Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Mattyokar #35531 üzenetére

    Azt látom, nyilván nem egy oldalon számoltam 8-at... :U :DDD

    Azt is nézd, hogy alapvetően ez nem egy nagy hajó, sok dolog nem fér rá. Katonai szerepkörre meg van már ebben a méretben annyi gép, hogy +1 páncélozottabb/fegyverezettebb modellnek max azok örültek volna, akik Stalkerről akarnak upgrade-elni és félnek a Delta-tól. Sokan akartak valami EWAR cuccot ebben a méretben, most fogjuk rá, hogy megkapták. Avenger nem olyan lassú, 225 a vége alapon, szóval kalóz-rajoknak kötelező lesz egy ilyen. Az összes nagyobb hajót simán beéri, aztán pajzs eldob és EMP.

    Mint azt a videóban is elmondjuk, nem. Az Omega-n elvileg két reaktor van, ami miatt embertelen mennyiségű booster-e van. Gyakorlatilag nem lehet kifogyasztani, olyan gyorsan tölt vissza. Nyilván, ha ráfekszel, akkor kifogy egy idő után, de olyan pálya meg nincs, ahol ennyire állandóan kéne.

    A legvégére szerintem nem lesz túlzó a korábbi 100GB-os becslés. Persze nyilván minden attól függ, mennyire tömörítik be a cuccot. Ez kétélű fegyver, mert minél jobban van tömörítve, annál több erőforrást vesz el a procitól a kitömörítés, viszont minél kevésbé tömörített, annál több hely és olvasási sávszél kell neki.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák