- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli329
addikt
Mondjuk nekem nem annyira rossz a helyzetem, hisz 900mhz-et mennek a ramjaim 4-4-4-8-as időzítéssel mindössze 2.1V-al, ami nem gyenge... Csak nem 100%-ra kompatibilis a lappal... De megy végülis csak kevésbé tudok tuningolni mert kínosan érinti a lapot a feszállítgatás (bár ez nem ide tartozik)
-
BoriszG
csendes tag
én most egy olyan gépet szeretnék venni ami nekem minimum 3 évig fog működni ... én ezután nem fogok semmit sem fejleszteni, tehát nekem mind1 ha leállnak a 939-es foglalatú cuccok gyártásával mert úgysem fogok a lapba újabb procit venni... ha jelen helyzetben a 939-el járok jobban akkor azt veszem meg... végül is ugyan azon az áron egy sokkal jobb processzort tudok venni ha jól látom a helyzetet.
mindenesetre a 20 000-körüli árkategóriában gondolkozom mindd proci mindd alaplap tekintetében... -
Mr_Vercetti
őstag
Szvsz lehet az intelről is rosszat mondani, de ugyanúgy az AMD-ről is.
Nekem mondjuk egyikkel soncs semmi bajom, de a core2 most ver mindent.
Persze lehet hogy két hét múlva kiad az AMD valamit, ami majd ezeket nyomja le.
Ez örökre így lesz, de egy darabig nekem jó lesz a mostani
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest