Új hozzászólás Aktív témák
-
Nathan Boggs
senior tag
Valamikor mostanában volt szó az Org2.0-ról. Azért nem jön, mert - elmondásuk szerint - nem egy webes felületet akarnak létrehozni, hanem egy olyat, ami már szorosan kapcsolódik a PU-hoz. Tehát emiatt csúszik a dolog.
Mondjuk ezt megoldhatnák úgy, hogy most kiadnak egy Org2.0-t, majd később egy Org3.0-t.
-
vaakuum
addikt
Hungarian Star-Citizen logós catsuitban tökéletes lesz
Az olyan, mintha szkafander lenne
[Mint a 7-es...] -
mrfire
őstag
Köszi a véleményt.
Majd fog ez még alakulni sz'tem. A Hangot a TS vette föl, de Sting gépéről vette a sajátját, más lehetett a gond. Lehet én húztam el a hangot rossz felé...
vagy alapból máshogy kéne felvenni, egy másik programmal, majd kitaláljuk.
Az nagy különbség, hogy Sting egy szuszra mondta el ezt a szöveget, részben olvasva, és nem a saját nyelvezetében íródott, ahogy az én esetemben. Ezért lett kevésbé dinamikus. Amikor én készítettem felvételt bekezdésenként 3-4-szer felvettem a mondandót, és összevágtam őket, az sokkal több munka volt és egy kényszermegoldás, mert így egyben nem tudtam volna elmondani így, ahogy ő, még a saját szövegemet sem. De ő is mondta, hogy most újra rágyúr a kiejtésre ilyenekre, úgyhogy fogunk ebben fejlődni.
Bár ő ezt a rádiós stílust preferálja, én pedig a mai gamer csatornáktól megszokott pörgős beszédet, ezért abban maradtunk, hogy kipróbáljuk az ő módszerét a stílussal és hozzáfűznivalókkal (nekem volt, ami tetszett), aztán a visszajelzések alapján alakítunk rajta, úgyhogy mondjátok nyugodtan, hogy tetszene jobban nektek, és majd megbeszéljük Stinggel, milyen stílusban folytatódjon.Lehet tényleg azt kéne, rövidebbre venni a híreket, és egy másik videót lazábban vinni, valóben nem lenne annyi munka vele, érdemes átgondolni.
Most nagyon sok meló volt vele, a szöveg már május végén kész volt, a felvétel is az első csütörtökön, de az intro, a logó elkészítése, az animálás, a zenék keresése ilyennek ment el ez a két hét, amit legközelebb nem kell majd megcsinálnunk szerencsére
, így a maradék munka csak a szövegírás és a vágás lesz meg a felmondás, kb úgy ahogy eddig.
-
-
-
mrfire
őstag
Mit tudunk a Heraldról? Az elsősorban az információ védelmére és szállítására való (bár nem tudom alkalmas lenne-e híradósnak, átalakítani talán át lehet majd rá).
A híradós kocsi felvételeket fog készíteni, videókat és képeket a versenyekről, csatákról vagy azok maradványairól, készülő vagy bekövetkezett katasztrófákról stb.Úgy emlékszem korábban mondták, hogy ez is része lesz a játéknak, hogy ha elkészítünk egy ilyen felvételt, az bekerülhet egy hírműsorba vagy hírcsatornába. Arról is volt szó, hogy streamelhetjük játékon belül a felvételeinket, így élőben is megnézhetjük, hogy mit filmez egy ilyen híradós hajó. Elég érdekes elképzelés.
El tudom képzelni, hogy adnak egy küldetést, hogy az XY rendszerben hatalmas érclelőhelyet fedeztek föl, és akkor odamegyünk, és lefotózzuk, hogy több száz Orion fúrja a sziklákat, és mikor ezt a hírt kiküldik a játékosoknak, akkor ez a kép jelenik meg alatta. Bár azt nem tudom, hogy ki választja ki, hogy melyik kép kerüljön ki a sok közül... de nekem valami ilyesmi rémlik, mintha ezt szeretnék.
-
Drenadar
Topikgazda
Azt hittem mrfire tapasztalatának hihetek
Nah most akkor mi a helyzet ezekkel a ccu-kkal?
(#27302) glovasi: nem kötözködésképpen, de nem lenne gyorsabb és kényelmesebb gameplay videót nézni?
(#27307) PoeDameron: ööö... hát persze persze... javaslom a hivatalos honlap megtekintését és áttanulmányozását!
-
-
mrfire
őstag
De az más, hogy fejlesztési okok miatt nem tudnak tartani egy megjelenést, meg az is, hogy egy hónapja mondogatják, hogy Reliant concept sale lesz, és még a múltheti RtV-ben is azt mondták, hogy jövőhéten jön, aztán minden ok nélkül mégse. Csúsztassák ha kell, de nehogy már visszaszívják.
Most már engem sem érdekel annyira az LTI, nem is szeretnék Reliantot venni, de nagyot csalódnék a szavahihetőségükben egy ilyen után. Főleg, hogy most mondogatták, hogy nem ígérgetik az FPS modult sem, legalább ezután ne ismételgetnék a felelőtlen kijelentéseket.
-
mrfire
őstag
Valóban volt róla szó, de azóta viszont inkább afelé hajlanak, hogy nem lesz hajó nélküli csomag.
Reverse the 'Verse - 44. rész:
"Várhatóan minden alapcsomag része kell legyen egy hajó, hogy utazhassunk a területek között. Jelenleg nem terveznek csak FPS-re készült csomagot. De semmi sem biztos."Pedig kár érte, mert sokkal nagyobb poén lett volna a játék, ha van, aki csak tömegközlekedéssel tud utazni, és úgy is tud rendesen játszani.
-
-
PoeDameron
aktív tag
Jaaj, nagyon ritkán olvassa a kis mimóza. Kíváncsi vagyok melyik az a fórum, ami ennél több releváns hozzászólást tartalmaz a játékról.
Teszkó - szerintem a játékosok zöme elvárja, hogy a világ legfaszább játékához méltóan ez legyen világ legméretesebb játéka is, tehát az a 100 giga tulajdonképpen kevés is.
Esküszöm ha csak 80 lesz, nem is érdekel.
-
mrfire
őstag
Igen. Legközelebb jó lenne az alap FAQ-s kérdésekkel átruccanni a kérdezővel együtt az OFF részlegbe.
(#24806) Eniral
Egyáltalán nem fölösleges rendszerezni ezeket a beszélgetéseket, hidd el, hogy másoknak kényelmesebb olvasni ezt a fórumot, ha nem kell lepörgetniük az alap infók X-edjére való megbeszélését. Sz'al így a közösség érdekében...Én ráérek elolvasni mindent, van aki nem, és az ő nevükben kérem én is.
-
mrfire
őstag
Tényleg jó lenne egy saját fórum, amin bármiről beszélhetünk. Lehet kéne tényleg egy SC OFF vagy nem tudom, mert én pl. szeretek erről-arról beszélgetni a közösséggel, akkor is, ha nem SC-vel kapcsolatos a téma. De hol?
(#24457) Menthirist
Mintha év közepe felé ígérték volna az Oculust, bár aggasztóan nincs róla hír. Bízom benne, hogy szeptemberre azért megjelenik. -
PoeDameron
aktív tag
Derék hogy azért jársz ide hogy kifejezetten újdonságokat láthass, de ez csak a megideologizálása annak, hogy legyen alapod beszólni, ugyanis ennek a 23 000 hozzászólásnak a nagyobb része valószínűleg offtopik, fantázia, locsogás, hülyéskedés.
És ez így van jól. A Star Citizen magyar oldalán olvashatod a színtiszta értékes információt, ez a fórum meg a játékkal kapcsolatos bármilyen tevékenységre jó, közösséget épít elsősorban.
Nézzétek én átérzem ezt, belterjes fórumon a régebbi tagok mint fehér vértestek esnek neki az idegen testnek, megpróbálják eltávolítani a szervezetből.
Ez mindenhol így van, kell egy kis idő amíg szokjátok az újabb fazont.
-
SkyS1gn
félisten
-
kicsicsuvi
tag
Én is erre gondoltam. Szerintem az is előfordulhat, hogy org-org csatáknál nem nagyon lesznek npc-k, tehát maradnak a 60 fő körüli összecsapások, de vanduul-ok vagy kalózok bázisa ellen előfordulhat az, hogy az egyik oldalon 50-60 ember, a másikon 100-200 NPC. Így a nagyobb csaták semmiképpen nem lesznek kötelezőek, de aki arra vágyik, az sincs "eltiltva" tőle. Talán ez lenne a legjobb kompromisszum.
-
Volfram42
senior tag
Egyik nap olvastam egy hozzászólást a fórumon. A csávó fel volt háborodva, hogy ő kapott bárszekrény, mert ő leszokott alkoholista és ez neki nagyon rosszul esik. Persze jött a hivatalos válasz, hogy sajnálják, de ki is lehet kapcsolni és akkor nem zavarja majd.
Van akivel nem lehet jót tenni.torz on borz: Elvileg igen, de ez a modul április előtt nem valószínű, hogy jönne. CR ezt mondta az előadásban.
-
mrfire
őstag
Ja, én ezeket a fogalmakat együtt használom. Mert a vámhivatal teszi rá az áfát is, és csak elég magas összeg után kerül rá vám is, ami nem túl sok, így az a része nem is nagyon érdekel, inkább az áfa zavar sokszor, mert csomó cuccot úgy árulnak külföldön, hogy eredeti kinti áfás áron kell megvennem, +még a magyar áfa is.
A lényeg pl. hogy ha amazonról rendelek és az amazon lerendezi az áfát+vámot, akkor itthon nem fogják napokig tárolgatni meg ülni rajta, ami még rosszabb felbontani a gyűjtői játékokathanem szép gyorsan továbbmegy a gépezetben.
-
-
Drenadar
Topikgazda
Az inv üzeneteket ki lehetne másolni és az SC.hu-n egy bejegyzést szentelni nekik... nem? Tudom jókor szólok
A z5.hu nem hivatalos szerver, mert 512 slotos. Jelenleg az 512 slotból 51 van használatban.
Ezek alapján elbírna minket.Egy "hivatalos" saját szerver annyiban lenne jobb hogy nem lennénk másra utalva és nem zavarnánk másokat. (Mert az oké, hogy technikailag elbír minket a z5.hu de más kérdés, hogy ki milyen szemmel nézné ha fent lennénk ott 200-an (amire ugyebár ez a pár szoba sem lenne már elég).
v2 org jó lenne már, meg az is, ha az emberek kitartanának mellettünk és a játék mellett... persze semmi sem muszáj
-
eami
veterán
bocsi, tényleg nem trollkodni jöttem ide. csak kicsit kezdtem nem érteni, hogy miért csak ennyit lehet csinálni ezen a játékon belül.
(#20448) TESCO-Zsömle: az hogy 1 vagy 101 féle hajóval tudsz repkedni ugyanabban a virtuális kockában szerintem nem nagy előre lépés. De ráérek, van 1400 másik játék amivel tolhatom addig amíg ez játszhatóvá válik
-
eami
veterán
nem, csak arra vagyok kíváncsi szerintetek az rendben van e hogy a héten a legnagyobb durranás az az volt hogy lehet venni egy pár új hajót és már van lobby is az eddigi "virtuális kockán" belüli repkedéshez.
egyébként megvan a játék, ezért is érdekel...
(#20445) torz on borz: igen, és amiből még nem láthattunk kb semmit sem. Ez most kb olyan mint egy játék telepítője alatti minigame.
-
igen, én is csak ezt láttam, de itt konkrétan csak annyi van írva, hogy minden backer kap egy ingyenes mustang alpha modellt, és egy karácsonyi koszorút. Ha jan 1-ig belépünk, akkor a koszorú permanens marad, és az előfizetők is ezeket az ajándékokat kapják. A flair item pedig egy mustang delta.
tehát technikailag nem mondtak olyat, hogy ideiglenesen kapnánk azt a modellt, és azért azt is le szokták írni kerek-perec, ha valami egy ideig tart csak (tehát pl hornet tesztrepüléses hét). Persze benne van a pakliban hogy mégsem marad meg a modell, de nem látom értelmét.
-
-
Félreértés ne essék nem akarok én semmilyen név változtatást. A mostani és tökéletesen megfelel.
Amúgy ha w-ve írjuk már nincs semmilyen magyar vonatkozása. Sőt angolul még teljesen jól ki is jön a jelentése. Gyanítom MichaelSD is erre gondolt.
(#19932) Menthirist: Milyen Joyról beszélsz?
-
-
cskamacska
addikt
Már egyből hibrid SLI-CF-MultiChrome együttműködésben.
De ha nincs multiplexer a gépben és a szoftver befuccsol(mint általában), a játék nem látja a diszkrétet és nem akar elindulni sem, akkor az lehet erősen meggyorsítja a lapos reptét az ablakon keresztül.77.PX_Drebil: Mostani Intel procikban semmi "gyorsító" nincs, ami van az egy integrált gyengécske videokártya, Star Citizen azon nem fog futni. Jövőre ígért Skylake talán fel tud már mutatni valamit, de azért azt én nem várnám, hogy akár az, vagy a még gyengébb testvére a Broadwell, vagy az AMD-s Carrizo GPU részei akár egy jelenlegi HD7850/GTX660 szintjét elérnék, márpedig ezek a belepőt jelentik jelenleg az Arena Commanderben, a megjelent játékhoz meg nyilván több kell majd.
Egyébként nem volt rossz választás az i5 proci, sajnos AMD a 4 magos APU-k erőltetésével lemaradt mint a borravaló CPU erősség terén. Bár vélhetőleg előbb belátták, hogy nem tudják tartani a CPU versenyt, és utána döntöttek a "Future is Fusion orrba-szájba" mellett, de ezzel nem tudunk mit kezdeni, sem általában a játékok programozói, akik idén jutottak el oda párhuzamosítás terén, hogy a kiadott játékaikban a Core i3 a két mag+HT-vel már nem veri el borzalmasan a ~8 magos AMD FX 8xxx-eket.
-
-
Szőrös
veterán
Szerintem már az több mint 5-6 óra mire végig jársz minden rendszert és lenézel minden bolygóra.
Aki meg a lehető legtöbb ladikot meg akarja szerezni fullos felszereléssel...több száz órát bele fog ölni.
De a "végjáték" itt is a pvp lesz , akit az nem vonz az lehet hamar megunja. -
Drenadar
Topikgazda
Én megértem, hogy aggódsz, van hogy nekem is eszembe jut ez a lehetőség, de ha már belefogtunk szerintem már csak a bizalom van hátra, vagy még a teljes accountom el lehet adni...
Én már rég vágyom valami hasonló játékra és nagyon jó lenne ha összejönne... de mindenesetre többet én már nem fogok a játékra költeni!
Ha meg megjelenik a játék, úgy ahogy elképzeltük, akkor meg "mindegy" lesz a hajó, mert a közös kalandozásokon lesz a hangsúly!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest