- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
nem azért mondom, mert kirívóan sokat költöttem volna - és már írtam, ezt a pénzt tényleg támogatásnak szánom - de hidd el, világbotrány lenne, ha Minden Idők Legjobban Támogatott Játéka, amiről lassan már hetente írnak a szaklapok, nem teljesen tökéletesen és mindenki megelégedésére startolna. amúgy is elképzelhetetlennek tartom, hogy a több száz dolláros hajókat úgy árazzák be, hogy akár egy heti játékkal is meg lehessen keresni az árukat ingame. felrobbanna a fórum, a felháborodott tízezrektől harsogna a net, ezt hidd el nekem. még ha csak sokat fizető a backerek fele is érezné úgy, hogy átverték, az is rengeteg embert jelentene.
nagyon nehéz vizekre kormányozzák magukat ezzel az IRL pénz/játékpénz keveréssel, folyton eszembe jut, mit érek majd az én kis Aurorámmal vajon a tucatnyi, már a kezdés napján iszonyúan jól felszerelt és elszánt cég/osztag/csapat ellen, de hát ez van. skill ide, vagy oda, az IRL pénzen vett jobb hajó, az előny, és ezen semmi nem változtat.
-
Szőrös
veterán
-
Diopapa
addikt
Nem értem, mire szeretnél példát? Hogy játszanak emberek szimulátorokkal és le tudnak lőni akár pvp-ben is valakit? Vagy hogy a valós életben sem volt a Spitfire-ön külső nézet vagy mi?
-
Diopapa
addikt
-
Malachi
veterán
pont most olvastam egy topicban, hogy a fazon arról "panaszkodik", hogy már több, mint 1000 dollárt költött a játékra, megvett minden hajót, és alig várja, hogy a többit is megvehesse, csak jöjjenek már ki. szóval, ha így megy, akkor mire megjelenik a játék, komolyan mondom, akár a duplája is összejöhet a mostani összegnek. én se bírtam ki, egy Business hangárt beújítottam, csak hogy lássam végre a hajót, meg liftezhessek
de többet már nem feltétleül szeretnék költeni. khm. megjelenés előtt.
-
Malibutomi
nagyúr
Üdvözlöm polgártárs!
Kérjük készitse elő azonosítóját, és mutassa fel az ellenőrzési pontokon! Ha nem rendelkezik saját hangárral, akkor várakozzon az előcsarnok sárga oldalán, az első szabad lehetőségnél szólítjuk amint valaki más hangárja látogatható lesz.
Köszönjük az együttmüködést!
UEE Check in Security
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest