Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #55537 üzenetére
Mantle?
Vulkan lesz az, Con-os preziben benne volt, jövőre kéne jönnie.
-
PhilBrick
őstag
válasz
cskamacska #55386 üzenetére
Bocs de én nem értettem meg, mit is akartál mondani...
Nem használsz túl sok chatgp-t mostanában?
-
NomadND1
senior tag
válasz
cskamacska #55346 üzenetére
Jól összefoglaltad a lényeget.
-
Szőrös
veterán
válasz
"Pedig eredetileg ezért indult az egész hóbelevanc, hogy kapjunk egy új Wing Commander űroperát, egy Starfield-et..."
Nem, Starfieldet nem kapunk, soha nemis mondták, hogy SQ42 olyan szintű szabadságot és funkciókat ad.
Ahogy írtam, Wing Commander, még inkább Star Lancer modern köntösben, és azoknál nagyobb szabadsággal, de semmiképp sem SF.Az meg majd a mostani CitCon 2. napján kiderül., hogy hol is tartanak vele.
-
SpazzMaticus
tag
válasz
Touché...
-
kraven54
aktív tag
válasz
Azzal egyetértek, hogy a backerek "hibája" ez a mindent is akarunk és a végtelembe és tovább. Ez tényleg szép, hogy nincs kiadó és van idő mindent úgy csinálni hogy az high end legyen csak ez idő alatt a backerek változnak 10 év alatt elég sokat változik az ember és amit én pl. jonak láttam akkor vagy akartam azt ma már nem biztos. És sajnos én sem látom az alagut végét. Nem bánom, hogy backeltem anno mert sok örömöt adott és jo volt látni a fejlődést, de ma már szinte egyáltalán nem érdekel, hogy lesz e belöle valami, mert ha meg is jelenne teljes pompájában már kiégtem ez idő alatt SC ügyileg. Ha ma hallanék róla elöször lehet odáig lennék meg vissza.
-
Diopapa
addikt
válasz
Ez akár mind igaz is lehet egy bizonyos aspektusból, annyiban tévedsz, hogy csak az SQ42-re nem jött volna össze ez a pénz, amiből az "SQ45 is jöhetne"...
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #54351 üzenetére
Gondolom nézted az Odyssey-t? Mert én igen.. Nem több mint 1-2 zárt szoba meg 1-2 gagyi küldetés, néhány fantáziátlan fegyver és modul. Ha geci akarok lenni, akkor ezen mi készült 5 évig? Persze tudjuk, hogy ebben nincs egy év munkája sem. Ahhoz képest mondjuk nem rossz..
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cskamacska #54327 üzenetére
Azé' az mennyire reális, hogy sétálsz egy állomáson, és a boltok közt a téren odaszól a csávó, hogy "Hé, haver... Lenne egy kis törvényen kívüli melóm a számorda, ha érdekel..."
Nem az, hogy odamész, mint űrszemét a negyvennyolcadik senkihez és elkezdesz neki ganajozni, majd ha jól csinálod felfigyel rád a főnöke, akivel egy sikátor végén levő sötét sarokba lehet tárgyalni...
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #54329 üzenetére
Igen, látszik, hogy minden kevesebb, de működik. Mondjuk nagyon illúzióromboló, hogy továbbra sem lehet a hajóban mászkálni, valamint továbbra sem lehet a bolygók jó részére leszállni..
-
NomadND1
senior tag
válasz
Lehet, csak itt működik is
-
scyllafren
senior tag
válasz
Csak itt nem Bartender_02 -nek hivjak a pultosokat
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cskamacska #54075 üzenetére
Engem alapvetően nem az űrlövölde meg a szállítmányozás/kereskedés érdekel, hanem inkább a szolgáltatás/termelés.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cskamacska #54020 üzenetére
A játék fejlesztéséből már nem titok, hogy 3 millió ember nem ért veled egyet és ők dobták be a több lóvét.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cskamacska #54014 üzenetére
Everspace egy 4km-nél kisebb pályákkal operáló single-player játék. Ennyi erővel írhatod, hogy a 2012-es KS-kampány óta hány millió indie játék készült el...
Egyszerűen nincs releváns összehasonlítási alap, amihez a SC hasonlítható lenne. Soha eddig nem készült ilyen léptékű AAA cím teljes mértékben közösségi finanszírozásból. Tudtommal az egyik legkomolyabb gyűjtést még a SMS rendezte, hogy kiegészítség a Project C.A.R.S. büdzséjét, de ők csak azt a hiányzó 2-3 milliót kalapolták össze, amit a kiadótól nem kaptak meg.
Nem tudod mihez mérni azt az utat, azt az evolúciót, ami aközött van, hogy egy tucat ember egy rögtönzött promó-videóval kér 500.000$-t és aközött, hogy 600+ ember, 5 stúdió, 4 kontinensen, 340.000.000+$. Becsüld meg, hány évet és mennyi fölösleges kört, promót, alfa-verziót spórolhattak volna meg, ha a kezdetektől fogva ennyien vannak, ennyi pénzzel... Nem tudod... Nincs még egy ilyen... Valszeg soha nem is lesz...
Nem tudjuk hogy magyarázni, hogy megértsék a laikusok, hogy ez nem úgy megy, hogy "most akkor a gomboknak nagyobb a prioritása". Az UI-designert és UI-programozót nem foghatod be szerver backend-et csinálni, mert nem ért hozzá. Az ipar meg nem úgy működik, hogy ha van pénz, csettintésre leakasztasz annyi szakembert ,amennyi kell. Limitált az áru az emberpiacon, bonyolult, szigorú szerződések vannak, amik gyakran azt is megközik, hogy távozás után x évig nem dolgozhat ugyanezen a területen vagy közvetlen konkurenciának.
CIG-nek például anno pokoli nagy szerencséje volt, hogy az akkor haldokló Crytek-től gyak az egész frankfurti stúdiót át tudták venni.
Szóval ja. Húzódnak a dolgok, de kérdezz meg itt fórumon pár embert, hogy is megy a programozás, ha egy nagyvállalat 300+ fogaskereke közül vagy az egyik, valahanyas szintű programozó és nem egy marék haverral csináltok egy garázsprojektet, hanem valami elképesztően nagy dolognak dolgozol egy egy elképesztően kicsi részével.
Majd kérdezd meg őket milyen az, amikor olyat kell csinálni, amire az iparág azt mondja, hogy lehetetlen... -
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #54014 üzenetére
Ja és ha megnézed mi a különbség az Everspace meg az SQ42 között akkor rájössz, hogy az előbbi kanyarban sincs az utóbbihoz képest.
De ahogy látom továbbra sem érted, hogy ami probléma és gátló tényező az SCnél az az SQ42nél nem az. -
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #54011 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal. A ToWnál a legnagyobb probléma ugyan az mint az SC-nél, a net/szerver kód, desynces az egész nem kicsit. Az SQ42 single, ott ez nem játszik.
Azt se értem, hogy jön ide az everspace2? Vagy csak szimplán játszod a hülyét és/vagy trollkodsz? Szólj ha igen mert akkor élből átugrom ezentúl a hozzászólásaidat. -
m0h0senator
őstag
válasz
cskamacska #54011 üzenetére
Minden más ami nem a ToW
A crysis-es dolgokból már nagyon nagyon kevés maradt amit nem írtak át teljesen a saját kedvük szerint. Szerintem gondolták, hogy jó lesz a ToW ballasznolni a fegyvereket jött a prowler, hogy legyen még egy dropship aztán jó szokásukhoz híven rájöttek, hogy nem olyan egyszerű, és mégis több erőforrást ígényelne mint amit arra szántak.
És igen valamiért a lift gombokat fontosabbnak tartották. Talán januárban majd ha megkapjuk a roadmapre a core tech részt többet fogunk tudni, hogy min dolgoznak.
-
NomadND1
senior tag
válasz
cskamacska #53983 üzenetére
"Gondolom maga a Theatre of War elképzelés is hasonló elven működne némi Enemy Territory féle célpontokkal. De az is hun van. "
Elvitte a cica
"Titkon azért remélem hogy max 2014 körül leesett nekik hogy Crytek tákolt motorjából az életben nem lesz épkézláb MMO (pláne nem stretch goal-ok által felfújt szinten), és minimum azóta megpróbálták a legelejétől a végéig újraírni."
Betöltés közben nyisd meg a konzolt. Ott a válasz.
Persze a remény hal meg utoljára. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cskamacska #53963 üzenetére
Én -ha minden jól megy- most is ott alszom a Terrapin priccsén Daymar-on, a lezuhant Javelin mellett.
-
duvi
nagyúr
válasz
cskamacska #53963 üzenetére
Alpha létére élhető
Mint minden nagyobb frissítés után, akad némi zavar az erőben, de még így is tetszenek az új tartalmak és látvány.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cskamacska #53951 üzenetére
És akkor itt jön az, hogy mennyit számít a múlt és a marketing. Akik anno a SC-be beleugrottak, azok nem egy konkrét elképzelése vettek, hanem egy álmot. És szerintem ezt az első 3 évre nyugodtan rá is lehet húzni, amíg a stúdió alapjai épültek.
Egy álomért pedig -mint tudjuk- sokkal többre képesek az emberek... Arról nem beszélve, hogy a "bálnák" egy jó része haszonszerzési céllal ugrott bele a játékba. Ők azok, akiktől most nettó 50%-on lehet venni kreditet szürkén... -
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #53949 üzenetére
Figy, megvettem betában az Elite-et, vettem hozzá lifetime pass-ot is azon ígéret miatt, hogy évente jön egy nagy fizetős dlc. Mi is lett belőle? A Frontiernél elment mindenki dínóparkot meg a tököm tudja mit fejleszteni az én pénzemből... Hát köszi... Szóval Braben is bekaphatja. Chris legalább arra költi, hogy harmadszor is újratervezzék a Constellationt...
-
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #53932 üzenetére
ToW AC/SM keveréke lesz, Evosok megkapják néha tesztelésre, aztán az alapján reszelik. Ennél több infó nem nagyon van róla.
-
Mattyokar
tag
válasz
cskamacska #53914 üzenetére
Csiszolgatják, amíg fogpiszkáló nem lesz belőle.
pl:
2 évvel ezelőtt: https://youtu.be/VppjX4to9s4?t=112
Pár hónapja: https://www.youtube.com/watch?v=dO-fWiYJ1I4
Bishop kapott szakállat, furán összedől egy emeletes ház, stb stb.Kiváncsi vagyok az új roadmapre, de valószínű, hogy az se lesz igazi roadmap (nem fogod tudni, hogy mi minden van még hátra, hol tartanak a végéhez képest). Értem én, hogy sok, előre meg nem mondható dolog lehet, de valami tervet kellene látni a hivatalos roadmapen is. Volt már vázlatosan ilyen, a "Road to release" vagy mi prezentáció egy régi citconon.
-
Szőrös
veterán
válasz
Belsős infóm nincs de tudtommal SQ42-höz nem kell meshing bár tény, h kliens/server módban fut majd a gépen, de SCvel ellentétben nem kell kezelnie több játékost meg több 100k itemet
SQ teljesítményén sztem már OCS-el is sokat javíthatott, azért emlékezzünk vissza, h az előtt a 60 fps csak álom volt, azóta meg már akkor megy a virnyákolás ha nincs annyi.
Az SQ vertical slice demo meg még OCS előtt volt, viszont vulkan implementálás még folyamatban van, amíg az abból nem lesz vmi v1 addig sztem nem lesz SQ béta se (nem mintha az pulikus béta lenne).SCnél jelenleg a szerver performancia a limit, azt kell a meshingel megoldani + kell icache a full persistnce miatt + physic based damage kell a normális ship module / pipeline damage miatt, meg salvagehez ööö meg mittoménmég mihez.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Semmit nem tudunk. Annyit, hogy remélik ünnepek előtt kapunk egy új roadmap-et ami átláthatóbb lesz.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
cskamacska #53837 üzenetére
Az az öt platform jó lesz kilencnek; a rajongók azért dühöngenek, mert össze-vissza hazudoztak nekik; és nem három hét, hanem már kb. negyedik alkalommal, összesen vagy fél év csúszás van. A többi stimmel.
Az meg külön érdekes, amit Chris Roberts csinál (vagyis nem csinál) a Squadron 42-vel, hiszen évekkel ezelőtt arról volt szó, hogy a csapat nagyobb része ezen a modulon dolgozik, és egyjátékos dologról lévén szó, nem kell alá olyan komoly technológiai fejlesztés, mint az MMO részhez. Ennek ellenére 4 év csúszás után a kanyarban sincs a megjelenés... -
Diopapa
addikt
válasz
-
Szőrös
veterán
válasz
Ettől még semmi köze a maincrafhoz. Akkor lenne ha olyan lenne mint a Dual Univers, de SC soha nem lesz olyan.
-
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #53834 üzenetére
Nope, SQ42 alfa/beta nem volt ígérve backereknek.
SC-nek meg semmi köze a minecrafthoz.
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #53834 üzenetére
Sosem ígérték, hogy SQ42-ből lesz public beta
BTW az ED is kb 4 év csúszásban a beígért space legsből.. Amúgy meg azt tudod ugye, hogy vékony légkörű bolygókon lehet majd csak egyelőre mászkálni? Az ED sosem lesz olyan részletes mint az SC. Viszont legalább "készen" van..
-
Volfram42
senior tag
válasz
cskamacska #53003 üzenetére
Én is örülnék neki, főleg, hogy nagyon régóta már csak 2 kellene, hogy elérjem a 10-et, de sehogy sem akar összejönni. Na majd most talán. Frissítettem is az random adatbázisban a kódomat.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
cskamacska #53003 üzenetére
egy merlin miatt? nem hiszem. főleg, hogy szerintem ezt is úgy adják majd mint utóbbi időben mindent, mármint hogy nem lehet beolvasztani, de lehet upgradelni se ... mint pl a raven
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cskamacska #52971 üzenetére
Nem azért, hogy kukacoskodjak, de nincs benne minden EULA-ban, hogy minden vásárlás csak használati jogra vonatkozik, nem képez tulajdont, így át nem ruházható? Sőt, elvileg az üres account se ruházható át senki másra. Az összeg ezen nem változtat.
-
duvi
nagyúr
válasz
cskamacska #52923 üzenetére
Jelenleg kb. 20 millánál járnak a támogatói befizetések, ebben az évben. Ha a novemberi CitizenConon ismét sikerül valami nagyot gurítaniuk, akkor összejön ez a 40-50 misi. Ha nem, akkor eladnak egy újabb tulajdonosi csomagot, bár ez hosszútávon nem lehet megoldás.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
cskamacska #52917 üzenetére
NO repkedtem vele PTUn egy kicsit par napja. OSzinten.. Annyira nem nyugoz le. Kb ugyanaz az erzesem, mint ahogy korbenezek a yacht kinalaton. A kicsik kicsik, a nagyok meg mar csak mutogatasra mennek. Csiricsare, meg minden, jopofa, hogy az orjaratok csak lovik de semmi, de eppenseggel pont az hianyzik belole, amit en keresek: hasznossag. Kb haszontalan egy hajo. 3200 cu rakter, kozben egy komplett freelancert beparkolnak nehanyan, plusz a masik rakterbe egy ballista csont nelkul, rengeteg hely s kozben olyan erzesem van, hogy nem otthonos, inkabb maganyos s szuk. Kulsore tetszik a forma, s QT kozben pont olyan, mint a STARGATE Universebol a Destiny FTL kozben, de kb ennyi, ami el kellene adja a hajot.. Nem. Szerencsere nem vettem meg.
Ha dizajnt nezzuk, pofas, csak ahogy mondom: nem otthonos, nem csaladias, nem meleg, inkább egy rideg magamutogatos erzesem van tole.
De ez, ugye: Az en velemenyem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cskamacska #52908 üzenetére
Nem lesz olyan nehéz a balansz, mert a hajókat nem egymáshoz képest kell egyenúlyozni, csak önmagukhoz képest.
-
válasz
cskamacska #52883 üzenetére
Én két ilyen kitet vettem:
CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 KIT CMK16GX4M2B3200C16R -
K.Andras.Vfx
tag
válasz
cskamacska #52838 üzenetére
A lényeg, azért hamarabb fog 80 ember szaladgálni egy szerveren minthogy oak island-en találjanak valami kincset...
Már ez is valami.
-
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #52849 üzenetére
Én például annak örülnék hogy ami most van működne, ma pl, Grimhexnél csomó "kalóz"NPC spawnol amelyek valamiért mindenkire lőnek és felrobbantják a hajókat a padeken. ATC Levskinél nem válaszol. szerver összeomlik , bed logout nem működik. Akik használják a VOIP/FOIP -ot meg kliens crashelésre panaszkodnak. NPC hajó küldiben nem spawnol, sok helyen roszabb a fps mint valaha, de nem sorolom tovább mert nem érek a végére.
Szóval remek a patch, még jó hogy a fentebb említetteket elvileg javították! -
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #52828 üzenetére
Már megnéztem júniusban, de már évek óta ebben az állapotban van a projekt szóval.
-
MCfosat
csendes tag
válasz
cskamacska #52783 üzenetére
Igazatok van, akkor többet nem költekezek
-
Heller2
aktív tag
válasz
cskamacska #52747 üzenetére
Ezek milyen hülyék...mi ebben a nagy szám? Hogy piros?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
cskamacska #52726 üzenetére
Ez a video csak akkor jellemzo, ha nincs annyi esze az embernek hogy SSD-re tegye. Akkor jonnek a bugok meg az akadozas.
Amugy azt irta a kollega hogy mar vagy 30 orat beletett szoval gameplay video linkelgetesnek sok ertelme nincs. -
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #52694 üzenetére
" rakás jó Kickstarter játék jött ki"
ahhoz képest mennyi volt eddig nem, s sokuk még mindig alpha development hellben van. -
válasz
cskamacska #52684 üzenetére
Zseniálisan megfogalmaztad az egész szituációt.
Hátulról kezdve: én is azt tapasztalom, hogy durván két pólus van. Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki élvezi a Star Citizent, de igenis nagyon dühít, hogy az SQ42 ennyire el van hanyagolva.
Én azt sem értem, hogy hosszú távon hogyan képzelik el a fenntartható üzemeltetést. Csak a mikrotranzakciók által? Mert ha csak a hajók és az EUC (meg ugye már Merch, meg skin, meg miegyéb), akkor ez elég ingatag lábakon áll.
Végezetül pedig: itt nem csak küldetéseket, hanem átvezető animációkat, zenéket, stb. is prezentálni kell, megfelelően bughuntolva. Lehetőleg. Én már attól is kibukok, hogy ha így megy tovább, akkor a végleges (nem béta) SQ42 simán elcsúszhat 2020 utánra. Az eredeti (első) Duke Nukem Forever feeling... Csak azért nem fizettem...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
cskamacska #52684 üzenetére
A bolygoepites az artistok dolga, nem befolyasolja a tobbi dolgot szerintem.
-
Juzzie71
tag
válasz
cskamacska #52444 üzenetére
Köszönöm a választ. Szerintem az RTX 2060 lesz a választás. A vas talán még bírni fogja valamelyest: i5 6500, 32 GB RAM és csak SSD van benne.
-
Szőrös
veterán
válasz
"PrivateUniverse " az persistence universe te tök, és jön oda is azért pár dolog. marhaságokat ne írjál már.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
"PrivateUniverse csak csekélységeket kap addig(pl festés és fegyver elhasználódás textúrákat), meg amit épp beleraknak SQ42-be."
Meg uj bolygokat, holdakat, hajokat, jatekmechanikakat, flight modelt, stb, stb.
-
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #52434 üzenetére
600i nél is volt már név foglalás vagy mi.
-
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #52434 üzenetére
Ja felfedező. Felfedezi a prédát aztán el is kapja. Nézd meg mennyi fegyver van rajta, ez simán elmegy egy repülő erődnek is.
Amúgy a belső felépítése tetszik leginkább.Hajó név foglalás Corsairrel jött, itt a leírás.
-
duvi
nagyúr
válasz
cskamacska #52423 üzenetére
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
cskamacska #52396 üzenetére
Az Elder Scrolls sorozatba irgalmatlan időt fektettem anno. Ennek eredménye lett ez . Ezért is szeretném, ha a SC szerepjáték jellegét erősítenék. Egy hatalmas világ, jól kidolgozott lore-al, amivel ki tudsz lépni a szürke hétköznapokból, amibe bele tudsz veszni.
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #52396 üzenetére
Én pl Az Elite-el, saját trader toolt fejlesztettem hozzá..
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #52276 üzenetére
Azért gáz a kommented, mert úgy csinálsz, mintha valami rejtélyes, mindenki elől titkolt játékról lenne szó, pedig azzal a jelenettel amit a fórumtárs linkelt képen simán találkozhatsz már PU-n, szóval ez pont nem csak egy jpg, hanem te is kipróbálhatod ingame.. Az előző postodig úgy voltam vele, hogy nincs igazuk a többieknek, hiszen attól még hogy rendszeresen kritikát fogalmazol meg (még ha jórészt elég rosszindulatú is..), attól még nem leszel troll. De úgy tűnik, tévedtem..
-
tom5598
senior tag
válasz
Én se szeretem, néha inkább instagrammnak érződik az SC sub reddit, elvileg volt szó róla hogy csinálnak egy megathreadet ahova midnenki pakolhatjaa screenshotokat de nem lett végül.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
"Én sajnos nem tehetek róla, de a screenshot posztok a könyökömön jönnek ki. Szinte böngészhetetlen a /starcitizen sub a képspamtól, érdemi infót sűrű fogú fésűvel kell kapirgálni."
Elnézésedet kérjük, remélem megbocsájtasz nekünk, hogy ki mertünk tenni egy képet ide. Többet nem fordul elő, de tényleg.
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #52272 üzenetére
Azért ez a komment nagyon gáz...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
cskamacska #52272 üzenetére
Jatssz szoveges kalandjatekkal ha zavarnak a jpegek
-
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #52104 üzenetére
működik a mobiglass starmap, nem tudom miért írták oda, missionok ból csináltam: delivery, data recorder retrieval, Kareah fps, remove scrap missiont, mind működött nekem.
-
Szőrös
veterán
válasz
Jajj elbaszódik valami, hát ez szörnyű. Őszintén, nem tud érdekelni, max nem lépek be. Ez még nem live, szóval nem egy tragédia, aki meg így akar játszani az fogadja el, hogy ez van.
-
válasz
Nekem elég lenne annyi hogy a magányos kalózok ne szedjenek szét, miközben csámcsogok valami kezdőhajót aki felkenődött egy aszteroidára. Persze személyzettel együtt enném meg...kell valami az alieneknek is a fedélzeten.
-
Volfram42
senior tag
válasz
cskamacska #52068 üzenetére
Jah sajna ilyen. Én a 10 darabra hajtok nagyon. Akkor jár egy nagyon szép Gladius. Sajnos már minden cimborám megvette amikor még ez a program nem volt. visszamenőleg meg nem lehet.
Egy másik meg beregelt megvette a csomagot majd rám írt,h ogy hol írja be a kódot.
Egyszer majd meglesz az a 10. Ha runingman beregel akkor már csak 3 kell. -
válasz
cskamacska #52011 üzenetére
Illetve a jelenlegi betűtípus mellett a felbontás is fontos. Fullhd-ban sokkal kevesebb dolgot lehetett kivenni zoom nélkül, mint magasabb felbontásban.
-
abéla
senior tag
válasz
cskamacska #51977 üzenetére
nna ezt most miért kellett? : "De nem jó az sem, mert nem abéla féle Sabre, azaz vett, már tapintható előny majd háromszoros áron"
Szépen lassan jutottam el ide (2014.júl. vettem a startert -315-, de jóval előtte, még kickstarter állapotában felfigyeltem a projektre, sőt, már azt megelőző évtizedekben is szerettem ezt a műfajt (hiába, 94'-ben, a haver csodaszámba menő Pentium+ mágikus 8Mb RAM mellett futó WC III meghozta gyümölcsét
).
Majd volt Kobem, majd Raven gratis, és a Gladius, végül ez.
Közben repülve(AC+PU) folyamatosan fejlesztve az irányítást jelenleg egy igen ütőképes joy-mouse-kormánypedál kombónál tartok; így egy kissé zavar, hogy ezzel a fenti megjegyzéseddel jellemzett játékostípussal legkevésbé sem tudnék azonosulni.
De igen, a bűnöm, hogy szeretem a dogfifght-ot, az űr felfedezése, bolyongás, nyugisabb elfoglaltságok mellett élvezem a játék kompetitív aspektusát is és azt nem egy a Aurora szemszögéből kívánom megélni.Hála az égnek hogy nem kell több száz órát, néhány dolláros órabérben "dolgoznom" a játékban, hogy ezt elkerülhessem.
Nevezzük ezt pay-to-time -eszköznek, és hidd el nagyon is szívesen élek ezzel a lehetőséggel, mert itt a b-oldalon biza' már egyre inkább felértékelődik ez a fundamentum.
-
abéla
senior tag
válasz
cskamacska #51938 üzenetére
Végül egy Sabre tellett
Márkahűség rules: van mán' Raven + Galdius; bejönnek a mozgékony hajók, nna.
Főleg hogy megpimpeltem az új szerzeményt :
Raven 669-as alpha dmg-es s3 lasereit(2x) + Gladius Regulus PP(1x) + Allstop SHD(2x) jait ráaggatva adja azért; így van egy ~ 2300 @ dmg-es (amit, lévén durván fordulékony, ki is tudok használni) , 6000-es shieldes (alap 4800) hajó. ... mondjuk a Bracer coolereket overlockolni kell, csak úgy bírják... ide kellene még vlmi durva military grade cuccLaserek:
mivel torkolati sebességük csak kissé tér el, nem csúszik szét a target-jelző kör/négyzet, lehet tunkolni egyszerre (meg lehet velük sniperkedni)
[Raven S3 laser]
[CF-337]Eddig még csak offline toltam pirate-köröket(3x), ott sikerült 80-->90 ellenig eljutni, folyamatosan javulok
; legjobb körnél pedig bebuggant a interactív nézet és nem tudtam a végére OC-ni a bracereket
.
Megymagköpködő Cutlassokkal azért vigyázni kell. Connie Andromedát viszont pikk-pakk szétszedte.Mondjuk beszédes hogy 1:1 ben Cutlass sem ellenfél, mert leoldalazom a turretjét is, egyszerűen nem tud eltalálni, én meg folyamatosan oldalazva+ráfordulva szépen szétsz*pat*m
Azért még piszkálja csőröm ez a Vanguard... mind repülni, mind ellenfélként, de majd rec-ért jól kipróbálom, de sztem lomha egy jószág, 1-2 Sabre (Gladius/Hurricane??) akár meg is akaszthatja, meglátjuk.
-
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #51940 üzenetére
Bőven elég az a 16 gb, csak nem árt mellé még ugyan ennyi page file is ssd-re.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
cskamacska #51928 üzenetére
Nekem ezekbol csak a hajo meg nem jelenes volt. Ilyen atesesek meg hasonlok, fagyasok nem voltak.
-
tom5598
senior tag
válasz
vannak páran akiknek nagyon kifagy meg összeomlik, OCS vagy NBC lehet nem minden konfiggal működik még rendesen.
egy kis jó hír nekem nem csinálja ennyire ezeket(#51933) Menthirist : Hát van 4 szint ahova lehet hívni az 1 liftet , legroszabb esetben mindenhova hívják a te requestedet meg nem tudom a prioritásba hova rakja.
-
válasz
A "BEST" szerverre csatlakozol?
Mert akkor tipp: ha bemész BEST-ként, de nincs hajó, akkor lépj ki és válaszd az amcsi szervert. Vagy ha azon vagy, akkor az európait. Eddig minden nap megnéztem az expo-t, és csak egyszer futottam bele, hogy nem volt kinn csak 1-2 hajó, ekkor a fentit csináltam és ment.A bóklászásaimat én is felvettem amúgy eddig:
Anvil Aerospace
RSI
Origin Jumpworks
Aegis DynamicsAz aegis videónál az első szinten futkostam egy ideig, mert úgy olvastam hogy lejárat van a lenti szintekhez, képet is láttam, de nem találtam. Aztán kiderült hogy más szintre lifttel lehet menni, és a lejárat igazából az Idris szintjén van. Ráadásul a lift sem működött megfelelően (szerintem), mert nem oda vitt ami ki volt jelölve, de mindegy, végül bejártam mindhárom szintet.
-
Szőrös
veterán
válasz
Te min nyomod, xt-n?
-
abéla
senior tag
válasz
cskamacska #51872 üzenetére
LTI: bagatelizálhatjuk, ahogy tette ezt maga CR is, de tény, hogy eddig ez az egyetlen biztos ficsőr a hajók tulajdonságainak tekintetében, amin nem mertek változtatni...
Lényegében jogilag ez az egyetlen, aminél tudod(~sejted)/ konkrétan meghatározott, hogy miért fizetsz.Meg ki tudja hogy mit hoz a jövő, pl ok, nem lesz havidíjas, de kell némi "betevő" és bevallásuk szerint a kész játékban már nem lehet hajókért, egyebekért(?) fizetni, akkor akár, ha kell, zogszó nélkül brutális sarccá is vállhat a respawn (~biztosítás).
Szóval szerintem egy alapvetően harcra kihegyezett modellnél, amely ráadásul erősen a törékeny kategória, nem árt ha legalább ennyi ki van pipálva.
Mondjuk a jelenlegi 72 hónap nálam = LTI.más: basszus az RSI oldalán rendesen katyvasz van Hurricane terén: van ott minden weapon hardpoint jellemzésnél: [link]
:
weapon: s4x2 + s3x4 + s3x2; turret: s7x4 /manned/, közben meg ha jól értem van egy s4x2 slot + egy s4x4 manned turret, coolers meg 2xM -es Arctic az S-es helyen... tudom, tudom alfa/béta, meg támogatom a projektet, nem hajót vesz az ember -
PhilBrick
őstag
válasz
cskamacska #51894 üzenetére
Mint barmely masik mmo-ban: az epic gear !
-
kiskuplung
őstag
válasz
cskamacska #51873 üzenetére
Tegnap még mentem vele egy karikát, megnéztem, hogy lehet eljutni Lorville-be, jártam az Expo-n.
Találtam egy Reliant Kore hajót az egyik űrbázisnál lebegve, mentem is vele egy kört, aztán feltámadt a lelkiismeretem, és visszavittem oda, ahol találtam
.
Fantasztikus játék lesz ez, tényleg.
De jelen állapotban pontosan arra jó csak, amire szánták: prezentálja a tech-het, és erre nagyon jó. De játékra alkalmatlan, ezért csodálkoztam picit, mert hónapok óta frissítgetem ezt a topicot, és látom, hogy játszogattok vele. De hogy mit, az számomra rejtély
Amúgy ezzel a lábtöréssel lehet valamit kezdeni?
-
törölt tag
válasz
cskamacska #51873 üzenetére
retardot akartal irni
Cucc nelkul is megy nekik 24/7/365
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #51757 üzenetére
Nem hinném, hogy ha kijön a játék nem lehet Aurorórával elkaristolni. Elite-ben sem hú de jó a Sidewinder, onnan egy Cobra MK3 ég és föld...
-
m0h0senator
őstag
válasz
cskamacska #51757 üzenetére
őőő amennyit értettem ebből, hogy fizetek e 41k-t hogy normális hajóm legyen? NEM
Szingli egyelőre hidegen hagy, úgyhogy maradjunk annál, hogy belépő hajó + majd upgrade titanra és én ott egyelőre megállok. ( jön még azért egy anthem meg egy Div2)
Szóval fizukor 16K a belépő és később majd 7200 és ott egyelőre STOP lesz.
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #51756 üzenetére
A barrier of entry pedig így is igen magas, Magyarországról meg no komment kategória.
57,15 dollár ~16200 forint a belépő, 82,55 ~23400 szinglivel együtt. Musztángot feltételezve 25,4 ~7200 forint az Avenger Titan felára, 63,5 dollár ~18000 forint a Cutlass felára ezen felül.
Itt van Bali kéznél, kérdezzük meg tőle hogy fizet-e majd minimum 41400 forintot hogy épkézláb hajóval induljon?
Mondom ezt úgy, hogy Avenger már van, Cutlass pedig mindig is tetszett, még nyeszlett, nem repülhető jpg kép formájában is(vissza lehet nézni
), később lesz arra csere, ha a játék úgy áll majd. De nem tagadható hogy ez pénzbe van, reális és Steam Sale mércével pedig ijesztő a bekerülés.
Épp a napokban angol, nem kimondottan szűkmarkú baráttal beszéltem Steamen. Kedvenc DayZ játéka beszerzését ahhoz kötöttem, hogy akkor ő vegyen egy SC csomagot.(MLM kör már meg is volt
) Rákérdezett hogy a csomagom amiről áradoztam az mibe kerülne. Az biza 65 dollár plusz VAT. Hümmögött, vigyorgott, aztán témát váltottunk. Így ebből nem lesz DayZ egy darabig.
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #51733 üzenetére
Ami jön az a CCU Cutlassre...
-
válasz
cskamacska #51671 üzenetére
Orion nem hiszem hogy "fel tud szállni". Mivel le sem fog tudni ahogy kinéz.
Catban reménykedek hogy a computerek lesznek majd a tornyok vezétlői és lőnek majd autómatán. Illetve a modularítás érdekel majd de szerintem elvetik az egészet.
Orion elsődlegesen arra kell hogy ingame eladjam és abból elég som mindent vehetek, de ha használható lesz akkor megtartom. Évek kérdése.
Másodlagosnak is lesz valami a cat vagy orion mellé kezdésnek. Nem akarom veszni az lti tokenemet. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
cskamacska #51671 üzenetére
"Régebben még a Constellation-t is az Avenger-Cutlass best-buy tengelyhez soroltam volna, de most már az is oda jutott, hogy arról poszt-tolnak videókat hogy egy Terrapin is szétkapja, ha egy ember vezeti"
csak ehhez szeretnék hozzászólni...
Most akkor egy hajó értékét az határozza meg, hogy mi kapja szét hogy?
Nyílván lesz még balanceilletőleg azért azt is nézd, hogy egy connieval azért elég sok mindent tudsz elég hatékonyan művelni, az egyik legjobb igazi multi hajó, a mindenes...
-
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #51651 üzenetére
azért mondtam mert az Arrowal már 2 új hajót is kaptunk ami rögtön flight ready. a másik az Anvil Valkyre.
-
válasz
cskamacska #51651 üzenetére
Kell nekünk ennyi fighter?
Jobban örülnék legalább ennyi ipari és civil hajónak mint amennyi fighter van, sőt inkább sokkal többnek fegyverzet nélkül is akár safe space részen.
Gyakorlatilag minden végezhető specializálódáshoz kellene több szint vagy hajóváltozat.
Kezdőnek egy akár milyen kicsi hajó utility slottal és akár kicsi raktérrel végezhet bányászást, javítást, roncsszétszedést. Aztán egy egy specifikus hajó kicsiben, közepesben, nagyban és akár hatalmasban több gyártótól.
Most látszólag teljesen logikátlanul ontják a hajókat.
Ha tipikus mmorpg-t szeretnénk akkor meg kell lennie a fokozatosságnak, ha valaki valamit akar csinálni akkor kezdheti kis költséggel kis szinten és haladhat ahogy neki jó a dögnagy dolgokig. -
Mattyokar
tag
válasz
cskamacska #51644 üzenetére
"Ami érdekes még, hogy a 60 dolláros Hull A teherszállítónak a 110 dolláros Freelancer a kölcsönhajója(meg elvileg a F7C Hornet is volt, na ezt nem tudom hogy hozták össze..)"
-- És ami még érdekesebb: a mai napig mindkettő nálam van
Vágyam volt Hull B-re növelni a jobb ár/érték arány miatt (családos emberként félig-AFK űrkamionozási játékmenet használhatóságára számítva), bár gondolom akkor már elveszik a Hornet. -
válasz
cskamacska #51644 üzenetére
Orion azért érdekel mert nemrég megnövelték a méretét és capital lett. Egyfajta ingame befektetésként lesz, az árából kijön majd több CAT is
Csak a CCU-t veszem meg de nem rakom rá addig amíg nem jön ki.(schedule szerint gondolom jövőre sem!) Ha jó lesz akkor persze megtartom majd, nem tudom még.
Áfa nálam nem játszott, szürkéről van a cuccaim nagy része, még úgy is olcsóbb mint áfával.
Catnál attól félek hogy nem lesz modularitás. Eredetileg pirate command ship vagy mi lett volna, multi role vagy erősen fegyverzett szállító... most éppen nem az. -
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #51595 üzenetére
Attól miért ne jelenhetne meg jövő év végén? Ami kell hozzá tech az gyk most év végére elkészül (ocs, cloud) aztán van 1 évük reszelése. Bétát a plebs nem kapja meg, max avokádók.
Annál több gameplay meg amit tavaly mutattak sztem senki ne várjon. Sztem azt is már a nyekergések miatt mutatták. -
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #51549 üzenetére
Tony Z Citcon prezentációján volt említve intra system wormhole, sztem a kis- közepes hajónak majd ez lesz a gyors utazási verzió, mert 30-60 percet senki sem fog arra pazarolni hogy QT effektet nézzen még viccből sem. A Large meg Capital class hajók viszont gyorsabban tudnak ugrani, azoknak meg maradhat a QT, meg ott van / lehet is mit csinálni Starfareren , Reclaimeren 5 - 8 percig.
A wormhole navigáció, felfedezés meg pl jó lenne exploration/discovery gameplaynek. -
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #51511 üzenetére
sztem a prospector az túl van árazva , de míg wipeolnak addig a konzolos bérlés sztem sokat segítene ebben meg a missionok nyereményét is többszörösére kell emelni mert siralmasasn kevesek.
-
törölt tag
válasz
cskamacska #51509 üzenetére
En azt gondolom, a mostani arak nem veglegesek.
Vagy a hajok/felszerelesek arai fognak csokkenni, vagy a kuldetesekert jaro jutalmak noni, ezutobbiak akar meg savos rendszerben is. Minel veszelyesebb a kuldetes illetve a kornyek ahol vegre kell hajtani, annal magasabb a jutalom.
Beugro hajokat mint aurora olyan 50-80k-s arsavban tudnek elkepzelni hasznaltan, ujonnan 100k korul es igy tovabb.
A valo eletben sem fillerekert adnak kamionokat meg sportkocsikat, foleg nem felkatonai felszerelest.
Ki lesz ez talalva, meg van idejuk veglegesiteni a beugro arakat, utana meg a piac fogja meghatarozni.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
cskamacska #51460 üzenetére
Ma live lesz a 3.3??? Remélem helyre pofoztak pl az eladást. Két nappal ezelőtt nem tudtam eladni semmit...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
cskamacska #51460 üzenetére
Gondolom Arccorp meg a nagy dolgok mind csúsznak
-
kraven54
aktív tag
válasz
cskamacska #51434 üzenetére
Biztos, hogy lesz 3.4 decemberben max áttolnak belőle ezt azt. Az hogy schedule van odaírva az nem azt jelenti, hogy hozzá sem szagoltak még mert volt már olyan, hogy egyik héten schedule másik héten meg már polished volt. Szóval várjuk ki
-
SkyS1gn
félisten
válasz
cskamacska #51431 üzenetére
Gondoltam... meh
-
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #51431 üzenetére
Kivéve ha 3.3.5 avokádó teszt közben elkezdődik aztán azzal együtt megy ki live-re.
-
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #51411 üzenetére
az a dev promises nem igazán van frissítve.
és mennyiért mennek a G2A-n a hajók? -
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #51377 üzenetére
Nem, én még könyveken nőttem fel, meg idösanyám meséin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest