- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Salvador20 #965 üzenetére
Hidd el ez lesz a probléma
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Salvador20 #963 üzenetére
Nem jobb, oszd vissza a ramot (állítsd DDR 667re) és menni fog a tuning
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Én csak kiborultam szegény gyerektől egy kicsit, hogy miket tud tombolni[link] (a legjobb: nézd meg a hsz-ek időpontját...)
Azt már nem is említem h a helyesírása szánalmas, és még baromságokat is ír (lásd 4,4GHz-s X2)
Bocsánat mindenkitől, csak kicsit besokaltam Fangória fórumtárssal... -
-=Lord Tom=-
senior tag
Köszi, bár intelem van (de majd AMD-re fogok váltani
hangsúlyozom: majd (
) ), úgyhogy köszi télleg hasznos... Meg a magyarázatot is köszi...(Én az ASUS-nak az AMI BIOS-ában nem találom, de mind1, uccse menne a nagyon noname ramjaimmal
)
Deadmeat: Neked is köszi
[Szerkesztve] -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
#65675776 #135 üzenetére
Értem, köszi, na még1 dolgot árulj el nekem: mi az az 1T, 2T, és én mért nem találok, ien állítási lehetőséget a BIOS-ban? (És mit jelent a TCCD?) Köszi h ezeket megmondod a ramok terén nem nagyon voltam otthon...(És továbbra is tartom h nekem Value ramjaim lesznek csak...)
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
#65675776 #133 üzenetére
OK, köszi...Nekem egyébként mindig is value ramom volt és az is lesz...(játékokban sztem 1-2 FPS különbség lehet, a Render időben meg nem számít az a pár %) Vagy van oan h a tuningramok sokkal jobbak a valuenál? tehát h mondjuk 1,2szer-1,4szer oan gyors egy progi, vagy még gyorsabb? csak a ram miatt...(mert ugye a Value 667Mhz-s DDR2őkről azt halottam, h 800MHz-t tuti mennek... míg a 800asok 850-900körül...(a value ramok...)
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Én mindig a költséghatékony megoldásokat keresem (Nem leszólni a mostani celeronomat, mert az egy hosszú történet hogy, hogy jutottam hozzá...) De ha én váltok majd gépet talán karácsony táján akkor sztem ez lesz nekem az ideális: Abit KN9, X2 3600+, inno7600GST, és egy giga (2x512) olcsó ram (kingmax superram, mondjuk 12kért darabja) szerintem ennyiért ennél jobbat nem lehet találni...(és X2 3600+ nem lesz s939re...pedig nagyon megér sztem 32k-t(és karácsonyra még olcsóbb lesz, sztem...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest