- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxidrake
csendes tag
3.6.0 Live - on van.
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
m0h0senator #52796 üzenetére
Igaz! Csak akkor ne free fly lenne a neve.Benéztem.
-
Maxidrake
csendes tag
Ingyen ki lehet most próbálni a játékot bárkinek Junius 13.-áig. Ha kedvet kapnál hozzá nagyon megköszönném ha az én Refferral Kódomat használnád a regisztrációhoz. Nagyon köszönöm szépen, és jó játékot kívánok.Van fent majdnem 700 Videóm lehet belőle nézelődni akit esetleg érdekel. [link]
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
Heller2 #52733 üzenetére
Hali! Igen. Ha elajándékozod a játék csomagod akkor az akinek elküldod azt kapja meg ami a játék csomagba van.
Hangár, hajó, annak a biztosítása,kezdő pénz, és persze a jog hogy le tudod tölteni az Sc -t.(Esetleg Sq42 ha az is benne van.) és ha nincs másik játék csomagod akkor kizárod magad az Sc - ből. Akkor hogy újra tudj játszani venned kell megint egy játék csomagot. -
Maxidrake
csendes tag
válasz
bladex73 #52731 üzenetére
Hali! Ahogy írod, de vissza felé is igaz, tapasztaltunk viszont olyan hibát is ami meg ott jött elő nekünk, pl úgy lő minket az amcsi, hogy nekünk nincs semmi hang jelzés vagy vizuális jelenség, csak azt látom hogy elfogyott a pajzs pirosodik a hajó aztán pukkan, de azt se jelzi hogy megtámadtak, továbbá ott 130-160 ms a ping. Nem alkalmas harcra.(USA) szerver. Aus szerveren meg 380 - 400 ms a ping.(EU) szerver meg 60-65 ms.
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
Plasticbomb #52678 üzenetére
Hali! Nekem a Ryzen 7 1700x 150 pont, a Vega 64 meg 167-et kap. Nekem átlag 48 fps 2k ultra beállításon.
-
Maxidrake
csendes tag
Nekem is már 9 - en használták a kódomat. Már csak egy kellene és megvan amit szeretnék. 1 év 1 hónap alatt lett meg ennyi.
-
Maxidrake
csendes tag
Hali! Újra működik hogy Aquila - ba el lehet hozni az Ursat,Cyclont. Úgy csináltuk hogy egyikünk hívta le az Aquila-t, haver meg a járművet amit bele akartunk rakni.
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
L-e-f-i-e #52590 üzenetére
Hali! És ha veszel mindenképpen mustangot vedd mert 30 usd a hajó ára, míg az aurora csak 25 usd-t ér. Ha tovább upgradeled később jól jöhet,és ha lehet ilyet kérni, meg tennéd hogy az én Referral kódomat használod, nekem már csak 2 hiányzik hogy meg kapjam a Gladiust
köszönöm szépen.
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #52520 üzenetére
Hali! Igen változhat, tehát ha tuti hogy kell érdemes vissza venned, még az előtt mielőtt megjelenik. Mert az új áron tudod után csak vissza venni.
Ja és akit érdekel májussal törlik az összes 0 usd értékű CCU - t. Érdemes lehet felhasználni még e hónapban, akinek van. -
Maxidrake
csendes tag
Hali végre optimalizálták az fps - t Arccorp-on.
https://www.youtube.com/watch?v=4l5-EUBl5Ys&feature=youtu.be -
Maxidrake
csendes tag
válasz
m0h0senator #52457 üzenetére
Félre értés ne essék, nekem nincs bajom azzal mit fogyaszt, én a cpuid hardver sensort használom, az ír ki ilyet, bár csak arra szoktam használni hogy a hőfokot ellenőrizzem néha, ha nem pontos ez van. Csak annyit akartam az egésszel mondani, hogy alapból korlátozva van a fogyasztása, ha nem piszkálunk bele.
-
Maxidrake
csendes tag
Hali! Na igen ha nem nyúlunk bele a global wattman ba alapból csak 200watt ot eszik a Vega. Nekem Vega 64 van, ha nem rakom rá a +50% áramfelvétel t akkor az is max 200watt. Ha ezt rárakom akkor 310 wattot is bezabál. Nekem is 750watt gold táp van alatta.
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
FRIZ 22 #52319 üzenetére
Hali! Ha nem jó verziót ír a launcher, a user mappába kell megkeresni a star citizen- t oda menti a launcher bizonyos részeit, ha azt törlöd, akkor utána jó lesz a verzió szám, előtte be kell zárni a launcher t. Az elérési utat újra meg kell adni hogy hova van feltelepítve. Ez egy régi hiba néha előjön. Sajna most épp dolgozom, így nem tudom felyből a pontos helyét. Max holnap belinkelem. De szerintem meg lehet találni.
-
Maxidrake
csendes tag
Boldog Új évet kívánok mindenkinek
-
Maxidrake
csendes tag
Hali! Ez amúgy érdekes, megvan hozzá rendesen a masina? Én negyed ennyi hibával nem találkoztam, igen jó stabilan megy, ami elmondható nekem az expó alatt 10 óra játék alatt kB 2 crash, napi szinten. Nem tudom mi lehet az oka, akikkel én együtt nyomon, korán sem ennyire rossz a helyzet, hogy nem tudják még csak az expót sem megnézni. Ssd nagyon durván kell hozzá sajna, meg a 16 giga ram, és legalább egy gtx 1050 Ti. Én Evocati tesztelő vagyok, tudom milyen a szar build, ez nem az
Van benne hiba rendesen, nem azt mondom, félre értés ne essen, de igen stabil ez ami most van.
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
Menthirist #51924 üzenetére
Én is Orion akartam most venni , csak épp 125 usd -vel feljebb ment az ára 325- ről 450-re felnyomták. Nekem az már túl sok érte. Így marad az Aquila-Carrack Upgrade, meg a Caterpillar amit most veszek.
-
Maxidrake
csendes tag
Kis felvételek az Expóról. akit érdekel. Az utolsó most nincs rajta mert még melózom. Ha kell majd azokat is felrakom.
Anvil:
https://www.youtube.com/watch?v=ZKJ2HoA7UTg
RSI:
https://www.youtube.com/watch?v=wyZxsBdsloc
Origin:
https://www.youtube.com/watch?v=TLhMiBLh0Ag -
Maxidrake
csendes tag
válasz
Menthirist #51804 üzenetére
Hali! Én megvettem a Carrack - ot. A másik hajó meg szerdán a Merchantman,én is arra várok. Akinek nem voltak bent a hajók ajánlom válcson USA szerverre ott mentek.
-
Maxidrake
csendes tag
Nekem ezeket írja. Valamiért nem tölti fel. Törölhető ez a hozzá szólás. Köszi
-
Maxidrake
csendes tag
3.3.0 Live on van. És már heggesztjük a 3.3.5. Egy óra és kezdem én is tesztelni.
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #51458 üzenetére
Jaja ma teszteltük a Hammerhead-et, az is sokkal de sokkal jobban bírta a lövéseket. Jóval erősebb a pajzs, csak még mindig fent áll az a probléma, hogy nagyon gyorsan túlmelegednek a fegyverek, főleg, hogy az összes ágyúból tüzeltünk. Igen jó stabil a szerver már. 3 órát nyomtunk most egybe gond nélkül.
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
devast #51400 üzenetére
Hali! Devast valótlan ne állítcs. Build függő az egész, ma pl, 2 órás videót raktam fel YouTube - ra, és egy fagyás sincs benne. Az előző patch meg 10 - 20 perceket bírt, azért Public Test Univerese hogy itt jöjjön ki a hiba, livon nincs crash. Nagyon sokat javult az optimalizálás 3.3.0 - ba.Most már tud 140 fps is lenni V-sync nélkül. Én beérem a 60 Fps - el.
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
Plasticbomb #50953 üzenetére
Tessék itt https://youtu.be/JzjW84yMJ6M
Egy Reclaimer - t intéztem el vele. -
Maxidrake
csendes tag
válasz
Plasticbomb #50950 üzenetére
Nem sok idő már, nemsokára kezdjük a tesztelést már, én is remélem. Már egy hónap sincs
és jön a 3.3
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
Plasticbomb #50928 üzenetére
Hali. Jaja nekem is így működik a prospector, majd 3.3 ra lesz javítva, reportoltam már ezt a hibát Sc - be. Itt a link:
https://robertsspaceindustries.com/community/issue-council/star-citizen-alpha-3/STARC-65078-Pressing_Alt__Tab_on_menu_fps_go_up_200_on_V-sinc_ON -
Maxidrake
csendes tag
-
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
Eniral #50484 üzenetére
Hali! Menny el a celinre. Körülötte van a Kareath outpost. Ez is egy űrállomás, oda leszállsz, a központi terembe van egy jó nagy számítógép. Ott egyszer megnyomod a use-t. Minél nagyon a crimestatod annál tovább kell ott maradni. Végig megy a program 6/6 akkor vesz le egyet. Addig ismételed amíg le nem szedi az összeset.
-
Maxidrake
csendes tag
Sziasztok jelentkeztem én is a Liberum Arbitrium klánba. Nagyon kíváncsi vagyok már erre a játékra most vetem meg az Aurora mr starter pack-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nyaralás topik
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest