- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Utoljára egy SA lappal volt gondom IDE kezelés terén. Azóta fel se rakom a drivert
De ha igen, akkor is műxik rendesen
Ezek kellemetlenségek, instabilitási gondok nem voltak vele nálam, pedig jó néhány nv chipes lap volt a kezemben, még többet eladtam. Lehetne jobb is az tény, mindenesetre a nálam járt legjobb am2 lap / legalábbis sztem legjobb/, szintén nv chipes lap volt.(#4981) Gyuri27: most van, de nem olyan régóta van. Én nagy szeretettel támogatnám az AMD-t, ha náluk is az lenne a helyzet, hogy támogatnának
Mondjuk legalább azzal, hogy a K10-et még ebben az évben meg lehetne venni
1ébként nem arról volt szó, hogy nv-t ajánlok, aki most vesz vegyen AMD-t, de nekem nv-vel sem volt bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha igen, akkor is műxik rendesen
Ezek kellemetlenségek, instabilitási gondok nem voltak vele nálam, pedig jó néhány nv chipes lap volt a kezemben, még többet eladtam. Lehetne jobb is az tény, mindenesetre a nálam járt legjobb am2 lap / legalábbis sztem legjobb/, szintén nv chipes lap volt.
1ébként nem arról volt szó, hogy nv-t ajánlok, aki most vesz vegyen AMD-t, de nekem nv-vel sem volt bajom.