Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
ng0ofy #10765 üzenetére
Félig űrben játszódik, de azért ne felejtsd el, hogy van 100+ naprendszerünk, bejárható bolygókkal, anno a szavazást pedig, amiben megkérdezték mi leszel, ha elkészült a játék, a felfedező nyerte. Én például szívesen ellövöldözgetek most aréna commanderben a kis vadászommal, unaloműzésnek jó, de ha kijött a játék nagyon ritkán fogok csak kis hajóval közlekedni, inkább baráti / orgos társakkal valami nagy sokfős hajó, bejárni minden naprendszert, felfedezni minden kis apróságot, beleértve a bolygók felszínét, szerintem fontos, hogy az is jól nézzen ki.
-
válasz
ng0ofy #10765 üzenetére
annak ellenére hogy egyetértek abban, hogy az űrben sokszor mindezek nem számítanak (akkorák a távolságok, hogy max pixeleket lehet látni, vagy hogy a hud kinagyítja), azért kell hogy szép legyenek a fények, a hajód, meg a bázis ahova leszállsz és járkálsz. ezt a motort is módosítgatják olyanra hogy nekik jobb legyen (mert alapvetően a cryengine nem erre való, de nincs is feltétlen igazán erre való motor), szóval már most úgy néz ki a játék, mint a star wars filmek csatajelenetei pár éve. ha ezt megtoldjuk azzal, hogy még mindig dolgoznak náluk többen a crytek-es csapatból... mitől is félteném hogy "megreked" a motor. ha ez most, ebben a pillanatban megrekedne (és már csak optimalizálnának a sebességen meg ezen-azon), szerintem akkor is évekig tartana, amíg feltűnik hogy "lemaradt" a többihez képest.
-
Diopapa
addikt
válasz
ng0ofy #10736 üzenetére
Jah, igen az jobb, de pont olyat választottak amit a kutya sem használ. Ezért van sz*rban a Crytek épp'... Szerintem sem járható út a saját engine fejlesztése, legalábbis belátható időn belül semmiképp, de tény, hogy sikerült beválasztani, szerintem ezt már ők is látják.
-
KO2
aktív tag
válasz
ng0ofy #10681 üzenetére
ELITE napló
22. nap:
Már 47 csilagrendszert felfedeztem, hűde kurv@jó nekem142. nap:
Csillagrendszerek egymás hegyén hátán, már nem számolom mennyit fedeztem fel. Más játékost még eddig nem láttam.286. nap:
Még mindig csillagrendszereket fedezek fel, Más játékossal még mindig nem találkoztam.
A hajóm unalmas.301. nap:
A Haverom szólt hogy bajban van, menjek segíteni neki. De sajnos 102 ezer csillagrendszerrel odébb úgyhogy teszek rá, a fene fog odáig elmenni. -
válasz
ng0ofy #10668 üzenetére
Ellenben én játszani akarok, amit élvezni akarok. Hiába van az univerzumban x ezer milliárd galaxis x ezer milliárd naprendszerrel, ami 99.99999%-ban halott. Ebből nem lenne jó játék
Mint ahogy abból sem, ha valós távolságok lennének a galaxisok között, még akár a fénysebesség 100x-osával semSzóval mint játék kell hogy jól felépítve legyen, és ha a 400 milliárd naprendszer 99.9%-a unalmas valami, akkor a játék is azzá válik
amúgy már régebben is gondolkodtam az ED-n, hogy jól kiegészítené a SC-re való várakozást (lehet rá is unok mire kijön
), de várhatóan a standard bétáig várok vele. 120 eurót nem adnék érte, 60-at talán (amíg pedig kijön, addig lehet nem bírnék várni
)
-
odorgg
addikt
válasz
ng0ofy #10569 üzenetére
Én jobb szeretem ha nem kell gariztatni semmit, persze az nem baj, ha minél több gar van a cuccra.
Életemben nem repülő/űrsimeltem, szóval ha azt mondjátok hogy kezdőként a Logitech-el fogok legkönnyebben boldogulni, akkor szerzek egy olyat
Utoljára gyerekként , kb 15 éve volt a kezembe joy, valami tv-s játékdobozhoz adták úgy rémlik.
-
Malachi
veterán
de kettőnk unszolására hátha összedob valamit!
-
Malachi
veterán
sajnos nem érted, amit mondani akarok, hagyjuk is. te valamiért azt hiszed, hogy engem a késés ténye zavar, miközben nem így van - összességében, az alapján amit eddig láttam, MOST úgy gondolom, hogy nem lesznek képesek azt szállítani, amit ígértek. ezért lehet, hogy inkább másra fordítanám az ebbe tett pénzt.
Torz on Borz - jelen esetben tökmindegy, nagy kiadó, vagy a CGI nem szállítja a játékot még három évig.
na oké, hát úgy látom nem jutunk közös nevezőre, nekem mindegy. azt hiszem megvárom amíg megjön a DFM, aztán ha tetszik, talán maradok. ha meg nem maradok, később még akkor is visszajöhetek, szóval nincs itt semmi látnivaló.
-
Malachi
veterán
szerinted a lentebbi kérdéseim nem jogosak? az alapján, amit tavaly augusztus óta láttam, nem juthattam erre? elég egyszerűen látod a kérdést, ha azt gondolod csak az "adj játékot most" görcs mondatja velem azt, amit.
"bár ahogy látom páran szeretnék hogy az legyen....
" - erre mi szükség van? érezze hülyén magát az, aki ezek után nem bízik vakon a játék jövőjében? én is írhatnék szemforgatós kommenteket azokra, akiknek minden mindegy, de nem teszem. azt kértem, győzzetek meg. egy csónakban evezünk, kár lenne egymás ellen fordulni.
hogy teljesen világos legyen: senki nem mondta, hogy lenyúlják a pénzt és vállvonogatva lelépnek. de ha már a DFM ennyire iszonyú nyögvenyelősen indul be, az nagyon sötét jövőt fest a teljes játék szempontjából. ha minden egyes hibajavításra ennyit kell majd várni, akkor összességében ez nem lesz egy jó játék, talán soha. láttunk már ilyet, nem egyszer. nem gondolom, hogy CR vagy bárki a készítők közül rosszindulatú. hiszek benne, hogy a legjobbat akarják. de van, amikor ennyi nem elég.
-
nem. az van, hogy amit kap, azt már nem tudja majd továbbajándékozni/másnak eladni. ha a boltból venne csomagot, akkor azt tudná ajándékozni, egyszer, azaz akinek küldené, az már ugyanúgy nem tudná továbbadni.
+@dreonnar
magyarán jól gondold meg, hogy mit akarsz és azt vedd meg, mert a játék kezdéséig már nem nagyon fogod tudni cserélgetni az alpha hozzáférés elvesztése nélkül.ezek után én azt javaslom, hogy a honlapról is vegyél valamit $5 értékben, hogy megkapd a támogató (backer) státuszt, így a jövőbeli kis ajándékocskákból részesülsz.
-
Sotyks94
aktív tag
Ez a szerver is olyan mintha hivatalos lenne, csak mivel ővé az egész hosting cég, ezért megteheti hogy ingyen ad szerót, de ugyanabban az elbírálásban van mint a fizetősök, ugyanarról a gépről, így ha ezt használjuk, ha bérelünk, ha meghal a szerver pontosan ugyanaz lesz ittis, mint ott. Amúgy ez asszem jelenleg 40 vagy 50 fős szerver, de mondta hogy ha kell szólok, átír 2 számot és máris 100 vagy amennyi kell.
De mint említettem lehet tőle bérelni is, valószínűleg tudok nagyon olcsón szerezni (ma este rá is kérdek hogy egy legalább 100 fős mennyi lenne havonta). És nem is feltétlen az öszeggel van a gond, hanem sokan egyszerűen nem akarnának szarozni vele. "jajj mé kell bérelni amikor ingyen van másik" "jaj mé kell ezzel csomó időt eltölteni hogy havonta beszedni mindenkitől pár száz ft-t .. megadom pár hónap múlva egyben"(és akkor ezt 40-60 főre jegyezni, könyvelni, utánaszólni aki nem fizetett, stb...) Szóval macerás. Nem megoldhatatlan, és nekem nem is lenne probléma ha pl lehetne paypalon is fizetni nem csak bankban (mert az hogy 200ft utalás 100ft elszámolási díjjal megy, azt nem akarom), csak macerás. -
Sotyks94
aktív tag
Ismerősnek van egy szerverparkja ahonnan játék és ts szervereket futtat. Ő biztosít nekem ts szervert. Jelenleg az én szerveremen csak pár szoba van, és csak 5-10 ember jár fel oda csak dayz/armázni. Szóval nincs tele szobákkal, vagy random emberekkel. Simán nyithatok egy főszobát, ami alá meg lehet bármennyi alszobát nyitni. Tudok adni rangokat is, a megfelelő embernek, és ez teljesen ingyen van. Persze nem erőltetem, megértem egy teljesen üres szerver jobb lenne, csak azt ugye hivatalosan bérelni kell pénzért, ami ha csak havi pár ezer, ami elosztva a csapatra csak 50-200 ft/fő lenne, de szerintem azért ezzel is lenne sok embernek problémája. Igazából csak felvetettem, ha kell fennáll egyenlőre a lehetőség
(ha másnem akár ideiglenesnek is)
Viszont ha mindenképp bérelni akartok akkor külön szerót, szólhatok ismerősnek. Áron alul is lehet tudok szerót szerezni
Amúgy meg táblázatba eddig 48-an írták be magukat. Kb 50 fő környékén lehetünk, max. (bár ebből legalább a fele inaktív, de ha beindulnak a dolgok, lehet ők is visszanéznek)
-
CSiPet2
tag
Valszeg van első, hátsó, két oldalsó meg alsó és felső. Bár ez csak tipp, amit eddig biztosan megerősítettek már a dfm-es videókból hogy elsőt és hátsót tuti külön kezeli már a Hornet is.
Amúgy egyes hajótípusok is biztos máshogy fogják kezelni, pl valamelyik videóban elejtették, hogy a nagyobb hajóknak (Idris, Bengal) egy egy oldalon is több külön pajzsuk lesz. -
Diopapa
addikt
-
-
-
vagabor
aktív tag
"Csak" egy Coni, ha kitúdódik hogy megvettem azért úgyis máglyán fogok éhhalált halni
Más, srácok akkor most melyik névvel fogunk az űrben furikázni, az ami az org member listán vastagon van szedve vagy ami vékonyan van? Csak mert próbáltam változtatni a vékonyan szedetten hogy utaljon a ph-s nevemre, de a vastagon szedettet lehet csak megváltoztatni, és arra írja hogy community monicker. Akkor most wtf?
-
ng0ofy
KORREKTOR
Na, most látom, az ARBITLIBER-ből csak LIberumArm lett, ami ne gond, csak nekem az AirbeitLiber jobban tetszett, mint a LiberósErőkar... Ez olyan pattanásos gyúrós gyerekre emlékeztet.
mikor lesz már Fleet Veiw?!??? Látni akarom! Torzonborzon kívül van már valakinek valami nagy batárja? (:
-
Malachi
veterán
én meg elkezdek félretenni, és a jövő karácsonyom hardverekben gazdag lesz! azt várom most, hogy mit mutat majd ez a Mantle, mert ha tényleg ér majd valamit, akkor egy erős fm2 rendszer lesz az alap, és mellé egy 290x, vagy valami hasonló.
ha nem, akkor kipróbálom az Intelt, most vettünk szülőknek egy három éves Core i5-750 alapú kis gépet otthonra, csak ámulok. hűvös, de bika, pedig nem új darab.
-
GypsFulvus2
őstag
Miért kell ragaszkodni a SC logo alapjához? Tuti az lesz a leggyakoribb. Mit szólnátok inkább egy elmét/agyat jelképező körszerű formához, amit két szárny övez? Ez jobban kifejezné a jelmondat lényegét, legalábbis szerintem. Jó lenne, ha valaki, aki tájékozottabb, megválaszolná, mennyire sürgős ez. Mert ha nem égető, akkor ne kapkodjuk el. Ahogy mondtam, van egy barátom, aki profi illusztrátor, könyvekhez is tervezett címlapokat, s többek között a Galaktikában is jelentek meg munkái. Azt mondjuk nem tudom mennyire ér rá ilyesmire, de ha akarjátok megkérdezhetem. Ha viszont gyorsan le akarjátok zavarni ezt a témát, akkor nem zargatom feleslegesen.
-
Malachi
veterán
hát persze, próbáltam érzékeltetni a kisbetű/nagybetűvel, de nem vagyok szakember meg a szürke miatt is nagyon összefolyik az egész. ez tényleg csak egy gyors vázlat, szóval valami ilyenre gondoltam.
ja, de jogos tényleg, az első betű a felső sorban folytatódik ha úgy nézem. na ennyire értek hozzá.
de az elképzelés kb. remélem átmegy rövid értelmezés után.
-
PhilBrick
őstag
Én is, de a futtat az túlzás, inkább sétáltatom. Időnként megpihenve.
Kicsit csalódott vagyok: ez még nem PBR és az Avenger sincs frissítve...A vitrinbe pedig nincs mit tennem.
#3564 Nézted már a hangárat? Került be egy vitrin a kincseidnek. Hivatalos info
-
cskamacska
addikt
http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_Address_Extension
Haxoroltan az összes elérhető géppel 2,5 giga körül eszik, simán szerintem alatta.
-
Volfram42
senior tag
Lesz űr ruha kilenc méretben. .Az utolsó már egy rakodógép lesz inkább.
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/12978-Introducing-Your-RSI-Space-SuitŰrben való harc is lesz.
Az öt milliós goal tartalmazza: "Enhanced boarding options: melee combat, heavy weapons, zero gravity simulation, suit HUD options and EVA combat."Emlékeim szerint a dokkólógyűrű nem lesz valami erős pont. Írták vagy mondták, hogy azért kell kikapcsolni boarding előtt a hajtóművet, mert ha nem figyelünk akkor az áldozat rálép a gázra és letöri a gyűrűt.
-
Diopapa
addikt
Hát 5-6k-ért nem, de a Thrustmasternek a sima és a Hotas X-e nem rossz, nekem is olyan van. A sima 8k körül, a Hotas X 12-14 körül szokott menni.
-
Revolit
senior tag
Hogy képzeled el oculus rifttel az érintőképes monitort?
Viszonylag nehéz vele látni melyik gomb hol van
Meg fölösleges is, hiszen mindent a cocpitban fogsz látni, tudtommal OC-ben van integrált trackIR
Amúgy ez az oculus rift a másik nagy dobás amit nagyon várok, kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
Djuree
félisten
persze h nem az, csak sokan nincsenek tisztában mi a pay to win, meg nem is játszottak a játékkal elég sokat h átlássák mi hogy merre miért. ennyi erővel ez is pay to win lesz, mert lehet igazi pénzért játékpénzt venni, amiből meg nagyobb hajókat meg jobb felszerelést, a pay to win nem ez, mivel ezt amúgy is eléred csak mondjuk 3-4x ennyi idő alatt. mind1...
biztos h lesznek pénzért vehető dolgok. mivel a játék nem havidíjas lesz, vmiből fenn kell tartaniuk a játékot. bár nekem ezzel nincs is bajom...megértem, ebben van a pénz.
-
GypsFulvus2
őstag
Valami ilyesmi, csak lánctalpak helyett hajtóművel, meg munka és védelmi lézerekkel ellátva + egy parancsnoki híddal. Legalábbis én ilyet szeretnék karácsonyra.
Civilben geológus vagyok, dolgoztam is bányákban, imádtam az efféle dögöket, szóval szóhoz sem jutok a meglepetéstől és az örömtől, hogy nem a combat, még csak nem is az exploration (az is szimpatikus) vezet, hanem a mining.
-
Diopapa
addikt
Bocs, akkor félreértettem. Azt hittem, arra gondolsz, hogy az űrutazás közben lesz 3rd person nézet. Amúgy sztem is béna a 3rd person nézet, soha sem értettem a lelkesedést pl a Gears Of War iránt.
Sztem sokkal jobban bele tudja magát élni az ember, ha végig fps nézetben van.
-
Diopapa
addikt
Noh, ha ha CR-es szokásos bő lére eresztett írásra gondolsz, ott két helyen hangzik el a "third person"
" We render these in the manner of Freelancer, as detailed 3D environments where we see a third person view of our character in a location and we can click on Non Player Characters (NPCs) or terminals to buy / sell, upgrade your ship, get gossip, hear about a mission and so on."
és
"This process is continued until you reach your final destination, which in my example would be Terra, where I would use my comm system to negotiate a landing slot, which would take me down to the planet’s surface via an in-engine cinematic. Once planet side I’ll be able to sell my cargo, replenish my supplies and look for new opportunities via the third person planet side interface."
Szerintem egyik sem az űrutazásra vonatkozik. Én nem tudom elképzelni CR-ről, hogy akkora bakot lőne, mint a Cryptic a StarTrek Online készítésekor.
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem két ilyennel kezdődött:
1. Online univerzum, ahol szabadon kereskedhetsz, vadászhatsz kalózkodhatsz, amit akarsz (mindenki ezt akarja a privateer óta...aki nem az is)
2. Chris Rberts csinálja.Mikor megnéztem az első pitch videót...az egy órásat, utána én teljesen kész voltam...hogy végre elkészülHET az a játék amire várok mióta játszom...
-
Volfram42
senior tag
Jaja én is erre emlékszem, csak már nem akartam nagyon belegabalyodni.
Nekem is tetszik ez az ötlet. Szerintem én veszek majd másik karaktert is és egy családot csinálok. Apa és Lánya egy-két bérenc és a javító droid. Jó kis hangulat lesz a hajón.
Meg természetesen jöhet vendég is a ti karaktereitek formájában.
Kész sims lesz egy év játék után.Duu' : Szerintem nem fognak tudni podolni én úgy emlékszem, hogy nem.
-
Diopapa
addikt
Besózott s*ggű pénzes amerikai
Nem baj, ebből jön a fejlesztés...
BTW tudja valaki, hogy mi van akkor, ha nekem pl a hangar csóró edition(tm)-öm van meg, amiben éppen elfér a kis löttyedt Aurora-m, de veszek pl egy Constellationt, akkor addig nem jelenik meg, amíg nem veszek hozzá hangárt vagy ez hogy van vajon? Bevallom, tervezek egy Cutlass-t, de nem szeretném, ha pluszban lehúznának a hangár árával
-
Malachi
veterán
jogos félelem, itt is felmerült már párszor, de hangsúlyozták nemrég, hogy csak olyan ötleteket dobnak be, ami mindenképp szerepelt volna a játékban, csak eredetileg később került volna be. így, hogy van pénz, van rá elég erőforrás, és már a kezdésnél teljesebb lesz az élmény.
szóval én nyugodt vagyok, nem vállalják túl magukat, nem vész el a gyermek a sok bába között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest