- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple Watch
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
válasz
markastor
üzenetére
Erre a válaszom
Ám énnekem is 2 évig (mióta a régi meghalt)egy 1,3 tualatinnal szenvedtem.Ráadásúl az én célom azt a E6300 core 2 lepipálni ami nem egy egyszerű feladat.Az én konfigom úgy hogy alkatrészenként és 3 év garanciám van rájuk 237k volt.Az 55k alaplap sokat dobott rajta na mega 25k ház.Jelenleg verseny képes vagyok core 2-vel és nekem ez számít. 
A TE EREDMÉNYED IDEGESITŐEN JÓ
Megyek és addig állitom a gépet mig jobb nem lesz.Az Am2 konfigok, melyek olyanok mint az enyém összességében jobbak mint a 939.Ám ha énnekem 939 lett volna nem váltottam volna Am2-re. 
-
Fekete Fény
tag
válasz
markastor
üzenetére
Nem rossz csak az öszkonfig proci+nemo össz erednényében biztos én győznék.Na megyek probálkozok még.xtremecpumark ezzel a tesztelővel nézd meg mit tudsz gépinditásnál rögtön.Ez egy kifejezetten AMD-re iródott progi és a lefutási idő számit a pontozása kicsit fúrcsa.procit és nemóriát is tesztel sebességbe.Van fórúma itt[link](Rögtön le tudod tölteni).Küld be az eredményt.Ha ott is jobb leszel nálam akkor 
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Itt van egy teszt [link]A pontozást nem vágom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Blabok nyakrögzítő M méret
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megyek és addig állitom a gépet mig jobb nem lesz.Az Am2 konfigok, melyek olyanok mint az enyém összességében jobbak mint a 939.Ám ha énnekem 939 lett volna nem váltottam volna Am2-re.
.(Még hogy nem számit a nemszámit)