- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Azert merul fel sokszor a Cyberpunk, mert kb egyszerre lettek bejelentve, az SC-nel kevesbe komplex jatek (na meg csak 1 db nem 2) es megis ugyanugy nincs keszen. Pletykaszintu 2019-es megjelenes felmerult, de a hivatalos az hogy "majd ha kesz" Szoval eleg sok a parhuzam: fejlesztesi ido, teljesen uj IP, stb. Ezzel lehet osszehasonlitani, nem a futoszalag COF, BF, FC, AC sorozatokkal.
Lehet nezni a reszleteket hogy de az nem crowdfunded meg stb. Egy befutott (es ahogy te is irtad mar asztalra nem keveset letett kiado) sem pottyant ki egy nagy uj IP-t magabol csakugy.
-
Raulblanco07
aktív tag
A szövegben az volt hogy már elkezdett letölteni, vagy streaming, szóval fene sem tudja, szerencsére nem érint a dolog, 3-4 éve vettem egy Carrackot, előtte egy I300-as valamelyik verziót, nekem még bőven belefér az akkor sem érdekel ha nem lesz semmi belőle kategóriába, így nem érint a visszakérés, meg persze ha lehetne sem kérném, azért vettem mert majd játszani akarok vele ha kész lesz és részemről nem sürgős.
Gondolom a visszakéregetések többsége úgyis régi támogatóktól jön, és elenyésző lehet a 14 napon belüliek, miért vennél valamit ha utána azonnal visszakéred, főleg valami early accest hogy aztán azonnal visszakérd.
Ha kipróbáltad és azért, már rég bukta, mert a letöltötted rész ott van mint kikötés, megvenni, ki sem probálni és visszakérni pedig eléggé fura, nem hiszem hogy gyakori lenne.
A régi támogatók pedig már úgysem tehetnek ellene, vagy jófej lesz a cig és lesz akinek visszaadja, vagy így járt, legközelebb jobban átgondolja mit csinál, ezt pedig leírja tanulópénznek. -
HookR
addikt
"...ha ez nem csupán egy kínos utólagos magyarázkodás lenne (természetesen nem részedről, hanem a frencsájz készítőitől), akkor nem "lightsaber" néven futott volna a cucc eredetileg, hanem ugye "plasmasaber" lett volna. Viszont a light egyértelműen fényt jelent, de az eszköz viselkedése nem ezt tükrözi, vagyis teljes tudományos képtelenség az egész."
A köznyelvet jellemzően a szélesebb tömegek alakítják. Nem kizárva, hogy neked van igazad, szerintem teljesen életszerű, hogy a nép egyszerű gyermeke által használt kevésbé precíz megnevezés terjed el. -
Volfram42
senior tag
Nem volt háborgás csak keserű szájíz. Azok morogtak kicsit akik 2.0-a óta első körösök, mint jómagam és mivel nem fizetünk havidíjat csak ugye egyszeri vásárlók és évek óta teszterek vagyunk ezért mi nem érdemeljük meg azt amit akár egy nullnapos regisztrált aki befizeti a 3.000 ft havidíjat. Csak elvi dolog ami van akinek számít még ebben a világban, de nem volt lázongás meg semmi ilyen.
-
vaakuum
addikt
Amikor ennyire meg van toldva a bot, akkor szerintem sokkal nagyobb forgatónyomatékokat tud kapni, amikor a végállásig megtolják (hosszú az erőkar). Félő, hogy hamar tönkre lehet tenni ezzel a setuppal.
Nyilván kímélni kell, de a konstrukció magában hordozza ezt a lehetőséget. -
Raulblanco07
aktív tag
Nem érted. Nem azt akarják hogy ne legyen ellopható, ha azt akarnák akkor nem kellene ilyen jelszavas indítás, csak simán nem tudná elindítani más a tulajon kívül.
Azt akarják, hogy ellopható legyen, de közben nem akarják hogy úgyis kapsz újat a biztosítótól alapon össze vissza osztogassuk a hajókat lopásnak álcázva. -
Sokimm
senior tag
Jön single player belőle, nem kell félned!
-
Sokimm
senior tag
Lehet ez feature is, ha úgy vesszük. Nem tudom ki emlékszik a WOW-os időszakra, amikor akármelyik fővárosban állva, a sok user "áll" és pakolgatja a táskáját, vagy bármi mást csinál. Mindenki mint valami fagyos robot áll, élettelenül (a kötelező animációkon kívül).
Itt (SC) onnan tudhatod, hogy valaki online, csak mobiglassol, hogy a napnak háttal van, hogy lássa a panelját!
(legyen stabil 30fps, utána rinyálhatunk akármiért)
-
Diopapa
addikt
Szerintem azt gondják, hogy a DOF tölti be ilyenkor a háttér szerepét, ha beraknak egy félig áttetsző fekete textúrát, az meg a hologram feelinget vágja agyon. Szerintem így gondolkodnak. Engem jobban zavar, hogy pl ha Cutlassben ülök, akkor annak a zöld hudját örökli meg a mobiglass. Meg ugyan olyan homályos is lesz...
-
-
Sokimm
senior tag
Illetve még az is lehet a dologban, hogy pl fejvadászatos küldit kaphatok az éteren keresztül is, és lehet én az Aurora-mmal közelebb vagyok, mint te a szuper akármiddel.
Felveszem a csókát, elindulok haza (a csávóba nincs gps), és te mire odaérsz, már nincs ott 20 perce a quest alany. Azt meg nem tudod, hogy kinél van, csak esetleg amikor leadom a küldit, akkor offline lesz neked a "lehetőség".
Tehát a játék sok lehetőséget rejt magában, és bár tényleg nem élethalál harcos a "jó" megoldás, de azért akinek gyorsabb hajója van, had érezze magát picit előnyben (bizonyos küldiknél).
A nagy raktérrel rendelkező hajótulajdonosok miatt sem panaszkodunk, választás van, szerintem színes küldetéseket kapunk majd. -
Arra lehet hogy később lesz lehetőség, pl állítani publikusságot egy küldin, és ha te személyesen odamész az illetőhöz, hogy megcsinálom neked a küldit, akkor lehet hogy addig priváttá teszi... vagy hasonló. lehetőségek vannak.
"Ha pl. valakinek lassabb hajója van vagy mittudomén, akkor marha idegesítő lenne, ha már a tizenötödik küldetést happolják el előle"
Akkor vagy elgondolkozik, hogy gyorsabb hajót vegyen, vagy olyan küldetést vállal el, ami nem egy alkalmas, hanem hogy "átveszek xy nyersanyagot xz áron", vagy csak simán kereskedik, stb, míg nem lesz pénze hogy olyan hajót vegyen, ami az adott fajta küldetéshez jó. Mert pl ha ki van adva egy vérdíj, akkor ne legyen már jogos a sírás, hogy "de én ezt az aurorámmal nem tudom megcsinálni". Nem. Ez van
Amúgy meg felvesz egy rakat küldit, valamit csak meg fog tudni belőle csinálni.Igen, ez egy játék, nem élet-halál harc, de (remélhetően) lesz tengernyi lehetőséged, amik közül válogathatsz. E
-ben sem tudsz minden küldit elvállalni, vagy nincs meg hozzá a reputációd, vagy simán a hajód vagy egyéb felszerelésed. Vagy akár nem fér annyi üzemanyag a hajódba, hogy a legnagyobb ugrási részt meg tudd csinálni, így lehetetlenné válik a küldetés teljesítése. Van ilyen.
-
hash99
senior tag
Utolsó gondolat részemről. Te felfedezni akarsz stb. És ezért nem ér hátrány. Én mondjuk harcolni akarok vagy kalózkodni de nem tudok mert nekem sok sok óra kifarmolni a megfelelő hajót míg pénzpistikének startkor megvan. Ennyi. Ez p2w. Fogadd el. Bármelyik p2w játékban lehet játszani pénzköltés nélkül is. Itt is. Te nem érzed majd a hátrányát mások viszont fogják.
-
hash99
senior tag
Ez azért te is tudod hogy baromság ?
Pont azért igazságtalan egy rendszer mert valaki pénzért előbb megkaphat valamit mint a másik akinek mondjuk nincs rá pénze. Ha ennyire elferdíted akkor mondjuk a való életben ez úgy nézne ki és szerinted ez így igazságos is lenne hogy amíg neked mondjuk 6 évig kell tanulnod az orvosi egyetemen ahhoz hogy orvos lehess addig mondjuk nekem mert nincs időm ellenben van sok pénzem megvehetem instant ezt a tudást és holnaptól orvos vagyok.
Az összes igazságosnak nevezett játék ilyen. Azonos idő befektetésével azonos dolgokra lehet szert tenni persze benne van még az ügyességi változó stb. De attól lesz igazságos hogy mindenkinek pénztől kortól nemtől függetlenül ugyanannyi játékidőt kell befektetni adott jutalomhoz / szinthez.
Ha megjelenés napján belépsz egy játékba és azt látod hogy körülötted olyan tárgyakkal mászkálnak már első nap az emberek ami neked mondjuk 2 hónap kemény munka összehozni akkor kissé elmegy tőle a kedved.
Ezért szokták törölni open beta után az összes acc-ot. Az is épp elég előny hogy a megjelenés pillanatában már tudod hova érdemes menni mit érdemes csinálni.
-
törölt tag
Ez egy ilyen sport. Ahogy Erin is megmondta, szallitani kell az eredmenyeket aztan szepen elhallgatnak majd a kritikusok.
Derek Smartot mikor neztel/olvastal utoljara? En mar nem emlekszem ra, az a troll is mint a tobbi eltunt a csatornaba, a helyi DS-ok is ugyanigy fognak jarni.
Kint a 3.0 PTU-n, meg 1-2 honap mire stabil is lesz meg normalisan jatszhato, majd jon a tobbi is idovel.
-
Bibgr0
aktív tag
Igen, az érdekes lesz, hogy a molyolhatós játékos miközben csinosítja a bepakolt dobozokat a raktérben és eszik egy kicsit, majd nézi az oxigénszinteket lassan krúzolva mit szól majd a kb 10 mp-ig tartó harcokhoz ahol pár kósza kalóz kifordítja a hajóját. Azaz a lassú, megfontolt MMO, hogyan ér össze a CoDdal :-)
Idővel meglátjuk. Én reménykedem.
-
törölt tag
Nem tudom, lehet hogy ti sokkal emelkedettebben tudjátok nézni a projektet.
Én végtelenül póriasan, csak az asztalra letett valódi, ebben az idősíkban létező , kézzel fogható produktumban hiszek. Sajnos valóban az én hibám lehet, hogy prezentációkra, ígéretekre, hallucinációkra, sőt erre a 2.6-ra ( amit inkább hagy ne minősítsek ) , nem tudok mit mondani, rágyorsulni és csak pillázok rajta dülledt szemekkel, hüledezve, magamban két mondatot ismételgetve: " mi a f@szom ez? 'miezmár de tényleg? "
-
törölt tag
Próbálom, akkor én megvilágítani a nézőpontunkat.
Senkinek nincs baja a játék valós megjelenési dátumával. Kész lesz, amikor kész lesz. Tőlem pld a 3.0 jöhet 2027-ben is. Ami itt csípi sokunk szemét az a tróger kommunikáció és kamu hegyek. Költői kérdés jön: vajon mi járhatott Róka Rudi ( CR ) fejében, aki engedte, hogy nyáron valaki rátenyereljen az enterre és publikba küldje a 3.0 megjelenítési ütemezését, szép színes csili-vili táblázatban. Nem volt pontosan tisztában azzal, hogy átbassza a nagyérdeműt, mert az égvilágon nem volt kész még belőle semmi és úgyis csúszni fog hosszú hónapokat ? Hát de. Nah ezzel van itt a baj, kussolni kellene és nem bekamuzni hatalmas nagy ökörségeket rendszeresen.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
vaakuum
addikt
[Lesz, Squadron42 néven fog futni] De jelen állapotok szerint nem az MMO-ban lesz single, hanem külön lesz egy single játék ugyan abban az univerzumban és planétákon, és azt a kait lehet továbbvinni az MMO-ba, vagy valami ilyesmi
-
Volfram42
senior tag
Az a négy az év ki tudja mennyi.
Viszont azt sokan felejtik el, hogy egy EA kb. így kezd:
Fiúklányok az összeszokott csapat megalkotta az x játékot. Tessék dolgozni ezen az újon ami xy.
CIG meg így kezd:
Hmm. Megvan az ötlet kéne felvenni embereket, mert jelenleg 4-en vagyunk a cégnél. Se iroda se infrastruktúra.
Szerintem nem éppen ugyan arról a szintről kezdik a 0-ik napot. -
törölt tag
Ez egy "glass cannon" tipusu hajo, nem lesz olyan fordulekony mint a konnyu vadaszok, a sebesegge is SH alatti lesz, ez tamogato vadasz lesz, onamagaban eleg gyorsan fog pukkanni. Csapatban lesz igazan jo hajo, nagyokat ut, de hamar fekszik, 2x S1 pajzs, keves pancel miatt gyorsan fogyo eszkoz.
-
nem akarom védeni CR-t, nem is játszottam a régi játékaival (nem is vagyok még annyira idős -- ha már mindenki utalásokat tesz a korára
-- ) gépem is elég sokára lett és az űrszimulátorokat nagyon sokáig fel se fedeztem. (bár rémlik, hogy általánosban az egyik X86-oson fekete-fehérben ment valami xwing.exe). szal nem akarom védeni CR-t, de -- akár egoizmusát igazolandó is --, de a JumpPoint-ot olvasgatva, kb minden dizájnkérdésben neki kell jóváhagynia, minden hajó formát ő választ ki. Igen művészek dolgozzák ki a lehetséges variációkat, de rengeteget beleszól, hogy mi hogyan nézzen ki.
-
GypsFulvus2
őstag
Olvastam. Sokat. Már régebben is. Sőt a játszottam a '90-es években kiadott játékaival. Nem kötekedésből mondom, de az életkorom valószínűleg meghaladja a tiédet - így aztán már nincsnek illúzióim. Továbbá ne téveszd össze a céget az emberrel, aki az élén áll. Ahogy a támogatás gyűlt, a project hízott, a mérete egyre nőtt. A csatlakozott stúdióknak, embereknek haszonra van szükségük a munkájukért cserében. CR azért is kezdett bele ebbe, mert szerette volna megvalósítani a saját elképeléseit, megvalósítani valami nagyszerű dolgot, anélül hogy mások (kiadók) szabják meg ennek kereteit. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ő és a munkában részt vevő emberek nem akarnak ezen tisztességes hasznot. És ezzel nincs is semmi gond. A kérdés az, hogy a megvalósulás során, a gyakorlati működés során mennyire maradnak majd meg az eredeti célok.
-
Volfram42
senior tag
A játékot megveszed azaz támogatod és cserébe meg kapod a teljes játékot. Egyszer kell fizetni és kész. A támogatásod mértékét jutalmazzák többféle hajókkal a befizetett összeg értékének arányában. Ezekre a hajókra, de csak a hajótestre kapsz biztosítást örök életűt, ha veteran vagy original támogató vagy. Azaz már vettél valamit még az ősz előtt, de ezek se tudnak majd ilyet venni november 26-ól. Akkor már mindenki csak limitált biztosítást kap. Ugyanakkor a játékban ha majd kész lesz játékpénzért ugyanúgy köthetsz biztosítást a hajódra. Ez csak a támogatóknak egy plusz. Nincs előfizetés és mindent megvehet játékpénzért is.
Tehát megteheted azt is, hogy megveszed a legkissebb csomagot amiért nincs hajó se alfa és béta hozzáférés, majd amikor megjelent a játék akkor játszol, mert lényegében előre megvetted. Így még mindig olcsóbban jössz ki, mint a legtöbb AAA játék vételekor. Ugyanakkor sokan többet adnak és cserébe kapják a pluszokat, amik nem juttatják őket különösebb előnyhöz.Diopapa megelőztél.
-
Diopapa
addikt
Megveszed a játékot és többé egy fillért sem kell rá költened. Ingame pénzért veszed a hajókat, a biztosítást is. Ha kilőnek és van biztosításod, akkor visszakapod a hullt. (az upgrade-eket nem) Ha nincs, akkor annyi a hajónak. Jelenleg támogatásként lehet előre venni hajókat RL pénzért, nem kizárt, hogy ez később is megmarad. Havi limitált pénzösszeget pedig később is lehet venni RL pénzért, de nem kötelező. (én tuti nem fogok)
-
GrooveHero
addikt
Taxizásnál jól jön a pedál. Meg hát fékezni is kell valamikor. Ha jól tudom, akkor azt a két pedál együttes lenyomásával lehet. Keveset repület FSX-szel, de amikor repültem, az vmi fantasztikus volt. Főleg a 747-es
Amúgy amit most néztem Saitek-et ahhoz is van 13k-ért, kár, hogy jegelve van már a hirdetés. Na meg nem tudom, hogy Star Citizen alatt hasznát tudnám e venni. -
Malibutomi
nagyúr
-
Drenadar
Topikgazda
nem muszáj megvenni, ez csak támogatás...
Még én sem költöttem rá, de lehet rászánom magam. Az is jó, hogy veszel egy ilyen pledge-t és ha jól értem akkor neked már nem kell megvenned majd magát a játékot.Az meg szerintem jó, hogy további támogatásért cserébe tovább bővítik a játékot egyéb featureokkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest