- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
válasz
markastor #654 üzenetére
Erre a válaszom
Ám énnekem is 2 évig (mióta a régi meghalt)egy 1,3 tualatinnal szenvedtem.Ráadásúl az én célom azt a E6300 core 2 lepipálni ami nem egy egyszerű feladat.Az én konfigom úgy hogy alkatrészenként és 3 év garanciám van rájuk 237k volt.Az 55k alaplap sokat dobott rajta na mega 25k ház.Jelenleg verseny képes vagyok core 2-vel és nekem ez számít.
A TE EREDMÉNYED IDEGESITŐEN JÓMegyek és addig állitom a gépet mig jobb nem lesz.Az Am2 konfigok, melyek olyanok mint az enyém összességében jobbak mint a 939.Ám ha énnekem 939 lett volna nem váltottam volna Am2-re.
-
Fekete Fény
tag
válasz
markastor #652 üzenetére
Nem rossz csak az öszkonfig proci+nemo össz erednényében biztos én győznék.Na megyek probálkozok még.xtremecpumark ezzel a tesztelővel nézd meg mit tudsz gépinditásnál rögtön.Ez egy kifejezetten AMD-re iródott progi és a lefutási idő számit a pontozása kicsit fúrcsa.procit és nemóriát is tesztel sebességbe.Van fórúma itt[link](Rögtön le tudod tölteni).Küld be az eredményt.Ha ott is jobb leszel nálam akkor
-
dbius
veterán
válasz
markastor #29 üzenetére
AM3-mas procik már a ddr3-mat IS fogják támogatni, a ddr2 mellett. viszont am2-es lapban ugye nem lehet majd ddr3-mas memóriát használni.
Jelenleg én is azon a véleményen vagyok, akik a 939-es rendszer mellett kardoskodnak. Ugyanis akinek jelenleg egy válogatott, ütős 939 rendszere van, teljesen felesleges am2-re váltani... Jelenleg ugyanis nincs semmi plussz teljesítmény am2-ben, ami miatt megérné a teljes konfigot cserélni. Később valszeg lesz, de akkorára már simán kint lesznek az intel 4 magos procik is, meg lehet, hogy am3 is....
Sztem jelenleg vagy kóróra érdemes váltani 939-ről, vagy megtartani a 939-et.... aki nem vált kóróra, annak meg érdemes megvárni am3-mat, vagy a 4 magos amd procikat (2008 elején kerülnek piacra)
Valaki említette, hogy am2-ben 2800 mhz a legnagyobb gyári órajel. Ez való igaz, de sztem nem ez számít.... válogatott 939 procik simán mennek 3giga környékén és afelett is, stabilan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest