Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CSiPet2 #41818 üzenetére
igen, meg eleve régebben is ilyet álmodtak meg, hogy minden szerver x játékost tud csak kezelni, de egymással kommunikálnak, csereberélnek egymás között adatot, játékost, stb. Szóval igazi felhő alapú, hálós felépítésű szerverstruktúra. Szintén programozóként el sem tudom képzelni hogy ezt megcsinálják, de mást is megcsináltak már, amire ugyanezt mondtam
-
válasz
CSiPet2 #41594 üzenetére
Szakember
Majdnem 5 év Lead Network Programmer a Sony-nál, előtte Multiplayer Lead a Pandemic-nél, ahol a Mercenaries 2-t csinálta (játéknak gagyi, de több százezer hálózat-szinkronizált megsemmisíthető ember-jármű-objektum közti multi volt benne, és ki-be ugorható társsal co-op single player)Szóval jah, szakember. Mégpedig elég jó
-
Wanderer89
tag
válasz
CSiPet2 #41587 üzenetére
Ez marha jól néz ki, nagyon remélem, hogy még idén jön. Remélem hamarosan mutatnak gameplay-t is belőle.
Jut eszembe, Boredgamer egyik videójában láttam pár érdekesen hangzó koncepciós hajót, amik majd jöhetnek később, például a "MISC racer" az Origin Jumpworks 700, vagy ami a legjobban érdekel, az Aegis Eclipse.
-
válasz
CSiPet2 #34966 üzenetére
szvsz fake. Nem így szokták aláírni a supportosok a levelüket.
Én még idénre várom, de inkább decemberre mint novemberre. Ekkora hézag meg nem szokott a PTU és az éles szerver között lenni, szóval ha jön PTU-ra, max 2 héten belül jön az élesre is, ha a hibákat kijavították. De a full product inkább a teljes termékre vonatkozik, amire szvsz megintcsak butaság a 2016. Örülök ha az Sq42 jön 2016-ban, meg egy tisztes több bolygós PU alpha gazdasággal meg egy-két egyébbel. De jön amikor jön, csak jöjjön. -
mrfire
őstag
válasz
CSiPet2 #26477 üzenetére
Á, de jól néznek ki a vanguard korai verziók. Ha lenne idejük mindet elkészíteni mennyire jó lenne már, ha a variánsok (ha lesz, most nem ugrik be hirtelen erről mit mondtak) ezeket a kinézeteket kapnák meg, nem úgy, mint most, hogy csak átfestik őket, meg itt ott kapnak némi átalakítást.
-
Diopapa
addikt
válasz
CSiPet2 #22530 üzenetére
Azért írtam. Ott a Mobiglass, ha kényelmes / látványos módon akarod intézni, a falba építve meg lenne egy monitor amivel meg el tudod intézni "hagyományos" módon, csak kicsit kényelmetlenebbül. Ez a holotable az első pillanattól böki a csőröm, nagyon béna és nehézkes.
-
mrfire
őstag
válasz
CSiPet2 #22530 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy kapsz egy nagyon alap verziót a játék elején, de lehet csak a SQ42 után. Viszont nem csak arról van szó persze, hogy nem mindenkinek lesz, hanem arról is, hogy ha valaki nem akar hordani, vagy meghalt és nem vett újat, akkor nem tudja intézni az ügyeit. De elég nagy hülyeségnek tartom ilyen szempontból, mert pl a vásárláshoz meg megint kötelező kellék. Szóval ha egy ilyen alap játékelemhez is muszáj, hogy legyen, akkor bizony kötelezővé kell tenni, nincs mese.
-
Diopapa
addikt
válasz
CSiPet2 #17271 üzenetére
Ne mond nekem, hogy ne maradhatott volna az austini irodában ha nem akar. Elvileg cimbije CR-nek. Már a WM hangar átkerülése is fura volt, de betudtam annak, hogy Sandi szerepelni akar. Ez nem egy multi ahol személytelenül rángatnak. Mike Morlan is hogy eljött ne felejtsétek el.
-
MerLinh
senior tag
válasz
CSiPet2 #16682 üzenetére
hát jah, arra gondoltam nem is a betaban mert kb még nincs is karaktered =)
akkor kell egy backup karakter mindig akire ráírod a "vagyonodat"
#16683: hát a támadás oldalról gondolom nem árt felvenni, de a másik oldalon =) ahol kb azért nem számítasz rá vagy ilyesmi nem hiszem hogy lenne rajtad =) -
Amaro_hu
csendes tag
válasz
CSiPet2 #16582 üzenetére
Most is 5850-es van a gépemben, a proci a régi i7 860, nincs húzva, az elmúlt évek egyetlen beruházása egy SSD rendszermeghajtó volt, és mégis médiumon simán versenyezhetek, az összes többi lehetőségnél (hangárt is beleértve) high beállítás mellett is elvagyok. Összegezve azt hiszem, nem csak VGA függvénye a játszhatóság.
Ui.: A felbontás FHD, egy 24-es DELL HC felel érte, hogy teljes legyen a kép. -
-
Revolit
senior tag
válasz
CSiPet2 #14763 üzenetére
Csak szerintem elcseszett a FOV vagy a belső nézet rajzolása vagy én nem tudom... de a videón is minden checkpointnál kb azt vártam hogy felkenődjön, olyan közel ment el. Mintha a hajó a belátható felületnél egyből véget is érne. Amit szélvédőn keresztül látsz, ha az elfér, akkor jó vagy.
-
-
-
vagabor
aktív tag
válasz
CSiPet2 #14424 üzenetére
Apokalipsy és Csipet, ha játszani van kedvetek, gyertek ts-re, ott még egyszerűbb leszervezni
Amúgy az említett kód csak percekig élt, mivel nekem sem csatlakozott.
A csapattagok általában ki-be lépkednek, viszont most ketten egy másik csávóval simán lenyomtuk a 16 kört. Nagyon hangulatos. -
duvi
nagyúr
válasz
CSiPet2 #14265 üzenetére
Igen. Nekem sincs már bent a hangárban 300i, csak a saját gépem (Avenger). Játék indításnál dobja csak fel a hajóválasztó ablakot (ahogy eddig is volt), ahol az eddig is repült hajónkat választhatjuk.
(#14269) Menthirist
Nagyon jó lett a Self-Land hangárNekem jobban is tetszik mint az enyém, az Aeroview.
-
-
-
válasz
CSiPet2 #14002 üzenetére
jah, csak nálunk csak manuál teszt van, mert a kutatás-fejlesztés-demo részlegen dolgozom, ahol néha naponta 3x is rájönnek hogy mégis totál változtatni kellene a design-t és az adatstruktúrát
Nem a mi részlegünkre van kitalálva a TDD (kevésbé járatosaknak: test driven development)
-
-
Diopapa
addikt
válasz
CSiPet2 #12252 üzenetére
Mi a Citizen ID-d?
Szerk: Jah, én is. Ahogy nézem, 250k-ig hívnak most.
-
Diopapa
addikt
válasz
CSiPet2 #8762 üzenetére
Az a 91 fok kicsit soknak tűnik. Tudom, hogy jóval komolyabb és melegedősebb mint a 280x, de én annál úgy lőttem be a ventiprofilt, hogy a 74 fok a GPU-n legyen a max amire felmelegszik és nem volt hangos így sem, a VRM nem ment 70 fok fölé, de inkább volt 64-66. BTW kíváncsi leszek mi lesz DFM-ben, de a Hangar tényleg nincs akkor optimalizálva, very high-on nekem is megvolt a 45-50 fps 280x-el.
szerk: Új TGNS videót láttátok? Elég jól állnak még a hajók, majdnem jobbak mint a "gyáriak"..
-
CSiPet2
tag
válasz
CSiPet2 #8755 üzenetére
Nem tudom mi oldotta meg a problémát de megszűnt. Vagy a bios frissítés vagy a játék újratelepítés.
Úgyhogy kipróbáltam dual fullhd-ban very high-on... Valami kegyetlen hangja van a vga-nak (91 fok, 89% venti) de simán tartja a 40-50 fps-t. Van mit optimalizálni a játékon (ami érthető ebben a szakaszban). -
Diopapa
addikt
válasz
CSiPet2 #8755 üzenetére
Nekem az IGP-vel jön elő, amikor túlhúzom az IGP-t, én annak tudtam be, hogy egyszerűen kevés hozzá. AMD-vel villogni szoktak az árnyékok meg a global illuminating-al vagy mivel szokott gond lenni. Ez meg ilyen z buffer hibának látszik. Remélem nem mondtam nagy hülyeséget.
-
Diopapa
addikt
válasz
CSiPet2 #8432 üzenetére
Jó minőségűt, én is mindig azt veszek, most vesztemre. Kiderült, hogy nincs VRAM hűtés, ráadásul a gyári OC miatt a ramokat nem a Hynix által előírt 1.5V-n, hanem 1.6V-n üzemeltetik, emiatt nagyon sok embernél artifactol a szétmelegedő memória. 12 ram körve van rakva a GPU körül, kb mint a gyerekek a tábortűz körül.
Ráadásul az egyik oldalon ott van a VRM is és ott két oldalról fűti a modulokat. Amúgy azt mondják nagy tuningpotenciál van benne, jó minőségűek az alkatrészek, csöndesek a ventik stb, csak emiatt sokan szívnak. Nekem meg simán megállt...
-
Diopapa
addikt
válasz
CSiPet2 #8268 üzenetére
Jah, az UI-t meg az a csávó tervezi aki az Ironman 3-ban tervezte a HUD-ot a vasember maskarához blabla. Ez nálam az a kategória amikor egy játékhoz hollywoodi színész adja a szinkronhangot. Nyilván más nem tudná olyan profin töredék pénzért.
Mind1, lényeg hogy hasznosan költik a backerek centjeit.
Mindenesetre ilyenkor mindig a vállamon ül és sutyorog a fülembe a kisördög, hogy David Braben meg szép csöndben fejleszt mindenféle zseni nélkül.
-
-
Diopapa
addikt
válasz
CSiPet2 #7990 üzenetére
Régi..
De seamless az egész világ, nincs zónákra osztva, van választható repülő karakter (sárkány, állat
), régen voltak fasza world wide eventek, stb. A grafika akkor is béna volt, a motor nagyon lassú, de pl a craft mélysége azóta is párját ritkítja. A mainstream meg kb középsz*rt jelent mindenből, szóval...
@torz: Jah, elvileg 1-6 fő aki coopba tudja tolni, küldetéstől függően.
De az első adag (EP1
) le merném fogadni, hogy single lesz, legalábbis azt mondták Erinék, hogy az első pár missönben tök egyedül vagy, nincs wingmaned. Szóval ráérnek a netkódot faragni. De ha jövő évig nem sikerül összehozni a netkódot, (ugye SQ42 EP1 official launch) akkor inkább ne is fejlesszenek játékot szvsz.
-
válasz
CSiPet2 #7868 üzenetére
+@(#7871) Diopapa
gyorsan beletekerve a 8 tonna tömeg maradt, most a térfogat adatokat kaptuk meg:
Ship Cargo Hold Sizes (none of this is final):
Some examples of some of our smallest cargo holds.
The dimensions below represent the current volume of avail
able, usable space for cargo containers (W x L x H).Aurora Series: 4 to 18 cubic meters
•1m x 4m x 1m
•1m x 6m x 1m
•2m x 2m x 1m
•2m x 4m x 1m
•2m x 9m x 1mHornet F7C: 4 cubic meters
•2m x 2m x 1m (lower cargo hold)
•Smuggled goods only (upper cargo hold; not big
enough to hold a 1m x 1m x 1m cargo box)Avenger Series: 8 cubic meters
•2m x 4m x 1m
•1m x 4m x 2m300i Series: 4-6 cubic meters
•1m x 4m x 1m (attached to underbelly; same container
that Aurora uses)
•1m x 6m x 1m (attached to underbelly; same container
that Aurora uses)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest