- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
orientcx #54364 üzenetére
Engem személy szerint hidegen hagy, hogy hol mi és mennyi van. Az SC az a játék, ami engem megfogott és érdekel, az Elite meg az, ami nem. Ennyi.
Steam-en meg máshol annyi játék van, hogy ha holnap mindkét stúdió csődöt jelent, akkor se maz unalom fog megenni reggelire. -
-
válasz
orientcx #52334 üzenetére
Valójában azért írtam ezt le, mert ez hasznos információkkal és objektívebb szemszöggel szolgálhat olyanoknak is, akik kevésbé vannak benne, vagy épp rajongók, csak erről nem igazán tudtak, vagy értették. Ezért nem reagáltam csak olyat, hogy "hülye vagy", annak nincs érdemi haszna mások számára
-
-
válasz
orientcx #52081 üzenetére
Nem, csak nem írkáltam oda sokat. Nézegettem egy ideig, meg eleinte írkáltam is, megjelenés után meg inkább már csak játszottam
A frontier fórumát meg direkt kerülöm.Nem tettem bele ezer órákat mint egyesek, kifejtettem már miért, de elő szoktam venni mai napig, különösen a vr miatt. Manapság már csak abban tolom.
-
vaakuum
addikt
válasz
orientcx #51307 üzenetére
Ezt a határt nehéz belőni, hogy hol van az, amikor egy idő után már unalmassá válik a rutin.
Pl. vannak emberek, akiknek unalmas, hogy oda kell menni, rá kell fogni a fejére a célkeresztet, és lőni párat. Nekik vannak olyan scriptjeik, hogy csak lenyomják a gombot, és mindenki meghal a környékükön. -
Diopapa
addikt
válasz
orientcx #51296 üzenetére
Szerintem az egész halála, hogy valaki táblázatokat néz, más meg elmegy a traderig... Kb mintha meghagynák hud-al külső nézetet. A quantum travelnek meg egyszerűen játékmechanikai okokból sem szabad rövidebbnek lenni, hiszen itt nem lesz annyi rendszer mint pl ED-ben vagy EVE-ben. Ha bárhonnan 5 perc alatt oda tudod rántani a haverokat segíteni, akkor az egész lövöldözősdi értelmét veszíti...
-
Mattyokar
tag
válasz
orientcx #51286 üzenetére
"de működjön szépen az űrszim rész, hisz ez a lényeg(lásd ED), aztán onnan lehet bővítgetni."
- időnként visszatérő gondolatom, hogy Brabenék megcsinálták a motort, miegyebet, és azt vajon mennyire kell vagy lehet átírni, hogy új feature-öket tegyenek bele, vagy mennyire kellene inkább elölről kezdeniük..."tény ami tény: az ED négy éve élvezhetően működik"
- a tény az, hogy működik, de az élvezhetősége erősen megkérdőjelezhető, legalábbis szubjektív. Az szerintem ED-nél inkább azon alapul, hogy a játékos mennyi mindent képzel a szegényes(en tálalt) tartalom mögé.
SC-nél meg lehet, hogy túl fogják tolni az immerziót/szimulációt és az fog az élvezhetőség rovására menni (bár ezzen azért gondolkoznak a devek és oda fognak figyelni a játékosok visszajelzéseire). -
tom5598
senior tag
válasz
orientcx #51280 üzenetére
azt hogy hány éve csinálják te is megtudod nézni 2013 januárban nyílt meg az Austini studó a ~13 fővel , most meg kicsit nagyobbak
MMO-knál pedig nem áll le a fejlesztés, lesz egy olyan pont amikor kiadható, viszonlag stabil a kód stb. utána ugyanúgy folyik tovább a munka.
'Kész MMO" meg nincs, illetve van, amikor már nem játszik a játékkal szinte senki, ezért leállítják a szervereket. (pl: Wildstar) -
Diopapa
addikt
válasz
orientcx #51280 üzenetére
Sajnálom, ha betalálva érzed magad Elite ügyben...
Nagy ED rajongó vagyok, beta óta megvan (lifetime passal...
) Csak nagyon más a két játék. Az meg most teljesen mindegy, hogy az SC nincs kész, a mondandóm szempontjából ennek nincs jelentősége. Csak arra utaltam, hogy mennyire más lesz mint az ED és ez nem feltétlen baj..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest