- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface59
tag
válasz
Zoli329 #1086 üzenetére
Kipróbáltam az AIBOOSTer nevü progit.!
Valóban átírja a bios beállításokat,de feszt emelni azt még itt sem lehetett 1,3V fölé.
Vegyes érzelmeim vannak a progival,sztem most hogy teszteltem nem sokat ér.
Egy igazi tuningot nem lehet vmi szoftverrrel lehajazni...
Assszem ha tuningot akarok lap csere lessz...
[Szerkesztve] -
-
Petiapó
tag
Vmi ilyesmire gondoltam én is...
A régi is megmarad, mert 3an vagyunk rá, így beáldozom ami most van (persze ezt is sajátból vettem, de így legalább nem nyúlkál bele más az új gépbe). Nos talán ez az utóbbi ok amiért újat akarok venni. Egy kicsit zavaró mikor neked kell odakéreckedni a saját gépedhez. Persze akkor is vmi ''hülyeség'' miatt.
[Szerkesztve] -
-
rob210
nagyúr
Igen asust vennék a c2d-hez.
Volt és nem véletlen cseréltem le.
Ott is tele van a lap biosa bugal.
Sajnos aki tapasztalta beláttja mostanra az ASUS nem tud biost írni.
EZ TÉNY ÉS AKI EZT NEM HIZSI VEGYEN ASUST ÉS HASZNÁLJA SOKÁIG.
Nekem meg jó lesz ez a szar DS4 es gigabyte lap amivel stabil az 520-as FSB.
Maradjunk annyiban én nem szidom az ASUST, de nem is ajánlom senkinek. -
rob210
nagyúr
Engem se a tesztprogramok
érdekelnek én tesztprogramot csak és kizárólag a stabilitás kitesztelésére használom.
Viszont a c2d nagyon odaverte a teljesítményt
és ugye én elég sok mindent csinálok a gépen van hogy egyszerre is.
NA most erre már kell ez a proci.
Én mindíg hangsúlyozni szoktam mindenki az igényeinek, megfelelő konfigot vegye és használja.
Azért mert valakinek van egy 500000gépe nem kell mindenkinek az.
Például Sári néninek elég egy PII-es gép arra hogy megnézze a neten a sütirecepteket.
DE egy gamernek lehet leiizadna a háta még egy PIV3.0Ghzen is. -
rob210
nagyúr
-
frizso
senior tag
Üdv Zoli329
Winrar eredményem amit kértél pár napja:1165
linkelem majd, de valószínű lesz ennél jobb is, most nincs időm és lehetőségem játszadozni vele éppen töltök lefele és nem igazán szeretném lefagyasztani a gépem
A hynix-d43-as ramok még feljebb is mennek mint 490-ven
Nem is figyutzam, hogy alapból feldobja a 250-es lehetőséget a bios
Szal 500-on is simán prime95 stabilan fut 2t-ben a memó, az 1t-t még nem volt időm tesztelni, de rajt leszek, ha van eredmény, akkor linkelem!
A fenti eredmény 490 és 1T, de kíváncsi leszek az 500, 1T-re -
VaniliásRönk
nagyúr
A KN9 AM2, nem tudom mi a baja, de 1000 felett nem megy, 102x-en sem.
Szerk.: Azért van difi. Itthon van egy K8U-X-em (754), ez az alaplap max. 16/8-as HT-t tud (4x250-en elég fürge), 8/8-on vagy 3x-os szorzóval durván belassul. KN9-cel nem nagyon nézegettem a HT-t, de gondolom annál is hasonló lenne az eredmény.
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Nem akartam visszaosztani a ramokat (ezért vettem 500-as DDR-t). Az előző tulajnál ment 550-et ugyan ilyen lapban, no meg a DFI bírja a magas fsb-t. Már sajnálom, hogy 4200+ vettem 3800+ helyett, de mikor vettem ilyen volt csak és az MSI lapomhoz akkor még jól jött a magasabb szorzó, mert az nem volt annyira tuningbarát nem bírta az FSB emelést nagyon (225-nél behalt).
Majd próbálkozok 1,5V-al 265-270-re feltekerni a cuccot 10 szorzó mellett, 1,45-nél 265-ön már nem indul.Azt hiszem cooler csere lesz ha ennyi plusz fesz kell neki...
-
Qru
MODERÁTOR
Adott esetben a borda még hátrányt is jelenthet. Egy bordanélküli jól szellőző ram-ra nem is kell. Főleg nem DDR2-re. Mert hogy az én DDR1-esem 2,6-3,0V mellé kell az oké, de 1.8-2.1V mellé szvsz felesleges.
Valószínűleg a tunigos ram gyártól azért rakank rá bordát a DDR2-re mert megszoktuk hogy a tunings ramra kell, meg így is mutatja az adott típus mennyivel különb mint a ''sima''. De ez leginkább parasztvakítás szvsz. -
Qru
MODERÁTOR
-
XaraX
addikt
-
VaniliásRönk
nagyúr
Elvileg 667-en 5-5-5-15-öt tudnak a ramjaim, ezért nem akarom annyira tépni, de lehet hogy majd megpróbálom. Pont felettük van a CPU-hűtő, így rendesen mozog a levegő a környéken, viszont mivel a matrica alatt sem volt még langyos sem, gyanítom hogy légáramlás nélkül sem melegedne vészesen. Egyébként én sem akartam 2.0V fölé menni, de a jelek szerint meg se kottyan neki.
-
VaniliásRönk
nagyúr
A konfigomnál írtam hogy 2.1V-ot adtam nekik, 4-4-4-12 alá nem mertem menni, ehhez is kell ez a fesz.
Everest eredményből már írtam párat, szerintem felesleges képet is berakni róla, azt le kell tölteni, törlik is, annyira pedig nem magas értékek hogy ne lehessen elhinni őket.
TRC 19T, ahhoz még nem nyúltam, érdemes?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest