- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nathan Boggs
senior tag
-
TESCO-Zsömle
titán
-
válasz
Eyesis #27686 üzenetére
Hát mondom, nem vagyok semmi jó elrontója, de én szinte biztos hogy nem vennék részt a hivatalos fordításban, és szerintem nem vagyok vele egyedül. A maradék emberrel ettől függetlenül persze lehet pályázni.
amúgy én is szívesebben játszom ezeket a játékokat angolul, de ugye ez csak egy opció lenne amúgy is. Szóval attól hogy van benne magyar nyelv vagy nem, nem befolyásolja hogy én hogy játszanám.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Eyesis #27686 üzenetére
Na, picit gorombának tűnhet a válaszom, de én angolul akarom játszani, egy ilyen mennyiségű fordításra nem lenne elég időm munka mellett, az átnézésre meg se időm nincs, se a tudásomat nem érzem elégnek
Azonban nem vagyok ellene a dolgoknak, de én nagyobb értelmét látom egy olyan oldalnak, ami wowhead szerűen, de magyarul leírja a küldetések lényegét. Itt mondjuk annyi nehézség lenne, hogy nem állandó küldetések lesznek, azonban valószínűnek tartom, hogy küldetéstípusok lesznek behatárolt számú változókkal.
-
válasz
Eyesis #27633 üzenetére
hát sok sikert hozzá, de ugye ki miért csinálja. Nem hiszem hogy én lennék az egyetlen aki oké hogy néha segít fordítani pár szöveget (pláne ha technikaibb jellegű), hobbiból, jófejségből, de munkám már van. Kedvem meg nincs mindig. Szóval az hogy az oldalon gyűlik a fordított szöveg, még nem jelenti azt, hogy ha hirtelen megkapnánk a fordítás jogát, 1-2 embernél több maradna a feladatra.
Meg fordítani sem egyszerű, ha sok ember fordít egyszerre. Konzisztensen kell a szavakat használni, mi legyen az UEC meg hasonlók. Aztán ezt használni mindenhol. Nem kevés koordináció kellene hozzá, az időről nem is beszélve
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Eyesis #27633 üzenetére
De ahogy előttem is mondták azért az nem kicsi feladat lenne, plusz ha mi fordítanánk, akkor előre számunkra le lenne lőve minden poén...
Amúgy sztem így hobby fordítással is meg lehetne csinálni csak az a lényeg, hogy mindenképpen olvassák át többen is a kész anyagot, hogy az tényleg magyar legyen ^^
-
mrfire
őstag
válasz
Eyesis #26344 üzenetére
Valószínűleg az a kártya rendesen megüti a közép grafikát a kész verzióban, de most még, hogy van mit optimalizálni rajta (mit is mondtak, hogy a textúrák nincsenek különböző részletességekben elkészítve), így lehet ezért rossz az eredmény. Bár nekem 670-el eldöcögött anno high-on is felvétel mellett, de most már low-on tolom, mert a helyzet csak romlik, ahogy látom, de így legalább rendes FPS van, és még mindig tudok felvenni, ha kell. Bár a 970 igazán bírhatná high-on is. Biztos a kártyán múlik? Nem lehet, hogy SSD-re kéne tenni a játékot és akkor nem akadna (mármint, ha most nem azon van)?
-
mrfire
őstag
válasz
Eyesis #26331 üzenetére
Örülök, hogy ösztönzően hatott a videó.
Ajánlom figyelmedbe: [link] Tegnap 4 kört mentem, amin befolyt 7650 REC, sz'al nem egy nagy kaland beszerezni, persze lehet, hogy versenyhajó nélkül inkább coop vanduulozni lenne jobb, de lehet még versenyezni akkor is jobban megéri REC szerzés szempontjából, ha egy lassú hajóval nem elsőként fut be az ember. -
Yllgrim
őstag
válasz
Eyesis #24402 üzenetére
Nem nem, ne is almodozzatok, ha minden jol megy, akkor jovore, azert ez meg sok mindennek a fuggvenye.
Eloszor is a kerdes az hogy mennyire lesz szukseg egy uj procira/chipsetre jovo osszel (valoszinuleg azert meg fog erni a valtas, akkor is majdnem 3 evig hasznaltam a vasarlas pillanatabn sem uj rendszert)
Masodszor meglatom milyen processzorok (AMD ZEN-re vagyok kulonosen kivancsi, hiszen ugy nez ki valamennyire tudatosan epitkeztek mostanaban AMD, nem lennek meglepve ha valami igen jo sorozattal rukkolnanak elo) lesznek akkor a piacon, illetve egyeb hardverek, VGA (490X-ek foleg), PCI-E 3 SSD-k, 10TB HDD (most sem hasznalok tobbet 500MB-nal, ebben steames jatekok is benne vannak) Memoriabol DDR4-esek kiforrjak magukat szepen, 4K vegre jovo oszre alap lesz, kiforrot technologia, telitett piac, nyomott arak, a tobbi meg aprosag ezekhez kepest...
Harmadszor a szoftver piac (Linux-ok, Windows 10) mennyire forrjak ki magukat az uj technologiakkal, megindult a trend MS-tol el, Linux fele kozelitve ezekkel a technologiakkal, Steam is rahasal a temara, nagyon bizakodo vagyok, remelem eleg jelentos valtozasok allnak be, Linux-ra is rafer hogy vegre rendesen fellenduljon a tamogatasa, talan a gyartok is megnyitjak a drivereket, a verszeny jot tesz mindenkinek, de foleg nekunk.
Ha meg ekkor is jol megy a bolt, akkor en szivesen fogok valtani, munkamhoz egyre inkabb kelleni fog majd a gep, jobban is fizet egyre inkabb, valahogy beszoritom.
Regota varok ennyi fejlesztesre, most egyszerre jonnek a jo hire, raadasul ha jovo osszel veletlenul SC is megjelenik, akkor...
-
-
vagabor
aktív tag
válasz
Eyesis #16399 üzenetére
Lenne egy ilyen mondat:
“I had been watching it [the races] for some time; may have lost more than a few CTRs on the amateur stuff.
A mondatot értem, viszont fogalmam sincs mit jelenthet a CTR rövidítés. Creditre gondoltam a mondat szerkezetét elnézve, de nem akarok hülyeséget fordítani.
Amúgy az sc.hu csak nekem nem jelenik meg helyesen ha az ablakot a képernyő bal/jobb felére húzom? Eltűnik a menü, meg az egész egy katyvasz.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Eyesis #16002 üzenetére
Én történésznek tanultam, de abbahagytam egy évvel a vége előt, hogy a most már exemmel új életet kezdjünk és inkább dolgoztam. Sajna bebuktam, hülye voltam. Szóval nem használom, mondjuk amúgy se terveztem, mert 18-20. századra specceltem magam és ott már nincs annyi. A középkori latintól meg kiráz a hideg. Le a kalappal a középkorosok előtt. Lényegében addigra már halott nyelv amit minden kolostor vagy egyházi személy úgy értelmez, alakít és használ ahogy akar. Szép katyvasz.
Elég volt nekem az ókori latin.
-
-
mrfire
őstag
válasz
Eyesis #15949 üzenetére
Én sem nagyon értettem, mire föl ez a válasz.
Amúgy kimehetnek a hírek azonnal, max. utólag átnézi az illető, ha csak akkor ér rá. Apróságokba én pl. tuti nem kötnék bele. Az ő munkájából a cikkírók is tanulhatnak, sz'al idővel egyre kevesebb dolga lenne, és nagyjából rendben lennének az első formában is.
-
mrfire
őstag
-
válasz
Eyesis #15467 üzenetére
Mármint hogy ingame vásárlás? Azt már az elejétől mondták, hogy ha kijön a játék, attól még lehet dollárért is venni cuccot, hajót, stb. Ezt sosem tagadták. Aki akar, a megjelenés után is költhet valós pénzt a játékára, ha nem akar farmolni. A későbbi fejlesztéseket akarják majd ebből dotálni (mert hát később is ha el akarod kezdeni a játékot, ugyanúgy meg kell venned egy game csomagot, ahogy most). Ez szvsz teljesen érthető, mostanában már én is úgy vagyok vele, hogy (ez nagyképűen fog hangzani) pénzem épp általában van, időm nincs. Inkább fizetek egy takarítónőnek hogy takarítson, mintsem áldozzak erre naponta 1-2 órát magam, mert limitált dolgot tudok én is beleerőltetni a 24 órába. Aki viszont ráér, az nyugodtan farmolhat, lényeg hogy ne legyen irreális a farmoláshoz szükséges idő, tehát ne váljon azért Pay2Win-né, mert olyan erős dolgot lehessen venni dollárért, amit játékban egyáltalán nem, vagy csak 100 ezer évnyi farmolással elérhető. Ha jó az egyensúly (amire már volt azért példa), addig nincs gond.
Értelemszerű hogy nem lettünk részvényesek a cégben (pláne hogy a CIG nincs is a tőzsdén, ellentétben a Frontier-rel). És nem igazán értem ezt az "ingyen kapott egy játékot a cég" dolgot. Ingyen kapott tőlünk pénzt hogy lefejlessze, ezáltal mi, az adományozók majd hozzájutunk. Tehát gyakorlatilag előre fizettünk a programért, ki többet, ki kevesebbet. Nincs is több jogunk mint bármelyik pre-purchase-es AAA cím esetén, csak a tömegek visszajelzéseit jobban figyelemmel kísérik... Ettől még nem lettünk sem üzlettársak, sem tulajdonosok, stb... -
mrfire
őstag
válasz
Eyesis #15454 üzenetére
Engem special egy ilyen akció nem motiválna a vásárlásra. Tekintve, hogy mire kijön a játék már félig elavultnak fog számítani az a kártya amit most vehetnék. Remélem, a megjelenéskor is lesz hasonló akció, lenne pár haver, akinek lepasszolnám a kódot, csak hogy becsábítsam őket a játékba. Kell valaki a tornyok mögé.
(#15455) tkondor
Talán ha apróhirdetésben itt kiírod, hogy keresel Star Citizen kódot, lesz aki eladja neked. Szoktak ilyeneket árulgatni. -
mrfire
őstag
válasz
Eyesis #15401 üzenetére
Ilyen demo módban másfél percre.
Sajnos lehet, rossz hatással lenne az eladásokra.
Egy dolog vigasztalhatja az embert, hogy tényleg támogatásként tekint erre az összegre. Lehet naiv vagyok, de miben bízzak, ha ebben nem, hogy ezeket a pénzeket javarészt visszaforgatják a fejlesztésbe.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Eyesis #15349 üzenetére
Nagyon sokat kéne utánaolvasnom, mert én idáig főleg a hajókkal foglalkoztam, az univerzummal és annak történelmével csak felületesen találkoztam.
Még ha a hajókkal és a mozgatásukkal boldogulnék is, nem tudnám őket elhelyezni az univerzum behatóbb tanulmányozása nélkül.
Kár, hogy csak most hallok erről a dologról.
-
KO2
aktív tag
válasz
Eyesis #13334 üzenetére
én pont attól félek hogy indulás után 1 hónappal:
1.) Senkinek, de senkinek nem lesz már aurórája ( csak aki épp akkor regelt be )
( vagy ha lesz is nem azt használja majd hanem a 2 es pontban említett hajók valamelyikét.)
2.) Idrisek és Constellationok százezrei repkednek majd mindenhol.Én csak reménykedni tudok hogy hosszú és nehéz feladat lesz összegyüjteni a következő hajóra, így legalább kitart egy ideig a játék, és lesz sikerélmény mikor végre meglesz egy új hajó.
-
KO2
aktív tag
válasz
Eyesis #13133 üzenetére
"Amúgy szerinted mennyire valószínű, hogy mind ahányan itt a fórumon vagyunk egyszerre fogunk akarni játszani?"
Ezt most komolyan kérdezed?
Egy SOKKAL kissebb WoT klán tagjaként mondom, minden délután 5-6 tól este 9-11 ig ( attól függően kinek volt dolga másnap) fentvoltunk TS-en, teljesen jó és szuper volt. Főleg azután ,hogy public TS ről sajátra váltottunk. Ha csak a 10 % a feljön a TS re az LA-nak, már tök szuperül fogunk szórakozni. Én inkább összedobom a pénzt azzal a pár emberrel aki hajlandó beleadni a TS be, ők majd kapnak több jogot, és lesz saját TS.
-
Diopapa
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Eyesis #11620 üzenetére
Az megint nem segít rajta, mert ha nem kapott engedélyt, akkor sosem került gyártásba, ergó ha van is, csak irdatlanul drágán. A veszélyességet meg mivel oldanád meg? Használattal eltöltött idő exponenciálisan növelje az esélyét, hogy a hajó magától felrobban a francba?
Más: Ghost-on levő burkolatról mit lehet tudni? Mekkora távolságon hatékony? Rakéták célpont-bemérését akadályozza, vagy csak simán az észlelhetőséget csökkenti, de ha az észlelés megtörtént, akkor már semmit sem ér?
Az érdekelne, hogy közelharcban van-e előnye.
-
válasz
Eyesis #11620 üzenetére
De akkor még mindig a 770 Lightningról van szó? Annak simán vinnie kellene, bár ezt már elmondtuk
meg másnál viszi is felteszem
amúgy meg a fejlesztők is sokszor bújnak az alfa szó mögé, hogy ha hibát találnak, legyen mire hivatkozni
Ha valami funkcionálisan már kész, tehát nem kerül be új feature a kiadásig, csak javítgatnak rajta, optimalizálják, stb, az béta, nem alfa
Az alfában még nincs benne minden feature, a pre-alfát meg nem is igazán tudom hova tenni (nálunk nincs ilyen a cégnél), az valami nagyon POC (proof of concept) lehet.
-
Diopapa
addikt
válasz
Eyesis #11591 üzenetére
Mit jelent, hogy "bekad"? FPS drop vagy mit?
@v-paci: Enged $-ban fizetni. Jelenleg 3 hajó repülhető, (Aurora, 300i, Hornet), ahogy jönnek a patchek, úgy lesz repülhető a többi hajó is, ha olyan hajód van ami nem repülhető, akkor a következő árban alatta levő hajóval nyomulhatsz, ami már repülhető.
-
duvi
nagyúr
válasz
Eyesis #11500 üzenetére
Hogy legyen valami pozitív hír is a témában: Hajós András és Oculus Rift az idei SYSADMINDAY-en!
"Az idei rendezvényen kipróbálható lesz az egyik legígéretesebb hardveres innováció, az Oculus Rift egy autós bajnokság keretében"Tehát, aki nagyon ki szeretné próbálni, az egy hét múlva nálunk is megteheti
A rendezvény időpontja: 2014. július 25. (péntek), 14:30
Helyszín: Budapest, Margitsziget, Holdudvar (térkép)
Résztvétel: előzetes regisztrációt igényel; a belépődíj 1600 forint, -
-
vaakuum
addikt
válasz
Eyesis #10629 üzenetére
Nincsen ebből a sztoriból könyv véletlenül?
Azonnal megvenném.Nem is tudom hirtelen eldönteni, hogy a lágyan kezdődő, de rengeteg potenciált tartogató sztorivonal miatt fogott-e meg ennyire, vagy a nyelvezete az, ami jobban tetszik.
Lényeg a lényeg, ütős kis történet, hatalmas köszönet érte! -
Diopapa
addikt
-
Szőrös
veterán
Mondjuk az AC a legkritikusabb része és nem hinném hogy az lenne a legkönnyebb.
A solo része még oké talán de a multi biztos hogy nem.
(#9281) Cris99 : pénteki bejegyzés
tegnap már 1:30at írtak.
na mondjuk ja ma is csetet kell nézni ott mit írnak. tegnap is Travis írta meg ott a tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest