Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Hello!
Vettem ma egy X2 4200-t és még egy Ati 2600Pro-t! A probléma az az hogy ameddig nem telepítek egy drivert se addig tök szépen megy de miután telepítek bármit is az újra indítás után mindig lefagy a windows...Windows Xp-t használok...a Driver telepítések után mikor elindítom a win-t lefagy minden...Ez mitől van??? tudnátok segíteni?????(Konfigom: MSI k9n6sgm-v , PQI 512 667 mhz ram, X2 4200, Ati HD2600 Pro, Samsung Sata 80 gb vinyó)
-
McSzaby
őstag
Értem...Hát köszönöm bepróbálok pár dolgot..
-
McSzaby
őstag
szeva!
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne hogy mien progival lehetne procit húzni???
A clockgenen kívül mer az nem igazán jó nálam mert folyamat lefagy maga a progi,a gép megy rendesen csak kidob egy olyat h nem válaszol..létszi írjatok még proci tuninghoz progikat....
pls
[Szerkesztve] -
McSzaby
őstag
Hello!
Lehet hülye a kérdésem,de szerintetek egy AM2 Sempron 2800 procit meddig lehet húzni gyári hűtővel???
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Xcover 7 128/6
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest