- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
asszem78 #51442 üzenetére
Ne probalkozz olyan kövecskékkel amiken a törés tartomány túl kis savban van, vagy órákon át probalkozol vele (tul sok befektetett idő) vagy felrobbantod a követ s rossz esetben a hajót is leamortizalod, esetleg felrobbantod a kővel a hajót s magad is.
A törés sávban tartást szabályozhatod a lézer energia szabályzással vagy a hajó közelebb távolabb vitelevel, illetve ha nagyon emelkedik akkor nyugodtan le is huzhatod a lézert a kőröl, majd visszateszed rá. Amint lehuzod róla azonnal elkezd a a energiája csökkenni.
-
tom5598
senior tag
válasz
asszem78 #51424 üzenetére
Amíg nem wipeolják addig megmarad mint a $ ért vett hajó (insurance bugot nem tom javították e már). Mivel sokan mennek oda, meg a szerver is szeret mindenkit oda spawnolni ott vegyes. A customs részen 20-30fps a többi részén 30+ nekem, de nincs mikrolagg szóval tűrhető.
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz
asszem78 #51382 üzenetére
Mikor kezdodott a3.3 put akkor durvabb volt, valaki panaszkodott is ra, hogy az ulrawide moritoran nagyon durva. De 3.2ben kb hasonlo, szerintem, csak ott az alacsony fps miatt nem erzekelni ennyire.
HJa, mellesleg kb mindig futok, vagy feltekerem a seta sebesseget maxra, szoval az sem segit.
En viszont megszoktam.
-
tom5598
senior tag
válasz
asszem78 #51366 üzenetére
sajnos nincs insurance rajtuk szóval nem sokáig marad meg, illetve ha van rajta insurance az nem működik mert ne engedi claimelni a hajót. de sztem azt raknak rá amíg nincs a insurance vásárlás lehetősége implementálva.
Vásárolni meg felesleges amíg wipeolnak, bérelni már van értelme viszont.
Aurorával kezdőnek egy
cutlass - csomagszállítás, kereskedés
prospector- bányászásra
dragonfly, cyclone- versenyzésre
buccaner, hornet meg mercenary küldikre jók lesznek. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
asszem78 #51346 üzenetére
Pont ezek a bolygók lesznek elérhetőek. A Földön vagy Terrán egy taknyos zsebkendőt nem dobhatsz majd el nyilvános helyen anélkül, hogy meg ne büntetnének. Ahogy mész a peremvidék fele, űgy lesz egyre lazább a közbiztonság, de ha a birodalom szélén priuszod lesz, utána már csak kifele mehetsz a cápák közé. Emiatt a játékosok zöme is itt fog öszpontosulni a központ közelébe.
Miért hiszi mindenki, hogy ha vkinek pénze van meg sok hajója, az rögtön IDDQD? Még csak nem is IDKFA, mer sok cucc, tudás csak játékkal szerezhető meg. Aki meg aközé a tucat ember közé tartozik, hogy mindenért önti a pénzt a játékba megjelenés után is, az nem csak a játékot fogja támogatni, de igen vastagon olajozza majd a játékon belüli gazdaságot is.
-
devast
addikt
válasz
asszem78 #51339 üzenetére
Az emberek igen nagy többsége kezdőcsomaggal rendelkezik csak. Ők, a te elképzelésed alapján, szinte biztos hogy az üres univerzumban kezdenének. A maradék, számszerűen a többihez képest igen kevés játékos akinek nagy hajói vannak, ill sokat költött hajókra, ők mennének csak a pre-seedelt univerzumba. Ők, habár nagyon sokat költöttek, a többihez képest nagyon kevesen vannak. Ezért az egyikben sokkal több játékos lenne, mint a másikban.
-
devast
addikt
válasz
asszem78 #51331 üzenetére
Az nem működne, ugyanis akkor a vett hajókkal teli univerzum kb üres lenne a másikhoz képest... Egyetértek, hogy jelenleg a hajók pénzért ez p2w. Tök egyértelmű... Ha ezt megjelenéskor abbahagyják, akkor idővel ezek az előnyök elkopnak. Ha nem...
Az is érthető, hogy másképp pénzt nem tudnak jelenleg szerezni. Ki az isten adna nekik $2000-et úgy, hogy nem kap érte semmit? Senki. Kapsz egy nagy hajót mellé? Mindjárt más... Itt már nagyon nagyon régóta hajókat vesznek az emberek, nem a projekt támogatása a cél (az csak indirekt módon történik meg). -
cskamacska
addikt
válasz
asszem78 #51076 üzenetére
Benne van az ellenérzésben az is, hogy rengeteg pénz gyűlt össze, de nincs meg a látszatja, ami frusztrációt szül. Szerintem a legnagyobb kritikusai a projektnek nem külső trollok, ha nem szkeptikussá vált volt fanok.
Ha csak az ittenieket nézzük, úgy tudom EFRM, Jack@l, szunya1 is backer volt.. amíg nem lett elegük a várakozásból.Mert hát 200 millió dollárból kijönne 10 Elite Dangerous, de a SC jelenleg nem tízszer jobb, hanem egyes moduljaiban ott sem tart mint az ED legelőször, mivel ugye nincs kész egész játék.
Ha elkészül nyilván semmi nem lesz hozzá fogható összetettségben, de részletekben hozhatja, sőt, le is lépheti a konkurencia, mert nem csak a borzalmas No Mans Lie, vagy a félkész X Rebirth van mellette, de azoknak második és harmadik részeivel is konkurálni kell, most már annyira elnyúlik az SC fejlesztése.
--
Én magam sem tudom mit kezdjek az Aurora LN és Mustang Omega SQ42-es Legacy pakkokkal.
Jelen és belátható időn belüli jövő formájában az Aurora LN totál zsákutca
, a magyar ÁFÁval is csak 17 euróért feljebb húzható Avenger Titan kettő Auróra máját is megeszi reggelire, szép nagy szemű babbal, és jó chiantit iszik rájuk.
Omega viszont kedvencem, jól néz ki, igen fürge, és mindenhol kellő sportautós sebesség érzetet ad, de harcolni egyáltalán nem tud, szállítani sem tud semmit, küldetésre sem túl jó, tényleg csak versenyre és bohóckodásra van.Mondjuk ahhoz képest, hogy a kallódó Aurora LN->Dragonfly Black CCU-t felraknám, Omegát, ha lehet, akár a ti segedelmetekkel
, becserélném a piacon egy Cuttlass-re, amire egyébként is mindig vágytam, és volna egy szettem ami mindenre is jó, de még nem akkora hogy ne lehetne vele szólózni.
A "Star Citizen mégsem lesz olyan jó" katasztrófa elhárítási tervek meg nyilván az eladásról szólnak, a legjózanabb az lenne, ha a Dragonfly CCU és az Omega mennének, és az LN kapna egy Avenger Titan CCU-t, és maradna is pénz X4-re, X5-re.
De ha véletlen tényleg bejön az SC, akkor meg az Omegával járnék jobban, egy Avengert pikk-pakk ki lehetne grindolni, de Omega az örök, ha hűek a korai leíráshoz, akkor az Mustang Gammánál hajszálnyival jobbnak is kellene majd lennie.
Viszont az LN pakk se nem ritka, se nem értékes(anno az LTI átalakítást elhesegettem, úgy sem ad hozzá sokat jelszóval
), oda halászni kéne vevőt is.
-
-
válasz
asszem78 #51034 üzenetére
Öregedést nem feltétlenül de koszosodást várnék.
Így túl sterilek a hajók. Szeretnék egy koszos kopott caterpillart amin nyikorog minden.
Elég lenne valami alap kosz shader, de ha bonyolítani szeretnénk akkor a legtöbbet látogatott bolygó felszínének színét rá lehetne rakni ha sok a fel le szállás. -
duvi
nagyúr
válasz
asszem78 #51009 üzenetére
http://www.star-citizen.hu/ és itt a FB oldala is: Star Citizen Útikalauz Stopposoknak
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
asszem78 #50959 üzenetére
Lol megint? Ez kb a nyolcadik alkalom 2012 ota hogy 60 nap es osszeomlik a project.
Ha koveted hogy rohogj rajta azjo, de egy szavat se vedd komolyan
Figyi ilyen komolyan veheto a csoka:
1 nap elteressel
Nem erdekli azt semmi, nincs semmifele forrasa, csak dobalja a szart a falra napi 1000 tweetben, hatha valami megragad. -
-
Plasticbomb
addikt
válasz
asszem78 #50952 üzenetére
Lene mar kesz.. OLyan szinten vacak a szerver reakcio ideje, rendszeresen kimaradnak 100 msecek, epp most robbantottam fel a hajom banyaszat kozben, mert ki kimarad x ido, s kovetkezo kiszamitott pillanatban mar 98% overchargeon van a szikla amit banyaszni probalsz. Raadasul ma meg rosszabb, mint az elmult napokban volt.
-
EFRM
tag
válasz
asszem78 #50925 üzenetére
az outlaws demojarol beszeltem, igen.
kicsit rajzfilmesre vettek, a szo nem rossz ertelmeben komolytalan, de a gfx+zene nagyon adja a feelinget.
30dolcsiert valszeg jot lehet majd szorakozni es nosztalgiazni.edit: DS egy idiota - legalabb egy eve nem is olvastam tole semmilyen okossagot, mert siman tultolja a kretent - de abban igaza volt, hogy az sc vakvaganyon fut. pont a cignek kene bemutatni, mondjuk egy atomstabil szorakoztato jatekkal, hogy ez nem igy van... soha tobbet nem hallanal rola
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz
asszem78 #50884 üzenetére
S akkor regen hogy ment az agyban kilogolas?
Egyebkent uezutan felszaltam a mustang alphaval.. majd valahogy felrobbant mikozben elhagytam olisart. kozelben valaki lovoldozott, fegyvertilto zonan kivul, szoval meg az is lehet, eltalalt, de nem remlik semmi jelzes, hogy critical state of shield vagy hasonlo... Egyben a game is osszeomlott, szoval azt mondtam, oke, kesobb, most jatszani akarok.
-
-
válasz
asszem78 #50868 üzenetére
Ez kettős, egyrészt fejlesztője válogatja, van aki pont ezektől az eseményektől töltődik fel. Úgy értem napi x órában húzod az igát, hónapokon, éveken át, időről időre jó tud lenni egy olyan rendezvényen való részvétel, ahol az általad készített termék rajongói vannak. Más meg, aki tehernek érzi, az várhatóan úgysem megy el.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
asszem78 #50855 üzenetére
Téged nem zavar, de nézd meg a facebook oldalukat, most már gyakorlatilag minden bejegyzés alatt azt olvashatod, hogy haladjanak már a játékkal mert folyamatosan jönnek hajók meg ilyen olyan kontentek amelyekért pénzt kérnek, de a játék nem nagyon halad.
Hány rendszer van a játékban? És hány lesz? A több mint száz rendszerböl még egy sincsen kész teljesen több mint 6 év után, akkor képzelheted mikor fog elkészülni mind a száz rendszer ha még egy sincs készen teljes egészében...
-
tom5598
senior tag
válasz
asszem78 #50753 üzenetére
Pedig működnek az ágyak, ugye nincs semmi a közeledben? (játékos, outpost, űrállomás, műhold stb.)
Legbiztosabb ha QT ugrás közben kikapcsolod az áramot, azzal félbeszakad az ugrás és garantáltan nincs semmi a közeledben.Levskinél nem kell leszállni a hangárba csak ha kereskedni akarsz, van a felszínen bejárata neki.
-
tom5598
senior tag
válasz
asszem78 #50749 üzenetére
a küldetést a starmapen meg hudon is jelzi háromszöggel, ha nem jelenik meg semmi úgy 10 ms el később akkor a szerver nem generálta le a küldetést valamiért, ezeket le is mondhatod.
A leszállást segító jelzőket akkor látod ha kint van a landing gear(N) és kérsz engedélyt leszálláshoz.
(Elvileg ha ágyban jelentkezel ki a hajódon és utána visszalépsz több küldetés lesz elérhető. Egy próbát megér szerintem. Ahhoz hogy ágyban jelentkezz ki menj valahova ahol nincs semmi/senki, az egyik holdon valahol vagy az űrben és használd az ágyad a log out hoz)
-
tom5598
senior tag
válasz
asszem78 #50741 üzenetére
1 hónapig szokták tesztelni hullámokban a nagy patcheket.
1. Evocati csoport ~1500 fő (2-3 hét)
2. PTU wave 1: Concierge, subscribers, aktív teszterek(1-1,5 hét)
3. PTU wave 2: még több ember
4. Open PTU: minden támogatónak elérhető (0.5-1 hét)Meg a megjelenés után 1 hónapig fent szokták hagyni a teszt szervert javítások tesztelésére, az elérhető mindenkinek. A teszt szerveren(PTU) minden hajó elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Overwatch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Android szakmai topik
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-book olvasók
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest