- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Apokalipsy1 #18799 üzenetére
Jó lenne egy ilyen dög, de nemigen tudnánk vele mit csinálni...
-
Volfram42
senior tag
válasz
Apokalipsy1 #11454 üzenetére
Amúgy annak örülnék, ha lefordítaná angolra is akkor rágalmazásért csak kapna valamit.
-
KO2
aktív tag
válasz
Apokalipsy1 #6826 üzenetére
Nekem elég a 2 is egyenlőre, inkább a Freelancert rakják be hamarabb.
-
válasz
Apokalipsy1 #6585 üzenetére
nekem se jelzi ki. szerintem direkt, hogy így tudjanak eredményt hirdetni majd a következő TNGS-ben
-
Volfram42
senior tag
válasz
Apokalipsy1 #6585 üzenetére
Én is az Erisre szavaztam.
-
Diopapa
addikt
válasz
Apokalipsy1 #6180 üzenetére
Ha komolyabban megsérül a hajód és egyedül vagy a Hornetben, akkor kb imádkozhatsz, hogy jó arc jöjjön segíteni, mert magad nem fogod tudni megjavítani. A másik, hogy nem csak a tömeg számít majd, hanem a térfogat is. Szóval első hajónak baromira nem lesz jó. Svájci bicskának 325A v. Avenger sztem.
Szerk: A Civilben megvehető Hornet kétlem, hogy felszerelésben meg fog egyezni a katonai változattal. A meglepi akkor jön majd, amikor kiderül, hogy ezekre a Hornetekre nem lehet jump engine-t tenni
-
Infrared16
tag
válasz
Apokalipsy1 #6184 üzenetére
Én most külön szedtem mert ugye 325a-t top dogfight vadászként hirdetik egyedi célzó stb
avenger rendfenntartó vadász (rendőr) azért annak sem kéne azért olyan xarnak lennie
Hornet persze katonai de akkor annak már bacottul jónak kell lennie.Hornet persze,hogy erősebb a freelancinál az szállító/felderítő az majd örülhet ha meg tudja védeni magát
mert amíg előtte van a cél addig van némi esélye azon kívűl sztem nemsok.vagy max távolról sniperkedik -
Infrared16
tag
válasz
Apokalipsy1 #6180 üzenetére
hát 325a 8 tonna , avenger 10 tonna raktér... 125 dolcsiért nagyon állatnak kell lenni annak a Hornetnak.....
ha ár/érték arányt nézünk. -
Diopapa
addikt
válasz
Apokalipsy1 #5821 üzenetére
Starcos a JumpPointok elejétől kezdte a fordítást, a héten a 2. számban található galactic guide került lefordításra, a jövő héten a 3. rész jön és így tovább. Holnap pedig kikerül a következő rész a fejlesztői válaszok következő (harmadik) része.
-
Djuree
félisten
válasz
Apokalipsy1 #5777 üzenetére
hát igen, valszeg a szemed szétmegy tőle. már elég csak hozzászokni, utána ha leveszed a szemüveget meg csak szédelegsz, márha hozzá tud szokni a szemüveghez, összevissza fog a szem majd alkalmazkodni, amitől előbb utóbb tönkremegy, nekem nincs arra szükségem.
de majd úgyis vesz sokmindenki én meg kivárok, majd más kárából akarok inkább tanulni.KO2: nekem ez csak egy játék, tökéletesen elég a monitoron nekem, még néha sok is.
-
vaakuum
addikt
válasz
Apokalipsy1 #5633 üzenetére
Végül is az algoritmus meghívhatja a windows passziánszt
-
szentvik
tag
válasz
Apokalipsy1 #5626 üzenetére
Sztem nem elkobozzák, csak kb, mindenki azt fogja támadni mert ellenség!
-
NomadND1
senior tag
válasz
Apokalipsy1 #5523 üzenetére
5521,22,23 : Köszönöm a gyors választ
5525: Ha igaz, akkor beépített voip lesz.
-
Diopapa
addikt
válasz
Apokalipsy1 #5397 üzenetére
Kanadától Mexikóig?
-
KO2
aktív tag
válasz
Apokalipsy1 #5397 üzenetére
Vagy rájukzuhan egy sérült Idris....
-
Qccy
csendes tag
válasz
Apokalipsy1 #5350 üzenetére
Viszont a freelanceren van jump engine... Remélem úgy lesz megoldva a dolog, hogy ha meglátom valahol, hogy jön felém pl. egy marék hornet és nem csak inni akarnak, akkor csak beizzítom az ugró motort és aztán kívánok mindenkinek további jó szórakozást.
A coni szerintem hasonló lesz. Ha jól emlékszem az is valami erősebb motorral van szerelve.szerk. Bizony, Idris, Coni, Freelancer, Super Hornet M és 315P amin van vagy lehet majd jump engine eddig.
-
válasz
Apokalipsy1 #5359 üzenetére
minden jel arra utal, hogy azok bizony hivatalos freelancer variánsok voltak, tehát nem a gyerek készítette őket.
-
KO2
aktív tag
válasz
Apokalipsy1 #5354 üzenetére
Kár
Mert most egy sima mezei Aurora CL is elbír 10 tonnát, A Freelancer meg csak 20 at. Pedig van a kettő között különbség. Jó persze a Freelancer elkeni az Aurorát de én akkor is remélem, hogy lesz nagyobb rakterű Freelancer.
-
válasz
egy olyan modder, akinek a munkásságát az RSI is elismerte és korábban megkeresték őt, hogy dolgozzon nekik (nem tudom mi lett ebből a kapcsolatból), de anything fps jellemzően in-game asset-eket használ és "csak" textúrákkal és környezettel játszik. (tehát lehet, hogy igazi WIP variánsokkal játszik)
btw. ha megnyitod a
StarCitizen\CitizenClient\Data\ObjectsFreelancer.pak
fájlt (pl. 7 zip-pel, vagy totalcommander-rel), akkor abban a
\Objects\Spaceships\Ships\Musashi_Industrial_and_Starflight_Concern\Freelancer\mappában láthatod a variánsokhoz tartozó fájlokat. a nevek eléggé stimmelnek: mis, max, dur
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
az aurora és a hornet variánsok is csak színben térnek el egymástól
irónia off
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Apokalipsy1 #5350 üzenetére
még nem tudni mennyire lesz könnyű célpont... pl egy aurorának, hisz azért a freelancernek is nagy ágyúi vannak és kegyetlen sok rakétája, a 325A-val se nagyon akarnék egy freelancer célkeresztjébe bekerülni, bár tény hogy tuti nem lesz túl mozgékony... de arra meg ott a hátsó ágyú... tényleg az működik már?
-
Apokalipsy1
tag
válasz
Apokalipsy1 #5229 üzenetére
Most nézem kétszer irtam hogy remélem, le késtem a szerk időt.
-
válasz
Apokalipsy1 #5168 üzenetére
ahh. [én is]
-
válasz
Apokalipsy1 #5155 üzenetére
igazából megkérni készül valaki kezét és abban a dobozban van a gyűrű.
@(#5164) Diopapa
ha bejön a mantle, akkor talán dx sem kell egyáltalán. még akár linux support is esélyes lehet (korábban nem zárták ki)
-
.LnB
titán
válasz
Apokalipsy1 #5135 üzenetére
Nem kukás! hipszter!
-
.LnB
titán
válasz
Apokalipsy1 #5133 üzenetére
Nem érdekel mekkorák, egyszerűen a stílusuk jön be. Nekem valahol itt kezdődik, egy igazi sci-fi stílus. Szerintem az UEE hajók se valami művésziek, bár így talán jobban hasonlítanak a BSG stílushoz. Az is pozitívum.
-
Szőrös
veterán
válasz
Apokalipsy1 #5124 üzenetére
Nos igen , azért így már remélem mindenkinek érthető miért tart olyan sokáig bármit is bemutatni.
Egyébként jól értettem hogy ezeket a bazi nagy bányászbogarakat mi is tudjuk majd irányítani ? Legalább is a fülke nézet erre utal.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Apokalipsy1 #5124 üzenetére
Ja, néztem, hogy a Kingship főágyúja kb. akkora, mint az egész Idris...
-
válasz
Apokalipsy1 #5092 üzenetére
facebook poszt alapján 0:06-kor Eric (neki helyi idő szerint) holnapot írt. akkor még nem volt kinn az RSI-n a visszaszámláló.
azóta asszem starcitizen.hu-t is javította a kolléga -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Apokalipsy1 #4621 üzenetére
Na végre megjelent nekem is. Kipróbálom a színeket.
-
Djuree
félisten
válasz
Apokalipsy1 #4397 üzenetére
a f...üledet azt.
-
válasz
Apokalipsy1 #4387 üzenetére
sajnos az még csak placeholder, nem működik a funkció, benne van az ORG hírben.
@(#4389) Malibutomi
kicsit RHCP-s, de csak utólag tűnt fel
beállítottam kis ikont is (ez is átmeneti, amíg nincs logónk, hiszen nincs milyen motívumot ismételni ott kicsiben), ami a fórumban jelenik meg a nevetek alatt harmadiknak, de egyelőre nem akarja lecserélni a default csillagot, biztos idő kell neki.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Apokalipsy1 #4317 üzenetére
+ÁFA
...a jelenlegi pénzügyi viszonyokat tekinteve..meghát mindenkinek kéne még vmi új hajó..ez olyan 45%
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Apokalipsy1 #4300 üzenetére
Ezeket irtjuk ki először!
Szerk: Megelőztek. -
.LnB
titán
válasz
Apokalipsy1 #4300 üzenetére
Ne foglalkozz vele, az első nap le lesznek darálva, majd miután megadták magukat, kötelezzük őket a nevük elvetésére.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Apokalipsy1 #4255 üzenetére
Pont azt néztem.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Apokalipsy1 #4251 üzenetére
Magyar az egyetlen tag [HUN] Shepard néven.
Megelőztél.
-
Szőrös
veterán
válasz
Apokalipsy1 #4251 üzenetére
Nem , membernél [HUN] Shepard szerepel és ez az oldal van megadva : http://star-citizen.hu
Mindenesetre eddig mi vagyunk a legtöbben .
-
Revolit
senior tag
válasz
Apokalipsy1 #4070 üzenetére
Szerintem félreérthető voltam, GypsFulvus2 két változata közül a 2. tetszik jobban, nem a fáklyás és madaras közül. Csak leírtam, hogy akár ezt is tovább lehetne gondolni, de ha nem hát nem, nekem tetszik a másik is
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Apokalipsy1 #4070 üzenetére
Ez nem galamb. Nem is hasonlít hozzá. Egy Dél-amerikai faj stilizált képe. Amúgy majd a szavazás dönt.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Apokalipsy1 #4065 üzenetére
Okok. Túlreagáltam. Majd lesz szavazás, illetve akár kombinálni is lehetne az eddigieket.
Amúgy van egy harmadik "madaras" is, de az túlságosan hasonlít a III. Birodalom címeréhez, ezért inkább nem publikálnám nyilvánosan... -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Apokalipsy1 #4063 üzenetére
Neked a fáklya hülyeség, mert az olimpiára emlékeztet, az szárny az óvodás, a madár meg légitársaságra hajaz... Bezzeg a zűrhajó azafasza... Akkor csinálj egyet, vazze...
-
válasz
Apokalipsy1 #4036 üzenetére
sztem jobb ez.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Apokalipsy1 #4000 üzenetére
Jók az ötletek, holnap megcsinálom ha lesz rá idöm.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Apokalipsy1 #3992 üzenetére
mi más? ez így tág fogalom... lehetne cséphadaró! vagy turmixgép!
vagy traktor....
/troll off
-
válasz
Apokalipsy1 #3940 üzenetére
és meglett.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Apokalipsy1 #3778 üzenetére
5 4 3 2 1 jippikájé
-
Zyrius
aktív tag
válasz
Apokalipsy1 #3778 üzenetére
-
-
.LnB
titán
válasz
Apokalipsy1 #3558 üzenetére
Na 2 giga ez már valami. Most addig míg ki nem próbáltam nem jövök ide a spoilerek miatt. Szeretném magam felfedezni
-
Malachi
veterán
válasz
Apokalipsy1 #3545 üzenetére
de még egyszer: hát szavaztunk, na.
ez ilyen.
-
Szőrös
veterán
válasz
Apokalipsy1 #3541 üzenetére
A névből hogy jön le hogy kis corp vagyunk ? oO
Attól hogy ott lesz mögötte "corp" jelző nem változik semmi. Ugyan úgy le tudnak infozni minket ( gondolom szokás szerint erre is lesz lehetőség ). -
Revolit
senior tag
válasz
Apokalipsy1 #3529 üzenetére
A "Liberum Arbitrium " túl egyszerű? Ezt kifejthetnéd
(Én se erre szavaztam, de szerintem nem rossz, és semmiféleképpen sem az az ellenérvem, hogy túl egyszerű. És az Arbitrium meg szerintem pont ad egy olyan társasági forma csengést hozzá) -
Malachi
veterán
válasz
Apokalipsy1 #3529 üzenetére
szavaztunk, van eredmény.
-
válasz
Apokalipsy1 #3464 üzenetére
ment pü.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Apokalipsy1 #3408 üzenetére
Na az azé szar ügy lenne
-
GrooveHero
addikt
válasz
Apokalipsy1 #3396 üzenetére
majd bemegyünk a szélvédőn, és elfoglaljuk úgy a hajót
-
válasz
Apokalipsy1 #3393 üzenetére
egyelőre csak az a biztos, hogy connie-val lehet connie-t foglalni, vagy esetleg még cutlass-szel (a freelancer alkalmas lenne még, de azon még nincs standard docking station)
-
válasz
Apokalipsy1 #3372 üzenetére
nem, szerdán.
-
Infrared16
tag
válasz
Apokalipsy1 #3349 üzenetére
Hát eddig tudtam volna LTI-s hajókat is venni most már azt is elvették...aszem november végén
Constellation is 275 dolcsi még már arra sem kapok még 5 dolcsi kedvezményt se -
válasz
Apokalipsy1 #3269 üzenetére
lehetne, de nem így lesz.
hiszen már korábban leírtam, hogy mi lesz: egy vétó kör és utána a bennmaradtakból választhat mindenki egyet. terveim szerint, ha megoldható, bennmaradni 5-10 jelölt fog.
a vetózás azért jó, mert így nem lehet nyerő egy nagyon megosztó ötlet. ráadásul a SC-enes szavazások szellemiségéhez is közelebb áll, hogy kipotyognak a legnépszerűtlenebb jelöltek.
---
ha nem lenne egyértelmű, a vétó körbe minden a táblázatba szabályosan felvitt ötlet szerepelni fog. most kb 60 jelölt van, ezért fejenként kb. 20-at lehet majd vétózni. (kb 1/3-ot fogom tartani akkor is, ha estére 90 ötlet lenne)
-
válasz
Apokalipsy1 #3257 üzenetére
nem is mondtam, hogy leszavaztuk volna a játékot, ha ilyen ötleted van, akkor írd be a táblába. csak a véleményemet mondtam el, hogy szerintem az se idevaló. mostmár késő lenne erről külön szavazni, a korábbi oszlopot meg nem fogom módosítani, miután a társaság fele már szavazott
@(#3261) Revolit
nekem diplomamunkát kéne írnom@(#3259) Djuree
én a Sci-Fi-t a Sci feléért szeretem inkább és igazából már unom is a rengeteg disztópiát, meg a technológia ellenünk fordul sztorit, meg az "emberek mindig emberek (=egymást sanyargatók, elnyomók) maradnak" mantrát.azt szeretem a scifi-ben, amikor valami olyan ötlettel találkozom, ami akár meg is történhetne, érdekes, eddig fel sem merült kérdéseket tesz fel és azokat megpróbálja megválaszolni azokon a határokon belül, amit ez elején már felvázolt. (Looper Spoiler: pl. az nagyon gyenge húzás, hogy a film elején elmondja, hogy vanak a telekinetikus képességű emberek, de igazából csalódás az egész, mert nem tudnak csak apró tárgyakat lebegtetni, aztán a film végére, hatalmas csavar, kiderül, hogy mégis tud(hat)nak ennél többet)
-
.LnB
titán
válasz
Apokalipsy1 #3233 üzenetére
Egyértelműen Alliance a nyerő
(#3234) torz on borz Az kimondottan jól hangzik.
-
helgi
aktív tag
válasz
Apokalipsy1 #3224 üzenetére
Egyetértek.
Eg kisebb csapat, maroknyi emberke semmi köze az alliance kifejezéshez..
én ezeket preferálnám inkább: Section 21
Group 8, esetleg Group xxx, -
Zyrius
aktív tag
válasz
Apokalipsy1 #3224 üzenetére
Jójójójó
És ez?
New Paradigm Group
Definition of 'New Paradigm'In the investing world, a new paradigm is a totally new way of doing things that has a huge effect on business. New paradigm draws its roots from the idea of a paradigm shift in science, in which technology or new findings completely change the way people think about or interact with something. In business the idea is the same; a whole new way of looking at things
-
Zyrius
aktív tag
válasz
Apokalipsy1 #3203 üzenetére
Diopapa nagyon jól mondja, Asimov regényéből eredeztethető a Foundation szó a Hyperspace után.
Nekem az Alliance szó hangzik nagyon idegenül (biztos a wow miatt) Akkor már lehetne Horde of Hyperspace is, ami szerintem szintén szörnyű
-
.LnB
titán
válasz
Szerintem is.
Alapítvány?elég érdekes lesz.
Nekem teljesen mindegy a név, de valamilyen Alliance lenne helyénvaló véleményem szerint. Akkormár Hyperspace Alliance inkább. Be is írtam a táblázatba -
válasz
a Foundation alapítványt jelent. mint pl. a Mozilla, vagy a Wikimedia
-
válasz
Apokalipsy1 #3196 üzenetére
bővítve az első lap. a név ötleteket sorba rendeztem (kell majd a szavazáshoz), erre google drive eldobta az összes kommentet... (és hiába vontam vissza a változtatásokat, hiába próbáltam megnyitni a revíziókat, végleg elvesztek, bocsánat.)
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Apokalipsy1 #3160 üzenetére
KIcsit korai szerintem leszólni valamit, aminek csak az alapjaiból láthattunk egy kicsi részletet. Persze simán lehet, hogy ez is egy beteljesítetlen ígéret marad.
Mindegy, itt ez úgyis offnak számít, szóval részemről be is fejeztem a tárgyalását. Mindenki saját ízlése szerint eldönti majd, érdekli-e vagy sem. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Apokalipsy1 #3155 üzenetére
Nem hinném, hogy ez konkurálni akarna a SC-el. Továbbá meglepően újszerú. Még az sem lehetetetlen, hogy forradalmian új megközelítés. Procedurálisan generált világ - ez teljesen új módszer. Amit a távolban látsz, megközelítheted, a játék minden eleme folyamatosan generálódik, ahogy közeledsz. Azért tűnik ilyen furának a grafika. Elvileg végtelen világ. Az összes csillag, amit az égen látsz, megközelíthető, nem pedig díszlet. Leszállhatsz a bolygóira, lemerülhetsz a tengerei alá stb. Fenemód érdekes, szerintem.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Apokalipsy1 #3155 üzenetére
Az utóbbi időben elég sok hasonlót jelentettek be, próbálják a farhullámokat megülni, majd meglátjuk mire lesznek jók (:
Nem voltam a héten gép előtt, most látom, hogy kirakták az RSI-re a vállalati rendszert, már olvasom isGondolom ez a 3xx hsz emiatt (is) van (:
-
Malachi
veterán
válasz
Apokalipsy1 #3148 üzenetére
hát, ezeket majd tisztázni kell mindenképp. de még semmit nem tudunk arról se, mi van ha valakivel egyszerre akadsz rá egy nagyon értékes lootra, és meg kell harcolnod érte. hátat fordítasz, hogy tiszta maradjon a rep? fene tudja.
-
válasz
Apokalipsy1 #3127 üzenetére
gyorsan jött a levél is.
btw most még csak azt kaptuk, hogy $36M-os cél lett a black hole
-
cskamacska
addikt
válasz
Apokalipsy1 #3127 üzenetére
Háát azt nem állítanám, hogy két haditengerészeti romboló alulról összeragasztva rettenet kreatív lenne.
Nekem teljesen megfelel, de pont hasonlókat látok már 20 éve.Scifi hajó "változatosság" 15 évvel ezelőttről Frííszpéész!
-
cskamacska
addikt
válasz
Apokalipsy1 #3125 üzenetére
Hanem úgy, mint minden más nem sablon szar scifiben?
.tnm: Mert eSGén nincs is rendes topikja. Mint a legtöbb játéknak, van ott topikja valóban, de azért az túlzás, hogy ott akármilyen komoly társalgás folyna.
borz: Mondjuk azért a képet látva elkapott egy kaján vigyor, hogy a szerencsétlenek akik több ezer dollárt kidobtak egy Idris-re, simán ott találhatják magukat, hogy lépten-nyomon minden jöttment társulás és szövetség beletörli a lábát az LTI hajójukba a megszerezhető még nagyobb hajókkal.
-
.LnB
titán
válasz
Apokalipsy1 #3090 üzenetére
Egy felvetés volt, amit közösen el is vetettünk.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Apokalipsy1 #2997 üzenetére
nekem elég lenne a ~30 fps is, ha az igazi stabil 30 fps lenne... mondjuk akkor ugyebár elég lenne a 23 is, hisz a szem nem igen érzékeli a többet...
-
Diopapa
addikt
válasz
Apokalipsy1 #2600 üzenetére
Az idő 2/3-ban a telefonját nyomkodja. Nyilván a chatet figyeli.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Apokalipsy1 #2575 üzenetére
Azért hagyják, hogy szerencsétlen ott üljön a padlón.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Apokalipsy1 #2550 üzenetére
ja (: Pont az oldalt olvasgatom, meg akartam nézni mennyi idő van még, erre megvan a 32M... Viszont az utolsó fél órában egy darabbal sem nőtt a lakosok száma, csak a pénz ömlött. Ez is elárul valamit.
más: nem vettem chipset, se sört és négy órás lesz a műsor! Viszont szerencsére pont nálunk lesz főműsoridőben, köszi srácok ott a Star Citizennél (:
-
Szőrös
veterán
válasz
Apokalipsy1 #2492 üzenetére
Már megy a visszaszámlálás hivatalos oldalon most 10:57 van még hátra szóval igen , este 8-kor kezdődik.
-
válasz
Apokalipsy1 #2492 üzenetére
nálunk este 8-tól éjfélig
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Apokalipsy1 #2406 üzenetére
gondolj bele:
super hornet, retaliator, gladiator.még mindig olyan nehéz belegondolni hogy dől a lé a hétvégén?
-
Apokalipsy1
tag
válasz
Apokalipsy1 #2003 üzenetére
Nem nélkül-t akartam irni hanem bridget meztelenül,elnéztem a szerk időt.
-
cskamacska
addikt
válasz
Apokalipsy1 #2000 üzenetére
Mondtam hogy direkt azért vették fel, hogy ha nem lesz idén dogfight modul, akkor csitításul adnak a népnek csöcsös naptárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest