- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salvador20
őstag
válasz
sosperecek18 #1174 üzenetére
ugyanezt mondták másik topicban, hogy crosshairrel nem gond az 1300 sem...
amugy köszi a választ
[Szerkesztve] -
Salvador20
őstag
Hűha.... senki???
-
Salvador20
őstag
Nálam fordítva működik a logika: először megírom a prob. aztán visszaolvasok, na mind1, hol kell állítani azt a ht-t? ez lenne az?:''NB to SB HT speed(1X cpu speed-5X cpu speed?)
vagy NB to SB Fekvencia(200-kb 300-ig talán, most fejből nemtom, és hány voltra kell rakni,ha ez az? mert pc probe-n folyton villog ez a HT-s cucc 1,49V-nál)ja és ez a ht=fsb? tehát ami nekem most 1180-on van annak kéne 1000 alatt lennie?Mert az vicces helyzet lesz....
Ja pci-express 100Mhz-en fixálva.....
(SZERK: előző hsz-ban 2,79Ghz-re gondoltam)
[Szerkesztve] -
Salvador20
őstag
Sziasztok!
Próbálgattam egy kicsi tuningot a minap és erre az eredményre jutottam:
Ramomat 4-4-4-10-re 1T, 800Mhz(2,4V)
a procit pedig 12X233-ra húztam 1,45 V-on(2,79Mhz kb~2,8Ghz, kérdés szempontjából mind1)
Ezek után everestben azt mutatta nekem, hogy memó 940Mhz, proci ugye 2,8Ghz, fsb 1180 asszem. Mem olvasás:9303Mb/s.
Namost ezzel az lenne a bajom, hogy bár, f@sza, hogy ennyit megy, meg minden, meg stabil 1,5 órát járattam stab. tesztel, viszont játékoknál szaggat a kép( vid. kari 600/1700)
Ha visszaveszem a procit alapra+ a ramot 3-3-3-4-re 1T, szintén 2,4V-on, akkor fut rendesen minden. Miért van ez? Nem nőnie kéne a teljesítménynek, ha nő a mhz??
Válaszokat előre is köszönöm. -
Salvador20
őstag
Hello!
Játékokhoz van értelme 20E-Ft-al többért venni egy fx-62-t vagy elég az olcsóbb 5200+-os proci is?
fx-62=79900Ft
5200+=59790Ft -
Salvador20
őstag
válasz
-=Lord Tom=- #964 üzenetére
huh,na ez az amit az előbb sajtoltam, hogy nem értek a ramokhoz, de mind1, fáradt is vok már szöszmötölni vele, majd holnap megnézem jobban....
-
Salvador20
őstag
válasz
Salvador20 #961 üzenetére
vagy inkább ne is bűvészkedjek kingmaxal?
Kinéztem egy másik ramot, de ez csak 667 mhz
KINGSTON 2048Mb DDR2 677Mhz KIT
Ez jobb a kingmaxnál? -
Salvador20
őstag
Hello!
Egy olyan gondal fordulok hozzátok, hogy van egy procim(4200+ doboz nélkül vettem hozzá van a zalmanom) + hozzá egy crosshairom, ami nagyon sok tuning lehetőséget megenged.
Megpróbáltam állítgatni a feszkót,meg egyebet a prociba, de a max 2500mhz volt efölött már instabil volt a rendsze, játék közben újraindult.
És ez azért elég zavaró pláne,hogy most nézem az előttem szólónak 3800-assal sikerült talán 2850-et is kihoznia.
Ajánlották, hogy a memória időzítéseken állítsak, de az az igazság, hogy nem igazán értem én ezt az időzítéses dolgot. Valaki el tudná nekem mondani röviden, hogy mik ezek az 5-5-5-15 stb meg hasonló számok és hogyan kell tuninghoz optimalizálni? Van Kingmax-al halott a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest