- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SallerMaster
csendes tag
Hali van egy kis gondom és nincs ötletem hogy mi lehet a baj:
Próbáltam állítani ram időzítéseket, de nem nagyon akaródzott. Ha T1be rakom el se indul a gép, 4-4-4-415öt vitte egy darabig, de egy óra után újraindult. A másik dolog amit nem vágok, ha kézzel állítom a feszt, tök mind1 mit, nem indul el a gép.
Mi lehet a baj, lehet egy bios frissités megoldaná a dolgot?
Asus M2N-E, 800Mhz 512Mb Kingmax -
SallerMaster
csendes tag
Sajnos igazam lett. Elszállt az alaplap
Azt hiszem sohatöbbet MSI, ez volt a második Neo ami 2hónap alatt elszálllt. 30K körül milyen lapot tudtok ajánlani? -
SallerMaster
csendes tag
Elvittem a gépet egy szervízbe, de sok mindent nem sikerült kideríteni, mivel nem volt éppen AM2-es rendszerük, amivel kipróbálhattuk volna az alkatrészeimet. Egyedül a RAMot tudtuk kicserélni, de nem használt az sem, úgyhogy valószínüleg megint az alaplapom halt meg
Nem soká átviszem egy komolyabb üzletbe, ott biztos többet tudnak mondani, de szerintem alaplapcsre lesz a vége.
Tudtok ajánlani, valami stabil lapot, ami a tuningot is bírja? MSI kizárva!!! -
SallerMaster
csendes tag
Biosban állítottam 1,9et...
Szóval akkor proci kuka?
Lehet hogy más is tönkrement??? -
SallerMaster
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség:
Ma délelőtt kicsit tuningolni akartam a gépemet, de nagyon rosszul sült el a dolog.
Memóriát visszavettem, hogy a procit tudjam húzni. Emeltem is szépen 208,216Mhzre. Aztán 224nél gondoltam adok neki még egy kis feszt is és felraktam 1,9V-ra. Na mármost azóta nem hajlandó bebootolni.Próbáltam bios cleart, PCI-os videókarival elindítani, vinyó nélkül, hálózat nélkül, néztem az elemet, jumpert, semmi. Van valakinek ötlete hogy mit tehetnék még? Elképzelhető hogy az a kis fesz emelés teljesen haza vágta volna?-Nagyon nem örülnék neki.
a konfig:
MSI K9N neo-F, Amd 3500+, kingmax 512Mb 800Mhz,Galaxy GF 7600GS, 160GB Seagate, 350es táp
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozás topic
- Kutya topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest