Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mattyokar

    tag

    válasz abéla #53755 üzenetére

    SC és ED abban is különbözik, hogy ED-ben nincs igazi történet(-mesélés), igazán összefüggő háttérmechanika, intelligens küldetések, stb, hanem egy homokozó, amiben "babázhatsz".
    Odyssey-vel kapcsolatban se számítok arra, hogy ezen változtatnának. Szerintem ez a DLC "csak" annyi adalék lesz, hogy mehetsz gyalog is ide-oda (+helyszínek, npc-k, küldetések ofc), meg javítanak a grafikán valamennyit. Remélhetőleg a kódon is, és már lesz rendes multiplayer, stb. Igen, Odyssey még leárazva is hamarabb lesz, minthogy az SC kijönne, de nem is lesz akkora.

    SC-vel kapcsolatban még
    - kell "pihenni" egy kicsit, mással foglalkozni, csak ritkán visszatekinteni. Hónapokra be tudja szippantani az embert, és akkor meg jön a csömör.
    - mire megjelenik kb 4-5 év múlva, addigra talán a gyerekeim is lesznek akkorák, hogy ne kelljen annyit velük foglalkozni, maradjon idő játszani. Az évek alatt én is beletologattam pézt. De nem bánom, mert játékban úgyse lett volna időm kitermelni, így viszont lehetőleg a jobb hajóval tudok majd magasabb szintű küldetéseket teljesíteni, így rövidebb idő alatt annyit keresni, hogy vehessek/béreljek más hajókat is, másféle küldetésekhez.
    - az evés-ivás télleg hüleség, remélem a wc-t nem is veszik komolyan majd :P
    - sokan jobban örültünk volna, ha hamar kijön egy korlátozottabb SQ42, amivel el lehet lenni, amíg ki nem jön a fejlettebb SC és SQ42 folytatások.

    Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)

Új hozzászólás Aktív témák