- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laox
aktív tag
válasz
GypsFulvus2 #52899 üzenetére
--inkább kitörlöm, régi hozzászólás volt--
-
Laox
aktív tag
válasz
Fred23 #52845 üzenetére
Minden ilyen dolog a saját korához viszonyít, attól nincs értelme túlságosan elvonatkoztatni. Nézz csak meg egy 50-es évekbeli scifit, mindenhol képcsöves TV-k voltak az űrhajókon. 2900-ra valószínűleg már minden ember gépvázon lesz, mert úgy több száz évig is élhet, ha megfizeti. Szerintem a teleportációt is megoldják, meg úgy válogatod össze a gyereked tulajdonságait, ahogyan akarod. Végtelen memória, mindenki tud mindent, mert minden adat tárolható, 80000 IQ, valószínűleg ezek miatt majd lekorlátozzák a népességszámot. De a teleporttal bármelyik bolygóra átköltözhetsz 70 fényéves távolságon belül.
Elképzelhetetlen az egész.
-
Laox
aktív tag
válasz
krumpLEE71 #50522 üzenetére
Én nem voltam ennyire türelmes, mondjuk én ~300 dollárt fizettem nekik, de kb. fél éve visszakértem. Ettől függetlenül azért ránézek néha a fórumra, hátha egyszer azt a csodát fogom látni, hogy már a bétatesztelés folyik és nemsokára indul a játék, mert akkor megint bevásárlok szerintem.
-
Laox
aktív tag
Offtéma, de ebben a fórumban talán nagyon sokakat érdekelhet, ha nagyon nem illik ide, akkor bocsi és töröljétek.
Itt van újracsomagolt Thrustmaster Hotas Warthog Joystick 60e forintért, Árukeresőn a legolcsóbb ~110k.
Nagyon sokan szokták keresni, mert Star Cizizen-hez tökéletes, kitűnő ajánlat.
-
Laox
aktív tag
válasz
tom5598 #48197 üzenetére
Akármennyire is meglepő számodra, a support is a játékhoz tartozik, nem csak a mission systemed. Mivel reagál a support, jól működik, megért egy hozzászólást. De ha ennyire felkavartam a rendkívül érzékeny lelked, akkor elnézésedért esedezem, ez a support téma rendkívül durva lehet számodra.
-
Laox
aktív tag
Kicsit off, de a játékhoz tartozik: lehetséges a refund. Múlt évben egyszer már megpróbáltam, de akkor azt mondták, hogy nem lehet. Most október 11-én írtam nekik megint egy mailt, hogy szeretnék refundot. Idáig tartott, jónéhány levélváltás után (semmi fenyegetés, csak leírtam, hogy már nem vagyok kíváncsi a játékra) 3 perce kaptam a levelet, hogy visszautalják a pénzt. Szóval kivitelezhető, kicsit több mint 1 hónap alatt megvolt.
-
Laox
aktív tag
Eddig eladni szerettem volna, de sikertelenül. Most, hogy van esély a visszamondásra, megpróbálom így is. Valamiért nem sikerül megszabadulnom az acc-tól.
-
-
Laox
aktív tag
válasz
kicsicsuvi #41578 üzenetére
Egy alfa szinten lévő játékról hülyeség lenne tutorialt készíteni, hetente változik.
-
Laox
aktív tag
Ha esetleg valakit még érdekel, 150 dollárért van nekem Constellation Taurus + alapjáték + SQ42, a jelenlegi árak mellett már jó ajánlatnak számít.
-
Laox
aktív tag
Mi értelme az üres accnak?
-
Laox
aktív tag
Ha most veszek egy Caterpillar-t, az ugye 5 személyes. De általában egyedül játszom, vagy ha éppen találok abban az 1 órában partnert, amikor fent vagyok, akkor ugye többen. De nagyrészt egyedül. Így egy 5 személyes hajó jó lenne nekem? A fontosabb posztokra tudok botokat állítani, kíséret meg úgyis fog kelleni, nem?
-
Laox
aktív tag
Na hát így kell landolni, leszálláskor meg még csodálkoztam is, hogy miért imbolyog a hajó, mondom biztosan csak a hülye alfa. Még nem érzem igazán a méreteket.
-
Laox
aktív tag
válasz
SkyS1gn #41192 üzenetére
Szerintem is jobb lenne felhagyniuk az alfa folyamatos foltozgatásával, inkább lekapcsolni az egészet és dolgozni normálisan a játékon, mert így csak félkész hülyeség lesz az egész legalább 3 évig. Szerintem senki sem szeret 15-20 fps-sel játszani egy 5%-ig kész játékon.
-
Laox
aktív tag
válasz
Nathan Boggs #41177 üzenetére
Köszi!
-
Laox
aktív tag
Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudom elfogadni a küldetéseket? Odaugrok egy ponthoz, ott üdvözöl a hang és mondja, hogy segítsek valamit, csekkoljam le a koordinátákat, de nem tudom felhozni a küldetést, illetve azt sem tudom, hogy hova kellene menni.
-
Laox
aktív tag
válasz
maskimx #41051 üzenetére
Próbáltam már visszakérni a pénzem, nem ennyire durván szívszorító történettel, csak annyival, hogy most szükségem lenne rá, de azt írták, hogy ez támogatás és nem tudják visszaadni. Bár lehet, hogy a barátnőmről kellett volna küldeni egy meztelen képet, akkor másképp döntött volna a geek ügyfélszolgálatos.
-
Laox
aktív tag
válasz
telapobacsi #40968 üzenetére
Ezeken a hajókon térhajtóművek meg mindenféle hiperszuper cuccok vannak, biztosan lesz olyan hajtőmű is, ami ilyen emberi léptékkel nagy, de az univerzumban apró távolságokat is le tud rendezni pár tízperc alatt. Biztosan nem lesz olyan ,hogy 2 napig csak arra vársz, hogy célba érjen a repülőgép. Vagy ha lesz is, akkor is közben 40x meg fog állítani a játék, hogy meteorraj, bolygó, sűrű gázfelhő, vagy egy térben üldöző kalóz van előtted. Ettől én nem félek.
-
Laox
aktív tag
Én is így gondolom, egyszerűen annyian fognak játszani, hogy napok alatt sok száz évnyi játékidőt beleraknak majd a játékosok, ekkora univerzumot nem lehet működtetni. Ebben a játékban a kereskedelem és a harc lesz a két mozgatóerő, a többi nem fog érni semmit, maximum annyit, hogy kapsz néha egy NPC-től egy küldetést.
-
Laox
aktív tag
Van most egy Constellation Taurus-om. Az Aquila, mint felfedezőhajó, miben több a Taurusnál? Leszámítva az RP részeket (nem érdekel, hogy milyen szép az ágy vagy hogy milyen az asztal). Lehet, hogy egy kicsivel gyorsabb a hajtóműve, de legfeljebb várok +5-10 percet a gép előtt. A Taurus-nak sokkal nagyobb a raktere, ez nagy előny, fegyverzetben sem vettem észre nagy különbséget. Vannak olyan extrák, amik nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy az Aquila sokkal jobb felfedezőhajó legyen? Ami megér +50.000 forintot?
-
Laox
aktív tag
Szoktatok amúgy együtt is játszani? Van hajóm, de lényegében semmit sem tudok még róla vagy a játékról, jó lenne, ha 1-2 órára egy laza repülésre meg beszélgetésre csatlakozhatnék valahova a hétvégén. Vagy akár klánba is, jelenleg a Liberum akármiben vagyok, de ha van egy aktívabb, közösségibb klán (láttam egy-két hozzászólásban a HUNS-t is), akkor ahhoz szívesen csatlakoznék, hogy ne maradjak le nagyon.
-
Laox
aktív tag
Lenne még egy pénzügyi kérdésem. Ennyire nagy mértékben drágultak a cuccok? Nálam van a csomag, amiben ugye a SQ42 illetve a SC is benne van, emellé egy Constellation Taurus, pluszban még néhány dolog, ezt szeretné a rendszer 170 dollárra beváltani. Az bruttóban 216 dollár. Ha új Taurust szeretnék venni, önmagában kerül bruttó 191 dollárba és mellette nincs még semmi. Ha belegondolok, most már nem is éri meg beolvasztani a csomagomat, mert kb. a dupláját költhetném egy ugyanilyenre manapság. Vagy valamit nagyon benéztem?
-
Laox
aktív tag
Ha csomagban vettem a hajót, amit felfejlesztettem egy drágábbra, viszont most egy olcsóbb modell tetszett meg, akkor nem tudom csak a hajót eladni a csomagból, hogy az olcsóbbra cseréljem, illetve nem tudom "downgrade"-elni a hajót a csomagban úgy, hogy mondjuk a felár a játékos számlámra kerüljön, ugye?
-
Laox
aktív tag
Sziasztok! Nem követem a történéseket, a SQ42 várható ebben az évben?
-
Laox
aktív tag
Persze, hogy nem ilyen lesz az űrutazás. Gondolj csak bele, egy tömeggel rendelkező test fénysebességnél már végtelen nehéz lenne. Fénysebességhez közel is óriási lenne a tömege. Ami annyit jelent többek között, hogy kb. 0.000000000001 másodperc alatt elégsz az egész hajóval együtt. De ha még végtelen tömeggel tudnánk utazni, a legközelebbi csillag is 65 évnyi távolságra lenne. Nem hogy mondjuk a Tejút-rendszer széle, vagy a következő, pár milliárd fényévnyi galaxisról már ne is beszéljünk. Szóval "ugrás" közben nem cikáznának melletted a csillagok fényei, mert csak azokat látnád, amiknek a fényei veled szemben jönnek, mivel fénysebességgel mész.
De ez csak egy okoskodás, a lényeg, hogy soha a büdös életbe nem fogjuk meghódítani az űrt, kivéve ha valaki meghajlítja a teret.Szerk.: tudom, hogy most a hajók puritánságára lett kihegyezve a kérdés, csak az első kérdőmondat után rengeteg a fentihez hasonló dolog eszembe jutott, ez csak az egyik volt.
-
Laox
aktív tag
válasz
Menthirist #40197 üzenetére
Tudom, én neki válaszoltam arra a mondatára, hogy kíváncsi, hogy mekkora lenne a játék mérete, ha az egész univerzum a gépén lenne.
-
Laox
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #40172 üzenetére
Neten van pár balesetes videó, amikor nagy erővel megy az emberi test, ugyanígy bábúszerűen gurul, igazából pont a ragdoll életszerű.
-
Laox
aktív tag
válasz
Volfram42 #40127 üzenetére
Igen, ebben igazad van, de már most olyan mesterséges intelligenciák léteznek, amik szó szerint gondolkodni tudnak, a távoli jövőben, főleg a nemsokára megjelenő kvantumprocesszorok után egy ilyen űrhajó elvezetését teljes egészében el tudja majd végezni a mesterséges intelligencia, az embernek csak annyi lesz a dolga, hogy karbantartja, vagy még annyi sem, mert a robotszerelők és a hajó közötti kommunikáció révén bármit megjavít majd az automata. Az embereknek lényegében csak levegőt kell majd venniük. Szóval ez a játék is olyan lesz, hogy 1-2 dologban a jövőbe illő aspektusai lesznek, de a nagyrésze jelenkor. Nézz csak meg egy 70-es évekbeli scifi-t, na ott látszik igazán, hogy miről beszélek.
-
Laox
aktív tag
Van egy Constellation hajó, azt olvasztom be, ha lesz vevő. Meg néhány cucc még van mellette, amit csak együtt tudok a hajóval, ez így összesen 170 dollár.
Nathan: Igen. Amekkora marha vagyok, lehet, hogy fél év múlva megint fellángol bennem valami és akkor megint megveszem, de most úgy érzem, hogy nem fogom. Aztán majd akkor kiderül.
Tudom, hogy hülye vagyok, de ezen már nem lehet segíteni.
-
Laox
aktív tag
Sziasztok! Eladnám a "cuccaimat". 170 dollárról van szó, amit átutalnék a vevőnek, így áfa nélkül fel tudná használni. Jelenlegi árfolyamot kérnék érte, szóval 47000 forintot. Hétfő reggelig Budapesten vagyok, addig akár személyesen is meg tudjuk csinálni (13. kerületben vagyok), vagy ha megbízik a 200+ hardveraprós értékelésben, akkor utalással is el tudjuk rendezni (az előző csomagomat is így adtam el itt egy fórumtársnak). Ha valakit érdekel, privátban várom a megkeresést.
-
Laox
aktív tag
válasz
77.PX_Drebil #40010 üzenetére
Nekem Constellation-öm van, Podman tanácsára be is léptem és sikerült vele repülnöm. Olyan volt, hogy azt mondta a számítógép a játékban, hogy jelenleg nem tudnak kiszolgálni, de akkor csak újra csatlakoztam a PU-hoz és sikerült. Nem hinném, hogy a hajó mérete a probléma.
-
-
Laox
aktív tag
válasz
Drenadar #38251 üzenetére
Regisztráltam magam, de nincs jogosultságom megnézni a linket.
Igen, ez szerintem jó dolog lenne, mert én pl. nem szoktam olvasgatni a híreket, ezt a fórumot is csak ritkán, már több száz hozzászólás keletkezik, mikor 3-4 nap múlva ránézek.
Igazából sok dolgot nem vágok. Ha többszemélyes egy hajó, akkor honnan látom, hogy az egyéb személyek melyik helyre rakhatók be? Biztosan van erre egy menüpont.
A billentyűparancsokat is jó lenne kilistázni.
Vagy ha esetleg tudtok egy angol nyelvű wikit, ahol ezeket leírják, annak is örülnék.
-
Laox
aktív tag
válasz
PoeDameron #38246 üzenetére
Jaj, ez még így leírva is beteg vicc volt, hogy majd egy pixelhalmazt fogok vetkőztetni meg nézegetni.
Amúgy köszi a tippeket, így belegondolva tényleg logikus a 2 személyes hajó, úgyhogy akkor körbe is nézek közöttük.
-
Laox
aktív tag
Szerintetek (ártól függetlenül) melyik a legjobb kezdőhajó? Egyedül szeretek játszani, szóval csak egyszemélyesek jöhetnek szóba, mert múltkor írtátok, hogy ha többszemélyes hajóba gépi alkalmazottakat rakok, akkor rosszabb lesz a hajó hatásfoka.
-
Laox
aktív tag
válasz
Nathan Boggs #38216 üzenetére
Köszi!
-
Laox
aktív tag
válasz
Malibutomi #38162 üzenetére
Ezt a platformra kimenős űrhajót vezetős módot hol lehet elérni?
-
Laox
aktív tag
Hardverileg mit javasoltok? i7-4790-em és 16 Gb-om van, ez biztosan elég. Videókártyában 970-et vagy inkább 980-at vegyek, ha maxon szeretném futtatni, netalán 2 monitoron?
-
Laox
aktív tag
válasz
PhilBrick #38082 üzenetére
Köszi, már megvettem, mielőtt úrja elolvastam a hozzászólást, úgyhogy sajnos USD-ben vettem meg. Tök jó, hogy a rendszerük a 27%-os áfát automatikusan érzékeli, viszont euróra valahogy nem vált át automatikusan. Na mindegy, már megvan a Hull B, csak keserűbb szájízzel.
-
Laox
aktív tag
Ahogy nézem ahhoz, hogy a Hull B meglegyen majdani játszható és a legköltségkímélőbb állapotban, most kellene vennem hozzá a legolcsóbb starter packot, ami 57 dollár, plusz maga a hajó, ami 114, ugye? Mert ahogy az 57 dolláros starter pack-ot elnézem, ha külön venném meg a Squadron 42-t és a Star Citizen-t, akkor rosszabbul járnék.
-
Laox
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #38077 üzenetére
Köszi.
-
Laox
aktív tag
Még egy hülye kérdést engedjetek meg, pedig már feltettem, csak nem emlékszem a válaszra. Ha többszemélyes hajót vennék ,akkor ha egyedül szeretnék menni, a szabad helyeket mindenképpen fel kell töltenem vagy élő játékossal, vagy gépi játékossal? Utóbbiak mindig elérhetők, szóval ha én magányosan szeretek játszani, attól még a többszemélyes hajó is vezethető, vagy mindenképpen korlátozzam magam az egyszemélyesekre?
-
Laox
aktív tag
Köszönöm a válaszokat és boldog karácsonyt mindenkinek.
-
Laox
aktív tag
-
Laox
aktív tag
válasz
Drenadar #38061 üzenetére
Holiday Ship Sale... Azt hittem, hogy akciót jelent. Akkor mi ez a sale? Kedveskednek, hogy még mindig lehet tőlük vásárolni, mint eddig? Nem vágom.
A másik meg: ha átállítom mondjuk Svédországra a címem, ahol alacsony az áfa, akkor olcsóbban tudok vásárolni, vagy nézik, hogy milyen nemzetiségű bankkártyával fizetek? Paypal-nál azt sem igazán látják, csak a számlázási címet.
-
Laox
aktív tag
válasz
warcat #38055 üzenetére
A Hull B és a Hull C szerintetek miért nem olcsóbb? A többire mind drágább ára ír ki, ha rákattintok a more info-ra, tehát a feltüntetett az akciós, de a Hulloknál ugyanaz.
Ha megveszem a B-t vagy C-t, akkor azokkal lehet már repülni, vagy legalább látom már a hangárban?
-
Laox
aktív tag
válasz
BlackDevil #37636 üzenetére
Természetesen.
-
Laox
aktív tag
Amúgy azt miért nem csinálják meg, hogy simán csak fel lehessen tölteni pénzt az accountra, mint sok más helyen, így meg lehetne kerülni az áfafizetést az ingame tartalmakért, nem?
-
Laox
aktív tag
A többszemélyes hajókba lehet majd nem emberi legénységet is toborozni?
-
Laox
aktív tag
válasz
PoeDameron #35267 üzenetére
Szia! Én a helyedben használtakat nézegetnék, kicsit drágábban, 40e körnékén már van R9 270X, vagy GTX760, néha-néha 770 is feltűnik, ezek sokkal jobb kártyák, a legtöbbre még garancia is van. Ezekkel már elfut a játék.
-
Laox
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #35218 üzenetére
Őt nem ismerem, de a lényeg, hogy ez így, ahogy ők megvalósították, nem korrekt. Remélem, hogy majd valamikor az elkészült játék kárpótolni fog érte.
-
Laox
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #35214 üzenetére
Igen, csak ígértek valamit, ami nekem tetszett, ígérték, hogy kb. mikorra, de nem valósították meg. Múltkor írtam nekik, hogy küldjék vissza a pénzt, a válasz persze az volt, hogy nem lehet. Így könnyű pénzt kicsalni az emberektől, hogy valamit beígérek, aztán elszotyizok rajta még 3-4 évet ahhoz az időponthoz képest, mert a pénz már megvan.
-
Laox
aktív tag
A Squadron 42-ben megszerzett hajót át lehet majd vinni SC-be?
-
Laox
aktív tag
válasz
Drenadar #35109 üzenetére
Van benne több alacsony fogyasztású mag, meg több nagy fogyasztású mag, ezeket tudja a telefon intelligensen használni. Több mag alacsonyabb órajelen kevesebbet fogyaszt, mint kevesebb mag nagyobb órajelen. Az Apple is csak azért tud 2 maggal felsőkategóriás teljesítményt hozni, mert szinte tökéletesen van optimalizálva a rendszere.
-
Laox
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #35087 üzenetére
Elkerülte a figyelmem, pedig még a FAQ-ra is rákattintottam, hogy ott írják-e.
-
Laox
aktív tag
No, végre sikerült a gtx860m-es notitól megszabadulni, itt van a gtx980m-es, már töltöm is a játékot, kíváncsi vagyok, hogy ez a kártya mit fog művelni a játékkal, a 860 sajnos még minimumon sem küzdött meg vele, ezzel azért remélem, hogy akár egy medium beállítással is megpróbálkozhatok majd.
-
Laox
aktív tag
Üdv mindenki, még mindig eladó a 315P-m teljes csomaggal és minden hozzáféréssel.
Ha valakit érdekelne, privátban megtalál.
-
Laox
aktív tag
válasz
Nathan Boggs #30917 üzenetére
Akkor valószínűleg nagyobb felbontáshoz van szerencséd, nekem notin FullHD-n ilyen:
VS
Edward Norton magasságára nem én voltam kíváncsi, még mielőtt valaki kiszúrja a keresőben.
-
Laox
aktív tag
válasz
Nathan Boggs #30915 üzenetére
Na basszus, az volt a baj, hogy fél képernyőn megy a film, fél képernyőn meg a böngésző, mint mindig... Ilyenkor úgy látszik, hogy két oszlopot eltüntet, nem látszódott a download felirat, csak most, hogy véletlenül teljes képernyőre raktam a böngészőt... Nagyon okosan megoldották, mit mondjak.
-
Laox
aktív tag
Üdv! Most pár hónap után újra ki szeretném próbálni a játékot, biztosan béna vagyok, de egyszerűen nem találom a weboldalon a letöltést. Tudnátok segíteni?
(a download menüben nincs ilyen lehetőség)
-
Laox
aktív tag
Ennyire azért nem nagy gépigényű a játék. Nekem LAPTOPON fullhd-n megy minimumon 25 fps felett. GTX860M kártya és i7-4710 proci. Igaz, hogy nem csak a játékban szedem le minimumra a grafikát, hanem az nvidia szoftverben is teljesen lebutítom a játékot. De még így is szép. Egy asztali gépen azért simán futnia kell, ott valami más probléma van.
-
Laox
aktív tag
Sziasztok! Még mindig eladó a 350P hajóm komplett csomaggal, hozzáférésekkel, mondjuk 22-ért.
-
Laox
aktív tag
válasz
GypsFulvus2 #28023 üzenetére
Lennék ennyire elnéző, ha egy kezdő, lelkes kis csapat dolgozna valami nagy dolgon otthon a garázsban. De ezek az emberek a történelem legtöbb pénzét kapták játékra, látatlanban én is egy normál játéknak a dupláját odaadtam nekik, de ennek ellenére folyamatosan ferdítenek. Szerintem ez nagyon nem szép dolog. Kénytelen az ember türelmesnek lenni, de az biztos, hogy eddig nagy csalódás ez az egész. Vagy nem értenek hozzá, vagy nincs elég programozójuk, vagy akármi más, de valami van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest