- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Fred23 #55218 üzenetére
Nekem az elmúlt 2 hónapban nem sikerült még megnézni. Legutóbb Orison-on szálltam ki, ahol utána AMD-vel crash-elt, megvártam az új Patch-et, amivel meg 190xx hibakóddal nem enged be.
Mindegy, nekem nem sürgős, addig haverokkal Conan:Exiles - Age of Sorcery. Felkészül Atomic Heart, Returnal, Forspoken és Cyberpunk2077. -
Szőrös
veterán
válasz
Fred23 #55039 üzenetére
Annyira keveset beszeltek az egeszrol, hogy nem lehet meg a fejlodes idejerol semmit se tudni.
Nekem egyelore nem tunik ez veszesnek, meg mindig rajtam fog mulni, hogy jobb leszek e egy masik jatekosnal vagy sem. Lehet jobban birja majd a g terhelest, de ha en tudom, hogy keruljem azt el, milyen manoverrel akkor a hajara kenheti. Lehet a masik karakter erosebb, picit nagyobb az eletereje, a fejloves az akkor is fejloves szoval a hajara kenheti. -
-
Szőrös
veterán
válasz
Fred23 #53989 üzenetére
Az 1286 méter lehet jól hangzik de a scatter gyk egy sörétes fegyver, minél közelebb van a célpont annál nagyobb sebzést viszel be. Na most a max távolságon vagy közel ahhoz pont egy kis méretű célpontra nem fog betalálni az összes lövedék.
Ha nem tudsz célozni akkor ott a gimbal, annak van auto módja használhatod azt. -
Szőrös
veterán
válasz
Fred23 #53987 üzenetére
Scattert felejtsd el ennél a hajónál szerintem, az közelharcra jó. Ahhoz még a pajzs jó lenne de a hull hp nagyon kevés, szóval ha a pajzsot átlövik akkor hamar baj lesz. Másrészről a Nomad nem túl agilis mert a súlyához képest kevés maneuver thrustere van. Szóval inkább olyan fegyvert tegyél rá amivel 1km+ .ről tudsz operálni.
-
NomadND1
senior tag
válasz
Fred23 #53969 üzenetére
Arra nem gondoltál, hogy első lépésben Reliant Kore, majd utána a Nomad? Igy azt is ki tudnád próbálni.
Még annyi, hogy ha [ennél] alacsonyabb csomagod (kevesebb biztositás pl.) van, akkor Január 11-ig nyersz rajta 18 dollárt. Ehhez persze be kell olvasztanod az eredeti csomagod. -
Szőrös
veterán
válasz
Fred23 #53788 üzenetére
Nem értem ezt a koncepciót így. Amúgy is világítani fogsz mint a nap szóval a coolerekre szerintem felesleges a stealth grade. Inkább egy jobbat tegyél fel, ha dogfigtholsz és nyomod ab-t, és fogod, akkor kell a hűtés.
(#53789) Jack@l:
Ezt megint benézted, nem írtak megjelenést, csak bétát. Ami meg eddigi infók alapján, nem nyílt.Amúgy ha már megint ideevett a fene, hogy is volt azzal, hogy csökken a bevétel?
-
_Gugu_
tag
válasz
Fred23 #53687 üzenetére
Szerintem tuti lessz wipe. Hogy mikor persze nem tudhatjuk.
A gazdaság nagyon nagy része nincs bent a játékban. Biztosítás, karbantartás hiánya, ugye eladni sem lehet a fegyvereket stb. Jelenleg nem nagyon kerül ki pénz a. Játékból ami nem jó. Vagyis szerintem most nagyon könnyű pénzt keresni (a veszteség inkább a bugokból jönnek) az ingame gazdaságnak nagyon nem lessz jó ha beindul az infláció. -
botiapa
csendes tag
válasz
Fred23 #53682 üzenetére
Igen, én is így szoktam, csak egy patchben annyira kevés tartalom jön ki, hogy kb egy hét alatt simán meg lehet unni. Az a kérdés, hogy mikor lesz (ha lesz) az a pont, amikor beindul a dynamic economy, meg a főbb munkák, satöbbi, és akkor onnantól gyakorlatilag a playerek gyártják a contentet.
-
duvi
nagyúr
válasz
Fred23 #53562 üzenetére
Resetnél csak az acchoz tartozó ingame pénzünket és a valós pénzért megvásárolt hajóinkat, tárgyainkat kapjuk vissza. Még átmeneti állapotban van a dolog, de már arra törekednek, hogy megmaradjanak a cuccaink és pénzünk. Külön kihangsúlyozták, hogy néha így is szükség lesz teljes resetre, de igyekeznek csökkenteni ennek az alkalmazását. Pl. nekem működött és 3.9-re illetve 3.9.1-re váltáskor mindenem megmaradt
-
duvi
nagyúr
válasz
Fred23 #53558 üzenetére
A bal szélső vízcsepp ikon a hidratációs szinted (mennyire vagy szomjas), a mellette lévő a kaja (mennyire vagy éhes). Állomásokon a kaja pultoknál lehet venne enni és innivalót. A kupakos vizeket/üdítőket elrakhatod az inventorydba, ha van rajtad hátizsák, vagy páncél. Evéshez/iváshoz le kell venni a sisakot, de utána egyből vedd is vissza, mert ha elfelejted és enélkül kilépsz a légzsilipen, akkor elég szarul fogad magad érezni
-
duvi
nagyúr
válasz
Fred23 #53546 üzenetére
A Terrapin egy felfedező hajó, kimondottan gyenge fegyverzettel. A Frici sokkal erősebb ilyen téren, szóval ha harcolni(is) akarsz, akkor nem jó választás a Terrapin
A Cutlass Black már annál inkább! Abba is lehet pakolni és társakat vinni, de mégse kell hozzá sok ember, hogy használható legyen. Szerintem kategóriájában az egyik legideálisabb hajó.
Szerk:
(#53547) Szőrös
Látom elkéstem, de ugyan arra gondoltunk -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Fred23 #52868 üzenetére
Ne az SC miatt csinálj új gépet.
Én a 32GB mellett döntöttem, de pusztán az vezérelt, hogy a ramot mindenképp illik csak dualba használni, és akkor már nehogymá 2x8at vegyek.
Eddig nem érzem semmilyen hasznát, vagy kárát ennek, árban se volt nagy difi, a sok ... más sokkal több pénzt rántott ki a zsebemből. pl a teljesen felesleges 3800x -es cpu -
Laox
aktív tag
válasz
Fred23 #52845 üzenetére
Minden ilyen dolog a saját korához viszonyít, attól nincs értelme túlságosan elvonatkoztatni. Nézz csak meg egy 50-es évekbeli scifit, mindenhol képcsöves TV-k voltak az űrhajókon. 2900-ra valószínűleg már minden ember gépvázon lesz, mert úgy több száz évig is élhet, ha megfizeti. Szerintem a teleportációt is megoldják, meg úgy válogatod össze a gyereked tulajdonságait, ahogyan akarod. Végtelen memória, mindenki tud mindent, mert minden adat tárolható, 80000 IQ, valószínűleg ezek miatt majd lekorlátozzák a népességszámot. De a teleporttal bármelyik bolygóra átköltözhetsz 70 fényéves távolságon belül.
Elképzelhetetlen az egész.
-
cskamacska
addikt
válasz
Fred23 #52845 üzenetére
"Star Citizen nem lesz több egy közepesen jó, komolytalan játéknál, amit NAGYON sajnálok, mert sokkal több lehetne benne"
Mármint mi? Pár plusz cyborg karakter modelltől sokkal jobb játék lenne egyből?
Szerintem meg pont ez a "legyen benne minden is" hozzáállás ami miatt lett belőle Végtelen történet.
Neked cyborg kell, másoknak sandworm kellett, nagyon sokaknak meg a k@va minecraft legózás a felszínen, amibe az erőforrások jelentős részét hirtelen bele kellett dobni az űr pew-pew fejlesztése helyett.
Aztán itt van 2019, megjelenés Soon™, _refundsban a goonok meg vágják a centit hogy a túldagadt megaprojektnek hány tucat millió dollára van még szüksége, és mikor lesz túl kevés ennek fedezéséhez már a meg sem jelent hajók eladása..
-
tom5598
senior tag
-
Szőrös
veterán
válasz
Fred23 #51297 üzenetére
"Nem 2019-ben szeretném magam érezni űrhajókkal"
Ezen már nem fognak változtatni, mert már az összes gyártó stílusa ki lett alakítva és a szerint rakják össze a ladikokat.
Robotok se lesznek. A miértre a lore a válasz. Cyborgokban nem vagyok biztos de sztem az se várható. -
Szőrös
veterán
válasz
Fred23 #48368 üzenetére
AC simán megy 8 gb rammal, PU kérdéses lehet. Tegnap bejutottam de csak az ágyban való fetrengésig mert pont akkor crashelt aztán utána már nem tudtam visszalépni se. Viszont akkor is néztem a ram usage-t és még 5 gb környékén mozgott. 6 gb-os 1060-asom van, sztem ez biztos kell neki.
-
Szőrös
veterán
válasz
Fred23 #48035 üzenetére
Ha jól emlékszem beszéltek erről terv szinten, alap önellátás (étkezés) talán lesz majd a játékban és így a mosdóknak is szánnak majd szerepet.
Művégtagokról is esett szó régebben szóval azokat majd lehet applikálni a karakterre sérülés esetén de kiborg nem lehet belőle szerintem. -
-
Szőrös
veterán
válasz
Fred23 #47047 üzenetére
Ehh tomnak van igaza, a bolygókat progen-el csinálják de utána még a dizájnerek is dolgoznak rajta (anno progen bemutató végén is ezt demozták).
Szóval nem lesz ez sztem annyira unalmas. De elég megnézni azt, h a ship delerictel is mit csináltak az meg progenes. Ott is figyelnek arra, hogy a roncs illeszkedjen a környezetbe.
No de ezt nemsokára meglátjukJátékosoknak viszont én ezt ki nem adnám. Majd valamikor lesz moddolás is, talán, ott kiélhetik magukat.
-
válasz
Fred23 #46789 üzenetére
Hülyén mért a srác. Kinyírta a tesztjét azzal, hogy 16GB dual channelt hasonlított 8GB single channel-hez. Nincs kedve valakinek, akinek 4x4GB-ja van, tesztelni egyet Star Citizen-ben? 2x4GB vs 4x4GB. Akár az off topikba. Biztosan érdekelne másokat is.
torz on borz: Igen, az meg a másik.
Ezért kéne SC-ben tesztelni, de ilyen tesztet még nem tett ki senki youtube-ra.
-
-
Tengo
aktív tag
válasz
Fred23 #46217 üzenetére
Biztos hogy megoldható, csak kitudja mikor kerül be a fejlesztési terv éppen esedékes szakaszába. Úgy tűnik jelenleg ezt nem tartják fontosnak. A vulkan apiról nem tudtam, de örülök neki, hogy nem találtam fel a spanyol viaszt és már gondoltak arra amit írtam. Szomorú lenne az api limitáció miatt szopni.
-
Drenadar
Topikgazda
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Fred23 #44833 üzenetére
Szerintem okkal nincs ilyen statisztika hogy ne vegyék el senki kedvét. Bármikor ki tudnának adni ilyen jellegű írást, de még sem teszik.
Szerintem sokak számítását fogja végül a játék áthúzni nem várt fejleménnyel. :-)
Pl szerintem nem lesz sok magányos farkas. És máris atgondolod, hogy bele támadj e több hajóba...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Fred23 #44831 üzenetére
Nincs róla semmilyen statisztika ami elérhető lenne hogy melyik hajóból mennyi lenne... Pedig érdekelne engem is.
A hull a szerintem túl későn jött. Sokkal jobb egy Frici nála vagy egy taurus is... Én nem látom értelmét.
A cutlas nem lesz annyival nagyobb hogy indokolt lenne áremeles amelyik hajónál lesz ilyen szvsz az a banu.
-
devast
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- TP-LINK routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- ALIENWARE Area-51 R5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest