt, akkor kb már elkönyvelem a vereséget....

Másik accountot gondolom tilos csinálni?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)