- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
m0h0senator #54314 üzenetére
Pont most kaptam meghivot valami magyar klanba, ekezettel a klan neveben
Na mindegy, csak eszembe jutott rola, hogy je ilyen is van. Anno reszt vettem a LIBERUM ARBITRIUM letrehozasaban, orommel latom, hogy meg nem lettem kirakva. Majd jovok jatszani ha kesz lesz. Vagy en, vagy a fiam, mert azota mar olyan is van
-
Revolit
senior tag
válasz
Malibutomi #53103 üzenetére
Oh, jó pár éve jártam erre, látom nem sok minden változott. Na pár év múlva visszanézek
-
Revolit
senior tag
Hát, én örülnék ha nem egy Sims in space lenne...
-
Revolit
senior tag
válasz
laskr99 #47716 üzenetére
Hát ha akarsz játszani, akkor én lehet a Battlefront 2 venném
Mikor megvettem vagy 5 éve, azért úgy gondoltam mostanra már játszani fogok vele (nem az alphával)
Egyébként látom vannak nagyon kitartó kollégák, én is sokat írogattam ide anno.
De arra tényleg nem számítottam, hogy előbb lesz feleségem és gyerekem, minthogy megjelenjen a Star Citizenhogy lesz időm így kockulni...
-
Revolit
senior tag
válasz
Nathan Boggs #38823 üzenetére
Sebaj, farm simulator meg euro truck simulator is elég közkedvelt
-
Revolit
senior tag
Hali srácok, long time no sse
Rákerestem, pont egy éve írtam ide
Nem nagyon követtem SC fejlődését (irgum-burgum), de úgy látom a hangulat nem sokat változott, ugyan az a lemez: fele hsz arról szól hogy kezdik elveszíteni az emberek a bizalmukat a másik fele meg nyugtatja őket
Na de viccet félre téve, azért látom haladgat. Úgyhogy egy jó tanács a kétkedőknek: nézzenek rá csak évente
Amúgy még mindig nincs új masinám, úgyhogy szerintem még mindig várok a próbálgatással, mert élvezhetetlenül lassú volt már egy éve is, azért is hanyagoltam elmúlt időben
De legalább az oculus rift már előrendelhető, és csak 230.000. Szerencse hogy lehet kapniui.: látom van már offline topik is, de gondoltam adok itt életjelet magamról
-
Revolit
senior tag
válasz
Diopapa #21229 üzenetére
Ez játéktól függ. Elviekben nem kéne fps gyorsulást hoznia, hiszen vramot illetve sima ramot kéne használnia a játéknak. A töltési időt felgyorsítja, persze, mert hamarabb bekerülnek a memóriába a textúrák és egyéb adatok. Viszont tekintve, hogy még alpha programról beszélünk, simán lehet, hogy játék közben is ír/olvas valami fájlt háttértárolóról (pl futás idejű információt gyűjtenek), bár még valószínűbb, hogy csak nincs még jól megoldva az, hogy "okosan" töltse be a textúrákat. Meg lehet vramot hamar teleszemeteli, és egy idő után semmi hely nem marad pufferre.
Másra nem nagyon tudok gondolni én se.
-
Revolit
senior tag
válasz
GypsFulvus2 #21160 üzenetére
Keress rá az Inteles procik/lapok hibakódjára, pl : [link]
Ez alapján lehet akár memória hiba. De pontosabban meg tudod keresni, mert a "Pitty-pitty-pi-pitty" nem túl tudományosTudtommal csak hosszú meg rövid pittyegés van amúgy.
Én "Intel beep codes"-ra kerestem rá, és első találat volt ez. A csipogás nem jutott eszembe angolul
Egy memtest-et érdemes lenne lefuttatni. Egy boot idejűt. Én azt hiszem ezt használtam anno:
[link]Szerk.: Szerintem neked a hibakódod egy hosszú két rövid. Erre érdemes alaplap és/vagy proci specifikusan rákeresni.
-
Revolit
senior tag
válasz
Raulblanco #15460 üzenetére
Mivan?!?
Ne haragudj, de te bölcsész vagy, ugye?
-
Revolit
senior tag
válasz
Menthirist #14783 üzenetére
Hmm, lehet, angol cikket vagy félreértettem vagy hülyeséget írtak akkor
És nem lesz kötelező, ami mondjuk logikus lenne, mert érdekes lenne kiadni egy játékot amihez a kötelező irányító eszköz még kint sincs a piacon...
-
Revolit
senior tag
Kicsit off leszek: Jön 2014-ben az EVE Valkyrie, ami csak Oculus Rifttel működik. De Oculus Rift-et jó esetben is 2015 végére ígérték. Ezt akkor most hogy? Developereknek fejlesztették első évre
-
Revolit
senior tag
válasz
CSiPet2 #14763 üzenetére
Csak szerintem elcseszett a FOV vagy a belső nézet rajzolása vagy én nem tudom... de a videón is minden checkpointnál kb azt vártam hogy felkenődjön, olyan közel ment el. Mintha a hajó a belátható felületnél egyből véget is érne. Amit szélvédőn keresztül látsz, ha az elfér, akkor jó vagy.
-
Revolit
senior tag
Mi történt a relative mode-al? régen ctrl+f-el lehetett váltani, most nem történt semmi, illetve menübe megnéztem, elvileg már nem is azt csinálja, de akkor hol kell állítani? Nem találtam
Kivették volna? Mondjuk elég jól használható most már alapból is.
Na mindjárt kipróbálom joy-al -
Revolit
senior tag
válasz
vagabor #10441 üzenetére
Én ráraktam alt gombra, egy probléma van, nagy ritkán le alt-tabolok játék közben, és múltkor is emelkedés közben játék elején majdnem kilőttem csapattársat
Szerencsére nem sűrűn rakok rakétákat a gépekre, és sűrűn is alt-tabolok, úgyhogy még nem raktam át más gombraóóóóh, ez nem a WT-s fórum, bocsi
Ne mértettem miért linkelt KO2 kolléga SC-ből screent
-
Revolit
senior tag
válasz
Diopapa #10382 üzenetére
Áh, le van maradva a technika. OR meg voice attack oké, de már rég az elménkkel kéne irányítani a játékokat
Van ilyen kísérleti műszer, fejre rakod és irányítod, csak még nem igazán működik jól
De ha végre lesz ilyen, plusz egy fejlett OR, tiszta Matrix lesz csak nem erőszakolod meg az agyad egy méteres fullánkkal
-
Revolit
senior tag
Ti hogy csináltok screenshotot? Nekem egy nagy fekete pacát hozott csak be paint-be
-
-
Revolit
senior tag
válasz
Diopapa #10055 üzenetére
Azért másodiknál (nehéz a repülés gyerek) jó látni hogy inkább kritizálják a kijelentését, mint egyetértenek vele. Meg írják is, hogy 4 óra után bizonyosan mesternek kéne lennie
Amúgy meg szerintem el se olvasta milyen konfigurációk léteznek manőverezésre. Nehogy már azt mondja hogy relatív módban se tudja irányítani... az interaktív mód manőverezésre számomra is eléggé használhatatlan, de ezelőtt egyedül a freespace 2 vittem ki még anno (mikor ingyen adták valamelyik újsághoz). Gyakorlatilag full kezdő vagyok én is. És szerintem ennél könnyebbre venni az irányítást nagyon rossz ötlet... ennek max a vérpistikék örülnének...
-
Revolit
senior tag
válasz
SkyS1gn #10028 üzenetére
Köszi
"Igen kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik részben. Viszont ha valaki APU-ban gondolkozik akkor AMD all way."
Itt arra gondolsz, ha a CPU "integrált VGA-ját" szeretném használni, nem pedig venni egy dedikáltat?
És ha nekem Oculus Rift kell?
Tudom, korai, ezért is szeretném minél későbbre hagyni gépújítást -
Revolit
senior tag
válasz
SkyS1gn #10026 üzenetére
Itt mindenki intel procikkal dobálózik, de néztem egy izmosabb i5 árából már veszek AMD fronton 8 magos procit. Szóval nem pici felára van Intelnek. Vagy tényleg jobb is? Még mindig igaz, hogy amellett, hogy jobbak, kevésbé melegszenek is?
Most is egy intel procim van, szóval nem leszólni akarom, csak tény, hogy drágább mint a konkurens. Ami régen is így volt, csak akkor benne voltam a témában, és tudtam, hogy jobbat is kapok a pénzemért
AMD - nVidia fronton meg megint csak bizonytalan vagyok picit, szétnéztem egy picit, hol ezt hol azt ajánlják... GTI750/770-et pl eléggé dicsérik.
-
Revolit
senior tag
Nem kell ide hangvezérlés meg TrackIR, csak egy Oculus Rift és ez hozzá
-
Revolit
senior tag
válasz
Menthirist #9787 üzenetére
Jaah... csata közben nagyban mondanád neki hogy "Reset view" és visszaszólna halál nyugodtan női AI hang hogy "Ejecting".
-
Revolit
senior tag
válasz
vaakuum #9659 üzenetére
Főfúvóka? Úgy érted a hajtómű?
throttel up hajtóművet kezeli, strafe-nél meg fúvókákkal araszolsz. Szerintem legalábbis ez a különbség. Leszállásnál/felszállásnál pl strafe-et kell használni. Gondolom én... bár többet tdunék ha nem kib**** 100kbit-tel döcögött volna és nem csak a fele jött volna le egy este alatt.....
-
Revolit
senior tag
válasz
Menthirist #9610 üzenetére
Nekem 150-el jön... a vicc, hogyha leállítom, és újraindítom, mindig felmegy kb 6-800-ig, aztán egyből vissza... meg az elején egyszer felment 10 mp-re 2 megára... még 9.5 giga van hátra pedig már egy ideje töltöm... torrenten kevesebb mint 1 óra alatt lerántotta az egészet...
-
Revolit
senior tag
válasz
Menthirist #9591 üzenetére
Megnéztem könyvtárszerkezetet, az sem működik, hogy nagy fájlokat (kb mind a 12 giga a data könyvtárban van, 1-2 gigás fájlok) bemásolok és azt ne töltse újra, mert ilyen partial fájlokat szed most le, azért kell "telepíteni" később, hogy ezeket a normális helyükre tegye/tömörítse ki... Egy csomó fájl meg ugye hiányzik torrentből... a kis config fájlok, amire azt írták nem kellenek... nem a ló.... nem
Így azt hiszi nincs még installálva, úgyhogy megnézi le van-e töltve patch file, hát az nincs ugye, szóval leszedi újra... -
Revolit
senior tag
válasz
Malachi #9588 üzenetére
Nem, elolvastam redditen hozzászólásokat... senki se tudta működésre bírni... ne töltsétek a torrentet
Launcheren keresztül meg baromi lassú... asszem én csak holnap játszok
De azért seedelik... 7-8 megával zúgott lefele... launcher kemény 800kbit-el szedi... :/
Oh, már csak 180-al... -
Revolit
senior tag
Ne már... én torrentről szedtem le, lejött a 12 giga, erre launcher ugyan úgy le akarja rántani a 12 gigát... :/ Most ugye nem?
-
Revolit
senior tag
Hmm, olvasva hozzászólásokat, nem si baj hogy most nem tudok vele foglalkozni, estére talán megoldják hogy normálisan letöltse AC-t
Vagy ki tudja, mindjárt jön a hír, hogy túl sok baj volt vele, senkinek nem indult el, visszavonták a GO-t, majd pár hónap múlva kiadják ha megfixáltak mindent
-
-
Revolit
senior tag
-
Revolit
senior tag
válasz
Diopapa #9075 üzenetére
Jajj hagyjuk már ez a hetek óta 16-18 óráznak... kezdjük ott hogy még itt Orbániában sem engedi a munka törvénykönyve hogy 12 óránál többet dolgozz egy nap, majd pont nyugaton van ez másként... de ha mégis, nem lehet szellemi munkában (sem) huzamosabb ideig ilyen sokat dolgozni, mert egyszerűen kiég az ember... ne nyaljunk már be mindent amit mondanak... de áh mindegy, megyek walking deadet nézni
-
Revolit
senior tag
Igazából csak irigykedtem egy kicsit, hogy ők megtehetik, mi meg itt szívtunk nemrég határidők miatt...
De azért teljes mértékben akkor sem értek egyet, de értem mit mondasz
Amiért nem 100%-ig értek egyet az az, hogy nem amiatt csúsznak, mert a lehetőségeket tárják fel, hanem mert ilyen olyan kritikus bug van a rendszerben. Mellesleg ők sem a nulláról kezdik, és használnak "általános" meg "ismert" eszközöket. És nem a technológiai határokat feszegetik. A cryengine motor határait oké, igen, de mi is nem egy külső frameworkot írtunk már át gyakorlatilag teljesen, amikor már azt mondtuk, hogy egyszerűbb lett volna magunk megírni. Aláírom, egy grafikus motor ennél bonyolultabb és összetettebb, de gondolom pont ezért vannak ott szagértők.
Visszatérve a csúszásra, órákkal a megjelölt release dátum előtt közlik, hogy he-he, bocsi, mégse. Tudjuk tegnap még azt mondtuk a műsorban, hogy de, de hát az csak hitegetés volt, majd pár nap múlva! Na és így veszti el a fejlesztő/csapat/cég a hitelességét. A fanatikus CR hívőket leszámítva szerintem már senki se nagyon hisz el nekik semmit, ha dátum szerepel benne. Rosszabb esetben pedig abszolút csalódottak benne, és semmit se hisznek el már nekik. És erre jön majd mindjárt valakitől a válasz, hogy akkor miért fizettem meg igazán bízhatnék a mindenható CR-ben, de engem igazából tényleg eléggé hidegen hagy mikor jön ki egy alpha DFM, csak az ba**** a csőröm, hogy hülyítik az embereket össze-vissza... bár igazából ez se, mert én valahogy mostanra se vártam DFM-et, nem is számoltam vele hogy játszani fogok vele hétvégére... jobban bele gondolva nem tudom miért tépem itt a szám...izé, ujjam. vagy mi.
Szal őő piece, jó hétvégét mindenkinek!
-
Revolit
senior tag
"Aki dolgozott már bármilyen projekten, legyen az irodai munka, vagy egy ház építése, tudhatja, hogy mindig van csúszás, főleg ha valami olyan dologról van szó, amit előtte még soha senki nem csinált (és hát egy space sim cryengine-nel azért olyan dolog)."
-> "...tudhatja, hogy mindig van csúszás,.."
Hmm, érdekes, szoftverfejlesztő vagyok egy nagy multinál, rengeteg nagy, több éves projektünk van, és NEM, nincs mindig csúszás, és ha igen, akkor bizony mennek a súlyos kötbérek, nem ritkán euró milliók!!! És ha mi fejlesztők nem tartjuk a beígért (megbecsült) fejlesztési időt, akkor alap követelmény, hogy amint tudjuk a csúszást, azonnal szóljunk. De kezdjük ott, hogy azért senior fejlesztő valaki, mert meg tudja becsülni jól a munka idejét, ha mégsem, IDŐBEN szól erről. Ha ezek nem teljesülnek ,akkor az nem minősül senior fejlesztőnek. Már követni se tudom hanyadszor halasztják el, ráadásul nem kicsivel...
Szóval két eshetőséget látok:
- Inkompetensek az SC-t fejlesztő emberkék. (nem hiszem hogy erről van szó)
- Sunnyognak...ennyi. Részemről csalódás ez a crowd funding. Egyébként elvagyok, majd jön ha jön, csak ez így egy vicc, nálunk szerintem már nagytakarítás lett volna fejlesztők között ha ezt eljátsszuk az ügyfelekkel...
-
Revolit
senior tag
válasz
Sotyks94 #8503 üzenetére
Igen, nekem is a havi 200 ft-tal van bajom. Akkor már legyen úgy, hogy az éves tagsági díj 1500-2000 Ft, ezért cserébe mindenki kap TS szervert és élvezheti a társaságunkat
Komolyra fordítva a szót, ne havi 200 Ft-os utalgatások legyenek, szerintem se
Autószimulátoros ligában is éves díj volt, pedig ott drágább volt egy havi szerverbérlés. (TS + játékszerver). Kifizetted éves díjat, megkaptad a superlicenced amivel versenyezhettél az adott évben -
Revolit
senior tag
Egy kis off topic:
Van már madár szimulátor Oculus Riftre, ha valakinek valaha is ilyen ambíciói lettek volna, most már megtapasztalhatja, milyen madárnak lenni
Flappy birds-öt vajon támogatja?
-
Revolit
senior tag
Abban igaza van, hogy a fejlesztőknek kéne erre gondolnia, nem pedig a usereknek megmondani, hogyan tudja valami workaraounddal véghez vinni azt, aminek valóban egy kikapcsolható feature-nek kéne lennie, ha már berakták.
Érdekes, valahogy ez nálunk nem működik, hogy ha azt mondanánk ügyfélnek, hogy hát így meg úgy megkerülhető a probléma. Mondom én, hogy nagyon szimpi ez az SC fejlesztői élet, és még az ügyfelek (ti, mint a program vásárlói/használói) védik őket állandóan
(Ugye ez előjött a határidőknél is...)
-
Revolit
senior tag
Hát nem tudom, én eddig kussban voltam itten, de azért tényleg érdekes picit, hogy semmi hard deadline (de még csak soft se nagyon), majd lesz valami... fejlesztő vagyok én is, és a fejlesztői taskok becslésétől kezdve a releasek pontos ütemtervéig mindent tartanunk kell, ha mégis csúszás van egy release-nél, elég ha pár napos, már ül is össze a "válságstáb", előkerülnek a szerződések, kötbéreket perkál a cég stb. stb.
Nagyon szeretnék én is úgy fejleszteni, mint az RSI srácok, nincs kész, seeebaj, adunk heti "hülyítsd a népet" updatet... -
Revolit
senior tag
Szia!
Szerintünk megéri-e... hát itt szerintem mindenki azt fogja mondani, hogy igen, tekintve hogy szinte mindenkinek van már csomagja
Eddigiek alapján azt mondom, hogy elég, persze, főleg felfedezésre, de szerintem kezdő hajónak bőven jó, ráadásul ha megjelenéskor veszed meg, még Aurorád sem lesz. A játékot megveszed a csomaggal, igen. De Alpha hozzáférés már elfogyott. Azaz pl dogfight modult nem fogod tudni használni még. (Hát még mi se, de pár héten belül remélhetőleg már tölthető alpha hozzáféréssel rendelkezőknek). 5 dollár plusz lesz neked, ha te is ki szeretnéd próbálni korai hozzáférésben az alpha verziót.szerk.: Ah, lassú vagyok. Halgass .tnm kollégára amúgy, ő tudja a tutit csomagvásárlás ügyben
-
Revolit
senior tag
És te fegyverekkel meg rakétákkal felszerelt harci hajókon szállítod a családot?
szerintem arra is meglennének külön a hajók, de teljesen más felépítéssel. Azokkal gondolom nem mész veszélyes helyekre, nem kell rá annyi manőverező fúvóka, akkora hajtómű (na jó az pont lehet de), fegyverek, stb. Más rendszerek kellenek, a kényelem előtérbe kerül. Valószínűleg ilyen hajó nem lesz a játékban, de ha már immersion, én így képzelném el. Vagy te boldog-boldogtalannak felfegyverzett hajót adnál? -
Revolit
senior tag
Na jó, mondjuk én azért úgy értettem, hogy full HD-ban közel max felbontáson. Maximalista vagyok
Meg OR-rel akarom majd tolni, nem tudom az mennyire dobja meg követelményeket. Jelenleg egy i3 van Ati 6850-es videó karival, azért ez eléggé a középkategória alja volt már ~3 éve is amikor vettem, és nekem is elég szépen fut még minden, hangár modul is többé kevésbé, ha nem akarok mindent maxra húzni -
Revolit
senior tag
-
Revolit
senior tag
válasz
Malibutomi #7572 üzenetére
Alpha/Beta előtt jön 10 küldetésenként SQ42, de ez most mit jelent? Vagy az alpha a PU-ra vonatkozik, SQ42 az már gyakorlatilag a véglegesek lesznek? Merthogy arról volt szó, hogy abból nem lesz alpha/beta, mert nem akarnak spoilerezni.
-
Revolit
senior tag
Pont ezt akartam írni, amit inkább el tudok képzelni, hogy most nekünk kell majd 5000 UEC-et fizetnünk azért, hogy letölthessük az első héten
(#7550) torz on borz: én is erre értem, hogy most nem kell motiváció
Sőt, mindenki le akarja majd tölteni, ezért inkább csökkenteni akarják majd terhelést
Persze nyílván nem lesz ilyen, hogy fizess hogy játszhass, alpha hozzáféréssel mindenki letöltheti majd. Ez a része csak vicc volt részemről.
szerk.: Ja, nem, bocsánat, mert ez csak egy hipergagyi 5v5 deathmatch űr-crysis mod ahol még a HUD színét se változtatták meg
-
Revolit
senior tag
Kipróbáltam, nekem is működik (csak kitöröltem, hogy ne spammoljam ugyanazt a gif-et), annyi, hogy a "Kép"-re kattintottam, ahol csak egy linket kell megadni, és így beszúrta a fórumba is!
Jobb klikk gif-en én kép címének másolása, azt kell beszúrni.
pl:
http://collectionofawesome.files.wordpress.com/2011/06/fgrocketbump.gifMagyarul: feltölteni valószínűleg nem tudod a PH!-ra, de már neten fent lévő gif-et be tudsz szúrni az oldalra
-
Revolit
senior tag
válasz
Diopapa #7341 üzenetére
Nem csak 1v1 van, filter option-ban valamiért alapból ez van a game mode-ban beikszelve, szerintem véletlen maradt így, biztos így teszteltek, és így hagyták... de legtöbben 1v1-et játszanak pont ezért is gondolom, többire nehezebben is talál játékot.
Nálam amúgy eléggé akad
Viszont van olyan opció, hogy test flight ship, és ott egymagad repkedhetsz, én ott tesztelgettem Hornetet, azért elég faja a mozgásbill + egérrel tolom, abszolút jól irányítható, de ahogy néztem lehet finomhangolni settingsben.
H. G. Wells rádiós sztoriját más is ismeri?
-
Revolit
senior tag
Mennyit fog most már érni egy LTI pack, ötszörösét eredeti árnak?
Vagy hogy lesz ez az alpha slot? Nekem van a csomagomhoz alpha slot, de ha beolvasztom, akkor "visszadobódik" az a slot a közösbe, és aki előbb vesz alpha slotot, azé lesz?
Mert gondolom ha elajándékozom csomagot, megy az alpha slot hozzáférés is a csomaggal együtt. Csak beolvasztásnál hova megy? -
Revolit
senior tag
Hmm, és akkor be van dugva a kormány is meg a pedál is, és működik mindkettő, ugye? Mert nekem csak a pedált egymaga nem lehet bedugni PC-be (g27-nek talán a pedálja is külön USB-s), csak a kormányba.
És így lehet a kormány tengelyeire is konfigurálni repcsi irányítását? Tehát csűrés és magassági kormány joy 2 tengelye, rudder pedig pedál tengelye. (Azon meg be lehet kapcsolni, hogy a 2 pedált egy tengelynek vegye.)Egy dolog lesz furcsa: a féket azért nehezebb nyomni, mint a gázpedált
-
Revolit
senior tag
Joy-t én is akartam venni, végül vettem egy DFGT kormányt 30ezerért, amit most hogy megvan alig használok... jó vétel volt
Ettől félek kicsit joy kapcsán is, hogy megveszem, aztán nem fogom használni. De ha meglesz OR akkor azért egy HOTAS-al elég komoly lehet SC meg WT isViszont rudder nélkül, a joy tekergetésével mennyire lehet jól irányítani? Nem volt még joystickom soha, de elképzelni, hogy forgolódok össze vissza, és még tekergessem is a joyt... nem tűnik egyszerűnek
Pl ha teljesen jobbra-le húzom joyt, és jobbra akarom csavarni, akkor kicsavarom a saját kezem
bár lehet rosszul gondolom. -
Revolit
senior tag
-
-
Revolit
senior tag
-
Revolit
senior tag
Szívesen! És szóljatok nyugodtan, ha hibát találtok benne
2910-es eseményt érdemes elolvasni, nekem az az érzésem, hogy a kampányban még visszaköszön ha más nem pl. Nolan megemlítésében.
Bár tényleg csak tipp, de miért kapott volna külön Time Capsule írást ez az esemény?Bár itt már ugye közel vagyunk ott, ahol játszódik SQ42 is, szóval valószínűleg mindennek lesz jelentősége, Kelos-nak, SynthWorld-nek szinte biztosan.
-
Revolit
senior tag
Na tessék OR alternatíva, ráadásul ez a valóságra vetíti ki a virtuális valóságot
[link]Lehet majd építeni a kis kamu pilótafülkét, és úgy nyomatni SC-t
-
Revolit
senior tag
Na, most már én is hozzászólok
Szerintem nem aláztak senkit. Korrektül le lett írva, semmi durvát nem írt senki. Szerintem.
Én is átolvastam, találtam benne egy-két furcsaságot (csak azért nem javítottam, mert nem akartam engedélye/tudta nélkül belejavítani, illetve én se vagyok egy nagy nyeltan-ász), de tudom, hogy fordításnál nagyon nehéz jó magyar mondatokat összerakni. Mert ott van angolul, próbálod lefordítani, de ugye teljesen más a nyelvtani szerkezet. Viszont a fejedben már úgy értelmezted, ahog idegen nyelven le van írva. (Nem tudom érthető-e, aki már fordított, biztos érti
) Tudom, mert én is emiatt nem igazán szeretek fordítani
Tényleg nehéz a saját fordításodat lektorálni. Én is legalább 5-6x átolvasom amit leírok időkapszulába, és még így is érzem, hogy nem teljesen az igazi. (Azért is írtam, hogy írjatok bátran, ha hibát találtok).
Ahova ki akartam lyukadni, hogy ha valamit publikál az ember, tudni kell elfogadni a kritikákat, és itt szerintem kritikákról van szó, nem ócsárolásról. És tényleg nem bántásiból írom ezt én se.
-
Revolit
senior tag
"What does everybody’s favorite Internet overlord plan to do with its new toys? According to a newswire report, Facebook will expand usage of the virtual reality headsets past gaming, into realms of communication, entertainment, and education.
Zuckerberg hinted that the headsets may also be another way to expand Facebook’s reach via mobile devices."
Ennyi, erről beszéltem. A fas*búkot akarja csak tovább terjeszteni. Utálom ezt az embert. De mindegy, a lényeg, hogy milyen ocsmány dolog az, hogy a közösség összedobta rá a pénzt, aztán meg eladja egy pénzéhes zs.. khm, akárkinek. Undorító. Mit szólnátok, ha a star citizent jogokat most eladnák az EA-nak? Ez kb olyan...
De mindegy, nem is pörgök tovább ezen, egyre jobban felidegesítem csak magamat....
-
Revolit
senior tag
Én sajnos már nem hiszek a tündérmesékben. Megvette egy nagy cég, aki gyakorlatilag a közösségi reklámokból él, és nincs is fizikai terméke. Mégis miért lett hirtelen érdekelt?...
De legyen igazad, és nekünk csak jobb legyen ettől, de én ebben a tekintetben most igen pesszimista vagyok...De hogy on is legyek, elcseszni csak nem fogja OR-t, a VR piac már amúgy is beindult, valami csak lesz amivel lehet SC-t tolni
Baromi kíváncsi vagyok már milyen lehet virtuális 3D-ben űrben repkedni
Na meg ott van War Thunder is!
-
Revolit
senior tag
válasz
GypsFulvus2 #6871 üzenetére
Ezt találtam hirtelen, lehet ezt olvastam anno?
[link]
Nem teljesen az, amire emlékszem, de olyasmi
(Linkelt cikk elején az infók.) -
Revolit
senior tag
Most van valami felhívás, hogy "segíts kitalálni a háttérsztorit". Nem tudom már hol olvastam (leginkább RSI oldalán, csak azon belül hol), de azt hiszem hivatkoztak is a time capsule epizódokra, hogy ezek az alapok, ezt kéne bővíteni. És talán valami díjazása is lesz?
Szóval hátha lesz azért egy-két jó csavar. Amúgy jól csinálják, ezt is kiosztják a jó népnek, addig se nekik kell kitalálni, és ha mégse tetszik valakinek mondhatják, hogy hiszen ti írtátok -
Revolit
senior tag
Szívesen
Mint mindig, szóljatok nyugodtan ha valamit máshogy kéne fordítani, vagy egyéb észrevétel vanMég lesz egy utolsó, 4. része, aztán vége a time capsule részeknek. Ez kicsit rövidebbre sikeredett, de így pont egy jó egységet alkot, kicsi cliffhangerrel a végén
Eléggé háborúra fókuszált.
Azért az szerintem elég durva, hogy leigáztunk egy teljes fajt. És simán eltudom képzelni, hogy ilyen megtörténhet. Egymást is írtjuk rendesen... na de elkanyarodtam. Szóval mi mentünk oda, elvettük az otthonukat, és ők csak vissza akarták szerezni. Jó, első találkozáskor ajánlottuk nekik, hogy békésen oldjuk meg, de képzelem mi volt az ajánlat
Szerintem itt még igen jó kis történetek kerekedhetnek. -
Revolit
senior tag
Hát nem tanultál semmit se az SC-ből? IMMERSION!!!
A monitorral egy ablakon kukkantasz be a "világba", míg VR szemüveggel benne vagy a világban
Szóval nem teljesen értem, mire gondolsz itt, mikor élményt a full HD minőséggel párosítod, de egy VR szemüveg messzemenően nagyobb élményt nyújt SZVSZ mint bármilyen überHD 4X monitor.Persze, filmnézéshez, netezéshez, olvasáshoz, munkához nyilván nem fogok VR szemüveget használni, de nem is erre tervezik.
szerk.: És hogy mit is jelent az, hogy "benne vagy a világban"? Pl mikor elsétálsz a hajód mellett, és nem egy monitoron látod be az egészet, hanem körbenézel, úgy forog a virtuális világ is, és mozgatnod kell a fejed, hogy beláss közelről még egy Aurorát is. Ott van előtted egy batár nagy hajó. Amit egy huszon-harminc colos kis téglalap soha nem fog visszaadni.
-
Revolit
senior tag
Egyszer csak egy Banu fog integetni az egyik teleszkópba. Ja nem, az még több mint 400 év
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest