- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rob210
nagyúr
az ilyen rob féléknek persze hogy savanyu a szölö
Na jó ember szerintem akkor olvassgass tovább, az ilyen megjegyzéseidet meg tarsd meg magadnak.
Ez a topic nem erről szól, hogy te, hogy akarsz másokat fikázni.
Amennyiben pedig kicsi kis szemecskédet kinyitod, látni fogod, hogy én eddig mindenkinek azt mondtam, hogy ha régebbi konfigrol vált, akkor AM2-őt vegyen, de akinek 939-ese van, annak nem éri meg váltani és ehhez most is tartom magam.
Majd jövőre mire igazán kiforrja magát a technológia és meglesznek a 65nanos procik is, akkor majd lesz értelme a váltásnak.
Ezek után meg gondolkodj el azon mikor, kit, miért, szólítasz meg.

Én álltalában segíteni szoktam itt az embereket, ha tudok, ha nem tudok valamit, akkor meg inkább nem veszem magam elé a klaviatúrát.

-
törölt tag
Igen, kiadtak hivatalosan s939-es Sempronokat, de csak OEM piacra.
Egyébként eleve hibás elképzelés az alapján megítélni egy platformot, hogy létezik-e rá low-end processzor. A high-end inkább minősíti a platform erejét. Márpedig FX csak s940, s939 és AM2 alatt van. s754-re még véletlenül se. Ez inkább elmond valamit. -
törölt tag
Lehet félreértetted: Volt s939-es Sempron! Csak nem került hivatalosan retail forgalomba, hanem csak brand gépekbe. Néhány teszt: [link]; [link] A PH!-n is volt valakinek.
És nem azért nem került retail forgalomba, mert szar lett volna, hanem mert ez volt az AMD üzletpolitikája. Az AMDCompare-en csak retail forgalomban is hozzáférhető procik vannak, szóval ott ne keresd őket.
Welsing: Ennek inkább az X2-esek klubjában járj utána, ott le van írva.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Márpedig volt s939-es Sempron, de az valóban OEM termék volt. Ami ''retail''-ként került forgalomba, az mind brand gépekből lett kiszedve. (Mint ahogy valódi OEM termék az A64 1500+ is.)
Az s939-es Sempronok azért nem kerültek retail forgalomba, mert az AMD szegmentálta a piacot (s754 low end; s939 mainstream, high end, WS; s940 WS, szerver).
Az AM3 esetén egyrészt DDR3, másrészt HT3 lesz a fejlesztés. Viszont AM2-re még az év vége előtt tervezik bevezetni a 65nm-es procikat (az októberi dátum a Socket F Opteronokra vonatkozik). Ez érdekesebb lesz (megduplázott L1 cache-ek, stb). Az AM3-as procik menni fognak AM2-es lapokban, korlátozásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyet még csak Intelnél láttunk.
(PIII vs. P4
)