- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #7 üzenetére
Errol Drenadar tudna bovebben is meselni szerintem
-
Eyesis
őstag
válasz
GrooveHero #6557 üzenetére
Csakis Távoli Galaxis-t ihatunk
hehe
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
GrooveHero #6420 üzenetére
Igen, ha csak gifted van, akkor még nem vagy backer. Én is akkor váltam azzá, amikor egy gigászi 5 USD-s befektetéssel upgrade-oltam LX-re.
-
válasz
GrooveHero #6420 üzenetére
sajnos
-
vaakuum
addikt
válasz
GrooveHero #5755 üzenetére
De az 46-on mekkora felbontás?
Mert lehet, hogy nagynak látod 1900*1080-on, de a valós információtartalom nem biztos, hogy elegendő, ha belsőnézetben kell manőverezni, meg gombokkal közben a nézőpontot forgatni, amikor a menetirányhoz képest mondjuk derékszögben oldalra akarsz nézni.
Nem gonoszkodás, tényleg csak szigorúan technikai jellegű az elmélkedésem, hogy mennyire fog korlátozni a monitor által behatárolt (kb 1 steradiánnak tűnő) látható felület egy olyan szimulátorban, ahol egyébként akár 9 steradiánban is láthatnál magad körül folyamatosan. A hardveres korlátok miatt viszont egy jóval kissebb látómezőt kell forgatnod körbe-körbe, ami annyira azért nem nyerő, mert amint elmozdítod a látóteret, máris nincs információd arról, hogy mi történik azon a területen. És nem tudsz olyan gyorsasággal és megfelelő pontossággal nézőpontot váltani semmilyen eszközzel (bill vagy egér gombok), mint ha csak oldalra pillantanál a másodperc törtrésze alatt.. -
válasz
GrooveHero #5755 üzenetére
én meg várom az O. Rift-et!
-
Revolit
senior tag
válasz
GrooveHero #4612 üzenetére
De nem lesz végleges, hanem ez lesz az új temp logo
És azért sokkal jobb mint a jelenlegi. Lehet tök más lesz a végleges, de addig se a csíkos legyen már. Erről szól most a fáma
-
Revolit
senior tag
válasz
GrooveHero #4610 üzenetére
Ami most van kitéve temp logo RSI-n.
-
PhilBrick
őstag
válasz
GrooveHero #4608 üzenetére
Azért a csíkosnál minden opció jobb...
-
válasz
GrooveHero #4448 üzenetére
di(l)do
-
Djuree
félisten
válasz
GrooveHero #4390 üzenetére
a hülye!
-
Szőrös
veterán
válasz
GrooveHero #4106 üzenetére
-
Malachi
veterán
válasz
GrooveHero #4013 üzenetére
ilyet nem is mernék kimondani.
viszont jobban tetszene, ha a két szó szimmetrikusabb lenne.
esetleg egyk felül, másik alul? -
Revolit
senior tag
válasz
GrooveHero #3739 üzenetére
SP kampány emberek, erről beszélek, csak én akarok majd játszani itt a single részével?
Meg különben is, tényleg mondták, hogy szépen lassan minden hajó elérhető elsz DFM-ban.
-
Djuree
félisten
válasz
GrooveHero #3739 üzenetére
elvileg te is kapsz hornetet amivel tudsz repkedni, meg majd szép sorban benne lesz minden fémteknő.
-
PhilBrick
őstag
válasz
GrooveHero #3735 üzenetére
Mondjuk a prelaunch backer fogalmaba belefer a jovo nyaron regisztralo is.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
GrooveHero #3569 üzenetére
ez mind amit meg akartak mutatni...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
A lényeg itt van:
NEW FEATURE – Client side persistence
-
PhilBrick
őstag
válasz
Most megyek és megsütöm a halakat vacsorára...
-
Amaro_hu
csendes tag
válasz
GrooveHero #3458 üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék, hogy néznénk ki, ha tényleg onnan jönnénk
nem Beyond at the Black Hole?
-
Apokalipsy1
tag
válasz
GrooveHero #3398 üzenetére
Vágsz majd egy lyukat a hajon felnézel körbe nézni és kiderül a wc-ben van a fejed.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
GrooveHero #3158 üzenetére
Szerinted. Szerintem meg végre valami teljesen új dolog, új ötlet, ami felkavarhatja a játékfejlesztés évtizedes állóvizét.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
GrooveHero #3134 üzenetére
úgy döntöttünk, hogy "megjegyzéssel" beírsz egy +1 -et
Azoknak a celláknak van megjegyzésük, amiknek a jobb felső sarkában van egy narancssárga jel. ha belekattintasz a cellába máris előjönnek a megjegyzések.Tanácsom, hogy amint összegyűlik kb ~15 szavazat, azokat a tippeket amikre megjegyzés jött kellene szerkezteni egy szavazást, amikben ezek szerepelnek és újra szavaztatni.
Illetve kérem, hogy tudassák azok a fórumtagok, akiknek nagyon nem tetszik egy szavazat (pl: így biztos nem veszek részt...), hogy lássuk azt is...
Mondjuk szerintem a név az csak egy dolog, a fő szempont a közösség és az általa képviselt hangulat legyen...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
GrooveHero #3075 üzenetére
Szerintem is...
ha másnem, akkor a guild oldalunkon valószínűleg látszódni fog... -
Drenadar
Topikgazda
válasz
GrooveHero #2974 üzenetére
hova?
mindenki vett egy hajót...
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
GrooveHero #2676 üzenetére
Igen, de akkor kellene olyan régió is, ahol a törvényen kívüliek némi menedékre lelhetnek, kijavíthatják a hajót, kereskedhetnek, ihatnak, szórakozhatnak stb . Afféle űrbéli Tortuga. Máskülönben minden "apró" csínytevés után üldözött vad lesz belőled.
Remélem gondolnak erre.
-
Diopapa
addikt
válasz
Én a haverral pirátkodni fogunk ez fix. Rámegyünk teljesen az outlaw vonalra.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
apropó. Én Malibutomi segítségével vettem a 35 dolcsis cuccot. Akkor én nem kapok ajcsikat? Lézerfegyver, meg mittomén? Csak ha vennék még valamit?
Igen, de először is vissza kellene menned az időbe, nem tudom meddig... de ha van időgéped majd add kölcsön nekem is pls!
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
GrooveHero #2671 üzenetére
szerintem az összes "rosszfiú" automatikusan felkerül egy listára... legalábbis remélem, hogy jobban átgondolt lesz annál, hogy egyszer csak valaki úgy gondolja, hogy menjünk kicsit kalózkodni, kirabol pár kereskedőt, aztán oké, ez elintézve... ha nyomokat hagy maga után, stb akkor lakoljon meg... és itt nem csak annyira gondolok hogy lelőjük, biztosításból visszakapja a hajót, és az "utódja" folytathatja...
(#2673) Djuree: itt azt kaphatod a pénzedért, hogy részt vehetsz a tesztben, kikérik a véleményedet, majd teljes hozzáférést kapsz az elkészült játékhoz, illetve egy bónusz hajót, ami majd olyan lesz amilyen. Biztos, hogy nagyobb bónusz ez, mint aki csak vár, és miután megjelent a játék megveszi, hajó minden nélkül, és mehet éhbérért takarítani az egyik bengálra
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #2671 üzenetére
Biztos lesz ilyen.
Én abban reménykedek, hogy lesz sok különleges helyszín. Pl. most a szavazásban volt csupa vizbolygó is.
Lehetne olyan tényleg ahol nincs atmoszféra, csak valami eldugott állomás, gázóriáson kitermelő központ, szélsőséges időjárású bolygón földalatti helyek.
De tuti lesznek, mert a szavazásból úgy fest nincsenek ötlethiányban. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #2361 üzenetére
Abban nincs semmi poén
Bezzeg abban hogy kilövöm a társam ruháját, aztán hagyom fuldokolni -
Amaro_hu
csendes tag
válasz
GrooveHero #2346 üzenetére
...és a szemközti ágyról mutatod, vagy a felsőről lógatod ki? Mert amire te gondolsz, ahhoz pont nem kell plusz két ágy
-
Djuree
félisten
válasz
GrooveHero #2185 üzenetére
az van!
de azért az fele ennyi volt "csak".
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #1540 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #1538 üzenetére
Fúúú ezért asszem kapni fogsz....
-
hunbi
tag
válasz
GrooveHero #1522 üzenetére
Hahaha!
De azért nem szoktad leragasztani a hátsó szélvédőt ugye?
Csak kicsit visszásnak tartom, hogy occulus support meg minden aztán a hatalmas periférikus látásunkat ünnepelve felvesszük a szemellenzőt, és bedugjuk a fejünket egy csőbe... -
Volfram42
senior tag
válasz
GrooveHero #1522 üzenetére
Igen én is ezért írtam a kamerát, még nem tudjuk milyen panelek lesznek a fülkében, remélem lehet majd kamerákat aktiválni. Sőt akár kis kameradrónokat venni a hajóhoz, mint felszerelés és azok közvetítenék kívülről a hajó képét.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #1319 üzenetére
Fedőnevem "kufár"
-
Diopapa
addikt
válasz
GrooveHero #1304 üzenetére
nekem 3550 mellett ül, de a hangárban konkrétan unatkozik a processzor, a 460 meg nem bírja ..
-
cskamacska
addikt
válasz
GrooveHero #1263 üzenetére
Fórumon többen kritizálták ezt az előzetes beskatulyázást, pedig egy sima 300i-vel is lehet majd kalózkodni, legfeljebb nem olyan jó hatékonysággal.
Nyilván a kalóz közhellyel próbálnak pár támogatót fogni, pedig ha jól belesulykolják a játékosok fejébe, hogy a Drake hajói csak gátlástalan törvényen kívüliek kezében vannak, akkor a Cutlass és Caterpillar tulajok arra ébrednek, hogy szó nélkül aprítják őket.Pedig szándékaim pont békések, inkább felfedezésre használnám, és időnként lomizásra/bányászásra, ha lehetőség lenne rá, elhagyatott űrállomások meglesésére.
A lore szerint "jófiú" hajók pedig elég egyszerűek, Hornet erős harcban, de másra igazán nem is jó, Freelancer is még tetszene, de azt várhatóan harcra csak legszükségesebb esetben lehetne használni, egyszerű fuvarozást pedig már a Half Life 2 Synergy modjának Trials pályáján megutáltam.
A 300i, 315p, 325a, meg ugyanannak a sporthajónak az árnyalatnyi változatai, nem tudom mondjuk a 315p miért jobb felfedezésre, mint a 325a vadász variáns. -
Malachi
veterán
válasz
GrooveHero #1258 üzenetére
ez volt a livestreamben is. szíp.
-
Diopapa
addikt
válasz
GrooveHero #899 üzenetére
Úgy van. Lassan nem lesz érdemes lefeküdnöm...
-
Vesa
veterán
válasz
GrooveHero #751 üzenetére
Crosswind landingnál nagyon jól jön egy pedál, amikor be kell lépni a gép seggét. SC-nél nem tudom, mennyire lesz értelme a pedálnak, valószínűleg nem nagyon...
-
Szőrös
veterán
válasz
GrooveHero #735 üzenetére
háááát másik fórumon egy elég jó szimes srác azt mondta hogy joy-ból thrustmaster és saitek a többi felejtős. szóval a logit én azért meggondolnám a helyedben.
-
Diopapa
addikt
válasz
GrooveHero #722 üzenetére
Lelogolsz az isten háta mögött a hajódban, fellogol később a haver, kilövik alóla a vasat, te hol logolsz be?
Érted a kérdést?
-
Diopapa
addikt
válasz
GrooveHero #704 üzenetére
Most úgy néz ki, minimum 3-an lennénk és szeretjük a coop dolgokat, szóval Aurorával ez nem megoldható. Sajnos azt nem tudni a jelen pillanatban, hogy mennyibe fognak kerülni ingame pénzen ezek a hajók és ezért mennyit kell majd dolgozni / grindelni. Az nem biztos, hogy vicces, ha fél évig emiatt nem tudunk együtt játszani. A Constellation azért jött képbe, mert annak van P52-je és ez a koncepció nyerte meg a srácok tetszését. Megmondom őszintén, nekem a Caterpillar meg a Cutlass jobban tetszik már most, de jó lenne látni a végleges modellt azokból is. De vannak hangok, hogy RL dobjuk össze a pénzt a Constellationre. Majd meglátjuk, először jöjjön végre a Cutlass model
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
GrooveHero #667 üzenetére
500 UEC, ahogy nézegettem nem sok minden, még 5000 sem.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
GrooveHero #662 üzenetére
Akik kezdettől támogatták biztos kapnak valami digitális cuccot, képet, elvégre pár óra munkát igényel és mindenkinek oda lehet adni
Remélem összejön minél több pénz, de nem arra költik, hogy telepakolják olyan dolgokkal, amik kicsit feleslegesnek tűnnek, hanem meggyorsítják vele a fejlesztést. Elvégre egy éve készül a játék és amit eddig kaptunk nem sok, jöhetne lassan az alpha teszt. Félek tőle, hogy a sok apróság és ötlet között, amit bele akarnak préselni el fog veszni a tartalom. Bízom benne, hogy Roberts tudja a kezében tartani a gyeplőt (:
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #659 üzenetére
Majd 10-én jön az évforduló, addigra meglesz a 21 milla, akkor meg majd felszalad 22-re
-
Diopapa
addikt
válasz
GrooveHero #659 üzenetére
Jól néz ki!
Valamelyik nap belebotlottam egy-két Drake artworkbe és nagyon megtetszett. Valahol az RSI oldalon azt olvastam, hogy limited ship és special eventek alkalmával (?) lehet hozzáférni. Létezik, hogy nem lehet már megvenni €-ért/$-ért, vagy később amikor kész a játék ingame pénzért?
-
SKyle
tag
válasz
GrooveHero #647 üzenetére
Ez jó: meg akartam kukkantani a linket és erre kaptam egy nagy piros Access Denied feliratot, meg ezt a szöveget: It is restricted to holders of the New Backer status...
Nekem már csak ez elérhető: Rear Admiral - LTI: 275 USD -
Drenadar
Topikgazda
válasz
GrooveHero #647 üzenetére
félre értettél... én azt mondom, hogy a 40USD-s pledge, mondjuk Tomi fórumtársunktól, és ehhez PLUSZ a Constellation. Nagyjából ugyanott vagy de két hajód is van....
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
GrooveHero #645 üzenetére
akkor már vennék egy alap Pledge-t és utána a hajót... vagy valamit félre értek?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #627 üzenetére
Ez még a 24 órás streamböl van...de faja
-
Szőrös
veterán
válasz
GrooveHero #542 üzenetére
gonosz ON : remélem hogy igen mert nekem most az van .
-
válasz
GrooveHero #491 üzenetére
Hát, az asszony lekapná a bal herémet, ha csak így hirtelen elvernék 35 dodót.
Szépen megfontoltan beadagolható majd. Bár 2014 még messze van és addig még sok minden jöhet (Wildstar, tESO, Camelot Unchained stb), de ígéretesnek hangzik a játék.
Köszönöm az útbaigazítást, kicsit frissült az 1. hsz, mióta utoljára néztem.
-
MuldR
tag
válasz
GrooveHero #474 üzenetére
75 USD az atlagos koltes / user.
Szerintem az a legvaloszinubb, hogy utana beta slotokat kezdenek el arulni, es az alfat ezzel a 300 000 emberrel nyomjak le.
Koszi az ellenorzest, akkor valoban csak MR van....haaat errol lemaradtam
-
MuldR
tag
válasz
GrooveHero #472 üzenetére
Azert ne felejtsuk el, hogy mar csak 21 000 account van.
Szoval vagy adnak meg el alfa accountot, de akkor nagyobb kezdeti szerverparkra kell beruhazniuk, vagy onnantol csak sima preorderek lesznek, akkor viszont mar nem jon majd ennyire a penz.
Kivancsi vagyok mit lepnek majd.BTW, Malachi tuti, hogy a CL verzio veheto meg, nem az MR ?
-
válasz
GrooveHero #462 üzenetére
Háááttt... azért tegyük hozzá, hogy a fegyver tokja emlékeztet csak a G36C-re, a tár látványosan nagyobb, a csőtorkolat alapján az űrmérete valami iszonyatosan nagy lehet (akár 13-15mm is), a bal oldalán egy kijelző van, aminek az eredete ugye az Aliens-féle M41A1-ben tűnt fel, a sátorvas a teljes markolat hosszában van, mint a FAMAS G2-őn, és a tetejére ráraktak egy gigászi nagy fegyvertávcsövet, ami mondjuk kicsit furcsa, hiszen a rövid cső nem egy pontos fegyvert feltételez...
Ha innen nézzük, akkor azért a vadászokba, űrhajókba is bele lehet látni, hogy honnan jött az inspiráció, a Scythe például a már említett Kilrathi hajókra hajaz, az Aurora-ról pedig nekem a Space 1999 sorozat Eagle űrhajói jutottak eszembe, mint kiindulási alap...
-
Malachi
veterán
válasz
GrooveHero #462 üzenetére
én nem bánnám, ha most (vagy akár a megjelenésig) csak az "űrszim" részére koncentrálnának. nehogy sokat akar a szarka legyen belőle. aztán az FPS móka jöhet később is.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #435 üzenetére
Ja igen, mert ez a cryengine editorból van...nyilván
Csak elfelejtettem odaírni
-
Malachi
veterán
válasz
GrooveHero #418 üzenetére
ez már egy teszt, külön achi jár érte. "Én be tudtam ülni a pre alpha Aurába!"
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #338 üzenetére
Sikerült leszedni, felpakolni a cuccot? Felrakom google drive-ra is.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #338 üzenetére
Nyugodtan, nekem van data premiumom, azért raktam oda.
Esetleg ggogle drivera tudom még, de inkább rádhagyom.
Meglesz az olvasnivalótok ma estére...nagyon jó cuccok.Azt tudjátok, hogy a hangárt lehet nagyobbra cserélni pénzmagért? Mármint business vagy premium hangárra.
-
Malachi
veterán
válasz
GrooveHero #278 üzenetére
-
helgi
aktív tag
válasz
GrooveHero #275 üzenetére
rendben, kösz.
nézema hajókat,de sehol nem látom hogy melyik hajó mekkora raktérrel rendelkezik. -
mijki
csendes tag
válasz
GrooveHero #249 üzenetére
Sziasztok!
Örülök hogy találtam egy másik fórumot(köszi Cifu!) is a játékkal kapcsolatban. Eddig csak az SG fórumos topikot olvasgattam, de az ehhez képest kihalt sivatag.
Engem is érdekel a játék nagyon is, álmaim játéka lenne, ha minden amit írnak igaz lenne majd, már vettem is volna valami űrjárgányt, ha lenne olyan gépem hogy legalább low-on elfusson.
@GrooveHero: IL-2-ztél? Mi volt ott a neved, ha nem titok?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #249 üzenetére
Nemtom, még nem játszottam Star Citizent
Én úgy tervezem hogy ezeket a thrustereket beállítom a POV hat-re.
Nézelődére tervezek egy trackir-t, csak még rá kell szánni magam a vásárlásra, meg asszonynel le kell küzdeni -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #218 üzenetére
Nem, azokért csak plusz esélyt kapsz, én beirtam a fórumba hogy kösz, és azzal le is tudtam
-
Szőrös
veterán
válasz
GrooveHero #214 üzenetére
óóóó persze persze azonnal rohanok de csak akkor ha értékes portéka lapul a rakteredben
-
Malachi
veterán
válasz
GrooveHero #190 üzenetére
-
Malachi
veterán
válasz
GrooveHero #186 üzenetére
semmi, ha az az, amire gondolok, majd lövök róla egy screenshot, pár óra.
-
CSiPet2
tag
válasz
GrooveHero #181 üzenetére
Giftelve kaptad mint én. De mivel az accountodra nem vettél semmit, így nem lettél backer. Pont ugyanez volt velem is. Vettem egy 5$-os pack-ot és máris backer lettem.
-
CSiPet2
tag
válasz
GrooveHero #179 üzenetére
Backer státuszú vagy? Én egy nappal a 17milliós után lettem az, és így nem is kaptam semmit.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #170 üzenetére
Köszi, javítom.
Nem nagy dolog, de talán pár embernek hasznos forrás. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #168 üzenetére
Volt szó ilyesmiröl, meglátjuk lesz-e.
Összedobtam egy ilyet, bár nagy részét ti már láttátok.[link]
-
Szőrös
veterán
válasz
GrooveHero #114 üzenetére
mehh nekem egyfolytában time out-ol
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #111 üzenetére
Engem nem sztalra dob, hanem vissza a launch gombhoz, 5-10 probából azért be lehet jutni.
Viszont bejövös a launcher zenéje.Kicsit irigylem azért akiknek business hangárjuk van tele hajókkal, de azt a pénzt inkább a gépbe tolom
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #100 üzenetére
Sajna nem. Persze egyből felmásztam a hajó tetejére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #98 üzenetére
Nem lehet megjeleniteni az afterburnert
Se sima screenshot, se AB nem tud semmit rögzíteni...nagyon furiJó a cucc, tetszik a grafika, csak már most itt a még még, ki akarok menni repkedni feeling
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #90 üzenetére
Jah értem. Nem gond, gondolom majd lehet ilyet kötni a játékon belül is.
-
hunbi
tag
válasz
GrooveHero #74 üzenetére
Á nem kell annyira izgulni a gépigény miatt. Bár eretnekségnek hangozhat sokaknak, de szerintem a modderek gyorsan kihoznak majd valami dinamikus felbontáscsökkentő vagy hasonló gépigény csökkentő modot, hogy simábban menjen majd a közepes gépeken is.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #71 üzenetére
Hú oda elkél majd egy upgrade...
-
Malachi
veterán
válasz
GrooveHero #62 üzenetére
nem akarok hülyeséget mondani, meg tudom, hogy nem egyenesen arányos a kód mérete a játék méretével (100+ csillagrendszer, bolygók, hajók, hangárok) de gyanítom, hogy a NAGYON magas poligonszám miatt azért legalább 30-40GB-ot elfoglal majd a teljes game. ha nem többet. a RAGE is 25GB volt, pedig... mondjuk ott valami fura eljárást használt Carmack, azért foglalt annyi helyet.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #58 üzenetére
Én is lassan fekszem, remélem amig alszom megjön a hangár, bedöntik a szervereket a népek, és mire felkelek, már helyreáll minden.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #41 üzenetére
Elolvastam szupi lett, köszi a fáradozást
Egyébként igen, logouton is lehet módosítani bármikor. -
válasz
GrooveHero #41 üzenetére
1.: Logout: Lehet módosítani a logout blog-ot, bármikor, sőt, ott ugye van közzététel is, tehát akár hetekig szünnyöghetsz azon, hogy milyen legyen, aztán amikor úgy gondolod készen van, publikálod. A gond persze ezzel az, hogy más nem láthatja, amíg dolgozol rajta.
2.: Fordítási javaslatok: Döntsd el mennyire akarsz tökéletes lenni.
Két észrevétel, aztán majd eldöntöd, hogy mennyire tartod ezeket fontosnak:quantum -> kvantum (ez a magyar szó rá)
meghajtó motor -> hajtómű (légiűr (aerospace) járműveknél a "motoros" jelző a légcsavaros gépekre alkalmazandó, a sugárhajtás elvén működő erőforrásokat hajtóműként nevezzük, pl. rakétahajtómű, sugárhajtómű, ionhajtómű, stb.)3.: Sok-sok kitartást a munkához!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #34 üzenetére
Lol
Örülök, hogy végre mások is rákattannak a dologra. Mostmár ugyis itt a hangár, ősszel télen a dogfight, lassan talán beindul a "polgári" élet -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #32 üzenetére
Nyugodtan mehet a fordítás, tedd fel blogra, és onnan berakja valamelyik modi ha megkérjük.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #30 üzenetére
Egyébként, ez kész, a játék csak nemsokára éri el az alfa állapotot, de gykorlatilag bele lehet fulladni az információ áradatba, történetbe, felépítésbe.
Ha lesz időd nézd meg a Wingman's Hangar videókat YT-on. Annyira más az egész, mint amikor megveszel egy kész játékot, amiről hallottál max fél évvel ezelőtt, és egy arctalan kiadó nyomja a kezedbe.
Itt meg lehet ismerni a csapatot, megosztanak minden infot, válaszolnak kérdésekre, figyelik a fórumokat.Nekem nagyon szimpatikus.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #28 üzenetére
Ez segíthet: [link]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #26 üzenetére
Így van, most kb féláron megvettük a gamet, mert ha jól tudom 60$lesz a végleges ár. Plusz kapjuk az alfa beta hozzáférést.
A keretről: elvileg a háttér az hogy a UEE (United Earth Emppire), amolyan Roma széthullása szerű időszakot él meg, egy nagy erős birodalom, de lassan szétesőben. Elég jó alap.
Remélem idetalál lassan a többi ph arc is, akik érdeklődnek a játék iránt, mert tudom, hogy vannak még jópáran.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #24 üzenetére
Megpróbálom megválaszolni sorba.
1. Lebeg a semmiben egyelőre, később el lehet majd dönteni melyik a kezdőbolygód, és ott lesz.
2. Igen pvp, de egyrészt lesz pvp slider, másrészt mint az eve-ben lesznek highsec és lowsec sectorok. Értelemszerűen bolygók közelében, illetve erősen védett zónákban káros az egészségre ha megtámadod a másikat.
3. Ezt nem tudom még, szerinbtem csak playerhez szegődhetsz, ellenben lesznek NPC-k akik adnak küldiket amihez biztosított a felszerelés(hajó)
4. Igen lehet gyáraket, hogy ezek felszíniek lesznek-e csak azt nem tudni, eleinte valószinű csak instance-olva lesznek, mivel a fő irány első körben a szimulátor rész, felszini csak kb. mint a mass effectben, kissebb területek, pár épület.
5. Ha több hajód van felvehetsz NPC pilótát, aki jön megy, persze ez nem olyan biztonságos mint mikor te vezetsz.
6. Lesz.
7. 9 óra 34 perc múlva.
Ezek a jelenlegi infok, persze alfa-beta fázisban fognak ugye a végleges dolgok kialakulni.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #19 üzenetére
Igen így valahogy. Gondolom a pontos összegeket ilyesmit majd a betaban lövik be.
Ugye lehet venni egyre jobb hajókat, ez ad egy kis előnyt, de egy szint után már a többszemélyes gépek jönnek a játékba, ahol már az limitál, hogy legénység kell stb.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #12 üzenetére
Nem. Sima ingame creditért.
Mindent meg lehet venni ingame ezt megmondták előre. Szóval nem lesz pay to win a játékban. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #7 üzenetére
A biztosítás elvileg ugyanúgy némi creditbe kerül mint élőben, de a lifetime insurance örökre szól, nem kell fizetni érte.
A hajókra mindíg érdemes biztosítást kötni, ha elveszted, kapsz másikat (nem azonnal, minél nagyobb a hajó, és minél sűrűbben robbantod fel annál tovább tart mire újat kapsz). -
Malachi
veterán
válasz
GrooveHero #7 üzenetére
arra tippelek, hogy nem kell javítanod a hajót, amíg csak sérrült a hull. szóval nem kell szerelésre költened annál az egynél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- iPad topik
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest