- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
válasz
markastor
üzenetére
Erre a válaszom
Ám énnekem is 2 évig (mióta a régi meghalt)egy 1,3 tualatinnal szenvedtem.Ráadásúl az én célom azt a E6300 core 2 lepipálni ami nem egy egyszerű feladat.Az én konfigom úgy hogy alkatrészenként és 3 év garanciám van rájuk 237k volt.Az 55k alaplap sokat dobott rajta na mega 25k ház.Jelenleg verseny képes vagyok core 2-vel és nekem ez számít. 
A TE EREDMÉNYED IDEGESITŐEN JÓ
Megyek és addig állitom a gépet mig jobb nem lesz.Az Am2 konfigok, melyek olyanok mint az enyém összességében jobbak mint a 939.Ám ha énnekem 939 lett volna nem váltottam volna Am2-re. 
-
Fekete Fény
tag
válasz
markastor
üzenetére
Nem rossz csak az öszkonfig proci+nemo össz erednényében biztos én győznék.Na megyek probálkozok még.xtremecpumark ezzel a tesztelővel nézd meg mit tudsz gépinditásnál rögtön.Ez egy kifejezetten AMD-re iródott progi és a lefutási idő számit a pontozása kicsit fúrcsa.procit és nemóriát is tesztel sebességbe.Van fórúma itt[link](Rögtön le tudod tölteni).Küld be az eredményt.Ha ott is jobb leszel nálam akkor 
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Itt van egy teszt [link]A pontozást nem vágom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 12/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megyek és addig állitom a gépet mig jobb nem lesz.Az Am2 konfigok, melyek olyanok mint az enyém összességében jobbak mint a 939.Ám ha énnekem 939 lett volna nem váltottam volna Am2-re.
.(Még hogy nem számit a nemszámit)