Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
LinogeOW
üzenetére
Ok, köszi. Az infesztorokhoz még nem érzem magam elég jónak.
Egy mondhatni pörgősebb pörgősebb meccsen ~80 körülire megy fel az apm-em, ami ippeg elég a mikrózásra, meg a lárvátzás egy részére. Sokszor van, hogy a creepet alig terjesztem. Az upgradek vagy eszembe jut, vagy nem...Egyébként most már hivatalosan is noob vagyok. Egy platina 76 P arc megmondta.

Ezen feluzdulva gyorsan megcsináltam megint a statisztikámat. Sajnos a tegnap éjszaka nagyon magam alatt voltam. Tudtam, hogy nem szabad játszanom, de mégis leültem. Ez meg is látszódik

meccsek száma/nyert/vesztett/arány
Össz: 50/26/24/52%
D: 1/0/1/0%
P: 28/11/17/39%
G: 20/14/6/70%
S: 1/1/0/100%
B: 0/0/0/-Érdekes még, hogy milyen eloszlásban kapom az ellenfeleket:
D: 2%; P: 56%; G: 46%; S: 2%; B: 0%. Gyakorlatilag a gold eleje, platina közepe even mach, platina eleje slightly favored. Csak sajnos tegnap nagyon sokat buktam platina ellen, és lehúzta az egyébként sem túl jó átlagomat. No , lehet tolok még egyet, oszán alvás

üdv, föccer
-
LinogeOW
aktív tag
válasz
föccer
üzenetére
-Overlordot hozd 9nél, jobban megéri gazdaságilag.
-Túlságosan felgyülemlett a gáz az elején.
-Lingekkel elég ha a rámpát scoutolod, onnan látod mennyi unitja van és kb be tudod mérni, hogy expelni fog vagy pusholni. /ha több a zealot és a sentry akkor valószínűleg expelni akar/ Szóval, ha láttál már több sentryt, akkor felesleges megpróbálni betörni banelingekkel.
-A lingscouthoz mérten kell felmakrózzad magad, az expedet pedig kicsit hamarabb is ledobhattad volna, xelnagát/xelnagákat elfoglalni és 1-2 linget az ellenfél közelében tartani, hogy lásd mikor mozdul ki, vagy be tudj rohanni felmérni mekkora a serege.
-9. percben nagyjából le kell raknod a 2. expedet.
-Fejlesztésekre,lárvákra jobban figyelni.Én a hasonló Protoss BO-kat, mostanában baneling/ling/infestor/Ultrával fogom.
Ez kb kint van 14. percre, 2 ultrával [tökéletesen tapossa a FFeket
], 1-1 es fejlesztésekkel, 3-4 infestorral és kazal ling/banelingel. Egyedül a HT lehet veszélyes rá, de azt szinte soha se látni ZvPben. Kis micro és timing begyakorlás kell csak hozzá. -
föccer
nagyúr
P bezárkózik, én expelek, techelek. Igaz nem szaturálom elég gyorsan az expeket, de így is eco leadben vagyok. Harassolni nem sikerül, fejlesztés mind a hét oldalról hasonlóan alacsony. P részről dethball, én éppen bloodlordra akartam felmenni mass banneling helyett, mert sok-sok FF + coló párosítás nem igazán szerencsés a banánok ellen. Szóval megindul a dethball, én supply előnyben, viszont érték hátrányban. Kifókuszálom a colókat, viszont ezen kívül kb semmi egyébre nem jutok

Ötletek, hogy mit csesztem el?
üdv, föccer
-
Alg
veterán
Pfff... 6 barakk 3 starport, csak marine és cloak banshee...
Barakkokon semmi addon, no stim, no shield, no upgrade... ügyes T
(baneling om-nom-nom)Szerk: ja és no turret... 4 SCV-t hagytam neki a végére.
Egyébként észrevettétek, hogy fejlődött az income tab is, most már szépen lehet látni hogy pörög lefelé a szedő-szám harassnál, nem kell rá pár mp-et várni.
-
hajsza
aktív tag
Catz csatornája, épp énekel meccs közben. Azt hiszem jobban teszi ha marad SC2-nél és nem próbál áttérni a táncdalénekes szakmába.

-
_OldBoy_
tag
Megy a TSL Ro16 - http://www.teamliquid.net/video/streams/TeamLiquidTV
-
föccer
nagyúr
Hehe, volt egy durva epic fail részemről. P ellen even mach-ben a sakuras platun. lingekkel a scout mutatja, hogy 2 gázzal van megáldva, robót nem láttam, korai exp nem volt. Lehoztam az első néhány mutát, amikor meglátom a cloacholt unitot bent a main-en. Paff, mondom hogy nem esett le korábban a dt
Beírom chat-be, hogy dt, és kiléptem. Utánna írta a srác, hogy csak pislogott, hogy miért léptem ki, amikor beküldött egy ops-ot deríteni 
üdv, föccer
-
Alg
veterán
Nah... lenyomtam a placementet, diamondba rakott, de valami iszonyat bénán játszottam...
Egy meccs volt ami jól sikerült (úgy-ahogy) ZvP Metalon, cross position. Ő 4gate, én pool hatch, késleltetett ling speed, és 4-5 spine. Visszavonult, expelt. Innentől folyamatosan cseszegettem ninja banelingekkel, próbáltam lekötni, közben expelni és techelni BL felé. A 2. expjét először sikerül leszedni lingekkel, közben a felszabadult helyre tltam a corruptor brood lord mixet, és mikor újra felhúzta rámentem baneling - BL - corruptor sereggel. Ekkor kb. 200 vs 140 supply volt, és 70 vs 40 munkás 4 vs 2 bázison.
Valahogy így képzelem a ZvP-t, bár még van mit csiszolni a dolgon.
-
rt06
veterán
válasz
h.adam.92
üzenetére
a lenyege, hogy egybol a jatek elejen megindulsz a parasztokkal tamadni, es megprobalsz jobban mikrozni, mint a masik fel
sc2-ben Pennoyer altal valt hirhedtte (bronz liga, 3000+ 1v1 gyozelem, kb 50%-os gyozelmi arany), innen a nev (sc:bw-ben is hasznalatos volt, foleg kis palyan 2v2-ben) -
rt06
veterán
akit erdekel, ma kaptam egy elbaszott penyonner rush-t (amennyire emlekszem, ez volt az elso ilyen)
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem megy amit linkelt rendesen
-
iSonic
addikt
Stream Online
-
föccer
nagyúr
Cyla:
Este következő kör? Most, hogy rájöttünk a szakácsosdi nuke-os trükjére, meg kellene csinálni azt az öcsit is

Az ékszereshez meg találtam frankó cuccot, amivel tapasztalatom szerint majdnem meg lehet duplázni a hatékonyságot. 1v1-ben már majdnem sikerült megverni vele a medium a.i.-t Látok benne fantáziát, csak még be kell gyakorolni a használatát
Részleteket majd TS-en... 
üdv, föccer
-
_OldBoy_
tag
Játszottam ma is 3 meccset dia terran és zergek ellen ezzel a builddel. Igaz mindhármat buktam de szerintem ez a rossz mikróm és nem a build hibája. Terran bunker rusholta a fast expem, amit esélyem lett volna megfogni ha ügyesebb vagyok meg ha nem dronokat hozok a rush alatt hanem lingeket, az első zerg speedling bling rusholt amit megint a kontroll hiány miatt szívtam be de így is viszonylag erősen mentem mid-game-be, a második z passzív volt és fast expelt, aztán mutázott amit védtem transfusionölt queenekkel, majd ultrára mentem közben szétbombáztam a dronjait, de későn mentem harmadikra és későn is pusholtam így ki bírt pumpálni egy rakás ultrát, az infestorokat pedig bebuktam innentől a muta + ultra kombóval megnyerte. Mindhárom meccsben az látszott, hogy ha meglesz az earlly game gyakorlat és csiszolom a late game makrót akkor jól lehet majd vele haladni.
-
-
_OldBoy_
tag
válasz
LinogeOW
üzenetére
LinogeOW, olvasd el Spanishiwa buildeket amit lefordítottam, a lair tech után szénnél lehet harassolni vele P-t is T-t is, hatalmas nagy királyság.
Eddig teljes sikerrel próbáltam 1v1-ben P, T, Z ellen is. ZvZ-ben a gyors fullra tuningolt Ultra+Roach+Infestor sereg röhögve megeszi a standard Roach+Hydra+Infestort.
-
Alg
veterán
Lassan oda jutunk, hogy roach-ot szinte csak ZvZ-ben, hydrát meg sosem látunk...
ZvT: ling baneling, és infestor vagy muta
ZvP: egyre gyakoribb itt is a ling baneling, corruptor, BL
Kíváncsi vagyok melyik P kezdi el alkalmazni először a blink split-et a banelingek ellen...
Hydra csak speciális esetekben kerül játékba (blink rush, drop, sürgős AA)
Nem tetszik amerre a Z metagame halad...
-
rt06
veterán
válasz
föccer
üzenetére
"Mi van cyla, kiszart a müzlidbe?"
valami csotany* szarhatott bele
amugy mag szimplan csak unom mar, hogy folyamatosan megy a siras, es legtobbszor sajnos valoban a zerg-ek reszerol*: lakotarsam, mikor meglatta a jatekot, mikozben Z v akarmit jatszottam, annyit reagalt, hogy "hu mennyi csotany"
p.s.: megyek
probaltam a maradek starjeweled-es acsit megcsinalni, de a normal gepet sem birom elverni -
h.adam.92
őstag
na végre vége, azthittem, hogy soha nem unják már meg...

szerk.: jaj atya ég ez az intro így 400-adjára már kicsit agysorvasztó...

-
föccer
nagyúr
Mi van cyla, kiszart a müzlidbe? Nem írtam le a teljes meccset. értelem szerűen a Z sem ült a seggén, és várta, hogy lehozza a P a 6-7 templart. Mint írtam a Z erős supply előnyben volt a P ellen, és ennek ellenére a P egy jó mikróval simán rommá verte a Z seregét. A magam gold ligájáva akár a Z is lehetne imbalanced, akkor sem lennék előrébb

üdv, föccer
mod: LinogeOW : nekem címezte, nem neked.
cyla: Gyere b-netre főzőcskézni

üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz
föccer
üzenetére
egy storm akkor sem ol meg egy roach-ot, ha az vegig benne all
ezek alapjan legalabb ket storm kell, erintolegesen (esetleg fedessel), hogy a roach megpusztuljon fold alatthany ht, hany stormja kell ehhez?
azt mennyi ido/koltseg legyartani?
mekkora mikro igeny, mig te megnyomsz egy r gombot, s mindenki fold ala megy?boonuszkerdes: miert mindig a z-k a leghangosdabbak, mikor kikapnak, s miert mindig a z-k a leghangosabbak, mikor nem (mikor 30 sec alatt huznak fel egy 200-as sereget, mig ez barki masnak a tobbszorosebe tart)?
azt kellene vegre felfogni minden one racer-nek, hogy a harom faj kurvara elter egymastol, es nem kellene addig egy arva szot sem szolni a balance-rol, mig nem jatszott az illeto mindharom fajjal annyira, hogy ha az egyseggekkel nem id, de legalabb a fajok dinamikajaval tisztaban legyen
-
Alg
veterán
válasz
LinogeOW
üzenetére
Scrap-en ilyenkor csak cancel az naturalra, és exp a goldra nálam... persze akkor kellenek a speedlingek, szóval ling bane, makró hatch... ez ott jól működik mert a nat nincs útban mikor kimész a main-ről.
De ha nem tudsz az ilyenekkel mit kezdeni, akkor speedling expand, és nem idegesíted magad.
Szerk: ja hogy hatch first és nem ment a második overlord a naturalod fölé cannon-t figyelni? Öreg hiba

-
LinogeOW
aktív tag
Előző meccs: értsd nap elején, azóta nyomtam jó pár meccset, de ha megtalálom a nem mentettek között, akkor feltöltöm valahova.
Cannont túlreagálni ? Levittem annyi szedőt amennyi pont körül tud fogni 1 pylont/canont/, probe kiiktatva, 1 pylon is, utána maradt 2 cannon és 1pylon. Mivel a pylon volt középen muszáj volt az egyik szélső cannont is leszedni, hogy rendesen oda tudjak férni.
Szépen összeszedtem a lingeket, 1 queent úgy h pont nem esett le az expem.
Meg ugye a Forge előnye, hogy nagyon gyorsan megvan chronoval az 1. weapon upgrade a zealotoknak -> 2 ütésből halnak a lingek.Btw: Scrap Station volt, szerintem itt még hatásosabb lenne, ha void/phoenixet hozna a c rush után.
Amúgy pont ezaz, hogy zergnél nem működik, de pl Terrannal, ha megfogtad a bunker rusht, semmi se garantálja a győzelmedet.
-
föccer
nagyúr
No, leléptek asszonyság vendégei. Egy gyors vacsi, gó a b.net.-re

üdv, föccer
-
-
LinogeOW
aktív tag
Alg: éppen ezaz. Zergel 6pool után nincs mit csinálj.
De például előző meccsben is, Protoss is cannon rushal nyitott, megfogtam, oké, megvan az expem, counterelni nem tudom mivel addigra rég a bázison is van cannon. De persze ő is tud expelni, mert annyira ügyes volt, hogy jó helyre tudott falazni a fantasztikus APMjének köszönhetően.
Utána 1-2 Sentry, 1-2 Stalker, baromi sok zealot és zerg meghalt.
Hozzátenném, hogy volt 2 Spineom, 2 Queenem, rakat lingem és pár banelingem.
/Rócsra akkor hiába mentem volna, tudtam h 4gate következik és annyira se tudtam volna kihúzni vele, mint banelingekkel./ -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
A storm besebez a föld alá is. És a gyógyulás nem indul el, amíg sebzés éri az egységet. Szóval 1-0 a storm javára

mod: csana: Az előbb ugyan nem a taldarimon, hanem a sakuras platunk szivatta a zerget a P. Lefalazta a naturált, és 2 VR 2 phonix-el gyak ott szivatta, ahol akarta. PEdig a Z expelt, mint a bolond.

ünd,föccer
-
Alg
veterán
válasz
LinogeOW
üzenetére
Mer ahhoz kell forge, meg plusz pylon, és legalább 2 cannon... ez nem igazán illik bele a már amúgy is eléggé kiélezett és all-in 4gate buildbe. (mintha zergnek azt mondanád miért nem kezd 6pool-al, aztán pedig 7RR)
h.adam.92nem vagyok biztos benne hogy a könnyen expelhető térképek a zergnek kedveznek, szerintem inkább a defenzív P-nek... ha a P meg tud tartani 3-4 bázist, akkor szinte lehetetlen megfogni... talán BL-corruptor-ultra-infestorral, roach-hydra remax-al.
Storm meg nem OP, most lett gyengítve, előtte is kezelhető volt, most meg pláne az...
-
h.adam.92
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
^^
Azért az kemény volt, hogy ~100 supply roach-ot tüntetett el a P storm-al. Szépen mikrózott, és szorta a stormot. A stalkereknek, és az immóknak be se kellett segíteniük. 189-160 supplyban csaptak össze. 80-150 volt a csata végén... :y és mind ezt a stormnak köszönhette a P. Mindha egy kicsit op lenne

üdv, föccer
-
LinogeOW
aktív tag
Amúgy nem értem mért nem kezd ZvP ben minden Protoss cannon rushal, abból pedig 4gate. Teljesen laza freewin lehetőség.
-
föccer
nagyúr
Imba tv-n fuff falazás mögött a P Z ellen a sakuras platoon, miközben cannon van az első naturalon. Erre kíváncsi vgyok, hogy hogy védi a Z...
üdv, föccer
b+ 2 VR-rel, meg 2 phonixel szétszivatta a Z 2 expjét.....

üdv, föccer
-
h.adam.92
őstag
bekakkantok, imbalanced.tv-n a pali szénné van tépve és úgy streamel... eszméletlen xD
-
föccer
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
ECDL vizsga powa. Asszonyság részéről. Nekem meg nincs cérnám ezzel foglalkozni. Azért ennyire nem vagyok sc függő, hogy felrakjak egy íro progit, megtanítsam asszonyt a használatára, meg legközelebb is megtanítsaam, majd megint...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És ha még ki is írnám, még mindig ott van az egy helyiség problémája. Mindegy, jó ez így.
mrBitteren, meg milyen idióta 8 bites zene ,egy
mintha 1992-t írnának nála 
üdv, föccer
mod: meg nem akarom, hogy a wlna szarakodása miatt dc-zek. Arrol jutott eszembe, hogy mosz is írja a buborék, hogy újracsatlakozott a routerhez a gép.
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
válasz
_OldBoy_
üzenetére
Mint írtam a vas elbírja egyszerre a videót, és a full screen játékot kezelni. Vlc player színház módban, míg a sc2 sima fullscreen módban. A szoftvereket külön-külön rá lehet rakni az egyik és a másik hangkártyára, így tutunk egyszerre filmet nézni, és játszani róla. Viszont itt vannak a barátnők, és az egy helyiség mitt inkább ne zavarjuk egymást. Most behoztam a notit a szobába,és innen tolom wifi-n keresztűl. Igaz szívtam vele vagy 10 percet, amire felcsatlakozott, de csak öszejött. Valamiért nem akarta elfogadni a wpa kódolást..

üdv, föccer
mod: Csana: Kár, pedig most mentem volna nézni
Kénytelen leszek tlo-n nézni valami jó kis zerges stream-et.üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Iso-ból megy filmnézés. Ez még csak egy dolog, mert a vlc player elmegy a háttérben, a win7 is elkezeli egymás mellett a 2 hangkártyát. A legnehezebb az, hogy olyan idiótaságot néznek, amit én még csak hallomásból sem bírok elviselni. És a gép és a tv egy helyiségben van

üdv, föccer
-
h.adam.92
őstag
csana stream 240p-ben és enyhe akadással, lehet kíváncsiskodni és építő jellegű kritikákkal bombázni

-
föccer
nagyúr
No, este asszonynál nagy barátnőzés lesz. Foglalt lesz a gépsárkány, így nem tudom, hogy mikor jutok játék közelbe. Asszem erősen StarCraft II függő vagyok

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
killerjohn
üzenetére
Az nem segít valamit, ha visszaveszed a moncsi fényerejét? Nekem az új notimnak van olyan színhőmérséklete, hogy ha az asztali monitor "meleg" kijelzőjéről átnézek a noti kijelzőjére, majd kiugrik a szemem, olyan erős, hideg fénye.
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
Te kaloz inkabb gyogyulj meg, hogy feljebb juthassunk 2v2-ben

-
killerjohn
addikt
a starjeweled addiktív, teljesen rákattantam, a chef izé a legnagyobb hülyeség ever, a coop pedig jójó, de már a campaign is szuperkönnyű volt, ez meg hardon nagyon laza, feltéve, hogy a társam is épelméjű...
-
föccer
nagyúr
Azt nem mondtam, hogy nehéz, csak azt,hogy több figyelmet kíván, mint a szakos játék ^^
Azt a hajnali ókákban játszani nagyon veszélyes. Mondhatni üt, mint buszkerék

Egyébként átolvastam az új acsikat. Van vagy 200 pontnyi. 50 pontot lezavartam tegnap. A nehezebb része most fog jönni.

Üdv, föccer
-
_OldBoy_
tag
Elkészült a Spanishiwa build második részének a fordítása, ötletek ZvP matchupra.
-
oxox
addikt
válasz
föccer
üzenetére
hat nem tudom....terranhoz vagyok a legkevesebb, es tegnap hardon elsore megcsinaltam, es megcsak izgulni sem kellett egyszer sem....marine-marine-marine, es nehany bunker...es amint volt eleg pont akkor reaper....(a palya nagy reszet en takartitottam le....igaz a tars csinalt mindent...en meg tornyot sem)
-
salaxx
tag
hi emberek, nagy bajban vagyok...a nagy igyekezetben tegnap megnyomtam crtl v alt + vmit es azota vmi "szintevesztö" üzemmodban fut a game. Mindig zöld vagyok az ellenfel meg mindig piros.....de vhogy az egesz egyseggrafika is rosszabb...mintha nem lenne ugy texturazva. De grafikai opcoknal meg nem latok semmit
vkinek vmi ötlet hogy csinalhatnam vissza? (egyebkent tegnap 3 vereseg utan mindin mind1 alapon jött meg vagy 9 .... uh ez egyertelmüen ez a zöld szin miatt lehet csak
) -
föccer
nagyúr
Elmebeteg állat volt, aki kitalálta ezt a szakácsos játékot
Bár lehet, ha nem hulla fáradtan, hajnali 3-kor játszaná az ember, akkor nem ütne ekkorát 
Minden esetre összeszedtünk cylával egy pár pontot. Köszi érte ezúton is. LEgközelebb folytatjuk.
üdv, föccer
mod:
Achievements (4,035 points)
World rank: #2,325 of 2,804,897
Region rank: #775 of 783,118üdv, föccer
-
rt06
veterán
FOR THE HORDE....I MEAN SWARM
-
föccer
nagyúr
Áhh, még a papír liga ellen sem megy
Az előbb egy P ellen mentem be a bázisra elvileg láttam a dark shiren-t. Gyakorlatilag nem vettem észre
A másik gyöngyszem az volt, amikor a P becannonozta magát. Kipakoltam az ecpet, benézek mutákkal a 10 perc körül, már lent van a mothership, meg 1-2 carrier. Frankó. Mass corruptor, már 4 bázisról, megyek fel bloodrodra, hogy ha lenyomtam a carriereket, akkor az épületeket leszedjem. olyan 140-150 supplynál nézem, hogy ez a pöcs, még mindig 1 bázsról massolja a carriereket no, akkor gyerünk, azzal az 5-6 al csak el bírok a 30 db corruptorral... LEszedem az anyahajót, alatta meg figyel vagy 20 carrier.... Jah, a gyerek 2 hide expről tolta. Epic fail map kontroll 
A másik gyöngyszem a mai napról. Mass dropp marin ellen átállok a bannelingekról mutára...

Na itt merült fel bennem a gondolat, hogy inkább hanyagolni kellene mára a játékot, mert nem fog menni
Nem baj, jól visszarontottam az átlagomat olyan 50% körülre. Esküszöm, mintha bronz liga alján tengődnék 
üdv, föccer
mod: jah, egyébként főként goldos ellenfelek voltak, 1-2 platinával fűszerezve. Persze szerinted bejött az eddigi 75%-os győzelmi arány a godosok ellen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kerékpársportok
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egy mondhatni pörgősebb pörgősebb meccsen ~80 körülire megy fel az apm-em, ami ippeg elég a mikrózásra, meg a lárvátzás egy részére. Sokszor van, hogy a creepet alig terjesztem. Az upgradek vagy eszembe jut, vagy nem...
], 1-1 es fejlesztésekkel, 3-4 infestorral és kazal ling/banelingel. Egyedül a HT lehet veszélyes rá, de azt szinte soha se látni ZvPben. Kis micro és timing begyakorlás kell csak hozzá.
(baneling om-nom-nom)

az szép...

Az asztali lejátszó meg nem eszi az iso fájlokat. Kiírni meg nem akarom, csak ezért. Daemon tool powa