- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Leragott csont, mindegyik megoldas jo, a kerdes mire hasznalod, en elegedett vagyok, sok mindent megtanultam, kiprobaltam es a jatekok teren sem vagyok elegedettlen
Ha huzod, melegszik, ennyi
Azon is tul vagyunk, hogy mit jelent ez a fogyasztas penzben :) Ne menjunk bele, mindenki oruljon a gepenek, elvezzuk a jatekot es simogassuk a vasat
Az transzformalja nekunk a kepernyore a jatekot, ez a lenyeg
10p, nezd vegig...
-
mrfire
őstag
Igen, a sci-fi oldal is megvolt, az IG1-2-be rengeteg időt öltem anno, nagyon sokszor kijátszottam a kettőt, az egynek anno sosem jutottam a végére, nem volt türelmem, de pár éve elővettem, és pótoltam a dolgot. A nexus kicsit csalódás volt, hogy csak egy történetből állt, de nagyon jó az űrharc és a történet is benne. Írtam is róla egy tesztet a pcgurunak: [link], ők nem tartották olyan nagy címnek, hogy maguk foglalkozzanak vele...
Nagyon jó játékok vannak azért manapság is, de persze nem lehet mind igazán nagy érték.
-
mrfire
őstag
Nekem az örök kedvenc a Mass Effect és a Dragon Age sorozat. Mindkettőt azután kezdtem el, hogy véget ért nálam a wow-os időszak. De ott van a Last of Us is meg a Beyond Two Souls, csak ezekért megérte megvenni a PS3-at. Nem a top kategória nálam, de kár lenne hanyagolni az Unchartedeket is egy MMO miatt, vagy az Elder Scrolls-okat.
A wow előtt meg sok stratégia játékkal játszottam inkább (de azért anno is megvolt pár klasszikus, mint a Morrowind vagy a Fallout játékok), és rengetegszer játszottam ugyanazokkal, úgyhogy most próbálok nem csak egy játékban elmerülni, hanem többet kipróbálni. Ezért megvettem pár játékot, amik szintén nem a top kategória, de jó volt velük játszani, mint a Tomb Raider, Alan Wake, DmC, Watch Dogs.
Most a Dying Light-ot tolom, de nem bírom annyira a horrort, így napi fél-egy óra is elég belőle. Ott a Wasteland 2 is (sajnos valahogy nem ragadott magával, de azért végig fogom tolni).
Ja a Bioshockot kihagytam, az is nagyon ütős volt, de nekem a Rapture városa vitte a hátán a sorozatot, így az Infinite nem ütött akkorát a szememben.
Meg sok más apróság, van amit kár volt végigjátszani, pl. Dark Souls, Thief talán még a Contrast, nem lettek a kedvenceim.
(#23887) GypsFulvus2
Ja az nálam teljesen kimaradt. Ha valami hasonlít rá talán az a Baldur's Gate, így képek alapján, de a'szem ezektől a stílusú játékoktól is el fogok távolodni. A Pillars of Eternity-re még valamennyire kíváncsi vagyok, de egyáltalán nem elsődleges nálam. -
Drenadar
Topikgazda
Igen, de akik köztünk vannak nem mindenki militarista... pl ott vannak akik kereskedő hajókkal jönnek, vagy aki kukásautóval? Oké, ezeket is be lehet magyarázni, hogy ellátmány, meg stb.
Szerintem nekünk a kulcs inkább az összedolgozás lesz, TS aktivitás
és hogy védjük meg egymást...
de akik kereskedni akarnak, meg felfedezni, azoknak nem fogod tudni megmondani hogy ti maradjatok itt
-
.LnB
titán
Csak az én véleményem, má korábban is kofejtettem, hogy nekem tetszik.
(#3240) torz on borz
Csaptam rá gyors egy +1-et
(#3243) .tnm Nem tudok vezetőt ajánlani mert nem ismerjük egymást annyira. Vagy MalibuTomira, vagy rád voksolnék (szerk.: igazából van még pár ember). De ha belegondolok MalibuTominak ott vannak a gyerekek, nem biztos hogy lenne rá elég ideje. Nehéz nagyon így "látatlanba". Nyilatkozott esetleg valaki eddig, hogy ő szívesen elvállalná? Lehet lemaradtam róla.
-
én a magam részéről vétóznék mindent, amiben a red szerepel
redd faction amúgy már van és elég nagyok.
amúgy meg táblázatba az ötleteket, hogy át lehessen nézni őket majd.
btw nem tudom ki írta a Hyperspace Foundation-t, de adtam rá egy +1-et, mert egyre jobban tetszik
ha gyorsak vagyunk még a HYPERSPACE SID-et is lefoglalhatjuk -
Malachi
veterán
én is, a legfrissebb statisztika ezt mondja: "Január-augusztusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 227 900 forint volt. A vállalkozásoknál dolgozók átlagosan 238 900, míg a közszférában – a nem közfoglalkoztatás keretében – foglalkoztatottak 221 800 forintot kerestek. A közfoglalkoztatottak átlagkeresete 77 300 forint volt." ezekből kell levenni 40-50%-ot, és megkapjuk, mennyi üti Kovács János esztergályos markát.
-
MuldR
tag
A hangarba hol tudom megnezni az adatokat? Nekem sehol sem ir ki semmit a hajorol.
Kinyitni tudom a 2 ajtot, beszallni, beulni a vezeto ulesbe, meg kint az a holopanelt beinditani, de az sem ir ki semmi infot, csak hogy ships, weapons meg talan engines.
Meg az agyat se tudom kihuzni....valakinek sikerult mar 300as sorozatban? -
Malachi
veterán
lehet cserélgetni mindent, de tippre fegyver hardpointra csak fegyver megy fel.
de vehetsz más hajtóművet, pajzsot, thrustert, nem is tudom, ja rakéta pilont.
mondjuk a Freelanceren elég hülye helyen van a rakéta hardpoint, a törzs leggyengébb részénél, ráadásul FELÜL. nem lenne nehéz leszedni, azzal meg szerintem viszlát a hajónak is. persze, csak ha már lemerültek a pajzsok.
-
Malachi
veterán
egyelőre semmire, szerintem másik vadászt már nem veszek, maradok az Auroránál, és majd fejlesztem valahogy. egy Freelancernek látnám értelmét mellé, de az meg 110USD, szóval kihagyom.
nagyon távoli még az egész, látni kellene, mi mennyibe kerül majd a játékban, mi hogyan működik, szóval nem verném most ilyen költségekbe magam, ha mondjuk pár hét alatt, átlagos játékkal összejönne egy Freelancerre való.
-
Malachi
veterán
nyomj a hajó alatti "view brochure"-re, letölt egy elég durva PDF-et, amiben MINDEN benne van a 300-as sorozat összes hajójáról, táblázatokkal. délelőtt nyálaztam át én is.
itt meg az összes hajó minden eddig nyilvános adata, táblázatban.
-
GrooveHero
addikt
De ne hajót vegyél sztem, hanem pledge-et.
-
Malachi
veterán
ha nem vagy nagyon ráizgulva, szerintem várj vele, túl sokat nem veszítesz, ha megjelenés körül veszed meg, amikor már mindent lehet tudni róla.
ha viszont BIZTOSAN meg akarod venni, akkor szállj be, lesznek még akciós hajók, olyan csillagrendszer, ahová csak a támogatók juthatnak be, ilyesmi.
-
Malibutomi
nagyúr
Mondhatni játszható, de ez még csak pre alfa, lehet nézegetni z hajókat, ki-be szállni, de repülni még nem, azt majd télen a dogfight betaban. Elég sok info van a topic összefoglalóban a topic elején.
A legolcsóbb csomag ami már ad egy hajót és alfa beta accesst az új belépöként 40$, de ha kell szólj, a régieknek 5$-al olcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest