- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Malachi #17844 üzenetére
Mint mondottam, notin van G550JK ment minden faszán... jött az előző patch nem a legújabb aztán gallyra vágta az egészet... azóta csak loading. De a winyót se tekeri a program viszont a procit és ramot igen.
Win 3hónapos, nincs időm, se energiám most újrarakni mert naponta kell a gép, mire mindent felraknék és beállítanék megint egy fél nap...
Nincs teliszemetelve semmivel.
"Lobby initialization
MovieSystem initialization
Console initialization
Time initialization
Input initialization
AI initialization
Initializing Animation System
Initializing 3D Engine
Script System Initialization
Entity system initialization
LiveCreate initialization
Initializing AI System
Initializing additional systems
Kythera version C-R-Nov 14 2014-05:17:47 N-R-Nov 14 2014-05:17:47 loaded
Initializing default materials...
[GameProfiles]: Successfully activated profile 'default' for user 'Horváth Cristopher'
username Horváth Cristopher signedIn 1 userIndex -1
ActivateProfile profileName default
[Game Version]: RELEASE COMBO BUILD
============================ Loading level Multiplayer/HangarApp ============================
============================ Loading level Multiplayer/HangarApp ============================
System Shutdown" -
mrfire
őstag
válasz
Malachi #17844 üzenetére
Notebookkal van a gond, nem asztali géppel. ÉN idegeskednék rendesen, ha nem tudnék alfázni, ha egyszer azért szálltam be idő előtt.
Bár, most már jó párnapja nem is léptem be. Van dolgom bőven, meg mióta CR felmutatta a Wasteland 2 dobozát a 44. 10FTCM részben, teljesen rákattantam arra is. -
Yllgrim
őstag
válasz
Malachi #15001 üzenetére
Ami biztos sokat kell majd repulni egyutt, foleg a vadaszoknak hogy osszeszokjanak, Ha meglesz a S Hornet szivesen megyek majd egyutt gyakorolni hogy kitalaljuk a parokat.
Itt is abban lesz a nagy zseton, amiben a valo eletben. Minel erosebb hadsereg, gyors reagalas, nem felni a vesztesegektol es mindezek moge bazi nagy hatteripar.
Kalozosdi jo egy darabig, de ha nagyranosz megtalalnak
Nah majd kialakul, jo lesz ez
szerk: Valakinek van elado csomagja, ne kimeljen
-
duvi
nagyúr
válasz
Malachi #13572 üzenetére
Kár, hogy kiszálltál (még ha ideiglenesen is). Én pont a jobb alfa csomagok kikopása miatt vettem meg gyorsan .tnm Avengerét. Később már csak a jelenlegi normál csomagok lesznek (bár itt semmi nincs kőbe vésve...), ahol minden modulért külön kell perkálni. Anyagilag mindenképp rosszabbul jársz. Azt tudom, ha 5 év múlva jönne ki a PU, én akkor sem szállok ki
Szerk:
Beélesítette az AMD a Never Settle Space Edition kapányát. -
-
Szőrös
veterán
válasz
Malachi #12886 üzenetére
Én LN/Cutlass párosnál megálltam. Egyelőre nem is érzek késztetést arra hogy mást vegyek.
Az alap ladiknak is lehet létjogosultsága , hiába lesz jobb valakinek ha túl könnyelmű lesz benne mert nem kellett megküzdenie érte akkor majd jönni fognak a pofonok.
Aztán szépen beül az eggyel kisebb/rosszabb ladikba. -
válasz
Malachi #12323 üzenetére
nem tudom, engem speciel ED-ben zavar hogy mindig úgy fordul az állomás hogy a lehető legnagyobb távot kelljen utaznom az ajtóig
Nekem elég monoton most az ED... vásárolok, felszállok, új útirány, irányba állok, hiperugrás, kijövök, irányba állok, végigvárom míg supercruise-ba is odaérek, persze ledudálnak előtte fél fénymásodperccel, vissza supercruise-ba, megtenni maradék távot, kijövök, átmegyek az állomás túloldalára, bekopogok, beengednek, leteszem, eladok, veszek, felszállok, előről az egész. maga még a leszállás meg az ugrás még jó is lenne, de ezt a supercruise-os köztes utazgatást nem igazán csípem. -
Diopapa
addikt
válasz
Malachi #11916 üzenetére
Nem, ez a srác csinálgatja Cryeditorban. Volt fent a napokban még, hogy hogyan csinálta, de közben privát lett...
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malachi #11258 üzenetére
Tök igazad van, meg is fogadom a tanácsod.
Bár azért én megmondom őszintén, reménykedtem abban, hogy megugorja a 128-at ami freelancerben gyak majdnem el is ért. Azóta eltelt több mint tíz év, az internet sebessége nagyságrendekkel gyorsabb, a gépek nagyságrendekkel erősebbek, amellett továbbra is skálázhatóak a beállítások stb.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malachi #11212 üzenetére
"és viszonylag józanul látják a dolgokat"
Visszaolvastam párszáz hsz-t, és én úgy látom, hogy tökéletesen működik, hogy mindannyiunk közös fiatalkori álmát meglovagolva próbáljanak megvágni minket annyira, amennyire csak lehet.
Már akkor fiatalon "továbbgondoltuk" ezeket a játékokat 15-20 évvel ezelőtt, és persze máig várjuk a csodát. Nekem az igazi problémám az, hogy ha most tényleg jön is a csoda, amit gyerekkorunk óta vártunk, azzal azért csúnyán bele lett rondítva, hogy kiárulták belőle dollár ezrekért meg tízezrekért a lelket.
Nem tudom, lehet velem van a baj, de multiplayer játékoknál én mindig úgy gondoltam, és ehhez tartom is magam, hogy azért induljunk már egyenlő feltételekkel. Ne lehessen már multinál az mint single playernél, hogy mondjuk valaki beüti a godmod-ot 15000 dollárral a serveren.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malachi #11206 üzenetére
Nem tudom, hogy itt mik a szabályok és nem szeretnék szabályokat sérteni, éppen ezért akkor udvariasan megkérdezem, hogy:
Azt le szabad írni véleményként, hogy David Braben az ELITE atyja soha nem merte és nem is akarta volna azt megtenni, hogy a kickstarteren történő sikeres pénzgyűjtés után, elkezdi pénzért kiárulni a játék lelkét? A hajókat és minden egyebet? Braben összeszedte azt a pénzt amit konkrétan kért, és nekiállt játékot készíteni. Olyan még soha nem történt, hogy bárki a kickstarterről átvitte volna saját oldalára a pénzgyűjtést, és elkezdte volna gyakorlatilag cheat-ként árulni a játékban megszerezhető hajókat...
Most őszintén ha nekem ez a véleményem, ami nem fórumozok személye ellen irányul, akkor azt szabad?
Mutasson már nekem valaki egyetlen olyan játékot, ahol mire megjelent kiárulták még lelkét is. Tetszik vagy sem, de Chris Roberts egy végtelenül éhes és tisztességtelen ember. David Braben meg egy tisztességes ember, egy lapon sem volna szabad a kettőt említeni!
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Malachi #10703 üzenetére
Azért érdekes ez az irányítás dolog, mert egy olyan gépen, mint az új alijen scout teljesen értelmetlen a yaw vagy a roll, mint fogalom, mivel a gép nem szárnyakat használ es nem a szarnyakra ható toloerot. A levegőben maradáshoz nem kell "lebegnie" a gépeknek, hiszen nem zuhannak sehova, ha nincs gravitáció.
Furcsa lesz megszokni, de ha valóban az űrben lehetséges fizikainak akarjak megfelel tétni az irányítást, akkor nem is joystick kellene vagy nem egy, hanem kettő, a lét oldalon levő fuvokakhoz. Vagy valami egészen új -
vaakuum
addikt
válasz
Malachi #9753 üzenetére
Akkor én vagyok nagyon amatőr, de a hat hullám Aurorával nekem tényleg 55 perc lett, akkor durrantam az aszteroidán...addig meg fogócskáztunk.
Mondjuk Aurora ágyúja 7-8 másodperc folymatos lövés után lemerül, de nem tudtam neki több energiát adni, pedig a hajtómű kárára lehetett volna...decoupledban az első fékezés után ugyanis már csak 39-ig gyorsul a manőverező-fúvókákkal, úgyhogy nem osztott vagy szorzott volna nagyon.Menthiris... de az milyen már, hogy vagy oldalazol, vagy csűröd a gépet, és ráadásul beragadós üzemmódváltóval kapcsolgatod ... mind1, hátha lesz jobb...csak a szavazás eredményeit látva nem nagyon van miben reménykedni.
(én bíztam bennük, és türelmesen vártam abban a reményben, hogy tényleg azért húzzák, mert jó lesz. Erre azt látom, hogy szerintem az elképzelés szintjén is már hibák vannak... mondhatni bennem most omlott össze minden, nem akkor, amikor nem jött időben az alfa) -
-
Diopapa
addikt
válasz
Malachi #9729 üzenetére
Nekem nem szoktak belémjönni, max a roncsok...
friendly-vel ütköztem 1x, a Vanduulok azt szokták időnként, hogy szemből repül feléd, majd előtted megfordul 180 fokot és menekülni kezd. Ami ugye jó nagy hülyeség mert tiszta célpontot nyújt..
De sebaj, az AI-n is kell még reszelni, de szerintem jó lesz. Egy baj van, nincs "száguldás" élmény, nagyon lassúak a gépek, viszont elég jól "sodródnak" meg ilyesmi.
-
-
Revolit
senior tag
válasz
Malachi #9588 üzenetére
Nem, elolvastam redditen hozzászólásokat... senki se tudta működésre bírni... ne töltsétek a torrentet
Launcheren keresztül meg baromi lassú... asszem én csak holnap játszok
De azért seedelik... 7-8 megával zúgott lefele... launcher kemény 800kbit-el szedi... :/
Oh, már csak 180-al... -
válasz
Malachi #9577 üzenetére
Persze, de nincs P2P... Mindenhol hírják hogy ha csak P2P-re állítod, akkor nem jön egy gramm adat sem, mert nem tették bele tesztelés nélkül. Szóval csak HTTP van, és hogy ki mennyire kapja onnan a cuccot. Én már az 50 megás installert is nehezen szedtem le ma tőlük (pedig mondom, a netemnek kutya baja, még németországba is 35ms-es pingem és 40 megabites letöltésem van)
Most azt próbálom, hogy a .version kiterjesztésű file-okat töröltem, és így már nem repair-elni akar, hanem ilyen 100 megás patch-eket szed. Ezt meg kibírom.
Szóval most igyekszek összefaragni egy olyan SC verziót, amit a rendszer teljes értékűnek érez (nincs rajta javítani való), ugyanakkor kihasználni hogy 12 gigányi megvan a hivatalos ma reggeli patch-ből -
Diopapa
addikt
válasz
Malachi #9540 üzenetére
Veszel egy Hornet csomagot..
Nemtom én várni szoktam vele vagy sz*rok rá és lövök..
Kipróbáltam a joystickes irányítást, szerintem marha jó, de kelleni fog lábpedál, plusz amíg nem lehet konfigurálni, addig nem az igazi.
@Bibgr0: Aha.
45-60fps very high-on
btw tudja valaki hogy melyik gomb a free look?
-
Diopapa
addikt
-
válasz
Malachi #8954 üzenetére
Mondom, értem én. Persze hogy értem. Én sem támogatom most őket tovább pénzzel (mármint nem nyomok most még több pénzt beléjük). Pénzük az perpill van, ami kell nekik most az idő. Idő hogy megcsinálják. Ha skótkockást vizelünk is, ennél többet nem tehetünk a projekt érdekében (vagy de, nem fenyegetjük meg a családjukat mint az Oculus Rift esetén történt).
Ugyanott tartunk. Volt egy terv, amit támogattunk. Te is, én is. A határidők csúsznak, kívülről úgy tűnik fejetlenség van, ami várhatóan igaz is lehet. Te vissza akarod vonni a támogatásod, vissza akarod kapni a nem tudom hány dollárodat. Én meg simán csak nem adok többet most. Nem tudom jobban megfogalmazni, ahogy már előbb is tettem. Én nem visszavonható támogatásként adtam pénzt. Odaadtam, ergo én lemondtam arról a pénzről. Igen, azt ígérték kapok valamit érte, majd... hát a majdból nem fogytak még ki
CR vérprofi, de nehezen megalkuvó. Amit látok tőle, az pontosan ez. Hogy a világ minden feature-ét bele akarja tenni, mert egy átkozott jó játékot akar csinálni. Az hogy sikerülni fog-e neki, vagy kénytelen lesz leadni az elképzeéseiből, megint, azt nem tudom. Túl ambíziózus, túl nagyok az elképzelések. Szerintem nem lesz a felére se képes, de ez én vagyok, aki nem ambíciózus
. De hát volt valaha egy Google nevű cég, aki az egész világban akart keresni. Vagy lefotózni az egész világot. Elképzelhetetlenül ambíciózus, de végülis megcsinálták, jártam Tokió belvárosában street view-ban, stb. Nem baj az, ha a mai világban vannak még olyan álmodozó emberek, akik törekednek is arra hogy elérjék az álmukat, ami ráadásul még másoknak is jó dolgot teremt. Én támogatom az ilyen álmodozókat (egy ideig
)
-
válasz
Malachi #8941 üzenetére
Fontos hogy én sem támadólag mondok semmit, pusztán társalgok...
"modulra 6-8 hónapot kell majd várni kb., plusz halasztások, és csak áll benne a pénzem."
Szerintem itt van közöttünk a nézőpontbeli különbség, legalábbis sokunkkal. Én támogatásnak fogom fel a játékba fektetett eddigi kb 60 dollárt, te úgy tűnik nem egészen. Én úgy kalkuláltam a pénzemmel hogy nekikadtam, csináljanak vele valami jót, valamit, amit még nem láttunk. Mint amikor pénzt adományozok egy szervezetnek, hogy költsék valami hasznosra. Nem hiányzik a pénzem, nem vettem el semmi fontos elől, nem érzem úgy hogy "állna valamiben". Odaadtam hogy majd ha kész lesznek, adjanak cserébe játékot, és kész. Én totálisan megértem, ha valaki máshogy érez. Csalódott, úgy érzi hogy ez nem halad sehova, én is csalódott vagyok a csúszásért. Lehet hogy a kb 60 dolláromért összesen csak egy multis lövöldét fogok kapni (azt csak befejezik
). Ez benne van egy ilyen backing-ben. Más "adományokkal" ellentétben itt tehet az ember magáért, ha eladja valakinek az accát. Nincs ezzel semmi gond, visszaszerezheti azt a pár(tíz) ezer forintját.
Szóval ebből a szemléletbeli különbség van itt sokak között. Mondom, nyugodtan add el ha úgy gondolod, felteszem a végleges játék sem lesz drágább egy normál játék áránál, illetve bármikor ismét csatlakozhatsz, igaz ekkor ugye alpha nélkül, stb. Csak mi sokan tudtuk, hogy ahogy CR is mondaná, bullshit az az első határidő amit mondtak (a decemberi fullos alpha), viszont a játék tetszik amit eddig videón láttunk, úgyhogy mi várunk. Addig van munkám, határidőm (amit én viszont nem tolhatok, mert egy nemzetközileg is vezető cég marketing gépezete vár rá
), más játék amit toljak, stb
-
Szőrös
veterán
válasz
Malachi #8941 üzenetére
Tudod akinek nem inge...
Bővebben : aki egy kicsit is ismeri CR eddigi munkásságát az tudja hog amibe eddig belefogott azt be is fejezte. Így volt ez a Strike Commanderrel - amire konkrétan annó tényleg azt mondták hogy kamu - és a Freelancerrel is.
Ezt is meg fogja csinálni ha törik ha szakad.
Szóval nem attól félnék a helyedben hogy ebből nem lesz semmi.
Inkább attól hogy az elhúzódó fejlesztési idő miatt egyszer csak elfogy a pénzt...és kihez fog menni több pénzért ?
Igen , egy nagyobb kiadóhoz.
Na emiatt parázom inkább.
Ezt szerintem se Ő se Mi és Te sem akarod. -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Malachi #8941 üzenetére
Igy van. A kérdéseid nem jogosak. Nem kottettel kotberes szerződést veluk fix időpontra.
Az, hogy valamit ígérnek es megsem ugy van elítélendő, Chris kommunikációja rossz. Ahogyan védeni akarja a közösséget es időpontokat csikar ki a programozoibol, amiket azok vegul nem tudnak tartani, de elénk ugy adja, hogy tuti biztos, pedig elítélendő, de jogunk, az nincs.
-
Szőrös
veterán
válasz
Malachi #8935 üzenetére
"mert csak bénázás van"
Ilyen ez a biznisz. Azt hitted hogy minden simán és hiba mentesen fog meni ?
Azt tényleg nem értem ebben mi a bénázás, van egy kritikus hiba ami miatt tolják hogy Te normálisan tudj AC-t tesztelni.
Soha nem lesz semmi belőle ? Akkor minek mutogatnák ?
Nem vaporware bár ahogy látom páran szeretnék hogy az legyen.... -
Diopapa
addikt
válasz
Malachi #8926 üzenetére
Én még nem olvastam sehol ilyesmit. Engem leginkább két dolog miatt bosszant a késés.Egyrészt mert most ők mondtak pontos dátumot és nem egészen 1 nappal előtte találják ki, hogy most akkor ez nem fog menni (pl a tegnapi WM hangarban pont elmondhatták volna még, ahelyett Rob Irving elég bizakodónak tűnt a fejlesztéssel kapcsolatban) másrészt bármit papolnak a moduláris meg párhuzamos programfejlesztésről, az tuti, hogy ezek miatt a késések miatt csúszni fog a végső release.
Nekem teljesen mindegy mit mondanak, de tartsák be. Pl ott van a ship spec. page. Azt mondták december fele, hogy azért nem frissítik október óta, mert jön a PU adatbázis első verziója és akkor a weblap onnan fogja venni az adatokat és nem kell soha többé átírni a weblapon, mert ha módosítanak / balanceolnak valamit az egyik hajón, az egyből látszani fog a weblapon is. Eltelt 7 hónap és még is kellett frissíteni a weblapot, a szerver összekötésről meg mély kuss van. Ha ennyire nem látják előre a saját projectjüket, az komoly probléma szvsz. -
-
Diopapa
addikt
-
Diopapa
addikt
válasz
Malachi #8919 üzenetére
Ennek itt nagyon igaza van szvsz... Ráadásul gyakorlatilag 1 nappal előtte bejelenteni.. Kicsit a decemberi eseményekre emlékeztet... Most lesz daily riport, szerintem nemsokára hourly lesz..
-
Tnil
tag
válasz
Malachi #8791 üzenetére
Igen, igen, de ugye saját jövedelem nélkül nehézkes egy új gép előteremtése (fejleszteni szerintem értelmetlen, elég idős a vas, majdnem mindent cserélni kéne, egy élvezhető állapothoz). De 2015ig csak sikerül összeszedni valamennyi zsetont. (Nyári munka, szülinap, névnap, karácsony..
)
Ennek jó oldala, hogy így tuti minőségi játékot kapok, ha megjelenés első vélemények kritikák után szerzem be a cuccot.
-
Diopapa
addikt
válasz
Malachi #8650 üzenetére
Jah, Havenak Plus4-ese votl, hogy irigykedtem rá a Revs miatt..
Egyszer valahogy sikerült megfordulni a versenypályán (elvileg nem lehetett), de a kocsik eleje nem volt megcsinálva így szembe jöttek, de a hátuljuk látszott..
BTW ott láttam először "élőben" az Elite-et.. Szerintem ment vagy 5fps-el...
@torz on borz: Dettó így vagyok én is... C64-es Bruce Lee-t szerintem vakon végigvinném még mindig.
Hiába no, mi i voltunk egyszer fiatalok..
-
válasz
Malachi #8492 üzenetére
Ugyan már, talán az Elder Scrolls Online-ról hallottam, hogy egy-egy minion 1 aranyat dob, egy-egy félboss talán 2-3-at, de még később is. Egy ló 15000-nél nyit, de inkább a 17500-as éri meg
Játszottam Lineage 2-őt 1x-es szerveren, de azért már mégis
amúgy nem az nem tetszik hogy egy lézere van, hanem úgy az egész effekt meg harcdinamika. Én nem láttam a belsőn sem semmi különösebb effektet, illetve ez az egész képernyős üvegfal belső sem jön be
btw most épp azt nézem, hogy az X3 albion prelude-ot fel lehet-e tornászni grafikailag. Nem csúnya, de jó lenne még javítani rajta
ha esetleg valaki tud jó modokat, priviben küldhetne
kicsit el kellene mélyülni a hangulatban, mire jön a dfm
meg kitalálni, hogy állítsam be az új joyrendszert (azaz hát belépőkategóriás Thrustmaster hotas x, nem akarok drágábbat venni addig amíg ki nem derül hogy fogom-e használni egyáltalán, mert egy fölösben elfekvő F710 bőven elég luxus
). Na mindegy, edzeni kell, de hát jön az új wolfenstein és a watch dogs is
-
válasz
Malachi #8489 üzenetére
A bolygók meg az űr ahogy van nekem is nagyon bejön (bár nekem a Star Citizenben is ez a nagy hdr, ahogy a széttört bolygó vagy mi közepe izzik). A térugrás mint mondtam elképesztően hangulatos. A hajó belseje, a hud és hasonlók viszont nagyon nem tetszenek, csak úgy mint a lövés és az a harc ami látszott a videón. Az űrállomás pofás, de nekem ugyanolyannak tűnik mind amit láttam.
Összességében nem csoda ha gyorsabban haladnak, sem a scope, sem a grafika nem jár ott az esetek többségében mint az sc-nél. Persze jó kérdés hogy ez baj-e, nekem mindenképp, akinek nem, az nyugodtan választhatja azt is. Szerintem ha kijön (vagy legalább a normál béta), akkor beruházok egyre, el lehet majd lenni vele az SC-ig, de nem hinném hogy olyan összetett lenne (már csak a millió hajófedélzeti rendszer kooperációját is nézve, vagy a törésmodellt, amiről rendszeresen beszámolnak). Mindenesetre szvsz azért messze nem azonos kaliber. Azért remélem hogy az sc-ben is ehhez hasonlóan látványos lesz a térugrás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest