- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz
Mattyokar #53918 üzenetére
Új roadmaphez itt van egy előzetes. Az látszik majd, hogy melyik csapat min dolgozik és mihez milyen taskok vannak kiosztva és azok hol tartanak (jira-ből jön minden). Jobb lesz mint a mostani az biztos, hogy mennyire lesz informatív és hasznos számunkra az majd kiderül decemberben.
-
-
tom5598
senior tag
válasz
Mattyokar #52135 üzenetére
Még CR a cég vezető 75% al, az új ember 10% ot képvisel, és a jogi ügyek egyik directora.
Mint minden cég valaha, nem 0 profittal akarnak majd létezni.
Mikro tranzakciók eddig is voltak ,vannak és több lesz is, pl 300i reworkel tervezik bevezetni a hajó belsejének a cicomázását $ ért.
Igen persze egy jó kész játék de még játékmód hmmm Fortnite hmmm többszázz milkát keres hmmmmm havonta hmmmm a battle royale al hmmmm. persze igen ehhez a ~35 millió (évente) sokkal több.
Skinekkel meg ilyen csecsebecsékkel ha van rendes playerbase sokkal jobban lehet keresni ezt kismillió helyen láthatod.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Mattyokar #52070 üzenetére
Pedig ott kell lennie. Én eddig megkaptam mindent. A profilodban is ott kell szerepelnie, hogy megkaptad.
Amikor a hajódat felfegyverezed akkor szokott a listában lenni, bár 3.0 előtt néztem utoljára, de ha kikerült volna annak tuti hangot adnak redditen vagy spectrumon. most meg a sok loaner miatt sosem tudom mi az enyém és mit kapok ideiglenesen. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Mattyokar #52019 üzenetére
No, mostmar PUn is van, kar, hogy olyan faszan csinaltak az atallast, hogy ezerrel banyasztam, s volt mar a rakterben ket szep laranite kovecske...
Egyszercsak kidobott a kliens. En meg csak lestem, mint rozi a moziban...Legalabb meglepett a jatek egy kellemes 105 FPS on olisar esemennyel igy hirtelen az RX480on.
))
-
abéla
senior tag
válasz
Mattyokar #51968 üzenetére
Hello,
kb. egy osztállyal van feljebb mindenben: Gladius azért papír ehhez képest(olyan fele- 60%), meg nem is bírja az 1x PP -tal a 3x lasert sem, tehát hiába a 3 weapon s3 slot, abból muszály egynek kineticnek lenni, hogy használható legyen, azok meg jelenleg nem igazán jók(lehet ez változik), meg ugye torkolati sebességben is jeletősen eltérnek laserekhez képest, így nem is nagyon lehet, nem gimbalosan jól célozni, ha gimbal, akkor meg már csak s2-k jöhetnek szóba.
Gladius mozgékony az tény, de el ne találjanak. Ráadásul shieldet is szép lassan tölti vissza (az 1x PP ugye).
Egyébként Sabre-val is ez a gond: most jó a shield, de ha az elfogy--> a hull/armor ergya, így vigyázni kell full frontalban, de ha gond van elhúzol és gyorsan tölt vissza. (csak nehogy le-ramoljon valami állat shield nélkül
).
Vanguard meg ahogy elnézem bírja a strapát(kérdés, hogy tölt vissza shieldet?), de ilyen buccaner/sabre/gladius-ok azért meghámozzák rendesen, mire leszedegeti őket. Jja meg baromi drága.
Sztem Gladius árban akkor már inkább sima Hornet vagy Cutlass.
szerk: stealth sztem, ahogy írták fentebb is még nem aktív fícsőr, de close combatban úgyis 2km alatt rohangáltok, így gondolom inkább messzebbi missile ellen jön majd jól.... vagy hát ki tudja
-
tom5598
senior tag
-
Volfram42
senior tag
válasz
Mattyokar #51646 üzenetére
Hull B-m van nekem is és megnyugtatlak jár a Frici meg a Hornet.
Úgy hozták össze, hogy a Frici most a legolcsóbb cargo hajó ami repülhető ezért ezt kapod, régen Constellation Andromeda járt, ezt vették lejjebb a szemetek.
A Hornet meg azért van hozzá, mert a Frici nem AC képes ahogy a többi többszemélyes nagyobb gép sem és valamit kellett adni oda is a Freelancer helyett. -
válasz
Mattyokar #51641 üzenetére
Köszi!
Szerencsére pont megtaláltam ugyanezt nemrég. Még jó hogy nem olvasztottam be.
A sale alkalmával megveszem az cat-orion ccu-t az biztos, aztán ha kijön akkor rányomom (2020?). Addig meg marad a CAT, és jövőre lehet buybackelem az LTI P-72-est ha lesz rá QT akkor marad, ha nem akkor upgrade valami másra. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Mattyokar #51517 üzenetére
Én nagyon-nagyon régen nem játszom már, de annak idején versenyzéssel kerestem sok REC-t. Először béreltem egy M50-t, majd pár futamgyőzelen után átváltottam a 350R-re. Az akkoriban egy nagyon nehezen irányítható hajó volt, de cserében a leggyorsabb. Többen is nyomtuk akkoriban, egy rövid ideig vezettük is a Liberummal a Vanderval org listáját. Kb. heti 6-8 óra versenyzéssel 3 hét alatt 80.000 REC-em lett. Nem tudom, azóta ez is megváltoztt, csökkent a futamgyőzelmekért kapható REC mennyiség is?
-
cskamacska
addikt
válasz
Mattyokar #51508 üzenetére
Én is akartam kérdezni, hogy ki milyen szép hajót vetten játékpénzzel, de sejthető hogy mi a helyzet:
NullTreeFrog
What are my options for making money. I have a avenger titan and missions are only netting me 460 a run. Looking at getting a prospector, but over a million credits seems out of range for me.Rainwalker007
You can make up to 1000UEC hauling medical supplies from Olisar to the Small rest stop and hauling scraps back to Olisarmasterblaster
Just for fun, say 3 runs back and forth per hour and assuming no crashes as well as buying/selling working correctly every time. 3.7 months to earn 1 million UEC at 3 hours per dayés
masterblaster
The only reason prices are so high is to make people think they have got good value for the ships they have bought with cash and to encourage people into thinking they are still better off buying instead of earning.zelange
Yeah sure, or they have more long term plan, I prefer thinking this personally.masterblaster
Long term I'm sure they do have another plan, but right now it's about keeping sales running with various marketing tricks.Ez szvsz rövidebb távon nem fog változni. Mikor a redditen rendszeresek a 'játszottam keveset és nagyon szuper a játék, de hajóm nem valami jó, ajánljatok valamit 150 dollárig' topikok, addig butaság lenne ingyé dobálni a Cutlass-t meg a Prospector-t.
Amit viszont el tudok képzelni, hogy mondjuk egy Cutlass tulaj nem ver ki 40+ dollárt ki egy Dragonfly-ért. Az teljesíthetőnek tűnik, ha nem is azonnal.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Mattyokar #51367 üzenetére
Miért kezd el mindeki matekozni?
Redditen is mindeki freakel...
Kapott mindeki egy valag pénzt hogy direkt tesztelje a hajó vásárlást, az egész csak teszt... kb ez lesz a legutolsó kő hogy a ekonómiát, az árakat meg mindent belőnek, balanszolnak... semmi sincs kőbe vésve, épp hogy csak a vásárlás mechanizmusát akarják tesztelni.
-
válasz
Küldetések szerintem alap szintű akár ki által elvállalhatóak hoznak annyit. Ha a játékos tagja lesz valamilyen szervezetnek abból biztosan többet fog kapni.
Ahogy néztem az árakat, befektetésnek kell vennem egy orion ccu-t ha lesz egyáltalán (Cat-om van jelenleg). Így ha lehet eladni hajót később akkor az orion árából rakás más hajót tudok majd venni. Maga az orion nem kimondottan érdekel, meg nem is hiszem hogy egyedül kezelhető lenne-e. Meg ugye az kell hogy egyáltalán az orion elérhető legyen. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Kb 2/3 aron lene jo, tekintve, hogy mostmar mining kozben is tudsz valogatni, es akar el tudod hozni a kovek teljes ertekes anyag reszet. Szl egy egy atlagos kor 4k auec most. - par uec uzemanyag. Raadasul talasz joly joker koveket, akkor egy fordulo 20k, ami azert meglepoen kellemes.
-
Szőrös
veterán
válasz
Mattyokar #51309 üzenetére
Tervek szerint teljes UEE control alatt álló területeken viszonylagosan nagy lesz a biztonság, ahol lokál police/paramilitáris erők tevékenykednek már kevésbé, ezeken kívül meg vadnyugat.
De az ördög soha nem alszik, szóval nincs garancia arra, hogy egy biztonságos területen ne ébredhetnél fel egy harsány Yarrrr-ra. -
-
válasz
Mattyokar #51287 üzenetére
Szerintem nem tolják túl, ellenben a valóságszimuláció extrém konzervatív jövőképe engem továbbra is zavar. Legalább egy kicsit mennének el a Deus Ex vagy a Cyberpunk 2077 jövőképe felé! A hosszú ideig tartó utazások szerintem jók, nekem megfelelnek: érzésre egy ilyen megoldás felnagyítja a játékteret. Viszont nagyon remélem, hogy végül lesznek robot és cyborg npc-k is, illetve hogy talán beteszik a "szájborgságot" egy játékos számára is elérhető opciónak! Igen, ez kiegyensúlyozatlan játékmenetet is hozhat, de basszus, kísérletezzenek ki valami működőképeset! Nem 2019-ben szeretném magam érezni űrhajókkal, hanem egy izgalmas, lehetséges jövőben, ami határozottan elüt a jelentől...
-
orientcx
őstag
válasz
"a tény az, hogy működik, de az élvezhetősége erősen megkérdőjelezhető"
Hogy élvezhető-e az ED, vagy nem, ezen kár lenne vitázni, ez egyéni dolog. Szerintem igen, de nem a saját véleményem alapján állítom hogy élvezhető, hanem azon egyszerű tény alapján, miszerint rengeteg felhasználó tett bele rengeteg játékórát, ez pedig önmagáért beszél.
Malibutomi - "sztem ED-ben mar nem lesz spacelegs"
-Nekem is ez az érzésem, pedig én már egy szűkített verzióval is beérnémAmi pedig a valóság szimulátor - kontra unalmas táblázatok problémáját illeti, talán meg kéne hagyni a választást az adott játékosnak. Bizonyos tevékenységeket végig lehessen csinálni, ilyen-olyan helyszíneket bejárni annak, aki ezt igényli, és lehessen élni különböző egyszerűsítésekkel azoknak akik már kb a14.378 ezredik alkalommal végzik azt az adott feladatot. Egy extrém példa: Ha az ED-ben úgy állítanám be az adott menüpontot(bocs, hogy megint ED
), akár komplett pre-flight chek partit rendezhetnék minden egyes kidokk előtt(hogy ebbe melyik tébolyodott elme fektetett energiát, azt nem tudom, nesze neked, immerzió
)
Persze a problémát tekintve a fő megoldás természetesen egy egyfajta egészséges egyensúly eltalálása lenne, de egy megfelelő menürendszerrel nagy mozgásteret lehet biztosítani a különböző felfogású, és igényű játékosoknak(persze a versenyegyenlőség szigorú figyelembevételével)
Lényeg a lényeg, szép dolog a valóság visszatükröződése, de egy pillanatra se felejtsük el, hogy ez egy játék, és a szórakozás a cél, márpedig az előbbi sokszor az utóbbi rovására megy, tehát néha bizony felül kell írni azt a nagy büdös valóságot.asszem78 - "Nekem az űrhajóból ki és beszállás animáció ilyen. Néha jó, de máskor örülnék, ha az áru ki és berakodását el tudnám intézni a kokpitból a fedélzeti excellel, mint Eliteben."
Tipikus példa arra, hogy többek közt mit lehessen beállítani a menüben
duvi - Szerintem is kell mind2
Plasticbomb - "Nos, az az idő arra van, hogy felálljon az ember, csináljon valami kaját, igyon, pisi/kaki, kis mozgás, s mire vége az útnak, megont harcra kész"
Ez az étvágytalan szorulásosok hátrányos megkülönböztetése!
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Nem lehet, biztos. Én ezt tartom a SC legnagyobb hibájának, mivel a túlzott valóságszimulációra való törekvés eredménye szükségszerűen nem lesz jó játék. Nekem már akkor csipogott a vészjelzőm, amikor bemutatták a 10-15 perces kvantum utazást. Lehet, hogy az utazás sebessége és a megtett út alapján ez így valóságos, de játéknak roppant unalmas. Pont, mint az Eliteben, mikor átruccanok egy kettős csillagrendszer második csillagához, és a "játék" 10 percig abból áll, hogy nézem, ahogy száguld az űrben a hajóm.
-
nortsen
aktív tag
-
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Mattyokar #48617 üzenetére
A wt-t nem a fejlesztési idő miatt hoztam fel. Hanem mert ott érvényesül az hogy amíg kicsi tankod van folyamatosan emlékeztet a játék folyamatosan dobál be pár száz méterre tőled sokkal nagyobb tankokat... Ott nagy cél az hogy minél nagyobb tabjod/repülőd legyen, de főleg a wotra igaz ez.
De sokszor ott is érvényesül az hogy a nagyobb nincs biztonságban minden esetben egy kisebb gyengébb tank/repülő ellen... Sőt ott is lehet venni járművet mégse p2w...
Azert az sc nem erről szól... Max majd az aréna commander de hát annak meg az aréna érzés a lényege...
-
Volfram42
senior tag
válasz
Mattyokar #48363 üzenetére
Oké. El is felejtettem képeket csinálni. Nem vagyok nagy fotós.
Amúgy érdekes, mert redditen pont azokat a problémákat olvasom, mint itt. Mármint, hogy megölte a játék a hotspotot.
Illetve, hogy 8GB ramm nem elég neki.
Ez utóbbira gyógyírt ekresek a mai napon, Ha talál valaki olcsón fekete péntekes rammot akkor kérem ne tartsa magában. -
Volfram42
senior tag
válasz
Mattyokar #45913 üzenetére
Igen. Valószínűleg ez a baj. Csak szimulátort játszok WT-ben és máshol is a repszimeket preferálom.
Így állandóan korrigálnom kell magam. Múltkor is reflexből akartam csinálni egy chandelle-t aztán gyors eszembe is jutott, hogy itt minek?
Inkább csak pörögtem tovább. Az a baj, hogy egy repszimben ha mögéd állnak akkor az már rég rossz. Akkor nagyon nehéz jól kijönni a helyzetből. Nagyon számít az éberség (situational awerness). Itt nem, lényegében mindenki mindenkinek a hatjában van. Igazából egy Walt Disney vagy Tom&Jerry mese jut eszembe erről amikor egy oszlop körül fut mindenki. Ezzel remélem csinálnak valamit. Talán az instant stop kivételével meg lehetne oldani, de egyébként fogalmam sincs mi lenne számomra a megoldás. Nem értek hozzá ezért nem én csinálom.
Viszont amikor bejött a caterpillar és haverral kipróbáltuk akkor jókat röhögtünk azon, hogy az ő szavaival érve "egy perccel előbb ér oda az eleje, mint én". Volt néhány ütközés és ez nagyon tetszett, hogy ilyen van, de redditen már ment a sírás, hogy miért nem áll meg azonnal.
Szerencsére CR általában nem hajlandó kompromisszumokra. Ezért van nagy reményem a játékban. Lehet, hogy ilyen marad, mert ő ezt képzeli el. Ez esetben nem nekem való lesz ez a játék, de tiszteletben tartom, hogy neki ez az elképzelése és keresek mást nem savazok. Persze remélem, hogy nem így van. Viszont ne inogjon meg a tömeg nyávogásának. Tartson ki. Sok játékot láttam, hogy ezért szúrtak el, mert hallgattak a sok sírásnak.Dátumra kitérve.: Nem releváns, hogy ki mit hódított. Szokásjog. Angolszász játék akkor angolszász dátumozás ennyi. Én elsősorban amerikaiakkal szoktam repülni. Sokszor egyedüli európaiként. Fura módon még is én tanultam meg a birodalmi mértékegységek használatát és nem az a 10 társam alkalmazkodott hozzám. Érdekes. Majd lehet szólok nekik, hogy holnaptól km-t használunk még akkor is ha az épp repült gép a műszerfalán mérföld vagy csomó van. (egyébként a csomó megőrjít, azt nagyon nehéz volt megtanulnom. A mérföld és a láb az könnyű volt.) Biztos jól kiröhögnek majd.
-
törölt tag
válasz
Mattyokar #45956 üzenetére
Melyik az az idiota hadsereg ahol nem kikepzessel kezdik? Haborus esetben az ujjoncoknak at kell esni egy alapkikepzesen mert anelkul sz@rt sem ernek, szoval mire a katonat elviszed harcolni, tudja a kommunikaciot, jelzeseket, tisztaban van az alapveto fogalmakkal es szituaciokkal. 2 adagot is ki kellett kepeznem.
Ne abbol indulj ki egy <10 millios orszagban mi az elfogadott, nem hozzad igazodnak. Ez teljesen normalis.
-
Sokimm
senior tag
válasz
Mattyokar #45764 üzenetére
Bármire megyek, ami REC (Rental Equipment Credits) alapú dolgokat nem tudom megvenni "végleg".
This product is a time limited ROM that will last for 7 periods of 24 hours.
Ez nem sok jót jelent a végleges vásárlási szándékomat illetőleg úgy látom. :\
Más mód nincs, hogy "előre vásároljak" a valós megjelenés idejére? -
Sokimm
senior tag
válasz
Mattyokar #45764 üzenetére
Jeah! Kiszúrja a szemem, nem találtam őket, csak UEC-es vásárlást. (olyanom meg nincs az accountom szerint)
Már csak azt kell kibogarásznom, hogy mi megy fel a Titan-ra, erős fegyó, gimbal helyett.
Ha még ebben tudtok valami irányadó weblapot tanácsolni, hálás lennék.
(méretekkel kapcsolatos sok oldal van, a Titan-ra kimondottan még az adatlapja sem tér ki, így elég vakon vásárolnék. Megint mit nem veszek észre?)
-
-
Volfram42
senior tag
válasz
Mattyokar #41173 üzenetére
Jól elszúrtam a meglepetésedet. Mentségemre szóljon, hogy valamikor öt percel a te hozzászólásod előtt kezdtem el felismerni és bepötyögni a karaktereket a telefonomba. Az álomtól még félig csukott szemmel. Egyébként nem tudom, hogy miért keltem fel. Háromkor aludtam el, de kivetett az ágy a patch megjelenése utáni 30 perccel és vissza se tudtam aludni.
Már le is frissítettem. -
-
ttamashu
aktív tag
válasz
Mattyokar #38320 üzenetére
Mindig mosolygok rajta, hogy mennek a jobbnál jobb "koncepciós" kérdések Dev-ekhez meg a többi részleghez, miközben CR olyanokra válaszol, hogy lesznek-e madarak.
Ezekre a kérdésekre a devek nem mernek választ adni csak kitérnek, pedig volt most is 1-2 fontos dolog, alien tech UEE kompatibilitás, ORG hajók, egyikre sem kaptunk egyenes választ, hisz nem tudják, csak cr tudja (ha tudja, remélem már tudja)
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Mattyokar #38312 üzenetére
Pedig Wing Commander volt igérve, citizenconon is úgy kezdődik a történet, hogy egy idrisre kerülünk, mint pilóta. Ez ugye elég kötött beosztást jelent, bár vergődtem rajta, hogy miért idrisre, hiszen az volt sugallva, hogy egy bengalon leszünk pilóták, mintegy Wing Commander szerűen. Idrisen viszont összesen 2-4 gép lehet. Első gondolatom az volt, hogy az idris az első állomáshely, ahol kitanítanak minket, aztán majd egy csatában szétlövik alólunk és akkor kerülünk a bengalra. A bengalt viszont nem csinálják. Tehát az 1. részben nem lesz bengal. Tehát az idrisen kellene lennünk, aminek viszont nincsenek repülőszázadai. Tehát ez egy anomália.
Most viszont kicsit tisztult a kép, ezek szerint változtathattak a koncepción annak fényében, hogy a bengalt nem csinálják meg. Azt csinálják, hogy összerakták mit tudnak megcsinálni 1-1.5 éven belül még, és abból kell főzniük, és ezek szerint az egy Baby PU-ban történő rpg játék lesz. Gondolom az idris lesz a főhadiszállásunk, átélünk a hajóval együtt egy-két csatát, néha meg ledobnak kommandózni ide-oda, máskor meg szabadjára engednek.
Mondjuk arra kiváncsi leszek, hogy milyen típust adnak alánk, mint Normandy SR2.
Aj de adja magát egy carrack. De a carrackot se csinálják tudtommal.
Köszi gábor a fordítást!
-
Szőrös
veterán
válasz
Mattyokar #38312 üzenetére
Ettől nekem még nem lesz Freelancer. Ha mindazt meg lehet csinálni amit abban akkor az lenne. De itt alapvetően egy katona leszel, szóval a lehetőségeid is korlátozottak lesznek "open world" meg "sandbox" ide vagy oda. Bár számomra ez dicséretes mert ezzel adhatnak az ember kezébe némi szabadságot ami kimerülhet akár abban is, hogy a küldetések megvalósítását teljesen rád bízzák.
-
mettek
addikt
válasz
Mattyokar #38305 üzenetére
az elite jól össze van rakva, stabil játék de messze nem ilyen mint a SC. Kicsit csúnyább, egyszerűbb, kb minden űrállomás egyforma, kb minden hajó egy kaptafa, iszonyat drága benne minden, ergó rengeteget kell benne gürizni, hogy vegyél ezt azt a hajódra vagy egy jobb hajót.
Nálam pár hétig tartott a lelkesedés de aztán valahogy ráuntam mivel sok újat nem tud mutatni a játék...mivel csak az égitestek között tudsz repkedni...persze most már van bolygóra szállás 30 euróért de semmi extra nincs benne....nincs kidolgozva. Nyilván a semminél jobb
-
Volfram42
senior tag
válasz
Mattyokar #38154 üzenetére
Hull A lett CCU-va. Azért meg nem kaptam semmilyen hangárt se. Ezért furcsálltam, mert más meg kapott.
Most meg lett minden.
Köszi.
Kettőt aludtam rá, de nem érdekel. Nem rendelek pizzát egy hétig. Bár amúgy se kéne. Legalább ez visszafog.
Ezért nem tudom mit kapok cserébe, mert PTU-ra lecseréltem a LIVE-t.
Most egy ideje azt csinálom, hogy áthelyezem a könyvtárat és csekkolom a fájlokat. Így mindig megúszok egy valag letöltést, de PTU-n ezért is 300i-t kaptam. Szóval lehet ez marad. Nem is zavar, mert úgy is csak sajáttal repkedek, hogy azt szokjam. Még a végén beleszeretek valami másba azt megint költhetnék.
Így most van egy LTI Hull B és egy AMD Delta. Ennél többet semmiképpen sem akartam játékon kívül. Így be is fejeztem a költést.TESCO-Zsömle:
Ha egy saját kavics jár az aszteroida (semmi különös csak egy darab kő az immersion végett) hangárért akkor még lehet az lesz a kezdőm, pedig a SelfLand volt eddig az ízlésemnek való..
Majd kiderül mit hoz a jövő. Amiben szinte biztos vagyok az az, hogy első fuvarom tuti félig üres raktérrel lesz. Jó sok málhát bír már ez a B is. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mattyokar #38154 üzenetére
A béta időszak alatt!
Maga a hangár típusra, darabszámra egy. A hangár fajtája az elhelyezkedését is meghatározza. Revel&York hangárakat csak a legfrekventáltabb részekre lehet tenni, Aeroview már inkább iparosabb/polgáribb cucc, míg a SelfLand megy a "vidéki kis sárgödrökbe", ahol alig van népesség. Értelem szerűen a VFG azért a legdrágább, mert az oda megy, ahol kb semmi nincs. Bolygó se. Ez részben ugye logikus, hisz a semmi közepére építkezni nagyobb meló, külön létfenntartás is kell, amit egy bolygó önmagában biztosítana, másrészt előny, hogy nem a központból kell kibumlizni egy ipari hajóval megzabálva fél tanknyi jump-üzemagyagot.
-
-
frintenza
csendes tag
válasz
Mattyokar #38128 üzenetére
Hála az égnek van humorérzéke az asszonynak, így ilyesmi miatt nem kell aggódnom.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a hangárok mérete közel azonos és csak textúrájában eltérőek, ugye?
Mert a Starfarernél mindenhol a VFG Industrial hangart emlegetik, viszont én "csak" egy Aeroviewal rendelkezem.
Mivel a hangárnál feltüntetett hajó slotok három méretbe vannak, így gondolom bele kell férnie akármelyikbe, amely képes large hajót befogadni. Azért kérdezem, mert nem akarok belefutni abba, hogy még + hangárt is kelljen vásárolni. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mattyokar #38115 üzenetére
Keresgéltem videók közt, PAX East volt.
-
frintenza
csendes tag
válasz
Mattyokar #38092 üzenetére
Nekem is hosszú hónapok csatájának eredménye az, hogy ráköltöttem erre a játékra. Bár megvallom őszintén bennem is vegyes érzések kavarognak. Mikor belépek a játékba és meglátom a hangár padlóján végigfutó fény csillanását a hajó testén az valami elképesztően jó érzés. (Főleg belegondolva abba ami EVE-ben volt/van)
Aztán belépek a weboldalra, és a "Billing and Subscription" fül alatt voltak annyira "empatikusak" a fejlesztők, hogy kiírják mennyi pénzt költöttél a játékra....na ez már nem olyan jó érzés.
Ha viszont arra gondolok, hogy mennyi szórakozást és kikapcsolódást fog nyújtani ez a játék, akkor nem sajnálom. Asszonyra ennek a többszörösét költöm, mégse tölt el olyan jó érzéssel mikor meglátom a "hangár padlóján végigfutó fény csillanását" az újonnan vásárolt ruháján. -
Volfram42
senior tag
válasz
Mattyokar #37238 üzenetére
Nem tudom, volt amikor reggel 6-kor jött ki, de olyan is, hogy mér 2-kor kipróbáltam. Ma viszont szerintem nem maradok fent, mert egy órát aludtam tegnap óta és már érzem.
Nathan Boggs: Pedig közben játszok csak a háttérben hallgatom. Még befejeztem a meccset mielőtt írtam.
Cris99: Igen.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Mattyokar #37087 üzenetére
- gimballal együtt szeded le az elsőt, fixet tudsz tenni a helyére.
- a szárnyakon ott vannak azok, a gimbalt én felülről könyebben tudom levenni.
- igen, amikor teszel fel ballisztikust, azt be kell tárazni. automatán nem fogja akkor sem, ha ugyanazt teszed vissza
- minden bérelt dolognak el kezd ketyegni az ideje, amint elindítod az AC-t.
- valószínűbb, hogy te kevered a két Gladiust. -
Yllgrim
őstag
válasz
Mattyokar #36609 üzenetére
Eleg nagy lesz a vilag. Ha a rendszereken keresztul Orak alatt fogsz keresztul jutni, akkor bizony lesz mit felfedezni. Raadasul egeszen biztosan lesznek random event-ek is ahol mar ismert rendszereken belul lehet majd talalni uj dolgokat, aszteroidakat, szellemhajot...
Erdemes lesz minel rizikosabb teruleten hajokazni mert ott nagyobb a nyereseg is. Nagyon kivancsi leszek majd hogy dolgozzak ki ezt a rendszert, szamomra ez lesz a legizgalmasabb resze a dolognak.
-
BOGO07
tag
válasz
Mattyokar #36298 üzenetére
wakkmacska Avangerrel?
Kösz te is aprítottálEgy kis részletet fel is vettem: [link] Célzás lehetne jobb is de még gyakorlok
Sry hogy "otthagytalak" de valamiért egy idő után leesett 10-15fps re a játék és miután le alt+tab-oltam kifagyott
De tényleg jó volt majd felveszlek aztán tolhatjuk együtt. Bár merlinnel ez volt az utolsó meccsem egyenlőre mert lejárt a bérlésem és most másra gyűjtök nem akarom megújítani. Bár 1600 rec megvan 1 jobb körből.
Amúgy ha így kilépsz néha csak 1-2 napon/órán belül adja oda a REC-et. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Mattyokar #36298 üzenetére
Igen ez sorrendes:
Star Citizen Alpha 2.0 PTU: Crusader Playtest Invite
Greetings everyone, we've got exciting news for you!
We're inviting some of our earliest backers to participate in the Public Test Universe (PTU) to playtest Star Citizen Alpha 2.0 which features the very first elements of the Persistent Universe in the form of the gas giant Crusader and surrounding areas.
Na varom hogy atkopizodjak, aztan toltom lefele
-
Szőrös
veterán
válasz
Mattyokar #35911 üzenetére
Szerintem meg sokkal jobban visszatartja a támogatási kedvet az, hogy a huf irgalmatlanszarzsengehulladék valuta és emiatt minden drága.
Erről meg a CIG aztán végképp nem tehet.
Ha az ájró nem 3XX ft lenne hanem pl fele annyi akkor valszeg kevésbé izgatna minket a vat -
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Mattyokar #35908 üzenetére
Nem jársz rosszabbul a beolvasztás, stb. miatt, max ha tényleges pénzben kérsz visszatérítést. De amúgy egy centet sem veszítesz a dologgal.
Szerk.: A 27% adó miatt szarul járunk, de amiatt nem a CIG a hibás, megrohadhat, aki kitalálta, hogy elektronikus tartalomra is adót kell fizetni...A mi olyan mint a Firefly meg azért nem teljesen jó példa, mert abban a világban ők egy hajón laktak, viszont mi nem ott fogunk, hanem talán a hangárhoz csatlakozó lakórészben. Szóval a hajó az csak olyan lesz, mint egy autó, vagy max egy lakóautó (nem állandó lakásként).
A Firefly méretű hajó (8-10 ember külön szobákkal) szerintem simán egy Starliner szint.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Mattyokar #35908 üzenetére
Azt kell(ene) megerteni, hogy az a VAT nem megy hozzajuk, hanem megy szepen a magyar adohivatalhoz, mert te mint rendes allapolgar szeretnel hozzajarulni a magyar allam gazdasagi stabilitasanak elosegitesehez az adod rendes befizetesevel. Az ado nem marad a CIG-nal... Ez egy EU-s torveny amit persze azonnal beepitett minden EU-s allam jogkoveto modon a sajat torvenyei koze, mert nekunk rossz, nekik meg jo. Igazabol ez egy egysegesites, de az mar mas kerdes... Persze lehet jatszani a VAT-vel, meg ... de az mar mas kerdes.
-
Diopapa
addikt
válasz
Mattyokar #35885 üzenetére
Szerintem úgy lenne értelme, hogy amikor kiszállsz, kéne késleltetés a nyitásra, ekkor a levegőt kiszívná egy tartályba, miután visszacsukódott, visszatolná. Kicsivel nagyobb hajókon (pl Frici, Bádogbögre) ahol vannak ajtók, ott is így lenne értelme. Mert most van effekt, hogy a levegő kiszökik a francba, aminek nem sok értelme van
-
Nathan Boggs
senior tag
-
Yllgrim
őstag
válasz
Mattyokar #35777 üzenetére
En egyszer mar ajanlottam
240-esek 24 korul mennek, biztos ismertek valakit aki ismer valakit aki...
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mattyokar #35531 üzenetére
Azt látom, nyilván nem egy oldalon számoltam 8-at...
Azt is nézd, hogy alapvetően ez nem egy nagy hajó, sok dolog nem fér rá. Katonai szerepkörre meg van már ebben a méretben annyi gép, hogy +1 páncélozottabb/fegyverezettebb modellnek max azok örültek volna, akik Stalkerről akarnak upgrade-elni és félnek a Delta-tól. Sokan akartak valami EWAR cuccot ebben a méretben, most fogjuk rá, hogy megkapták. Avenger nem olyan lassú, 225 a vége alapon, szóval kalóz-rajoknak kötelező lesz egy ilyen. Az összes nagyobb hajót simán beéri, aztán pajzs eldob és EMP.
Mint azt a videóban is elmondjuk, nem. Az Omega-n elvileg két reaktor van, ami miatt embertelen mennyiségű booster-e van. Gyakorlatilag nem lehet kifogyasztani, olyan gyorsan tölt vissza. Nyilván, ha ráfekszel, akkor kifogy egy idő után, de olyan pálya meg nincs, ahol ennyire állandóan kéne.
A legvégére szerintem nem lesz túlzó a korábbi 100GB-os becslés. Persze nyilván minden attól függ, mennyire tömörítik be a cuccot. Ez kétélű fegyver, mert minél jobban van tömörítve, annál több erőforrást vesz el a procitól a kitömörítés, viszont minél kevésbé tömörített, annál több hely és olvasási sávszél kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest