- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
annyi a gond a zerggel, hogy igazából ha hagyod az ellenfeledet szabadon fejlődni nagyon hátrányba kerülsz, ezért kell ráállni a folyamatos baszogatásra, és azért az vicces, hogy a Drone és a támadó egységek is ugyan abból a lárvából készülnek így a játék első felében igen nagy hátrányt jelent ez
én most kb ott tartok, hogy kialakult egy belső órám is és már érzem mikor kell kiváltani queenekreigazából a lényeg:
-zerg: offenzív massolás
-terran: defenzív massolás
-protoss: nagyobb drágább unitok amikre jobban kell vigyázni
nagyon leegyszerűsítve a képlet ennyi, természetesen mindegyikkel lehet agresszív taktikát folytatni és folyamatosan az ellenfelet baszogatniviszont kezdi elveszteni a varázsát a játék, nem tudom már azon gondolkozom, hogy még ha lesz is pénzem megjelenéskor kell-e nekem ez azonnal, mert pl egyjátékos rész nagyon nem érdekel és legalább hagyok kis időt a ligáknak hogy letisztuljanak és mindenki beálljon a skill szintjének megfelelő helyre, és még channelek sincsenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest