Hirdetés
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
iSonic
üzenetére
unom... fénykoromban, SC1-ben ha nem játszottam 10.000 játékot, akkor egyet sem. Azóta eltelt 7 év, megnősültem, van 2 gyerek... egy idő után unalmas az 1v1 - nincs kivel röhögni, dumálni, k*rvaanyázni, örülni, stb. Csak meredten nézni a screent, meg kattintgatni... 28 évesen öreg vagyok én már a sablonos 1v1-ekhez, pláne amikor a legtöbb game max 10 perc cheese...
-
sith7
félisten
Holnap este 11 - kor ladder reset
[link] -
iSonic
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
1v1ezni kéne..
-
iSonic
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
ne vedd komolyan kép

-
killerjohn
addikt
gyűűűűűűűűűűlölöm a 4v4-et! elegem van a noobokból!
elegem van az idiótákból!
elegem van hogy silver játékosokat tesz be mellém diamon ellen, és van pofája azt mondani, hogy slightly favoredek vagyunk, aztán -17 pont.
elegem van, hogy mindenki tekkel a 4v4-ben és nincs semmijük! -
Muton
addikt

-
kovsol
titán
XSplit Broadcasterben ha teljes képernyőn és nem ablak módban futtatom a játékot akkor nem is lehet castolni sehogy ?
-
Winner_hun
félisten
Márk 2x lett átnevezve, most MarKoo.
I_Am se I_Am-ként kezdte hanem I_am_the_One-ként. -
hajsza
aktív tag
Ezt a starcraft reklámot csak most vettem észre. Nagyon mókás, talán még van, aki nem ismeri.
-
rt06
veterán
válasz
föccer
üzenetére
nem, azt meg akkor regisztraltam, mikor az egyik moderator (_Balint_) nevet valtoztatott, majd beregelte az uj nick-je melle a regi nevet is, nehogy visszaelhessenek vele
azt hiszem akkoriban regisztraltam be a VladimiR-t egy r betuvel (mint kesobb kiderult, rendkivul jol tettem) -
föccer
nagyúr
Ha jól sejtem, akkor az még az user keresőhöz regisztráltad? Egyébként most hogy mondod, RedAnt-nak is van egy legal másodnikje, amit a TérkéPH!-hez használ.
De hogy On is legyek:
Sc2.hu-ra kikerült egy huky videó, jópofa grafikai bug-ot mutat be. Itten lehet megnézi.
üdv, föccer
-
kovsol
titán
felrakták a mait is már [link] ha esetleg valaki lemaradt és érdekli valamelyik mérkőzés
-
iSonic
addikt
Stream Online
-
rt06
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ennel nagyobb faszsag mondjuk keves van, hisz igy bukja a privat levelezeset, szoval mindenkepp erdemes kerni, hogy ne tegyek ki, ha masert nem, hat erre valo tekintettel
foccer:
peldanak moonman-t tudom hozni (ketszer regelt, mert az elsot elfelejtette, a masodik, amit most is hasznal, az |moonman| volt, e ket nevet csereltek meg), vagy Mark-ot (o killerman volt eredetileg, mikor elkezdett fooldalra irni, akkor valtozott meg a neve)amugy az en nick-jeimet nem duplareg miatt tettek ki (mitobb, most is van egy elo alternativ regisztraciom, amirol tudnak is a moderatorok - igaz mostansag szabadidom hianya miatt elegge tetlen az a user)
-
killerjohn
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Mert az odáig rendben van, hogy az adatbázisban 1/2 perc áttolni egy update függvényt, de nem igazán szokták szeretni.
Nem akarok beszólni, de ha csak egy kicsit is igényes az adatbázázis, akkor a userednek ID-ja van, azaz a megjelenített neved átírásának az ég világon semmi akadálya sem lehetne technikailag. Az másik kérdés, hogy a sok trollt, és visszaéléseket akarják ezzel megakadályozni.
-
föccer
nagyúr
válasz
_OldBoy_
üzenetére
Nah, megint egy trollkodó, hsz vadász újonc. Biztos csak azért vette fel ezt a nevet, hogy a sok loosert megtévessze
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
cyla: Én annó a nevem kezdőbetüjét szerettem volna nagyra változtatni, hogy Föccer legyen, de elutasították. Igaz, akkor még nem voltam PH!-s rangban. Lehet, hogy most megengednék... Egyébként tudsz valaki konkrát példát mondani? Mert az odáig rendben van, hogy az adatbázisban 1/2 perc áttolni egy update függvényt, de nem igazán szokták szeretni.
üdv, föccer
Oldboy+Omani:
Szerintem írj a modkerbe, hogy ezen nickek hozzád tartoznak, és névváltás miatt regisztráltál újra. Mindenképpen írd meg, hogy a régi nickedet nem szándékozod használni. Felvésik az adatlapodra, hogy szóltál, és ha tényleg nem használod a régit, akkor nem fogsz úgy járni, mint cyla...
üdv, föccer
-
_OldBoy_
tag
THX, már kész is van az új reg

-
föccer
nagyúr
Az még hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nem minden map támogatja ezeket az opciókat. Ezt TSL steam-en mondta day[9] a közvetítés során. Gondolom az officak Blizzard mapolat updatelte a Blizz, de a custom mappák még nem feltétlen lett átírva. Szóval ne lepődj meg, ha nem minden mappán éred el.
üdv, föccer
-
rt06
veterán
inkabb ne fejtse ki...
hajsza:
ctrl+n - nevek, fajok, supply
ctrl+r - army
ctrl+i - income
ctrl+a - armya ket army kozul az egyik a supply-t (harcolo es termelo egyseg kulon), a masik az erteket mutatja, ha jol emlekszem, de javitsatok ki
szerk.:
nem csak billentyukombo, balfent ahol valasztod, hogy mit szeretnel latni, ott kell lenniuk a lista aljan -
omani
tag
válasz
hajsza
üzenetére
Az 1.3-as patch-el jött, nézd vissza bármelyik patch utáni 1v1 játékod rep-jét.
kovsol, emlegettem már itt a fórumon mint nagy zerg reménységet, aztán elbukott a Code A első meccsén
IEM-en viszont jól szerepelt. Ha jól tudom még próbálkozik egy ideig a Code A-val, remélem több szerencsével 
-
hajsza
aktív tag
A közvetítésekről jutott eszembe: a múlt hét vége felé láttam olyan közvetítést, ahol a kommentátor olyan statisztika ablakokat is megjelenített, amikről én nem tudtam, hogy elő lehet hozni. Pl. army balance, harvester balance egy ablakban, két csíkban egymás alatt. A jobb felső sarokban meg két sornyi infó volt, az 1v1 mind a két játékosának kristály, gáz és supply mennyisége. Ez az új patch-csel jött vagy valami mod kell hozzá?
-
omani
tag
Jogos, már keverem a sok rövidítést. GSTL a GSL Team Liga hivatalos neve, arra gondoltam. Mindegyikből van free, azaz az élő meccseket és a mérkőzések vodjainak első set-jét lehet alacsony felbontásban ingyenesen nézni, fizetni a HQ-ért és a a teljes VOD archivumért kell.
zergeknek jó streamek még:
-
rt06
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
szerintem a team gsl-re gondolhatott, tsl eddig osszesen volt ketto (meg bw-ban), most zajlik a harmadik
-
omani
tag
válasz
hajsza
üzenetére
Igen, az előfizetésért cserébe az adott szezon minden VOD-ját nézheted. Viszont nem lehet egy évre előfizetni, hanem minden egyes szezonért külön kell. Idén eddig 2 GSL és 2 TSL volt.
Mostanában már nagyon elvétve nézek HD-t vagy Husky-t, ha vodot akarok nézni inkább az http://sc2casts.com/ -ról választok matchup vagy játékos alapján, de sokkal jobban bírom az élő streameket, kedvencem decemberTV, ~3700 master zerg romániából, kreatív és brutál gyors.
-
kovsol
titán
nyert a jobbik csapat, de arra jó volt, hogy tiszteletet szerezzenek maguknak a nem koreai játékosok is, látszik, hogy szűkül a szakadék és most már számolni kell bármelyik játékossal nem csak koreaiaké a terep
-
rt06
veterán
mondjuk azert visszafoghatnatok magatokat
-
AlyArkhon
őstag
Kár volt az utolsó meccsért ... de hát ezt van -- majd legközelebb ..
Töröltem a hsz em elejét , mert , mert. ..

-
LinogeOW
aktív tag
Na nyertek a patkányok T_T
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
vááááááááááááááááááááááá a fene vinné el nestea-t
( -
killerjohn
addikt
hát, ha ennyire izgalmas bajnokságok vannak, akkor évi 20 euróig érdemes lehet venni egy előfizetést. Afölött marad a youtube, husky, hd, stb

-
rt06
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
a standard quality-t (ha jol tudom mindig) lehet nezni ingyen is, a hq a fizetos
ha tevednek, javitsatok ki
a vod linkekert meg koszonet, en is kerestem, de ugy tunik, nem eleg alaposan
kovsol: na, akkor a WhiteRa vs MC meccset lementem, ha hazaertem
-
kovsol
titán
válasz
killerjohn
üzenetére
a HQ előfizetéses, a SQ az nézhető free be is mindig
nem tudom az is free-e. hogy bármelyiket visszanézhetjük
-
AlyArkhon
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Piszok jó volt az is amit WhiteRa művelt .. Mivel ezek most freee adások a Japán katasztrófa miatt , ezért gondolom a videók is megnézhetők lesznek majd ..

-
LinogeOW
aktív tag
EPIC, Dimaga még mindig a legjobb

-
AlyArkhon
őstag
Te Jó Isten ekkora győzelmet
DIMAGA !!!

hihi ... . .. . . kicsit mintha meg lenne törve a Koreai alakulat ....
-
-
killerjohn
addikt
re. szóval senki sem tudja, hogy van-e VOD?
olvastam, hogy mi van, July ennyire jó lenne?szerk: találtam valamit:
ezek a tegnapiak: [link]gondolom este, vagy holnap fent lesznek a maiak
-
AlyArkhon
őstag
Az összes eddig látott t v z közül ez viszi eddig a prímet .. Brutális amit csinálnak de főleg amit Dimaga csinal a zergel , , infestorral fogja BC t tankokat a harc közben , egyszer ez veri be a masikat aztan meg teljesen megfordul a meccs ....

És még ,mindig 2 esélyes a dolog 34 perc után is :::
Le a kalappal ..Vááááááááá NEM HISZEM EL !!!!!!!! Kitobja az egyik játékost a gép ,,,

Lehet másik pályán tolják újra , de akkor is ekkora véletlent , bakker , meg pont a legjobb meccsen . Megadta magát az E-sports teknológia ..

-
AlyArkhon
őstag
6:7 World vs. Korea , Diamaga vissza adta az esélyt ..
Most jön Dimaga vs IMMvP
-
AlyArkhon
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Hogy is mondjam , semmi különös simán verte Jinrot .. July fast exp közben Jinro is , aztan July ujra exp . Jinro marin + medivac et hozott , July speed ling speed beling + muta harass , ez miatt Jinro szinte ki sem tudott mozdulni a mainjérésől , mialatt July nak akkora serge let hogy .... a többit meg kikövetkezteted ...

-
omani
tag
válasz
killerjohn
üzenetére
"2 gyerek + építkezés". Te se unatkozol. Mi az építkezést még gyerekek nélkül küzdöttük végig, de úgy is igen kemény volt. Csoda h sc2-re jut időd

-
AlyArkhon
őstag
Az egyik kevenc zerg játékosom végig veri a World csapatot
Fasza ..Jinro lássuk mit kezd Julyval ..

-
oxox
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére

great! -
killerjohn
addikt
holnap... szerda... nagyszerű!

6-tól fél nyolcig tudok lenni, aztán fürdetés, altatás, és fél kilenctől megint éjfélig simán.
fél kilenc és éjfél között lesz random időben még egy 20-30 perces szünet, amikor az én cenzúrám el tud szabadulni a kicsitől, és kiülünk a hidegbe egy capuccinoval beszélgetni, mert 2 gyerek + építkezés mellett kb ennyi jut
-
AlyArkhon
őstag
Bakker lemaradtam July nyert mar megint ?? Mi történt ???
Párommal kiszaladtam a buszhoz és arra érek vissza hogy July már Moongladel tolja .. lol

-
killerjohn
addikt
mit mondtok?! WhiteRA elverte MC-t, aztán őt meg July?
csak most kapcsolódok be... de sajnos nem tudom nézni 15 percnél tovább....
nem tudja valaki, hogy felteszik valahová a VOD-okat? megbolondulok ha kihagyom a meccseket... -
AlyArkhon
őstag
July nyert , de amit megint műveltek az elején ... minden volt a meccs csak unalmas nem

WhiteRa ezt kicsit mintha benézte volna , nem igen értem hogy ezt így hogy bukhatta el ... 5 db queen + pár semmi egység kinyirja a 3 voidjat + a seregét , kicsit húzós vereség ..nekem így tünt ..

-
kovsol
titán
mi történt, írjátok le annak is aki most került csak gép közelbe

July játéka nagyon tetszik, nem csak mert zerg, hanem mert valahogy máshogy csinálja mint az átlagos
-
rt06
veterán
válasz
AlyArkhon
üzenetére
en melohejen csak nem allok neki orjongeni, de az utolso osszecsapasra azert kitettem fullscreenbe (amugy csak a sarokban megy, melozok kozben)
gyonyoruen drop-olt WhiteRa, remelem TSL-en is hasonlo kimenetele lesz az osszecsapasuknak, hasonloan elvezetes merkozes utan -
iSonic
addikt
HAJRÁ WHITERA csak így tovább ^^.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de azért mert hagymakarikákat tettem a szemem alá.. állítólag jó lesz a szemhéjad szaga tőle.. 

IEM-en viszont jól szerepelt. Ha jól tudom még próbálkozik egy ideig a Code A-val, remélem több szerencsével